Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslar bu gece hep dusundum sık sık dusundugum gibi bacak farkli bir konu insan estetik yaptirmayi dusundugu diger noktalarini cevresiyle daha kolay paylasabiliyor ama bacaklar oyle degil mesela ben bile sirf bacaklarim ince diye okul yillarindan beri problem ederim ama bunu hayatimda hic kimseyle paylasmadim bu konuyu bile uzun zaman sessiz takip ettim arkadaslarim derdi ki hep ne guzel sende hic basen yok bacaklar da ince bolgesel sorunun var ben hic o bolgesel sorun lafini dikkate almaz yine bacaklarin ince dendi diye dert eder dururdum burasi sayesinde cozumu oldugunu gordum ve ilk kez burda yazdim benimde sorunum var diye haftaya operasyonum var esim bacaklara yag koyduracagimi biliyor ama ona bile demedim ki inceligi icin cok kilo aldim verdim gevsedi ondan dedim yuzyuze ilk kez dr uma soyledim begenmiyorum diye o yuzden burda olmayi seviyorum burda paylasim yapan ozelliklede operasyon olduktan sonra ayrilmayan sorularimizi bikmadan usanmadan cevaplayan arkadaslara tesekkur ediyorum ve umarim bundan sonra da hep boyle devam eder herkes birgun mutlugu yakalar

Palmadora cigim ozur yazmisim tesekkuru atlamisim :) her sorumu sinirlenmeden beni anlamaya calisarak sabirla cevapladigin icin tesekkurler en kisa zamanda burada tekrar yazman dilegiyle
Hersey yolunda arkadasim Kazen yazdi zaten aciklamasini bazi yanlis anlasilmalar olmustu yanlis anlayanlardan birtanesi olarak ben arkadasimdan tekrar ozur diliyorum :)

kızlar ya şu resim yükleme işini bikez daha anlatabilirmisiniz?albüm yükleden girdim resmin dosyasını da yükledim sonra upload files dedim ama yüklemiyo.resim 9.10 mb acaba fazla da ondanmı yüklemiyo?

kızlar ya şu resim yükleme işini bikez daha anlatabilirmisiniz?albüm yükleden girdim resmin dosyasını da yükledim sonra upload files dedim ama yüklemiyo.resim 9.10 mb acaba fazla da ondanmı yüklemiyo?

SADDY eger fotograf makinesiyle çekip eklemeye çalışıyorsan o resimlerin boyutu daha büyük oldugu icin yuklemeyebilir.cep telefonuyla çekip bilgisayara yukleyip eklemeyi denersen olacaktır zannediyorum.ben oyle yapıyorum.

kızlar benim ileri düzeydeki çarpık bacakların resmini ekledim.bu dr.un muayenede çektiği foto.
Tekbenmiyim evet dediğin gibi telefondan çekilince hemen yüklenebiliyo.dr.un gönderdiği foto direkt olarak yüklenmedi.bende üşengeçlik yapıp o fotoyu telefondan çekip öyle aktardım buraya.

dr.un göderdiğindeki gibi çok net değildir bu foto ama inanın aynanın karşısına geçip bacaklarımı çekmeye tahammülüm yok.çok moralim bozuluyo.aslında dr. bunu muayeneden hemen sonra göndermişti ama bende onu buraya koyacak moral yoktu.saklamama gerek yok dr.un bu resmi ilk gönderdiği zaman bakıp bakıp çok ağlamıştım o gece.moralim çok bozuluyo gördükçe.sanki hiç çaresi yok düzelmeyecekmiş gibi geliyo bu bacaklar:KK43:

işte dr. bana bu bacaklar için normal olarak silikon + yağ demişti.resimden belli oluyomu bilmiyorum ama bnm bacaklarım kalın.yan baldırlardan görseniz daha iyi anlarsınız bunu.oyüzden işte dr. eğer silikon konursa daha kalın olacak bu bacakların dedi.bende daha da kalın bi bacaktan korktum açıkcası.yağ olursa da kesinlikle tek sefer yetmeyecek. 2. operasyon (hatta 3. bile) mutlaka olacak.

