Bacak dolgusu yaptıran var mı?

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Bizim gibi olmayanlar bu durumu kesinlikle anlamazlar. İnşallah senin de bacakların bu halinde kalır gerçekten iyi olmuş. Yaptıran herkese güzel bacaklarıyla mutlu bir ömür dilerim ve inşallah ben ve benim gibilerde bu kervana katılabiliriz :)

İnşallah Erimezler İnşallaaaaahhhh....:)

arkadaşlar forumu tesadüfen gördüm ye oldum bacaklarımda hafif açıklık var ameliyat olanları gördüm memnun olan var olmayan var yaptırsammı yaptırmasammı karar veremedim 19 yaşındayım ve gerçekten psikolojik olarak çok etkileniyorken hastalık olduğunuda öğrendim yardımcı olun bana lütfenn :/

birde yaptıranlarınönceki ve sonraki hallerini çok çok merak ediyorum. cevap yazarsanız nerden görebilirim kullanmayı bilmiyorum bugün burada ilk günüm

birde yaptıranlarınönceki ve sonraki hallerini çok çok merak ediyorum. cevap yazarsanız nerden görebilirim kullanmayı bilmiyorum bugün burada ilk günüm

Hoşgeldin canım. Sanırım en az 25 mesajın olması lazım albüm görebilmek için de hastalık olan neymiş ben onu anlamadım.

hayatta hiç bir kadının parasını güzelliğini evini arabasını kıskanmadım Allah nasib etmiş olmuş dedim dedikçe Allah banada verdi hamdolsun ama bacaklarını deli gibi kıskandım elimde değil acaba ondanmı sahip olmakta zorlanıyorum

bana herhalde kat kat cila lazım birinci cila oldu dur bakalım nolacak olsada kul yapısı allah yapısı değilki bi arıza çıkıyo

Amylee, Bunak, Alminnna, Adanancy çok geçmiş olsun inşallah hayal ettiğiniz bacaklara kavuşursunuz :)
Amylee rica etsem beni arkadaş olarak eklermisin bacaklarının yeni görüntüsünü görmeyi çok isterim çünkü bende seninle aynı hocaya gitmiştim ama ben ameliyatı ertelemek zorunda kaldım.

robin mrb sende ameliyat olmuşmuydun

merhaba bunak hayır aralık ayında bir doktorla görüştüm ama yeterli yağım yokmuş silikonda düşünmediğim için kilo al dedi 3 kilo kadar aldım bi 3kilo daha alırsam tekrar gidicem. sanada tekrar geçmiş olsun inşallah hiiç erimezler :)

merhaba bunak hayır aralık ayında bir doktorla görüştüm ama yeterli yağım yokmuş silikonda düşünmediğim için kilo al dedi 3 kilo kadar aldım bi 3kilo daha alırsam tekrar gidicem. sanada tekrar geçmiş olsun inşallah hiiç erimezler :)

boyun kilon ne acaba

güzel temennilerin için minnettarım robin darısı sana çok çok çok daha iyisi tüm ihtiyaç hissedenlere inşallah

Amylee, Bunak, Alminnna, Adanancy çok geçmiş olsun inşallah hayal ettiğiniz bacaklara kavuşursunuz :)
Amylee rica etsem beni arkadaş olarak eklermisin bacaklarının yeni görüntüsünü görmeyi çok isterim çünkü bende seninle aynı hocaya gitmiştim ama ben ameliyatı ertelemek zorunda kaldım.

Ekledim bile:) teşekkürler

bence hiç zaman kaybetme bu kadar çabuk erimesi neden olmuş öğren...superdry nedir bilmiyorum,benim karnımdan alınan yağlar bacak çukurlarıma dolduruldu.bu tekniğin adına ne deniyor onuda bilmiyorum...ukalaycıya yapılan teknik ... doktorun muhakkak çözümler hiç üzülme... bende daha önce başarısız bir ameliyat geçirdim o yüzden seni çok iyi anlıyorum..

Jelesec ben cuma günü ameliyata giriyorum .Kok hucrede karar kıldım .
Sen hangi doktora ameliyat olmustun ve basarısız olan ılk ameliyatından bahsedermısın acaba.
ACillll beni bilgilendir lütfeeen:KK43:(((

X