Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hayir tabikide sormana hic gerek yok, ben zaten tahmin ettim de jelesek yazinca paylastiginiz bir durum mu oldu dedim.kesinlikle senden para almayacaktir dr. Emin olabilirsin canim. Bir fiyat verdiyse kendisi onceden fazlasini asla istemez merak etme:))
benle paylaştığı doktordan sonra görüşmesinde yazdıkları aynen şöyle ssoleil; çok iyi hatırlar özelden çok yazıştık....ahmet beyin bacak için herhangi bir operasyona gerek olmadığını söylemesi, ssoleil de bana doktor ekstra para almak için orayı burayı eklemiyor dediği...bende neden fikir değiştirdi dedim sadece...YANLIŞ ANLAŞILMA VAR HİÇ BİR DOKTOR BAŞTA VERDİĞİ FİYATI DEĞİŞTİRMEZ ZATEN...EĞER HASTA EKSTRA BAŞKA BÖLGE EKLEMEZSE....aynen benle paylaşımı bu oldu bende sormak istedim...
parayla ilgili birsey yazmadiki daha dogrusu yazildigini gormedim :) ya artik bencede almaz istese soylerdi zaten simdi esimlede konusuyoruz oda soylerdi diyor artik bu kadarida dr umdan olsun :)

neyse ben anladım anlayacağımı, açıklamaya gerek kalmadı:)))) bence de o kadarı doktorundan olsun

Son düzenleme:
benle paylaştığı doktordan sonra görüşmesinde yazdıkları aynen şöyle ssoleil; çok iyi hatırlar özelden çok yazıştık....ahmet beyin bacak için herhangi bir operasyona gerek olmadığını söylemesi, ssoleil de bana doktor ekstra para almak için orayı burayı eklemiyor dediği...bende neden fikir değiştirdi dedim sadece...YANLIŞ ANLAŞILMA VAR HİÇ BİR DOKTOR BAŞTA VERDİĞİ FİYATI DEĞİŞTİRMEZ ZATEN...EĞER HASTA EKSTRA BAŞKA BÖLGE EKLEMEZSE....aynen benle paylaşımı bu oldu bende sormak istedim...

neyse ben anladım anlayacağımı, açıklamaya gerek kalmadı:)))) bence de o kadarı doktorundan olsun

Ne anladin ben anlamadim senin yazdiginida gormedim palmadora soyleyince ve sen yazinca anlamaya calisiyorum ne oluyor diye evet ozelden epey yazistik bacak konusunuda ve dile getirilen baska konularida ben zaten forum da da yazdim evet dr basindan beri bana bacaklarin duzgun diyor zaten bacak resmi yolladigim birkac kiside ayni seyi soyledi hatta simdi sana resim yollayayim biliyorum ki sende aynini diyeceksin fakat bana gore bacaklarim ince zayifladikcada dahada inceliyor o yuzden ben israr ettim palmadorada surekli bacaklarim ince diye yazdigimdan cok istiyorsan israr et kalin bacak seviyorum de diye bana cesaret verdi konu bu sen niyeki yazdin burda ben anlamadim kac yerde yaziyodur bacaklarim ince ben hala ayni karardayim Ahmet Karacalar gerek yok diyor ben istiyorum diye arkadaslar bir suphesi olan varsa cuma gunu acibadem hastanesine gelir olur biter operasyona girecegim surda sevincimi paylasmak istiyorum lutfen kursagimda birakmayin

ne anladin ben anlamadim senin yazdiginida gormedim palmadora soyleyince ve sen yazinca anlamaya calisiyorum ne oluyor diye evet ozelden epey yazistik bacak konusunuda ve dile getirilen baska konularida ben zaten forum da da yazdim evet dr basindan beri bana bacaklarin duzgun diyor zaten bacak resmi yolladigim birkac kiside ayni seyi soyledi hatta simdi sana resim yollayayim biliyorum ki sende aynini diyeceksin fakat bana gore bacaklarim ince zayifladikcada dahada inceliyor o yuzden ben israr ettim palmadorada surekli bacaklarim ince diye yazdigimdan cok istiyorsan israr et kalin bacak seviyorum de diye bana cesaret verdi konu bu sen niyeki yazdin burda ben anlamadim kac yerde yaziyodur bacaklarim ince ben hala ayni karardayim ahmet karacalar gerek yok diyor ben istiyorum diye arkadaslar bir suphesi olan varsa cuma gunu acibadem hastanesine gelir olur biter operasyona girecegim surda sevincimi paylasmak istiyorum lutfen kursagimda birakmayin

arkadaşım ben bunun altında ne arayayım,siz niye farklı yönde alğılıyorsunuz bende onu anlamadım...sen bacak yapmıyor doktor gerek yok dedi demiştin,onu sordum sen mi ısrar ettin diye...neyse konuyu gereksiz yerlere çekmeye hiç gerek yok...başarılı operasyon diliyorum keyfini çıkar inşallah... kursağında kalacak bir durumda hiç yok...

