- 4 Nisan 2009
- 442
- 12
KEYPAD merhaba. Ben de Ocak ayında ameliyat olmuştum. Ama şu an eski haline geri döndü bacaklarım. Yağlarım eridi kalmadı Çaresi nedir, ben en son forumdayken BLOMMA ve TEKBENMİYİM silikon taktırmışlardı. Ama beklediklerinden kalın olunca geri çıkartmışlar. Çaresi bu mudur, silikon taktırıp geri çıkarmak mı? 6000 tl para verdim, yağ enjekte ettirdim, ama tüm yağlarım eridi, krediyle çektiğim para da üstüne cabası kaldı. Hiç birşey anlamadım ben bu işten. Nedir bunun çaresi?
Keske..senin durumuna üzüldüm canım..ben, o arkadaşa artık çaresi var..derken,evet..hem slikon hemde yağ dolgusu yaptıran arkadaşların memnuniyetini kasdeterek söyledim...evet slikonları çıkarttıranlar oldu..ama çok memnun kalanlar da oldu...yağ dolgusunda da eriyenler olduğu gibi..bir kısmı erise de kalanıyla mutlu olanlar var...yani..tamamen erdi diyen çok az..
Sen İstanbulda olmuştun hatırladığım kadarıyla...neden böyle oldu bende şaşırdım...oysa planlarım hep orasıydı..o doktorda hiç tamamen erir demiyordu..bu duruma bir açıklaması olmalı..ve tekrar yapacaksa bile maddi yönden telafi etmeli hiçdeğilse!
.