Allah'a çok şükür sağlıklı ve yürüyebilecek bu bacaklara sahibim. ama işte hepimiz birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz ki bi bayan olarak ömür boyu etek-elbise giyememekte psikolojik olarak insanı yıpratıyo:KK43:(

kızlar benim ileri düzeydeki çarpık bacakların resmini ekledim.bu dr.un muayenede çektiği foto.
Tekbenmiyim evet dediğin gibi telefondan çekilince hemen yüklenebiliyo.dr.un gönderdiği foto direkt olarak yüklenmedi.bende üşengeçlik yapıp o fotoyu telefondan çekip öyle aktardım buraya.

dr.un göderdiğindeki gibi çok net değildir bu foto ama inanın aynanın karşısına geçip bacaklarımı çekmeye tahammülüm yok.çok moralim bozuluyo.aslında dr. bunu muayeneden hemen sonra göndermişti ama bende onu buraya koyacak moral yoktu.saklamama gerek yok dr.un bu resmi ilk gönderdiği zaman bakıp bakıp çok ağlamıştım o gece.moralim çok bozuluyo gördükçe.sanki hiç çaresi yok düzelmeyecekmiş gibi geliyo bu bacaklar:KK43:

işte dr. bana bu bacaklar için normal olarak silikon + yağ demişti.resimden belli oluyomu bilmiyorum ama bnm bacaklarım kalın.yan baldırlardan görseniz daha iyi anlarsınız bunu.oyüzden işte dr. eğer silikon konursa daha kalın olacak bu bacakların dedi.bende daha da kalın bi bacaktan korktum açıkcası.yağ olursa da kesinlikle tek sefer yetmeyecek. 2. operasyon (hatta 3. bile) mutlaka olacak.

Allah'a çok şükür sağlıklı ve yürüyebilecek bu bacaklara sahibim. ama işte hepimiz birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz ki bi bayan olarak ömür boyu etek-elbise giyememekte psikolojik olarak insanı yıpratıyo:KK43:(
merhabalar benim de baldırlarım kalın ve çarpık galiba:KK43: rica etsem fotoğraflarınızı nasıl görebilirim?bi fikir edinmek istiyorum da.inanın benim de bacaklarıma tahammülüm yok o yüzden fotoğraf çekip doktora bile gönderemiyorum fikir almak için:KK43:

merhabalar benim de baldırlarım kalın ve çarpık galiba:KK43: rica etsem fotoğraflarınızı nasıl görebilirim?bi fikir edinmek istiyorum da.inanın benim de bacaklarıma tahammülüm yok o yüzden fotoğraf çekip doktora bile gönderemiyorum fikir almak için:KK43:

fotosunu görmek istediğin kişiyle arkadaş olman gerekiyor :KK70:

inş düzelicek canım.sakın moralini bozma.sen düzelmesi için bir adım attın en azından değil mi? daha öncede yazdım ama okumadın sanırım msnni özelden yazarsan eklerim seni.çünkü ben buradan özel msj yollayamıyorum :)

slm :) şuanda varis çorabı giyiyorum birazda şişlik var ama yinede çıkıntının düzeldiği belli oluyor.bugün denemek için topuklu ayakkabı giydim güzel durdu buda beni çok çok mutlu etti.bu sefer morarmada olmadı çok şükür

çook teşekkür ederim.eşim resim yüklememe izin vermiyor o yüzden yükleyemiyorum malesef.inan her aklıma geldiğinde sizlere dua ediyorum ve edeceğimde:)

samimi merhaba sana nasıl ulaşacağımı bilemedim de böyle bi alıntıyla gireyim dedim.ben de bacaklarımdan çok şikayetçiyim üstelik boyum da kısa.sen dışbacaktan bileğe kadar yağ aldırmışsın benim de dış bacakta eğrilik var diz içlerinde de yağlanma var galiba.sen şimdi nasılsın bacaklarından memnun musun bi incelme oldu mu? çünkü benim bacaklarım boyuma göre çok kalın:KK43:

iylik fotonu gördüm canım, bacaklarındaki morluk diilde kızarıklık gibi sanki ama şimdiye iyileşmen gerekirdi canım, enfeksiyon şüphesini sordunmu doktoruna ufakta olsa enfeksiyon gibi geldi bana

KEYPAD diz kapaklarımın iç kısmındaki yağları aldığı için doktor, o biraz iyi gösteriyor eskiye nazaran bacaklarımı. Ama diz kapağı altına eklenen yağlar eridi. Biraz kaldıysa bile çok az herhalde, ben göremiyorum. Doktorla görüşmeye gideceğim, gittiğimde ne tavsiye edip ne önerecek bakalım... Sen bir operasyon geçirmiş miydin? Seni 1 yıldır görüyorum bu forumda. Ama takip edemedim bir süre forumu, sen birşey yaptırdın mı.?

keşke...senn bacaklarındaki yağ eridimi:KK43:((çok üzüldüm
harika olmuşlardı halbuki yağ dolgusunun geçici bi çözüm olduğunA iyice kanaat getirdim artık:KK43:(

selam kızlar,

Ağustos'da 2. senemi bitirdim. Erime yok. Gayet memnunum halimden. Bilgi vermek istedim sizlerede. Ferruh Bey'e yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. Yazılanları okuyamadım ameliyat olan herkese geçmiş olsun, inşallah mutlu olursunuz.

