Bacak dolgusu yaptıran var mı?

VALLAHİ KAÇIRMAM CANLI ÖRNEĞİ; özellikle karınla ilgili kafamda acabalar hep var sende biliyorsun; estetica da olsaydın zaten kesin ameliyat sonrası yanındaydım :KK34: evet öyle yazmıştın bana yakın annenler haberleşiriz benim ameliyatımdan önce görmek isterim;bana fikir olur;baktım minimum iz çok başarılı bir sonuç;direk senin doktora geçerim :KK31: bizim iki topik de öyle kızlar herkese cevap verirler yardım ederler:nazar::nazar:her doktorun hastası var ; ayrım yapmadan samimi paylaşımlar olur.Güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun

içimden bir ses dr umun kendi hastaları içinde en iyisini bana yapacagını söylüyor :KK70: zaten benim operasyon kötü olursa ciddi yaygara kopartırım :KK70: saka bi yana iyide olsa kötüde olsa neyse o direk yazacagım sonuçları yalnız kötü haber hafta sonu tatilden soguk algınlıgıyla döndüm dr umdan haber bekliyorum sabah aradım asistanını bakalım inşallah ertelenmez 3 aydır bekledim epey gerildim bu sürecte o yüzden artık biran önce olsun bitsin istiyorum

Bende reSim isterim ssoil unutma sende de emegim var sayilir,uzakta olsamda hep cevaplarimla yanindaydim ve devam edicem.annenede gelebilirim sen orda olacaksan:)) Gobegini gormeye degil seni gormeye.

tesekkür ederim canım annem anadolu yakasında benim araba kullanmaya başlar başlamaz geçerim o tarafa görüşürüz senlede zaten 2. buluşmaya kendimi toparladıgım zamana denk gelirse kesin gelecegim artık bu arada duaya ihtiyacım var hastayım biraz ertelenmesin lütfen :KK43:

tesekkür ederim canım annem anadolu yakasında benim araba kullanmaya başlar başlamaz geçerim o tarafa görüşürüz senlede zaten 2. buluşmaya kendimi toparladıgım zamana denk gelirse kesin gelecegim artık bu arada duaya ihtiyacım var hastayım biraz ertelenmesin lütfen :KK43:

resimleri bende göremedim sağlık olsun :/ kızlar çok seviniyorum güzel haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum mutlulugunuz daimi olsun inşallah... elbiselerinizle pantolonlarınızla taytlarınızla mutlu mutlu gezmenin keyfini doya doya çıkarın hatta benim içinde giyin bi tur atın öpüldünüz

slm kızlar bugün dış bacakta kalan yağlar alındı.biraz ağrım var yatıyorum şimdi.çok şükür bundan da kurtuldum:)

canım ben izmir' deyim sen istanbu'lda değilmiydin.umarım sende kolayca çabucak atlatırsın:)

Evet istanbul dayim palmadora nin dr u benimki sanki senide izmirden gelip operasyon olanlar icinde hatirliyorum da karistirdim mi :) amin canim insallah biran once kolayca atlatirim son gunler artik

Bende reSim isterim ssoil unutma sende de emegim var sayilir,uzakta olsamda hep cevaplarimla yanindaydim ve devam edicem.annenede gelebilirim sen orda olacaksan:)) Gobegini gormeye degil seni gormeye.

dr dan geldim canım mailinide gördüm birazdan cevaplayacagım önce bir siteye bakayım dedim müjdemi vereyim bacak kesinleşti :) daha önce maille sordugumdada olur demişti ama dedim ya kilo aldım gecen sefer gerek yok demişti bu sefer kovalar herhalde diye bekliyordum :KK1::KK49:çok saol ya bacak konusunda epey cesaret verdin bana yoksa ben karın operasyonu olacak ona göre tekrar gidip görüşecektim 2 iş olacaktı karnım düzelecek ama ben yine bacaklarımı sorun edip duracaktım :)

resim ekledim az önce.ben artık şeklinden memnunum.kesi izlerim ve morluklar nedeniyle bu yaz böyle geçti ama gelecek yazı affetmeyeceğim :p o yazın hayaliyle de pazartesi iş başı yapacağım.
Allahım herkese bu memnuniyeti yaşatsın,daha güzelleri ameliyat için sırada bekleyen arkadaşların olsun inşallah.bacaklarımı beğenmeseniz de mutluluğuma maşallah deyin kızlar :KK9:

bacaklarını nasıl beğenmeyelimki canım buradaki herkes öyle bacaklara sahip olmanın hayaliyle yaşıyo.beğenilmezmi o bacaklar:) bacaklarına da mutluluğuna da maşaallah canım:nazar: bundan sonra sağlıklı ve mutlu günler senin olsun inşaallah:)

