Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet...ya sen ? sen de mi dedıgıne göre meslektaşızz
Bunak benimde 12.günüm...şu an durum olarak güzel gözüküyor bacaklarım...doktoruma e vitamını kullanıyımmı metabolizma güçlendirmek amaçlı dedim..gerek yok dedi...yarın iş başı yapıyorum..nelere dıkkat edelim bılgın varmı bırde resımlerın varmı görsek..ben daha sonra eklerımm
merhaba evet sonradan cok guzel oldu bacaklarım benım superdrydı.Senin bacakların ne durumda bır de eskılerden pek kımse kalmamıs forumda sanıyorum.Yeni ameliyat olacak arkadaşlar ya da karar asamasında olanlar surekli forumu okuyorlardır.Bende ameliyat olmadan önce oyleydım;ama herhangi bir soru falan olursa bende cvplarım
Selam,beni hatirlayan kimse kaldi mi forumda bilmiyorum ama farkli nedenlerle uzun zamandir foruma girmiyorum.Yİne eskisi kadar sık giremeyecegim belki ama bir ses vermek istedim.Ben foruma 2011 temmuzunda katildim ve 2007 deki operasyonum dahil toplam 4 operasyon gecirmis biriyim.(bu anlamda en tecrubelilerden biri sayilirim sanirim) bu 4 operasyon gozunuzu korkutabilir ama tamamen istegimle gerceklesmis ameliyatlardi hepsi,herhangi tıbbi bir sorundan kaynaklanmadilar.Zaten herseyi anlatmak cok zor,bu nedenle merak edenler ismime tiklayip daha onceki forum cevaplarimi okuyabilirler en basindan.
Yeni ameliyat olanlar arkadaslar var sanirim soyle bir baktim da.hepinize gecmis olsun,insallah cok memnun kalacaginiz sonuclara ulasirsiniz.
Kendimle ilgili soyleyecegim cok fazla birsey yok.eskisine oranla kesinlikle daha iyi bacaklarim.bir dolu pantolonum olmasina ragmen artik ben surekli dar pantolon giyiyorum.elbise etek giyebilecek durumdayim ama bu fikre henuz kendimi alistiramadigim icin giydigimi soyleyemem.sadece bir kez bir konsere giderken giydim.Kalbim duracakti heyecandan :) neyse sonuc olarak iyiyim ve herkesin de bu iyi hissi yasamasini diliyorum.gorusmek uzere....
Benim şişler indi sanırım. Şekli de topuklu ile ince ama düz giyindiğimde kalın tabii:)) ama benim için çorapla veya taytla uzun topuk giymek hayaldi. O kadar kötü duruyordu ki ince ve yamuk... Ama şimdi en azından ince ama biçimli göründüler... Valla ben mutluyum.yalnız bence mükemmel dolgunluk için ikinci operasyon şart.
evet kesinlikle haklısın bu konuda 10 gün evde olmakta yarar var hele ayak bılegı ıslem gorenler ıcın bu sure kesın cunku daha cabuk sısıyor.Bende ameliyatımda gıdıp rapor almıstım bı fızık tedavı merkezınden
ikinci göze alınabiliyorsa öyle çok sancılı değil demek ki, ne güzelameliyat sonrası ve 3 ay sonraki resimleri koyucam şimdiden heveslenmek istemiyorum ama ikinciyi şimdiden göze aldım daha tombiş istiyorum
Merhaba arkadaşlar,
sırf bu konu yüzünden üye oldum diyebilirim,2 yıldır takip ediyorum forumu ama ilk kez yazıyorum,Allah bu başlığı açandan razı olsun aynı dertten muzdarip ne çok kadın varmış,hiç olmazsa manevi destek oldu..
ergenlik çağından beri bacak konusunda kompleksliyim,kıskanç yapıda bir insan değilim ama mini etekli,şortlu güzel bacaklı kadınları görünce çatlıyorum resmen:) benim bacaklarım çarpıklıktan çok parantez ,bacaklarım kalın ve ayak bileklerim çok ince ( 20 cm) dolayısıyla parantez daha çok göze batıyor, bir doktora gittim,ayak bileklerime dolgu yapılıp yapılamayacağını sordum çünkü eşim ameliyat olmama karşı,bana dolgu maliyetinin çok olacağını onun yerine diz içlerimden yağ alıp bileklere koyabileceğini söyledi,tatil öncesi gel yapayım,bileklerdeki yağ çabuk eriyor dedi..yani geçici bi çözüm olduğunu açıkça söyledi..
Bileklerine yağ koyduran arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim,tamamen eridi mi? yoksa %30 kaldı mı? bir de şişme çok fazla oldu mu,yürüyemeyecek kadar? 3 gün sonra işe gidebilir miyim?
son olarak lokal anesteziyle yaptıran var mı? acıyor mu?:18:
şimdiden teşekkürler
herkese merhabalar,bende ameliyata daha önce karar verip çıkan aksiliklerden dolayı bi türlü olamayanlardanım.geçen hafta doktorla görüşmeye gittim.bugünde ameliyat için gün aldım.inş bi problem çıkmaz ve bu sefer ameliyatımı olurum.düzgün bacaklarla yazı karşılarım :)))