Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amyl ee senin bilekler kaç cm doktor orayada yağ koydumu kaç tl verdin
ardı ardına çok sordum ama benle kıyaslıyorum benim sadece diz kapağının altında bir tane giriş deliği var 2 dikişlik onlarda şimdi tatlı tatlı kaşınıyor iyileşmeye başladı şimdide eriyecekmi telaşına düştüm
amaaaaaan 10 günde iyileşebiliyorsam bir daha yaptırırım erirse alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler zaten doktor bana hiçbir garanti vermedi sizinkiler tutmazsa bir dahakini ücretsiz yaparız dedimiki
çok para vermişsin yaaa arkadaşım uçak parası falan içindemi istanbulmuydu bura
benim bilekler 20 cm bacak 33 idi 35 oldu bilek hala aynı oraya koymadı bu arada boy 160 kilo 63 adile naşiti çok severdim ama bukadar sevmeseymişim keşke aynı vücut
Amylee....alminnna...AdaNancy...bunak1:)....
Hepinize geçmiş olsun kızlar...ne mutlu size....öyle yada böyle atlattınız...mutlaka eskisinden iyi olacaktır...
İnşallah hiçbirinizinki erimez ve hayal etmiş olduğunuz bacaklara kavuşursunuz..
Sizlere mutluluklar diliyorum.
.
Kızlar ben de karar aşamasındayım sayfayı okumaktan gözlerim şaşı olacak nerdeyse. Arkadaşlık isteğimi kabul ederseniz ve resimlerinizi görürsem çok memnun olurum. Bir fikir olur bana. Mesaj sayım az özel atamıyorum.
Ettim canım:)
Teşekkür ederim canım. Yalnız senin bacakların zaten çok kötü değilmiş daha da güzel olmuş. Hatta ideal bacak olmuş, umarım erimezler. Darısı başıma. Senin bacaklarının eski halini bile tercih edebilirim ben. :78:
düşünüyor musun yakın zamanda?
Malesef yakın bir tarihte yaptıramam. Bir de silikon düşünüyorum her ne kadar istemesem de çünkü erirse bir daha yaptıracak param yok. Çok kararsız kaldım bir süre burayı takip edicem bakalım duruma göre bir dahaki kışa yaptırabilirim.
silikon fotoğrafları var googleda "calf implant before after photos" yazıp görsellere bak eğer bakmadıysan.
Aslında ben de silikon düşünüyordum ama iyileşme süreci korkuttu beni canım çok tatlıdır çünkü.
Bakmaz mıyım hiç sürekli bakıyorum pek güzel değiller, yağ enjekte edince tartışmasız daha güzel oluyor ama işte işin birde maddi boyutu var. Önümde daha nerden bakarsan bir yıl var bu sürede bayağa düşünücem.
:) yaklaşık 1 sene önceki halimi gördüm sende...
şimdi biz yıllardır bu konuyu takıntı haline getirdik, etek giyemedik hatta kendi adıma konuşayım giyenleri kıskandık ya....
sonra da bir çaresi olduğunu öğrendik ve bu forumda bizzat çare bulanları gördük ya...
bunun çaresi yok...
en fazla seneye sen de" ameliyat oldum kızlarrr..." dersin:)
inşallah yakın zamanda kendini maddi manevi hazırlar ve en güzel bacaklara kavuşursun arkadaşım.
inanın o kadar yürekten istiyorum ki bunu...
Allahımm bu konuda sıkıntı yaşamış olan tüm arkadaşlarıma güzel ve sağlıklı bacaklar nasip etsin...
ben çok üzüldüm, Allahın izniyle kurtuldum sayılır...Herkes rahata ersin.