Süper çook iyi yaptın, cünkü biliyorum sen bizi ilk bacak sorununla bilgilendirmiştin ve kafana takılan sorun buyken gidip sadece karnını yaptırmak bence çocuklu bir kadın için hatta çocuklu olmayanlar için bile külfetten başka birşey değil bence.BU operasyonlar inanın çok kolay değil neler yaşadığımı hepinize anlattım,bir kere de her şeye çizgi çekip denedim işte demek kadar mantıklısı yok.Hiç pişman olmazsın inan.Sen anladığım kadarıyla kuvvetli,tuttuğunu koparan ve seçtiği hedeflerin üzerine giden kararlı birisin ,ben sadece fikir verdim canım işin büyüğüne sen karar verdin.Hakkında hayırlısı ben inanıyorum ki çook mutlu olacaksın ,sen bu bilinçle operasyona giriyorsun tıpkı benim gibi.Sana bilgilendirme formunu parça parça atabildim anlamadığın bir sayfa olursa tekrar yollarım.Resimlerini sadece güvendiğin ve tanıdığın kişilere yolla arkadaşım kim kimdir hiç bilmiyoruz,sonuçta bedenini açıyorsun.Ben burada ki mutsuz kişiler için kurallarımı yıktım,değerli zamanımı harcadım,kendimi riske attım çünkü ben çok duygusalım ben mutluysam herkes olsa keşke diyorum,ama sen yıkma inan sonra üzülürsün belirtiyim.

bacaklarını nasıl beğenmeyelimki canım buradaki herkes öyle bacaklara sahip olmanın hayaliyle yaşıyo.beğenilmezmi o bacaklar:) bacaklarına da mutluluğuna da maşaallah canım:nazar: bundan sonra sağlıklı ve mutlu günler senin olsun inşaallah:)

Seninde süper olacak,seneye elbiselerle eteklerle geziyorum artık deyip bize mutluluk mesajları yazacaksın..

ya ben mi yanlış anladım sen bana özel yazdığında doktorunun bacak için operasyona gerek olmadığını ısrarla söylediğini:44: seninde bundan doktorun para için ekstra işi çıkarmadığını anladığını yazmıştın ...ne oldu da bacak işin için girdi anlamadım,sen mi ısrar ettin?????

yazmadan duramayacağım (palmodora hn) çok doğru söylüyor...buralarda kimin ne olduğu hiiiiiiiiç belli değil aman diyeyim

Son düzenleme:
evet ya gecen senede bacak takip ediyordum ben yazmıyordum ama okuyordum :) çünkü bacak benim için eskiden beri dert olan birşey herkes iyi dese bile ben hiç öyle düşünmedim ama kilo almaya başlayınca helede hamilelikten sonra bel karın çok kötü oldu arada Ahmet Bey e gidersen bana öncesi resimlerimi 3 aydan önce vermeyecegini söyledi rica et göstersin anlayacaksın resimleri görünce :KK43: ben dar giyinmekten hoşlanıyorum ve ordan burdan yaglar pörtleyince deli oluyordum omuzlar falanda dar kıyafet secmek gerçekten dertti benim için son zamanlarda aldıgım herşeyde üstümü kapatsın amaçlı birkaç parca seylerdi halbuki en çok sevdiğim şeydir giyinmek düşün o kadar psikolojim bozuldu ki makyajsız günü geçmeyen ben neredeyse yüzüme gözüme birşey sürmeyi unuttum en kötüsüde istediklerini alabilirsin ama alamıyorsun yakışmıyor bakıp bakıp geliyorsun bende senin gibi düşünüyorum denedim diyebilecegim ... bilgilendirme forumunu aldım canım çok saol okudum :) dr umda zaten fazla fazla anlattı sen haklıydın görüştükçe iletişim kurdukça daha çok ısınıyor güveniyor insan ben 1 mail atmak için bile 2 ay bekledim :) şimdi çok daha rahatım resimler konusunda yine haklısın diyorum zaten görmek isteyen olursa açıkca söyledim kontrole gelip görebilirler hem daha iyi canlı örnek olur ama resimlerini bana gösteren birkaç arkadaş var onlara yollayacagım artık isterlerse

