Bacak dolgusu yaptıran var mı?

semizotu nasıl yani demir mi sokuyorlar bacaklara anlamadım.bize bilgi verir misin lütfen.

evet galiba öyle tam olarak nasıl olduğunu bende bilmiyorum..
ürkütücü göründüğünü bende farkındyım ama göze aldım çok takıyorum çünkü bacaklarımı
ne yapsam geçmiyo bu takıntı

ürkütücü göründüğünü bende farkındyım ama göze aldım çok takıyorum çünkü bacaklarımı

bu arada bu soruyu iylik sormuş niye benm nickim göründü anlamadım
kendim sorup kendim cevaplamışım gibi olmuş:))

bilgisayar destekli eksternal fiksatörler ameliyat esnasında hastaya takılarak eğrilik derecesi ne kadarsa o kadar bir düzeltme sağlıyo.bilgisayar destekli olduğu için hata payı en aza iniyo.ameliyat sonrası ise bacakta herhangi bir alet kalmıyo.aslında sandığınız kadar da korkunç bir yöntem değil.bende de çok fazla boy takıntısı var o nedenle okulum bittiğinde bu yöntemi düşünüyorum.

arkadaşlar merhaba hatırlayan vardır belki ben 6 aralık tarihinde bacak dolgusu yaptırmıştım ve o sıralar çok mesajlar yazıp işlerimin yoğunluğundan dolayı bayağdır yazamıyordum fırsat bulmuşken hemen girip yazayım dedim 9-10 ay civarı oldu benim ama maşallah her şey çok yolunda ilk ameliyat olduğum gibi bacaklarım hiç değişmedi hayatımda geçirdiğim en mutlu yazdı bu yaz hergünümü elbise etek ve şortla geçirdim. dar pantolon tayt çok şükür gönlümce herşeyi alıyor canım ne isterse onu giyiyorum ve bu özgürlük mükemmel bişeymiş. bence düşünen arkadaşlar vakit kaybetmeyin ve en az benim kadar mutlu olun.. umarım gönlünüzce oolur herşey,sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplarım. hoşçakalın..

arkadaşlar merhaba hatırlayan vardır belki ben 6 aralık tarihinde bacak dolgusu yaptırmıştım ve o sıralar çok mesajlar yazıp işlerimin yoğunluğundan dolayı bayağdır yazamıyordum fırsat bulmuşken hemen girip yazayım dedim 9-10 ay civarı oldu benim ama maşallah her şey çok yolunda ilk ameliyat olduğum gibi bacaklarım hiç değişmedi hayatımda geçirdiğim en mutlu yazdı bu yaz hergünümü elbise etek ve şortla geçirdim. dar pantolon tayt çok şükür gönlümce herşeyi alıyor canım ne isterse onu giyiyorum ve bu özgürlük mükemmel bişeymiş. bence düşünen arkadaşlar vakit kaybetmeyin ve en az benim kadar mutlu olun.. umarım gönlünüzce oolur herşey,sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplarım. hoşçakalın..

novembergirl.. ne mutlu sana Allah hepimize nasip etsin inşallah bu mutluluğu
sennde mutluluğun daim olsun inşallah bizde senn gibi taytlar etekler giyebilelim

inşallah sizler de bu konuda muradınıza erersiniz arkadaşlar ne kadar zor olduğunu okadar çok iyi biliyorumki,vitrinlerde eteklere elbiselere bakıp ve giyememek,denize gitmemek için binbir çeşit bahaneler üretmek,daha bi sürü problem. ben çok şükür rahatım şuanda ve herkesin aynı şekilde mutlu olması için duacıyım..umarım en kısa sürede siz de hayalinizdeki bacak ve kıyafetlere kavuşursunuz arkadaşlar..

bu zamana kadar bu sorun tek bende var sanırdım etek en son lisede mecburi giydim.ondan sonra etek sort gb şeyler giyemiyorum en çok istediğim şeydir buu bazen bakıyorum sapık gb bayanların bacaklarına gözümün takıldığını görüyorum onların ne güzel benmki nie deil diyorum:KK43: bir sorum olacak bu bacak dolgunlaştırma ameliyatları ne kadara mal oluyor çok pahalı mı

bu zamana kadar bu sorun tek bende var sanırdım etek en son lisede mecburi giydim.ondan sonra etek sort gb şeyler giyemiyorum en çok istediğim şeydir buu bazen bakıyorum sapık gb bayanların bacaklarına gözümün takıldığını görüyorum onların ne güzel benmki nie deil diyorum:KK43: bir sorum olacak bu bacak dolgunlaştırma ameliyatları ne kadara mal oluyor çok pahalı mı

canm moralini bozmak istemem ama bu işlemler oldukça pahalı 6binle 10bin arası değişiyo
grçi yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir ama. ayrıca bende bütün kızların bacaklarına bakıp bakıp özeniyorum
kendini sapık gibi hissetme:)) eminim çoğumuz öyleyiz canm bakıp bakı iç çekiyoruz sütun gibi bacakları gördükçe

arkadaşlar ben profil fotoma bacaklarımın resmini koydum bu en son dolaşırken arkadalımın çektiği bi foto en son hali,umarım net görebilirsiniz.. merak eden arkadaşlarım bakabilir.

canım kime ameliyat oldun ? İsmini söyleyemiyorsan bile ipucu vermeni rica edeceğim:)nerde ameliyat oldun isminin başharfi gibi...

http://www.gophoto.it/view.php?i=http://img693.imageshack.us/img693/2435/bacak.jpg

Kızlar şu fotoğraf tıpkı benim bacaklarımı anlatıyor sol tarafta ki. :KK17: Ne yapacağımı bilemiyorum bu dolgu olayını da bilmiyorum pek. Pahalı bir ameliyatta sanırım, gerçi bu durum için hangi yöntemler kullanılıyor bilmiyorum ama bu durum çok canımı sıkıyor, kendimden o kadar soğudum ki güzel bacaklı insanları çok fena kıskanıyorum, hayattan bezdim resmen :KK14: :KK43:

http://www.gophoto.it/view.php?i=http://img693.imageshack.us/img693/2435/bacak.jpg

Kızlar şu fotoğraf tıpkı benim bacaklarımı anlatıyor sol tarafta ki. :KK17: Ne yapacağımı bilemiyorum bu dolgu olayını da bilmiyorum pek. Pahalı bir ameliyatta sanırım, gerçi bu durum için hangi yöntemler kullanılıyor bilmiyorum ama bu durum çok canımı sıkıyor, kendimden o kadar soğudum ki güzel bacaklı insanları çok fena kıskanıyorum, hayattan bezdim resmen :KK14: :KK43:

seni çok iyi anlıyorum canm ve burdaki herkes neler çktiğini anlayabiliyodur emin ol...
en azından yalnız olmadığını bu sorunun sadece sende olmaığını düşün rahatlatmaya çalış kendini

X