Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tüm ameliyat olan arkadaşlarıma geçmişler olsun. Darısı isteyenlere inşallah(banada) Amlyee senin bacakların zaten güzelmiş benim o kadar olsa keşkeee:nazar:

Hoşgeldin canım. Sanırım en az 25 mesajın olması lazım albüm görebilmek için de hastalık olan neymiş ben onu anlamadım.

bende bilmiyorum forumda gezerken gördüm şaşırdım bacak açıklığı hakkında bilgi edinmeye çalışıyordum bu konuda baya takıntılıyım babamda hastanede çalışıyor ona söyledim hastalık evet dedi şuan araştırıyorum öğrenebilirsem söylerim sizede

arkadaşlar bacak dolgusu yaptıranlar silikon mu tercih ettiniz yağ dolgusumu? silikon hoş durmuyor diye biliyorum birde kemikte olan sorun öylede böylede görünüyor yaptıranlar varsa gerçekten merak ediyorum fotoğraf yollayabilecek vara mail adresimi vereyim??

Erimesin7 sen nasılsın? Forumun kıdemlileri nasıl oldu eridi mi erimedi mi merak ediyoruz.

arkadaşlar bacak dolgusu yaptıranlar silikon mu tercih ettiniz yağ dolgusumu? silikon hoş durmuyor diye biliyorum birde kemikte olan sorun öylede böylede görünüyor yaptıranlar varsa gerçekten merak ediyorum fotoğraf yollayabilecek vara mail adresimi vereyim??

Evet tabii bende de var o kemik sorunu ama olabildiğince göz yanılması yapıyor hoca. SuperDry yağ dolgusu benimkisi. Tabii gün geçtikçe eriyecek kaçış yok ama %80 gibi kalıcılık olur demişti bana.

Merhaba arkadaslar

Yaklaşık 400 yorum okudum.gozlerim şaşı oldu :) benimde derdim aynı.bacaklarimin güzel olmasını istiyorum.yorumlardan anladığım yağ koyduğunda eriyor,silikonda ileride sorun çıkartıyor.yokmudur bunun kesin çözümü :KK43: offfffff

slikon bence risk almaktır.yağlarerisede tamamı erimiyor 2. yada bilemedin 3. seferde dolgunluğu sağlıyor doktorlar hem 2 yada 3. günde kendi işlerini (tabii çok zorlamadan) yapabiliyorsun .silikonun iyileşme süresi çok uzun nihayetinde onda da silikonun bittiği yerlere yağ dolgusu yapılmazsa kötü görüntü oluyor ben 2.yi olacak olursam yine yağ transferi derim

amylee bende forumda kıdemliyim ama hiç üye olmadım senelerdir takip ediyorum yağ transferinden memnuniyetsizlik çok az en azından kötünün iyisi oluyor ve yağ transferi yaptıranlar bir süre sonra buraya uğramıyorlar yani giden memnunki yerinden dönen yok seferinden başka uğraşılara girişiyorlar inşallah bizimkilerde erimezde bizde memnun kalırız

Şu Adile Naşit benzetmeni çook tuttum :))) bir de rumuzun...:)) allah iyiliğini versin senin emiii....
güldürdüğün için.

X