Süper çook iyi yaptın, cünkü biliyorum sen bizi ilk bacak sorununla bilgilendirmiştin ve kafana takılan sorun buyken gidip sadece karnını yaptırmak bence çocuklu bir kadın için hatta çocuklu olmayanlar için bile külfetten başka birşey değil bence.BU operasyonlar inanın çok kolay değil neler yaşadığımı hepinize anlattım,bir kere de her şeye çizgi çekip denedim işte demek kadar mantıklısı yok.Hiç pişman olmazsın inan.Sen anladığım kadarıyla kuvvetli,tuttuğunu koparan ve seçtiği hedeflerin üzerine giden kararlı birisin ,ben sadece fikir verdim canım işin büyüğüne sen karar verdin.Hakkında hayırlısı ben inanıyorum ki çook mutlu olacaksın ,sen bu bilinçle operasyona giriyorsun tıpkı benim gibi.Sana bilgilendirme formunu parça parça atabildim anlamadığın bir sayfa olursa tekrar yollarım.Resimlerini sadece güvendiğin ve tanıdığın kişilere yolla arkadaşım kim kimdir hiç bilmiyoruz,sonuçta bedenini açıyorsun.Ben burada ki mutsuz kişiler için kurallarımı yıktım,değerli zamanımı harcadım,kendimi riske attım çünkü ben çok duygusalım ben mutluysam herkes olsa keşke diyorum,ama sen yıkma inan sonra üzülürsün belirtiyim.

Kiyafet konusunu bilirim cok acidir giyinmeyi,bakimli olmayi isteyipte olamamak ben cok yasadim. İnan dolabimda 4tane kot ve cesitli tusorttan baska birsey yoktu,alisverise cikmak hic bana gore degildi cunku hem zayifim ,hem bacaklar egri korkunc sarsici bir durumdu ,buradakileri o kadar iyi anliyorum ki,operasyon olup mutlu olduktan sonra buraya yazmayanlari eski hallerini unuttuklarini dusunuyorum.Burasi umut kapisi ne olur ayrilmayin burdan.

Doktor senden bacak icin ekstra ucret mi istedi ssoil merak ettim.[/QUOTE
Doktorum yaz sonu kontrole gel demisti ama simdilik dusunmuyorum biktim bu siralar hastane gormekten zaten bir sorunumda yok cok sukur doktor eminim resim cekmek icin cagiriyor zaten karsilastirma yapacak bence emeginin sonucunu gormek icin ,ben isteyince de senin resimlerini bana gosterecegini hic sanmiyorum benim konumla alakasi olmadigi icin sacma gelecektir ona.Sana yollayinca bakariz.

Doktor senden bacak icin ekstra ucret mi istedi ssoil merak ettim.[/QUOTE
Doktorum yaz sonu kontrole gel demisti ama simdilik dusunmuyorum biktim bu siralar hastane gormekten zaten bir sorunumda yok cok sukur doktor eminim resim cekmek icin cagiriyor zaten karsilastirma yapacak bence emeginin sonucunu gormek icin ,ben isteyince de senin resimlerini bana gosterecegini hic sanmiyorum benim konumla alakasi olmadigi icin sacma gelecektir ona.Sana yollayinca bakariz.

Ben soylerim asistanina aklinda olsun gostersinler diye zira ben o korkunc resimleri alirda paylasirmiyim cok supheli orasi :) karsilastirma yapacaktir dogru bana da 1 ay 3 ay hatta 1 yil sonra bakacagiz tekrar dedi

Hayir tabikide sormana hic gerek yok, ben zaten tahmin ettim de jelesek yazinca paylastiginiz bir durum mu oldu dedim.kesinlikle senden para almayacaktir dr. Emin olabilirsin canim. Bir fiyat verdiyse kendisi onceden fazlasini asla istemez merak etme:))

Hayir tabikide sormana hic gerek yok, ben zaten tahmin ettim de jelesek yazinca paylastiginiz bir durum mu oldu dedim.kesinlikle senden para almayacaktir dr. Emin olabilirsin canim. Bir fiyat verdiyse kendisi onceden fazlasini asla istemez merak etme:))

parayla ilgili birsey yazmadiki daha dogrusu yazildigini gormedim :) ya artik bencede almaz istese soylerdi zaten simdi esimlede konusuyoruz oda soylerdi diyor artik bu kadarida dr umdan olsun :)

X