- 10 Ekim 2010
- 1.836
- 12
Arkadaslar bu gece hep dusundum sık sık dusundugum gibi bacak farkli bir konu insan estetik yaptirmayi dusundugu diger noktalarini cevresiyle daha kolay paylasabiliyor ama bacaklar oyle degil mesela ben bile sirf bacaklarim ince diye okul yillarindan beri problem ederim ama bunu hayatimda hic kimseyle paylasmadim bu konuyu bile uzun zaman sessiz takip ettim arkadaslarim derdi ki hep ne guzel sende hic basen yok bacaklar da ince bolgesel sorunun var ben hic o bolgesel sorun lafini dikkate almaz yine bacaklarin ince dendi diye dert eder dururdum burasi sayesinde cozumu oldugunu gordum ve ilk kez burda yazdim benimde sorunum var diye haftaya operasyonum var esim bacaklara yag koyduracagimi biliyor ama ona bile demedim ki inceligi icin cok kilo aldim verdim gevsedi ondan dedim yuzyuze ilk kez dr uma soyledim begenmiyorum diye o yuzden burda olmayi seviyorum burda paylasim yapan ozelliklede operasyon olduktan sonra ayrilmayan sorularimizi bikmadan usanmadan cevaplayan arkadaslara tesekkur ediyorum ve umarim bundan sonra da hep boyle devam eder herkes birgun mutlugu yakalar