Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa bilmiyordum...bu benim kendime yakıştırdığım bir sıfattır.
demek istediğini anlayamadım
amylee bende forumda kıdemliyim ama hiç üye olmadım senelerdir takip ediyorum yağ transferinden memnuniyetsizlik çok az en azından kötünün iyisi oluyor ve yağ transferi yaptıranlar bir süre sonra buraya uğramıyorlar yani giden memnunki yerinden dönen yok seferinden başka uğraşılara girişiyorlar inşallah bizimkilerde erimezde bizde memnun kalırız
Allah iyiliğinizi versin. Gecenin 3 buçuğunda buralarda :)))
Erimesin7 sen nasılsın? Forumun kıdemlileri nasıl oldu eridi mi erimedi mi merak ediyoruz.
amylee..nasılsın?
Gördüğün gibi...3 vardiya buralardayız... :)))
Bacaklarına baktım...çok güzeller...bir miktar eriseler bile yine güzel olacaklardır...çünkü...bana göre...ya da fotoğrafların yanıltması olabilir ama eski hali de güzelmiş zaten...yani...burada ki pek çok kişinin hayal ettiği kadar...diyebilirim.
Tabi...önemli olan senin memnun olmaman...
Canım...senin dr... A.K lar mı?
.
Yaptıralı bir buçuk yıl oldu ve ben tatil hariç hiç etek giyemedim. Tatildede mecburen zaten ezile büzüle giyiyordum.Bu zaman içindede ikinci bebeğim oldu, gelsin kilolar tabi bu yüzden az konulan yağlar eridi mi? kaldı mı ? Hamilelik sonrası kalan kilolardan mı? anlayamıyorum. Bacak şeklim düzgün değil kilo alsamda arada büyük bir boşluk, dış yanlarda da kaslı birçıkıntı var.Bu zaman içinde eşimi ikinci bir işleme ikna edip para biriktirmeye çalıştım.Ancak bu fiyatlara yetişmem mümkün değil.Protez erimiyor diye bir zaman onu hayal ettim.Daha sonra şekli nasıl olur?İleride çıkattırmam gericek diye kök hücre mantıklı gelmeye başladı, tabi o parayı denkleştirebilirsem
Bu konuda benim kaçırdığım bir nokta var sanırım. Kök hücre yöntemi ile superdry farklı mı farkı ne?
Superdry benim anladığım kadarıyla hocanın kendi geliştirdiği kansız yağ hücresi alma yöntemi. Kansız ve hasarsız olduğu için tutunma şansı klasik liposakşına göre yüksek.
Kök hücrede alınan kan ayrıştırılıyor ve ufak bir miktarı kök hücre olarak elde ediliyor diye biliyorum. Tabii ki çok eksik bilgiler bunlar. Ama kök hücre mucize gibi bir şey internette gördüm kök hücreden burun yapmışlar mesela bir adamın kolunun içinde.
Yaptıralı bir buçuk yıl oldu ve ben tatil hariç hiç etek giyemedim. Tatildede mecburen zaten ezile büzüle giyiyordum.Bu zaman içindede ikinci bebeğim oldu, gelsin kilolar tabi bu yüzden az konulan yağlar eridi mi? kaldı mı ? Hamilelik sonrası kalan kilolardan mı? anlayamıyorum. Bacak şeklim düzgün değil kilo alsamda arada büyük bir boşluk, dış yanlarda da kaslı birçıkıntı var.Bu zaman içinde eşimi ikinci bir işleme ikna edip para biriktirmeye çalıştım.Ancak bu fiyatlara yetişmem mümkün değil.Protez erimiyor diye bir zaman onu hayal ettim.Daha sonra şekli nasıl olur?İleride çıkattırmam gericek diye kök hücre mantıklı gelmeye başladı, tabi o parayı denkleştirebilirsem
Oof of... Erimesi kötü olmuş ya. İkinci işlem için aynı doktorsa eğer 2000 gibi bir ücret talebi oluyor. Tabii baştan aynı şişlikler, çoraplar vs. Zor bir dönem sanırım.İnşallah yakın zamanda ikna edebilirsin eşini. Çünkü insan o biçimli halini görünce zayıfını istemez diye düşünüyorum. Çocuk için de Allah analı babalı büyütsün diyelim:)
Yaptırmadan önce çok zayıf mıydı bacakların onu da merak ediyorum.
Ameliyatla bacaklarının şekli düzgünleşmişti ama eriyip yine eski haline mi geldiler? Hiç mi fark yok eski haline göre? Tamamen eriyecekse ne anlamı var ki yaptırmanın. :26:
Ameliyat sonrası yanıltıcı memnuniyet yani şişlik vardı ama istediğim gibi de değildi.Hiç etek giyemedim.
Peki kök hücreyle sonuç kalıcı oluyor mu internette baktım ama bilgi bulamadım.