Son düzenleme:
Seninde süper olacak,seneye elbiselerle eteklerle geziyorum artık deyip bize mutluluk mesajları yazacaksın..

:) okuyunca yüzümü güldürdün beni:) seneye elbise-eteklerle geziyorum demek büyük bi hayal şuan benim için.sanki çok uzak ve zor gerçekleşecek bi hayal.yada senelerce böyle yaşadıktan sonra hayal edemiyorum o günlerin geleceğini bilmiyorum inanamıyorum belkide o günlerin geleceğine:KK43: ama güzel umutların için tşk ederim yinede canım:)

:) okuyunca yüzümü güldürdün beni:) seneye elbise-eteklerle geziyorum demek büyük bi hayal şuan benim için.sanki çok uzak ve zor gerçekleşecek bi hayal.yada senelerce böyle yaşadıktan sonra hayal edemiyorum o günlerin geleceğini bilmiyorum inanamıyorum belkide o günlerin geleceğine:KK43: ama güzel umutların için tşk ederim yinede canım:)

inan ki gün doğmadan neler doğuyor benim içinde hayal gibiydi ama oldu:)inş sen ve bütün isteyenler yaşar bu duyguyu.

Selam,
Benim gibi silikon ameliyati geçirmiş ya da gecirecek arkadaslara bir ilaç tavsiyem var izler icin.doktorum verdi ilk kontrolümde 1 aydir kullanıyorum izleri ilk ameliyatın izinden bile daha siliklestirdi.6,5 ayda ilk silikon ameliyati izlerim bu derece iyi görünmüyordu.o nedenle tavsiye etmek istedim.tabi siz de yine doktorunuza danışın da alın.DermatixSi Jel. Silikon Jel de deniyor.ameliyat (skar) izleri icin bir Jel bu.kisa sürede kırmızı görüntü gidiyor.yalniz ameliyattan hemen sonra değil bir kaç gün sonra yara cok taze değilken kullanılmalı.insallah yardımcı olur sizlere de.bilgisayardan girince yara izlerimle ilgili fotografı da paylaşacağım.gorusmek üzere...

inan ki gün doğmadan neler doğuyor benim içinde hayal gibiydi ama oldu:)inş sen ve bütün isteyenler yaşar bu duyguyu.

AMİN canım inşaallah. senin bacaklarını görebilme fırsatımız olmadı ama çok güzel olduklarını tahmin edebiliyorum.yeni geçirdiğin operasyondan sonra inş. çok daha mutlu olursun.sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.
bizim için dua eden herkese çok teşekkür ederiz.

selam kızlar,

Ağustos'da 2. senemi bitirdim. Erime yok. Gayet memnunum halimden. Bilgi vermek istedim sizlerede. Ferruh Bey'e yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. Yazılanları okuyamadım ameliyat olan herkese geçmiş olsun, inşallah mutlu olursunuz.