2 sene sonunda bile hala aynı olduğunu söyleyen biri bu seferde...
iyice kafam karıştı ne yapacaz biz yaa

birde kızlar 2 3 ay içinde inşallah allah nasip ederse
istanbula gelip ilizarov yöntemi var hani demirlerle düzeltiyolar onu yapan doktora muayene olcam
ben yağ enjeksiyonu yaptırıp hergün eridimi diye düşünmek yada silikon taktırıp günden güne şeklinin bozulmas gibi
şeylerle uğraşmak istemiyorum siz ne düşünüyosunuz bu konuda görüşleriniz almak istiyorum
biliyorum istedğim çok zor bi ameliyat ama en azından kesin çözüm...

birde kızlar 2 3 ay içinde inşallah allah nasip ederse
istanbula gelip ilizarov yöntemi var hani demirlerle düzeltiyolar onu yapan doktora muayene olcam
ben yağ enjeksiyonu yaptırıp hergün eridimi diye düşünmek yada silikon taktırıp günden güne şeklinin bozulmas gibi
şeylerle uğraşmak istemiyorum siz ne düşünüyosunuz bu konuda görüşleriniz almak istiyorum
biliyorum istedğim çok zor bi ameliyat ama en azından kesin çözüm...

bildiğim kadarıyla şöyle söyleyeyim.eğer muayene sonrası kemik eğriliği çok fazla değilse(yani yürüyüşünüzü etkileyecek kadar) tek bir ameliyatta bilgisayar destekli eksternal fiksatörlerle ameliyat esnasında düzeltebiliyorlar ameliyattan sonra da bacağınızda herhangi bir fiksatör kalmıyor.ben de boy uzatma için muayene olacağım da araştırırken edinmiştim bu bilgileri tabii en iyisini yine de doktorunuz bilir.umarım en kısa sürede de sizi mutlu edecek bir sonuç alırsınız.

bildiğim kadarıyla şöyle söyleyeyim.eğer muayene sonrası kemik eğriliği çok fazla değilse(yani yürüyüşünüzü etkileyecek kadar) tek bir ameliyatta bilgisayar destekli eksternal fiksatörlerle ameliyat esnasında düzeltebiliyorlar ameliyattan sonra da bacağınızda herhangi bir fiksatör kalmıyor.ben de boy uzatma için muayene olacağım da araştırırken edinmiştim bu bilgileri tabii en iyisini yine de doktorunuz bilir.umarım en kısa sürede de sizi mutlu edecek bir sonuç alırsınız.

teşekkürler bilgilendirdiğin için evet bunları bende okumuştum araştırırken
benm bu yöntemi düşünmemdeki sebepte bu oldu zaten...umarım hepimiz mutlu edecek sonuçlar alırız canm her yöntemden

iylik fotonu gördüm canım, bacaklarındaki morluk diilde kızarıklık gibi sanki ama şimdiye iyileşmen gerekirdi canım, enfeksiyon şüphesini sordunmu doktoruna ufakta olsa enfeksiyon gibi geldi bana

leydi can hayır morluk onlar .enfeksiyon falan demedi.zaten öyle olsa şimdiye büyük sorun yaşardım.interntde okudum yag enjeksiyonu yüzeysel yapılırsa renk farklılıları oluyormuş.bide ben geç iyleşiyor muşum.

bildiğim kadarıyla şöyle söyleyeyim.eğer muayene sonrası kemik eğriliği çok fazla değilse(yani yürüyüşünüzü etkileyecek kadar) tek bir ameliyatta bilgisayar destekli eksternal fiksatörlerle ameliyat esnasında düzeltebiliyorlar ameliyattan sonra da bacağınızda herhangi bir fiksatör kalmıyor.ben de boy uzatma için muayene olacağım da araştırırken edinmiştim bu bilgileri tabii en iyisini yine de doktorunuz bilir.umarım en kısa sürede de sizi mutlu edecek bir sonuç alırsınız.[/QUO

teşekkürler bilgilendirdiğin için evet bunları bende okumuştum araştırırken
benm bu yöntemi düşünmemdeki sebepte bu oldu zaten...umarım hepimiz mutlu edecek sonuçlar alırız canm her yöntemden

semizotu nasıl yani demir mi sokuyorlar bacaklara anlamadım.bize bilgi verir misin lütfen.

benim özel msj yazma şansım yok.msj yazım 100 e ulamadığı için. özelden msn adresini yazarsan eklerim seni ve o şekilde görüşürüz :KK70:

ben sana 2 gün önce yani sen burdan ilk sorduğun gün özel msjla msn adresimi yazmıştım.ama şimdi kontrol ettim meğer gitmemiş o msj.şimdi tekrar gönderiyorum.

kızlar kabul ettim arkadaşlık isteğinizi.

X