- 10 Ekim 2010
- 1.836
- 12
Merhaba kizlar, biraz durumumdan bahsedeyim temmuzun 24 ünde silikonlari cikarttirip ikinci yag enjeksiyonumu yaptirmistim, simdilik bacaklarimda hic incelme yok, cok ilginc ama ölcü ilk ameliyat oldugum hafta ile ayni sislikler inince incelir sanmistim cünkü ilk yag enjeksiyonumda öyle olmustu ama bu sefer öyle olmadi, sanirim silikon ciksada bacaga kattigi hacim ve doktorumun bu sefer uyguladigi yöntem( kanim icine karistirdigi trombosit) bunda etkili oldu, kisaca durumunmdan memnunum. Tüm ameliyat olacak arkadaslara bol sans dilerim, bu iste birazda sans lazim sanirim :)
Kiloluyum...fakat bacaklarım nasibini almamış...Bacaklarından sorunu olanların hepsi kalın oluşundan şikayetçi ama benimki tam tersi...fazla kilolarımın hepsi bedenimde....atom karınca gibi! koca bir büst ve koskocaman göğüsler...
Ben yinede şikayetçi değilim ama....hiçdeğilse bunu taşıyan birde bacaklarım olsa? koca vucutda çırpı gibi bacaklar....okadar orantısız ki..çok ta komik. Bacak implantı varmiş ama bana uygun değil....çünki sadece baldıra uygulanıyormuş...oysa, benim ayak bileklerim çok ince.
Doldu enjeksiyonu olabilir deniyor....BİLGİSİ olan yada YAPTIRAN varsa...neolur lütfen bilgi verebilir mi?
ÇOK ACİL.
aynı sorun bende de var elma tipi vücudum var bacaklarım ince kocaman göbek...zayıflasam da bacaklarım yine berbat görünecek...
Merhaba kizlar, biraz durumumdan bahsedeyim temmuzun 24 ünde silikonlari cikarttirip ikinci yag enjeksiyonumu yaptirmistim, simdilik bacaklarimda hic incelme yok, cok ilginc ama ölcü ilk ameliyat oldugum hafta ile ayni sislikler inince incelir sanmistim cünkü ilk yag enjeksiyonumda öyle olmustu ama bu sefer öyle olmadi, sanirim silikon ciksada bacaga kattigi hacim ve doktorumun bu sefer uyguladigi yöntem( kanim icine karistirdigi trombosit) bunda etkili oldu, kisaca durumunmdan memnunum. Tüm ameliyat olacak arkadaslara bol sans dilerim, bu iste birazda sans lazim sanirim :)
Canım artık çaresi var...forumu okursan görüceksin...pekçok arkadaş kurtuldu bu dertten.
.
KEYPAD merhaba. Ben de Ocak ayında ameliyat olmuştum. Ama şu an eski haline geri döndü bacaklarım. Yağlarım eridi kalmadıÇaresi nedir, ben en son forumdayken BLOMMA ve TEKBENMİYİM silikon taktırmışlardı. Ama beklediklerinden kalın olunca geri çıkartmışlar. Çaresi bu mudur, silikon taktırıp geri çıkarmak mı? 6000 tl para verdim, yağ enjekte ettirdim, ama tüm yağlarım eridi, krediyle çektiğim para da üstüne cabası kaldı. Hiç birşey anlamadım ben bu işten. Nedir bunun çaresi?
çok üzüldüm durumuna, bu durumu doktorun kim bilmiyorum ama mutlaka söyle çözümünü doktorun bulsun parayı kolay kazanmıyoruz, ben aynada bacaklarıma ara ara bakarım cukur olan yerlerim yağ dolgusu var şimdilik birşey yok ama erirse eskisi gibi olursa bunu doktorum düzeltmek zorunda...gerçi deneme tahtası gibi buna da karşıyım o olmadı o ...yok olmadı çıkaralım bu.. bana yanlış geliyor...paramızın tam karşılığını almak istiyoruz bu bizlerin en doğal hakkı tabi,çaresini en kısa zamanda bulman dileğiyle sevgiler.
JELESEC bu aralar yine çok kafama takar oldum bacaklarımı. Dediğin gibi doktorla gidip bir konuşmayı düşünüyorum. Senin yağ dolgusu dediğin nedir, bizim yaptırdığımız superdry yöntemi ile aynı şeyi mi kastediyorsun?
