Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arasıra eski sayfaları okuyorum orada yasadıgın süreci görüyorum bu kez mutlulugu yakalaman çok güzel gercekten tekbenmiyiminde seninde çok güzel oldular maşallah hep böyle mutlu kalın inşallah :)

aynı sorun bende de var elma tipi vücudum var bacaklarım ince kocaman göbek...zayıflasam da bacaklarım yine berbat görünecek...

BLOMMA çok sevindimmmm.evet silikonun çıktıgı yere konulan yağlar hiç erimiyo.o bölge hacimli oldugu için yaglar rahatlıkla yaşıyo.ama benim bileklerimde hala oyukluk var .ordaki yağlar ilk ayda eridi zaten.beni ekler misin?fotograflarını görmek istiyorum.nasıl baktıgınızıda anlayamadım.cevap yaz lütfen.görüşürüz.

Canım artık çaresi var...forumu okursan görüceksin...pekçok arkadaş kurtuldu bu dertten.

.

KEYPAD merhaba. Ben de Ocak ayında ameliyat olmuştum. Ama şu an eski haline geri döndü bacaklarım. Yağlarım eridi kalmadı Çaresi nedir, ben en son forumdayken BLOMMA ve TEKBENMİYİM silikon taktırmışlardı. Ama beklediklerinden kalın olunca geri çıkartmışlar. Çaresi bu mudur, silikon taktırıp geri çıkarmak mı? 6000 tl para verdim, yağ enjekte ettirdim, ama tüm yağlarım eridi, krediyle çektiğim para da üstüne cabası kaldı. Hiç birşey anlamadım ben bu işten. Nedir bunun çaresi?

çok üzüldüm durumuna, bu durumu doktorun kim bilmiyorum ama mutlaka söyle çözümünü doktorun bulsun parayı kolay kazanmıyoruz, ben aynada bacaklarıma ara ara bakarım cukur olan yerlerim yağ dolgusu var şimdilik birşey yok ama erirse eskisi gibi olursa bunu doktorum düzeltmek zorunda...gerçi deneme tahtası gibi buna da karşıyım o olmadı o ...yok olmadı çıkaralım bu.. bana yanlış geliyor...paramızın tam karşılığını almak istiyoruz bu bizlerin en doğal hakkı tabi,çaresini en kısa zamanda bulman dileğiyle sevgiler.

JELESEC bu aralar yine çok kafama takar oldum bacaklarımı. Dediğin gibi doktorla gidip bir konuşmayı düşünüyorum. Senin yağ dolgusu dediğin nedir, bizim yaptırdığımız superdry yöntemi ile aynı şeyi mi kastediyorsun?

bence hiç zaman kaybetme bu kadar çabuk erimesi neden olmuş öğren...superdry nedir bilmiyorum,benim karnımdan alınan yağlar bacak çukurlarıma dolduruldu.bu tekniğin adına ne deniyor onuda bilmiyorum...ukalaycıya yapılan teknik ... doktorun muhakkak çözümler hiç üzülme... bende daha önce başarısız bir ameliyat geçirdim o yüzden seni çok iyi anlıyorum..

Son düzenleme:

Canım 3 ay içinde morluklarının çoktan geçmesi gerekirdi ayrıca 3 ay sonra yaparım diye amelıyata mı dedi yoksa donmus yag ile seansamı dedi ? Amelıyat için dedi ise 6 aydan önce hiçbir doktor amelıyat etmez ki
Fotografları görebilmen için arkadas olman lazım, arkadaş olmak istedigin kullanıcının nikine tıkla profil bilgisine gir ordan arkadaş ekle seçenegini görürsün tatlım... Amelıyat içinde acele etme vücüdun bir kendine gelsin 6 ay dolsun ki bi bak bacaklarının oturdugu şekile...

arasıra eski sayfaları okuyorum orada yasadıgın süreci görüyorum bu kez mutlulugu yakalaman çok güzel gercekten tekbenmiyiminde seninde çok güzel oldular maşallah hep böyle mutlu kalın inşallah :)

