- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
benle paylaştığı doktordan sonra görüşmesinde yazdıkları aynen şöyle ssoleil; çok iyi hatırlar özelden çok yazıştık....ahmet beyin bacak için herhangi bir operasyona gerek olmadığını söylemesi, ssoleil de bana doktor ekstra para almak için orayı burayı eklemiyor dediği...bende neden fikir değiştirdi dedim sadece...YANLIŞ ANLAŞILMA VAR HİÇ BİR DOKTOR BAŞTA VERDİĞİ FİYATI DEĞİŞTİRMEZ ZATEN...EĞER HASTA EKSTRA BAŞKA BÖLGE EKLEMEZSE....aynen benle paylaşımı bu oldu bende sormak istedim...Hayir tabikide sormana hic gerek yok, ben zaten tahmin ettim de jelesek yazinca paylastiginiz bir durum mu oldu dedim.kesinlikle senden para almayacaktir dr. Emin olabilirsin canim. Bir fiyat verdiyse kendisi onceden fazlasini asla istemez merak etme:))
parayla ilgili birsey yazmadiki daha dogrusu yazildigini gormedim :) ya artik bencede almaz istese soylerdi zaten simdi esimlede konusuyoruz oda soylerdi diyor artik bu kadarida dr umdan olsun :)
neyse ben anladım anlayacağımı, açıklamaya gerek kalmadı:)))) bence de o kadarı doktorundan olsun
Son düzenleme: