Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Keske..senin durumuna üzüldüm canım..ben, o arkadaşa artık çaresi var..derken,evet..hem slikon hemde yağ dolgusu yaptıran arkadaşların memnuniyetini kasdeterek söyledim...evet slikonları çıkarttıranlar oldu..ama çok memnun kalanlar da oldu...yağ dolgusunda da eriyenler olduğu gibi..bir kısmı erise de kalanıyla mutlu olanlar var...yani..tamamen erdi diyen çok az..
Sen İstanbulda olmuştun hatırladığım kadarıyla...neden böyle oldu bende şaşırdım...oysa planlarım hep orasıydı..o doktorda hiç tamamen erir demiyordu..bu duruma bir açıklaması olmalı..ve tekrar yapacaksa bile maddi yönden telafi etmeli hiçdeğilse!

.

aslında bende senin gibi düşünüyorum sorunda okudum burda aynen olanla yetinende ama tamamen eridi diyeni okumadım o yüzden arkadasa resimlerini koysa diye yazdım belki kalan kendisini tatmin etmiyordur diye ve diğer arkadaşlardan bildiğim dr a gittiklerinde telafisini yaptı ve arkadaşlar iyiki dr umu değiştirmememişim diye söylediler keske de sıkıntı yaşayacagına dr la görüşse rahatlayacak belkide onlar gibi sonuçta dr unda bu işlemi yaparak sonrasında yerine getirmesi gereken yükümlülükler var yalnız ben bacak konusunda uzun zamandır burayı ara arada olsa takip eden sonrasındada yazmaya başlayan biri olarak edindiğim sonuç şu x dr veya y dr hiç farketmiyor hepsini döktüğünüzde ilk seferinde memnun kaldım diyenler ya benim gibi çok sorunlu bacakları olmayanlar (öncesi resimlerden yola çıkarak söylüyorum ) yada mükemmeli beklemeyip kalanla yetinenler operasyona girmeme az kaldı ve sunu biliyorum bacak konusu bir burun gibi karın meme yada lipo gibi değil bu işlemler yıllardır yapılıyor artı ve eksileri neredeyse tamamen ortada ama bacak son yıllarda yapılmaya başlayan onlar kadar artı eksisi belli olan bir konu değil ben bunu çok düşündüm bu kararı almadan önce ki insan kafaya koyduktan sonra sansını denemek istiyor mesela ben çok soru işaretleri yaşadıgım zamanlarda oldu yada burada örnegin tektash ın sonrdan yazdıgı tüm olumsuzluklarıda okudum kendisini ilk operasyon yaptırdıgında sürekli takipteydim ve defalarca yazılarını okumuştum buraya tekrar gelip yaşadıklarını ve pişmanlıklarını yazdı kendisi için çok üzüldüm ama diyorum ya kafaya koyunca birkez insan ne olursa olsun denemek istiyor

birde arkadaşlar sunu eklemek istiyorum hepimizin hissettiği düşündüğü bir gercek aramızda hiçde iyi niyetli olmayan insanlar da var sadece bacak dolgusu konusununda değil diğer estetik vb konular da da lütfen dr secerken kimsenin benim dr um söyle mükemmel böyle mükemmel yazılarını okuyarak karar vermeyin hatta resimlere bile çok itibar etmeyin ( sözüm meclisten dışarı :) ) hatta benim sözüm var kendi dr uma operasyon yaptırmak isteyenlerin kontrollerimde beni görebilecegini söyledim ama diyelim ki beni gördünüz sonuç çok iyi bunu sadece bir referans olarak kabul edin aa dr mükemmelmiş olarak görüp kafanızdaki herşeyi silip koşmayın hiçbir dr a önce kendinizden ve dr unuzdan emin olun onunla yaptıgınız görüşmede sadece siz ve onun oldugu o anda işte bu diyebiliyormusunuz o ışıgı gördünüz mü konusuılanlar yazılanlar okunanlar herşey boş ameliyata girip narkozu yediğiniz anda artık herşey onun parmaklarının arasında olacak belki yaşamınız bile bunu çok iyi düşünün

Son düzenleme:
BLOMMA en kalın yer 34 cm.fotogrflrı anneme çektiriyorum.ama bende buraya eklemiycem artık.öğretir misin nasıl özelden eklerim.yani birleştirdim ve yeni fotografım hazır.ama özelden ekliycem.

çok doğrusun ssoleil; seninle özel yazışmamızda olsun telde konuşmamızda olsun hep söylüyoruz, üzücü ama böyle kişiler var doktorun avukatlığına soyunan ona laf söyletmeyen yaptığı işlemin sonucu kötü olduysa eğer hastanın sucu gibi davranan insanlar her forumda var....bu forumda da geçmişi detaylı okuyanlar zaten çok net görürler iyi niyetli olanı olmayanı da ...hele özelden mesaj atıp sizi yönlendiren kişilere hiç itibar etmeyin...

BLOMMA bu krem nasıl bende alıyım mı?Contractubex gibi mi? o bende hiç işe yaramadı.benim silikon yerlerim bordo çok kötü.benim vucut mu ?böyle bilmiyorum.görüşürüz.

Arkadaslar doktorlarınızın ikinci operasyon icin ücret almamalarıdır dogru ve etik olan.tabii ki kolay kazanılmıyor o paralar.kimin kime yaptırdığını artık karıştırıyorum ama benim kime ameliyat oldugumu biliyorsanız ve ayniysa doktorumuz bilin ki ikinci operasyona ücret almıyor doktor.eger yağ enjeksiyonu tekrarlanacaksa hatta hastanede kalmanıza bile gerek kalmıyor ona da ücret alınmaz böylece.yani ikinci gerekiyor ve para nedeniyle gidemiyorsanız bunun icin üzülmeyin diye yazıyorum.bu benim doktorum icin böyle diger doktorların da bu sekilde yapacagını tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Bilgilendirmen iyi oldu canim bende anlatmaya calistim sizlere yaptigini bildigimden sonucta insanlar bosu bosuna param gitti yada dahasi yok ne yapacagim diye uzmesinler kendini herkes hakkini bilsin alsin

Malesef varda var sirf dr ovmek degil dr karalamaya girenlere bile rastladim bazi yerlerde yonetim mudahale etmis zaten o yuzden yazdim ozellikle yarin birgun biri benide gormek ister buna dayanarak bile karar vermemeli kimse secim yaparken sonucta fotokopi makinasi yok ya bu dr larin elinde herkesin bedeni farkli mesela burada da adi gecen estetik konusu gectiginde adi akla ilk gelen dr lardan birtanesine benim bir arkadasim meme kucultme yaptirmisti sonucunu yazmak bile istemem

tabi iki türlü bu durum; hiç acele etmeden sindire sindire doktor seçimi yapılmalı bence;kişi karar vermeli yönlendirme olmamalı bu benim şahsi düşüncem yazarsın sürecini memnunum yada değilim sebepleri budur olay biter...doktorun avukatlığına kimse soyunmamalı eğer bir çıkarı yoksa bu işten tabi; üzücü arkadaşının başına gelenler... ben senle paylaşmıştım seninde bir ara görüşmeyi düşündüğün doktora olan kişiyi zaten o da çok ünlü bir doktor ;hastasının yazılarını okumuştun sende....Allah işini iyi yapan doktorlara denk getirsin olmak isteyen herkesi....

Son düzenleme:
aa evet birde o dr var degilmi onu unuttum o konuda baska komedi oldu insallah o arkadasin durumuda duzelir gercekten uzucu

BLOMMA bu krem nasıl bende alıyım mı?Contractubex gibi mi? o bende hiç işe yaramadı.benim silikon yerlerim bordo çok kötü.benim vucut mu ?böyle bilmiyorum.görüşürüz.

Canim bendede contractubex ise yaramadi ama ben arkadasimizin söyledigi jelin seffaf bir bandi varmis onu kullaniyorum silikon izleri icin, daha yeni basladim etkili olursa tavsiye ederim hatta o jeldende almayi düsünüyorum...

Merhaba JELESEC. Evet doktorumla görüşmem lazım, ilk fırsatta İstanbul'a bilet almam lazım. Sekizinci aya giriyorum ameliyat olalı. 8 ayda bu kadar erimesi normal mi bilmiyorum. İlk ameliyata girdiğimde gözümü karartmıştım. Ailemden ya da arkadaşlarımdan kimseye haber veremeden tek başıma mücadele etmiştim. Şimdi ikinci bir ameliyat için cesaretim var mı bilmiyorum. Korku var içimde biraz. Ama biliyorum ki doktorla konuştuktan sonra, doktor da bana olumlu çözümler üretirse, yine düşünmeden yatıcam o ameliyat masasına. Hayırlısı olsun...
En baştan tekrar şunu söyleyeyim. Ameliyat öncesine dair fotoğraf yok elimde. Doktorla konuşmaya gittiğimde görücem ben de aradaki farkı. Albümümde ameliyat sonrasına ait birkaç fotoğraf var. Şu an ne durumdaysa, bu akşam fotoğrafını çekip koymayı düşünüyorum tekrar. Ne kadar erimiş bir de forumdaki arkadaşlarım görsün. Ekleyince haber veririm burda...

KEYPAD diz kapaklarımın iç kısmındaki yağları aldığı için doktor, o biraz iyi gösteriyor eskiye nazaran bacaklarımı. Ama diz kapağı altına eklenen yağlar eridi. Biraz kaldıysa bile çok az herhalde, ben göremiyorum. Doktorla görüşmeye gideceğim, gittiğimde ne tavsiye edip ne önerecek bakalım... Sen bir operasyon geçirmiş miydin? Seni 1 yıldır görüyorum bu forumda. Ama takip edemedim bir süre forumu, sen birşey yaptırdın mı.?

benim özel msj yazma şansım yok.msj yazım 100 e ulamadığı için. özelden msn adresini yazarsan eklerim seni ve o şekilde görüşürüz

Merhaba
Ben konuyu çözüm lütfen uzatmayın artık ortada ciddi bir yanlış anlaşılma var. Kimsenin bildiği gibi veya hissetiği gibi değil.

Arkadaşlar bu sayfadan mesajlar mı silinmiş? Bugün bana hitaben bir mesaj görmüştüm. Şimdi cevap yazacaktım ona ama o mesajı şimdi göremedim nedense...

Hersey yolunda arkadasim Kazen yazdi zaten aciklamasini bazi yanlis anlasilmalar olmustu yanlis anlayanlardan birtanesi olarak ben arkadasimdan tekrar ozur diliyorum :)
Arkadaşlar bu sayfadan mesajlar mı silinmiş? Bugün bana hitaben bir mesaj görmüştüm. Şimdi cevap yazacaktım ona ama o mesajı şimdi göremedim nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…