Evet canim cok sikintili bir sürecten gectim ama bu sefer bacaklarim ister böyle kalsin ister kalmasin ben bu konuyu kafamdan silmeye karar verdim, sanirim memnuniyet niyetlede ilgili biraz, umuyorumki sende cok basarili bir ameliyat gecirirsin Allah yardimcin olsun:)

Canim uzun zamandir yoktun hatta ayni zamanlarda silikon yaptiran bir arkadas vardi sanirim Azerbaycan dan yaziyordu oda girip durumundan bahsetmiyor, üzülerek söylüyorum ama bileklere konulan yaglar tutmuyor benim iki ameliyattada bileklerime yag konuldu ama ölcü hala en bastaki gibi 22 cm ben ayak bileginde kemigin hemen üstünü ölcüyorum zaten benim bileklerim ince degil ama yamuk biraz, ha artik takmiyorum o ayri üstler dolduya biraz birak bilek öyle kalsin bende silikon varken bilek yine ayni ölcüdeydi ve cok komik duruyordu simdi daha dengeli duruyor, ayrica benim bile morluklarim gecti senin nasil hala morlugun olurki canim ihmal etme doktoruna bir göster, ikinci ameliyat icin sakin acele etme kendine biraz zaman ver, resimlerimi käldirdim ama iki ay dolunca yine eklerim leydi nasil resimlere bakacagini anlatmis zaten, görüsürüz :)

Arkadasim dr un tahmin ettigim kisiyse arkadaslarin son surecinden yola cikarak bosuna uzuldugunu dusunuyorum en kisa zamanda dr la iletisime gectiginde sanada yardimci olur bence ilk halini operasyon sonrasini ve sindiki resimlerini paylassan bizle belki durumun dusundugun kadar kotu degildir

umarım başarmışımdır.LEYDİ resme dikkatli bak arkadaşım resim diye pek görünmüyo.tamam biraz geçti ama yine var ve geçmiyo.BLOMMA evet gitdim doktoruma sen çok yavaş iyleşiyorsun dedi.ismini unuttum bi krem önermiş bi arkadaş acaba o iyi gelir mi? .böyle işte.galiba kimse burdan foto yüklemi artık.özelden yüklediklerinide hemen siliyo.LEYDİ evet gel tekrar yag alıp enjekte edeyim dedi.çünkü ben donmuş yagı istemiyorum dedim.yani yeni operasyon yeni para tabiki.bide tekrar morluklr olur dedi.biliyor musun belimdeki morluklar da duruyo.şimdi foto yükledim ki atmıyorum.herşey olucagına varıyo.naparsın işte.mutlu degilim sonuçtan.sevgiler beni ekleyin lütfen.

silikon olmuyor yağ olmuyor bunun çözümü ne o zaman????

senin gibiler forumlara gerekli kişiler... insanların önünü kesmeden hissettiklerini ve yaşadığını tüm şeffaflığıyla anlatmaları yazmaları en doğrusu...başka türlü çözüm üretilmez,okuyorsan dön kk.ya lütfen sevgiler

Son düzenleme:
ollmuş fotoya bakın görünüyo.belimde de görüntü aynı.ama ikinciyi yaptırmak istiyorum.hemde çok.belimden de düzgün yerden yag alamamış.hani bel incelir.bir şekil alır o da yok.diyorum ki neden burdan almadınız yagları.tamam ikincide sen nerden istersen ordan alırım diyo.sonuç bu kızlar.beni arkadaş olarak ekleyin lütfen.

çok geçmiş olsun en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun inşallah arkadaşım

Canim sana arkadaslik istegi gönderdim, kabul edrsen arkadas oluruz ve resim yükledigimde görürsün...

iylik canim bacaklarinin hic ikinciye ihtiyaci var gibi durmuyor gayet iyi görünüyor alt baldirinin en kalin yeri kac cm tim canim, ayrica morluklarin bayagi gerilemis sanirim bir aya kadar o kalanlarda gecer, lütfen moralini bozma, birde söyle bacaklarini yanyana getirip resim eklesen (resmi kendinmi cektin?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…