Ellam cim nerelerdesin eskiyi okuyum biraz dedimde gercekten sendeki degisim muthis oldu :)yeni bacaklarinin tadini cikariyorsun sanirim cok :nazar::nazar: ugramiyorsun artik ee tabi buda senin hakkin operasyonumdan sonra hayirlisiyla atlatiyim bir alisveris merkezlerini alt ust etmeyi planliyorum dusunmesi bile cok guzel
merhabalar:)Ben geldim yine ameliyat olalı 5hafta oldu,hatırlarsanız yağ enjeksiyonu olmustum resimlerimi de ameliyattan sonra sizinle paylaşmıştım;ancak ilk halleri bende de yoktu.Cuma günkü kontrolümde rica ettim,kendisi de gönderdi sağolsun:)Benim içinde iyi oldu onun karesinden kendi bacaklarımı görebilmek.Zaten başından beride önem verdiğim buydu.Arkadaşlar,hep bunu söyledim önemli olan ne istediğinizi iyi bilmenizdir.Evet doktor fresh eye olarak sizi yönlendiriyor;bacaklarınıza verdiği şeklin ötesinde sizin karakterinizi ve ruhunuzu da yansıtıyor.Bu noktada ameliyat olacaklara tavsiyem x ya da y doktoru farketmez doktorun sizinle olan iletişimine dikkat edin ve sizi ne kadar önemsediğine.Ameliyat öncesi ve sonrasında o insana sonuna kadar güvenebilmek...Düşünsenize benim için özgüvenimin sıfır noktası birinin göz ucuyla bacaklarıma baktığı andı.Hele o rüzgarın estiği zamanlar.Allahım saklayabilmek için büyük bir savaş...Ben bu sorunu yaşayan insanların bu kadar çok olduğunu düşünmemiştim ta ki bu forumu görene kadar.Şunu biliyorum,çevreniz sizin bir aynanızsa sizden onlar size yansıttıgı gibi hissetmeye mahkumsuz.Ben bunları cok yaşadım arkadaşlarım,akrabalarım,eski erkek arkadaşım ezik bir karakter yaratıyorlar sizden.Ne garip değil mi bir erkeğin topluma kaybettirdiğini,hatta mahvettiğini yine diğer bir erkek aynı toplumun gözdesi yapıyor.O yüzden kızlar size tepeden bakanlar bence birgün aşağıda da kalabilirler.Bizler herşeyden önce kainatın narin,zarif yaratıkları özgüvenli ve sağlam basan kadınları olmalıyız:)Ne olursa olsun hayal ettiğiniz en güzel bacaklar sizin olsun yeterki isteyin ve inanın!Bu arada resimler ilk hali ne kadar problemli olabilir ki diyenlere gelsin:)SEVGİLER...

(İletilerimde lütfen reklam aramayın,bu ameliyatı olduktan sonra inanın bu kadar duygusal yoğunlugu sizde hissedeceksiniz,belkide bir milad...)
Doktorun template ınde resimlerin ama ben kendisinden rica ettiğim için;hiçbir çıkarım yoktur.Herkes mutlu hissettiği kişiye gitmeli en güzel sonuçları alabilmek için.Sadece yalnız değildik en başından beri yine yalnız değilsiniz!CH=CONFIG]474534[/ATTACH]Eki Görüntüle 474535

selam kızlar,

Ağustos'da 2. senemi bitirdim. Erime yok. Gayet memnunum halimden. Bilgi vermek istedim sizlerede. Ferruh Bey'e yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. Yazılanları okuyamadım ameliyat olan herkese geçmiş olsun, inşallah mutlu olursunuz.

ne güzel 2.sene sonra bunları yazmanız...sizin adınıza mutlu oldum erimemesi çooooook güzel

Samimi,nasilsin canim memnunmusun simdiki halinden?

slm :) şuanda varis çorabı giyiyorum birazda şişlik var ama yinede çıkıntının düzeldiği belli oluyor.bugün denemek için topuklu ayakkabı giydim güzel durdu buda beni çok çok mutlu etti.bu sefer morarmada olmadı çok şükür

AMİN canım inşaallah. senin bacaklarını görebilme fırsatımız olmadı ama çok güzel olduklarını tahmin edebiliyorum.yeni geçirdiğin operasyondan sonra inş. çok daha mutlu olursun.sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.
bizim için dua eden herkese çok teşekkür ederiz.

çook teşekkür ederim.eşim resim yüklememe izin vermiyor o yüzden yükleyemiyorum malesef.inan her aklıma geldiğinde sizlere dua ediyorum ve edeceğimde:)

bacaklara dolgu değil de implant koyuyorlar, yani memedeki gibi silikondan yapılma bir şey..hem de kalıcı oluyor

Merhaba kizlar, biraz durumumdan bahsedeyim temmuzun 24 ünde silikonlari cikarttirip ikinci yag enjeksiyonumu yaptirmistim, simdilik bacaklarimda hic incelme yok, cok ilginc ama ölcü ilk ameliyat oldugum hafta ile ayni sislikler inince incelir sanmistim cünkü ilk yag enjeksiyonumda öyle olmustu ama bu sefer öyle olmadi, sanirim silikon ciksada bacaga kattigi hacim ve doktorumun bu sefer uyguladigi yöntem( kanim icine karistirdigi trombosit) bunda etkili oldu, kisaca durumunmdan memnunum. Tüm ameliyat olacak arkadaslara bol sans dilerim, bu iste birazda sans lazim sanirim :)

kesi izinin resmini ekledim ama yarın sileceğim kızlar.resimdekinden daha iyi durumda bana göre.

