Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim daha cok yeni ama şişler indi

Heeee... Şekil tam oturunca belki düzelir asimetri üzülme lütfen. Bakalım belki bizimkiler de dengesiz eriyecektir belli olmaz.

Tekrar geçmiş olsun. Resim yüklersen de bakalım biz de yorum yapalım.

Kiloluyum...fakat bacaklarım nasibini almamış...Bacaklarından sorunu olanların hepsi kalın oluşundan şikayetçi ama benimki tam tersi...fazla kilolarımın hepsi bedenimde....atom karınca gibi! koca bir büst ve koskocaman göğüsler...
Ben yinede şikayetçi değilim ama....hiçdeğilse bunu taşıyan birde bacaklarım olsa? koca vucutda çırpı gibi bacaklar....okadar orantısız ki..çok ta komik. Bacak implantı varmiş ama bana uygun değil....çünki sadece baldıra uygulanıyormuş...oysa, benim ayak bileklerim çok ince.
Doldu enjeksiyonu olabilir deniyor....BİLGİSİ olan yada YAPTIRAN varsa...neolur lütfen bilgi verebilir mi?
ÇOK ACİL.

Slm arkadaşım, iyi hoşta. bence sen bu işe kalkışma. Ben sana ilk önce zayıflamayı öneririm, sakın yanlış anlama. Maalesef bende 90-60-90 doğmadım, herkesin bir vucutunda sevmediği bölge vs vardır. fakat bence sen ilk önce diyet ve spora başla. ondan sonra yine aynı fikirdeysen bacak dolgusu vs yaptırırsın.

bacak dolgusundan sonra zayıfladığını düşünsene, belki ozaman gerek bile kalmayacak.

diyorumya teknoloji özürlüyüm nasıl cevap yazdığıma şaşırdım benim ist yada bursaya gitme gibi bir durumum yoktu fakültede bir dra gittim yaparım ama tutmaz boşuna zahmete girme diye açık açık söyledi aynı gün bu dra gittim yaparım deyince denemeden olmaz ya tutarsa dedim

diyorumya teknoloji özürlüyüm nasıl cevap yazdığıma şaşırdım benim ist yada bursaya gitme gibi bir durumum yoktu fakültede bir dra gittim yaparım ama tutmaz boşuna zahmete girme diye açık açık söyledi aynı gün bu dra gittim yaparım deyince denemeden olmaz ya tutarsa dedim

Sonuçta kendi yağın bir zararı yok çekilen acılardan ve maliyetten başka.:) en azından küçük de olsa bir kısmı kalacaktır. Bunu bence şimdiden dert etme bak yanlış okumadıysam Feraz arkadaşımızda da asimetri olmuş ama diZ içlerinden bile yağ alması fark etti demiş.

haklısın yazın zorlanacam sanırım ama daha fazla ertelemek istemiyorum...3 senedir düşünüyorum çok karasızım...hemen karar verip yaptırmak lazım düşündükçee işin içinden çıkılmıyor.

Yazın valla çok zor olur. Hem naylon çorap hem bel korsesi kötü yakar. En az 3 hafta giyiliyor. Bi de ben yaza kadar bacak ve bel bölgemdeki delikler geçer diye umuyorum e şort vs giymek için. Bence ya şimdi 10 gün ayırıp kendine şimdi yaptır ya da sonbaharı bekle Nacizane tavsiyem.

feraz 2012de eşinden habersiz ailesinin yanına 10 günlüğüne geldiğinde yaptırdığını yazmış aradan epey bi zaman geçti bu konuyla ilgili bir yazısını görmedim hatta burayı bırakma sonucu bize ilet yorumları almış aynı dr olunca merak ettim

benim bacakların arasından da kedi geçiyordu diz kısmından yağ alınınca tabi okadar kalmadı ama bileklere hiç yağ koymamış 20 cm küçücük oğlumun benden kalın ayak bilekleri

amylee iyice acemiye denk geldim diye düşünme gerçekten nasıl bakılacağını bilmiyorum resimlere

amylee iyice acemiye denk geldim diye düşünme gerçekten nasıl bakılacağını bilmiyorum resimlere

Olur mu estağfurullah...
Benim adımın üzerine tıkla. Profil bilgilerine tıkla. Aşağı doğru in albümler yazıyor. Ama önce arkadaşlık teklifimi kabul etmen lazım:)

X