selam arkadaşlar,ben siteye girmiyeli çok oldu.tüm sayfalarıda okuyamadım..önce silikon takılıp sonrada çıkarttırdım.3 ay öncede yag enjeksiyonu yaptırdım.hala morluklarım var.erime aynı ilk bir ayda ne eridiyse o.daha erir mi bilmem.ikinciyi evet istiyorum.bu bi hastalık mı bilmem.TEKBENMİYİM arkadaşım tavsiyen için çok teşekkür.ama sende silikon izleri mi var.bende de var. cevap verirsen sevinirim.LEYDİ can morluklarımın geçmemesi normal mi.bide doktor gel ikinciyi yaprım dedi.ama 3ay geçti dedim.olsun yapılır dedi.LEYDİ ben kimsenin fotograflarını göremiyorum özel.nasıl bakılıyor ögretirmisin.arkadaşlık istegi nasıl gönderiliyo onu anlamadım sevgiler hepinize
arasıra eski sayfaları okuyorum orada yasadıgın süreci görüyorum bu kez mutlulugu yakalaman çok güzel gercekten tekbenmiyiminde seninde çok güzel oldular maşallah hep böyle mutlu kalın inşallah :)
BLOMMA çok sevindimmmm.evet silikonun çıktıgı yere konulan yağlar hiç erimiyo.o bölge hacimli oldugu için yaglar rahatlıkla yaşıyo.ama benim bileklerimde hala oyukluk var .ordaki yağlar ilk ayda eridi zaten.beni ekler misin?fotograflarını görmek istiyorum.nasıl baktıgınızıda anlayamadım.cevap yaz lütfen.görüşürüz.
KEYPAD merhaba. Ben de Ocak ayında ameliyat olmuştum. Ama şu an eski haline geri döndü bacaklarım. Yağlarım eridi kalmadıÇaresi nedir, ben en son forumdayken BLOMMA ve TEKBENMİYİM silikon taktırmışlardı. Ama beklediklerinden kalın olunca geri çıkartmışlar. Çaresi bu mudur, silikon taktırıp geri çıkarmak mı? 6000 tl para verdim, yağ enjekte ettirdim, ama tüm yağlarım eridi, krediyle çektiğim para da üstüne cabası kaldı. Hiç birşey anlamadım ben bu işten. Nedir bunun çaresi?
silikon olmuyor yağ olmuyor bunun çözümü ne o zaman????meşur dr ataşehir de merkez oluan dr şu meşur ismini de ilk ben kullanmıştım ama milletin bacaklarını görünce artık fikrimi söylüyorum çünkü çoğu silikon koydukları kötü. niye güzel yapmıyo onuda bilmiyorum. yönteminde bi eksiklik var (benim dr un koyduğu yağ bacaamda öylece duruyoken bi sürü verip veriştirdim) meşurun millete ilk yaptığı bi iki bacak gerçi onlarda ikincide oldu ama herkez mutsuz.
Palmadoro, fikirlerim beni bağlar lütfen kırılma yaş itibarıyla burda insanlar işi baştan sağlamlasınlar diye mücadelem.
Blooma o dr a olmadımı. tekbenmiyimin dr u da aynı ikinciyi oldu silikon var yağlar yerinde eksik rötüş yaptıracak, e şu bileklerinde uzun süre yaralar iyileşmeyen arkadaşımız fikirdelisimiydi niki oda bi daha düşünüyodu. ben de dr uma geçmişimi okursan, ilk bir iki ay güzel olduğu için reklam denecek kadar övgüyle bahsetmiştim ama sonra şişmeler inince eksikliklerine biliyosun çok kızdım. Millet benim gibi değil (heralde meşurun çenede yumuşak) olmazsa ikinciyi normal kabul ediyo, ben bu konuya karşıyım. biz yaz boz tahtası değiliz, çoğumuz zenginde değiliz. üstelik ben bacaklarımden sadece şekil itibarıyle estestik yaptırdım, dümdüzken lüks aslında. bu bir lüksse karşılığıda tam olmalıydı.
Şimdi birde arada açıklık falan olsaydı duman ederdim o dr u. ilk kez ameliyat yapmıyolar işlerini önceden çok ii planlasınlar. ilkinde hadi vücut tamir etti ikincide üçüncüde bir aksilik olurda iltahap olursa. makyaj yapar gibi yatıyoruz sedyeye, ameliyat bir badire değilmidir kolaymı. bacaamızdan dolayı üzüntülü olmamız sence gelecekte sağlıklı bir anne olarak ailemize hizmet etmemizden üstünmü. Kimsenin kafası karışmasın arkadaşlar yatıyosunuz kalktığınızda iş bitmiş oluyo. akıllı olmak lazım. derim. buraya daha çok kendim için diil mağdur olan kişilerin durumlarına bi fikrim olurmu diye arada girip bakıyorum. yoksa bende bi şikayet yok. hepinizi çook öpüyorum yaşasın kadın destekleşmesi, yere girsin kendine iş çoğaltan tıpçı zihniyet.
ollmuş fotoya bakın görünüyo.belimde de görüntü aynı.ama ikinciyi yaptırmak istiyorum.hemde çok.belimden de düzgün yerden yag alamamış.hani bel incelir.bir şekil alır o da yok.diyorum ki neden burdan almadınız yagları.tamam ikincide sen nerden istersen ordan alırım diyo.sonuç bu kızlar.beni arkadaş olarak ekleyin lütfen.
ollmuş fotoya bakın görünüyo.belimde de görüntü aynı.ama ikinciyi yaptırmak istiyorum.hemde çok.belimden de düzgün yerden yag alamamış.hani bel incelir.bir şekil alır o da yok.diyorum ki neden burdan almadınız yagları.tamam ikincide sen nerden istersen ordan alırım diyo.sonuç bu kızlar.beni arkadaş olarak ekleyin lütfen.