Canim izlerin gercektende iyi durumda cünkü daha cok yeniler, banada doktorun asistani seffaf bir bant tavsiye oda ameliyat izlerini iyilestirmek icinmis, bende onu aldim yeni yeni kullaniyorum iyi gelirse bende tavsiye ederim ama seneye yaza kadar izlerimiz bayagi hafifler ve rahat ederiz umarim :)

Canim izlerin gercektende iyi durumda cünkü daha cok yeniler, banada doktorun asistani seffaf bir bant tavsiye oda ameliyat izlerini iyilestirmek icinmis, bende onu aldim yeni yeni kullaniyorum iyi gelirse bende tavsiye ederim ama seneye yaza kadar izlerimiz bayagi hafifler ve rahat ederiz umarim :)
Evet canim benim kullandıkca iyi gelmeye devam ederse yaza rahat edeceğiz gercekten.bana da o banti söyledi,bir de jel seklinde olanı var dedi.ben de onu tercih ettim.sanirim ameliyattan bir hafta sonra kullanmaya başladım sabah aksam.hatta ilk zamanlar yag alınan ve verilen noktalara da sürdüm :)
Senin de bacaklarının seklinden memnun olmana cooook sevindim. İkimize de :nazar:

herkese merhaba,
tekbenmiyim bacakların çok güzel görünüyor.inş bende böyle güzel olmuş fotolarımı sizlerle paylaşırım
benimde ameliyatım ekim ayında bir aksilik olmazsa inş.ama ben şimdiden korkmaya başladım nedense.ameliyattan değilde ailemden kimse bilmeyeceği için ya bi aksilik olursa korkusu sardı beni.
bide ben sigara kullanıyorum.narkozda bu sorun diye okudum netten. ameliyat olupta sigara kullanan varsa yazabilir mi? ya uyanamazsam narkozdan arkamdan ailem ne düşünücek düşüncesi beni çok yoruyor.sigarayı bırakacak gibi de değilim.

Selam,
Benim gibi silikon ameliyati geçirmiş ya da gecirecek arkadaslara bir ilaç tavsiyem var izler icin.doktorum verdi ilk kontrolümde 1 aydir kullanıyorum izleri ilk ameliyatın izinden bile daha siliklestirdi.6,5 ayda ilk silikon ameliyati izlerim bu derece iyi görünmüyordu.o nedenle tavsiye etmek istedim.tabi siz de yine doktorunuza danışın da alın.DermatixSi Jel. Silikon Jel de deniyor.ameliyat (skar) izleri icin bir Jel bu.kisa sürede kırmızı görüntü gidiyor.yalniz ameliyattan hemen sonra değil bir kaç gün sonra yara cok taze değilken kullanılmalı.insallah yardımcı olur sizlere de.bilgisayardan girince yara izlerimle ilgili fotografı da paylaşacağım.gorusmek üzere...

selam arkadaşlar,ben siteye girmiyeli çok oldu.tüm sayfalarıda okuyamadım..önce silikon takılıp sonrada çıkarttırdım.3 ay öncede yag enjeksiyonu yaptırdım.hala morluklarım var.erime aynı ilk bir ayda ne eridiyse o.daha erir mi bilmem.ikinciyi evet istiyorum.bu bi hastalık mı bilmem.TEKBENMİYİM arkadaşım tavsiyen için çok teşekkür.ama sende silikon izleri mi var.bende de var. cevap verirsen sevinirim.LEYDİ can morluklarımın geçmemesi normal mi.bide doktor gel ikinciyi yaprım dedi.ama 3ay geçti dedim.olsun yapılır dedi.LEYDİ ben kimsenin fotograflarını göremiyorum özel.nasıl bakılıyor ögretirmisin.arkadaşlık istegi nasıl gönderiliyo onu anlamadım sevgiler hepinize

herkese merhaba,
tekbenmiyim bacakların çok güzel görünüyor.inş bende böyle güzel olmuş fotolarımı sizlerle paylaşırım
benimde ameliyatım ekim ayında bir aksilik olmazsa inş.ama ben şimdiden korkmaya başladım nedense.ameliyattan değilde ailemden kimse bilmeyeceği için ya bi aksilik olursa korkusu sardı beni.
bide ben sigara kullanıyorum.narkozda bu sorun diye okudum netten. ameliyat olupta sigara kullanan varsa yazabilir mi? ya uyanamazsam narkozdan arkamdan ailem ne düşünücek düşüncesi beni çok yoruyor.sigarayı bırakacak gibi de değilim.
merhaba seninle aynı dr a operasyon olacagız sigara kullanmayı bırakman senin hayrına arkadaşım şimdiden azaltıp son haftada hiç içmesen iyi olacak zaten dr sana artık içme diyecek bana öyle dedi :)

Son düzenleme:
X