Bacak dolgusu yaptıran var mı?

resim ekledim az önce.ben artık şeklinden memnunum.kesi izlerim ve morluklar nedeniyle bu yaz böyle geçti ama gelecek yazı affetmeyeceğim :p o yazın hayaliyle de pazartesi iş başı yapacağım.
Allahım herkese bu memnuniyeti yaşatsın,daha güzelleri ameliyat için sırada bekleyen arkadaşların olsun inşallah.bacaklarımı beğenmeseniz de mutluluğuma maşallah deyin kızlar :KK9:

arkadaşım 41 kere maşallah hem bacağının güzelliğine hemde mutluluğuna nazar değmesin:nazar:

Kizlar bulusmaya etek giyip gitmedinizmi ben olsam catlardim gorusmeye gelebilmis olsaydim :) canli ornek gormek icin

Canım haklısın valla da ben etek giyecek durumda değildim çok kalın diye.PALMADORO etek giymişti sanırım ama o gün daha çok diğer arkadaşımın sorularını yanıtlamaya odaklanmışım demek ki hiç bi bakayım mı demeyi akıl edemedim :KK1:

arkadaşım 41 kere maşallah hem bacağının güzelliğine hemde mutluluğuna nazar değmesin:nazar:

:KK16: çok teşekkür ederim canım.darısı diğer arkadaşlara inşallah.ayrı kişiler olmaları önemli değil tabi doktorlarımızın da eline sağlık.hatta Allah bin kere razı olsun,bu dertten kurtardıkları için...

Son düzenleme:
Burda baglantim kopuyor surekli ozelden yazdim yazdim koptu resimleri gordum eskisiyle koyaslanmayacak kadar iyi cikintilari aldirsan super olur diger sorunun cevabida hala bildigin gibi canim ayni

:KK16: çok teşekkür ederim canım.darısı diğer arkadaşlara inşallah.ayrı kişiler olmaları önemli değil tabi doktorlarımızın da eline sağlık.hatta Allah bin kere razı olsun,bu dertten kurtardıkları için...

kesinlikle doğru söylüyorsun zaten ben ameliyatımdan sonra doktoruma demiştim ki 'bana sadece düzgün bacak değil,aynı zamanda öz güvenimide verdiniz bunun için size çok teşekkür ederim' söylerken gözlerim dolmuştu:) ama gerçekten öyle önceden bacağım belli olcak diye nasıl yürüyeceğimi şaşırıyordum şimdi çok rahatım .senin de dediğin gibi inş darısı diğer arkadaşların başına

Kizlar bulusmaya etek giyip gitmedinizmi ben olsam catlardim gorusmeye gelebilmis olsaydim :) canli ornek gormek icin

Ssoil haklisin ama ben biraz hassasimdir,cako ve tekbenmiyim ile bulustugumda elbise giydim ama tekbenmiyim beni pek fazla goremedi cunku ben oyle istemistim icimden.blomma ve tekbenmiyim ile hastanede bulusmaya gittigimde ise ozellikle pantalon giydim cunku onlar ikinci kez operasyon olmalarina ragmen mutsuzdu ben oraya elbiseyle gidemezdim onlar mutsuzken ben elbiseli ve mutlu yanlarinda duramazdim ,blomma ameliyat olduktan sonra onu gormeye gittigimde etek giydim ve o benim bacaklarimi iyice inceledi.:KK1:

Burda baglantim kopuyor surekli ozelden yazdim yazdim koptu resimleri gordum eskisiyle koyaslanmayacak kadar iyi cikintilari aldirsan super olur diger sorunun cevabida hala bildigin gibi canim ayni

Bacaklarimin yanlarinda gorunen kisim kaslarim platform topuk giydigim icin cikik duruyor,dr bey ameliyatimdan once o kaslarima botoks yapalim ya da ameliyatla tekini (o kisim 4kasdan olusuyormus)iptal edelim sana hicbir zarari olmaz dedi ama ben istemedim cunku sonucun bana yetecegine emindim.KEsinlikle de yetiyor ve bir operasyon dusunmuyorumEn Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
Bacaklarimin yanlarinda gorunen kisim kaslarim platform topuk giydigim icin cikik duruyor,dr bey ameliyatimdan once o kaslarima botoks yapalim ya da ameliyatla tekini (o kisim 4kasdan olusuyormus)iptal edelim sana hicbir zarari olmaz dedi ama ben istemedim cunku sonucun bana yetecegine emindim.KEsinlikle de yetiyor ve bir operasyon dusunmuyorumEn Büyük TÜRKİYE

Kotu degil zaten canim ilk haline gore mukemmel sen memnunsun onemli olan o

Cnm sonresminigördüm nefisolmuş darısı başıma.
Umarım sende ,bloom da artık mutlusunuzdur.

kesinlikle doğru söylüyorsun zaten ben ameliyatımdan sonra doktoruma demiştim ki 'bana sadece düzgün bacak değil,aynı zamanda öz güvenimide verdiniz bunun için size çok teşekkür ederim' söylerken gözlerim dolmuştu:) ama gerçekten öyle önceden bacağım belli olcak diye nasıl yürüyeceğimi şaşırıyordum şimdi çok rahatım .senin de dediğin gibi inş darısı diğer arkadaşların başına

BENDEİSTİYORUM merhaba canim.tesekkur ederim.insallah beraber senin de mutluluğunu paylaşacağız burda.evet BLOMMA da ben de daha mutluyuz artik.

Yazmaya baslamisken bir kez daha belirtmek istiyorum.Biz silikonlari kötü ya da zararlı bir şey oldukları icin cikarttirmadik.sanirim ikimiz birden çıkarttığımizdan oyle bir izlenim oluştu.bizim durumumuz biraz farklı.İlginc bir sekilde kaderdas olduk onunla cunku ikimiz de yag enjeksiyonu olduk sonra biraz acele edip silikona karar verdik.halbuki en basta sadece bir kez silikon konmasına tamam deseydik ya da ilkinden sonra ikinci yag enjeksiyonu icin biraz sabretseydik sonuca daha çabuk ulasabilirdik.bunlara karar verirken birlikte degildik (zaten BLOMMA yurt disinda yaşayan biri) yani herkes kendi kararını uyguladı tabi ama iste biz ameliyat sekli,sayısı ve doktor bakımından aynı yoldaydik.bu nedenle buradaki herkesten daha cok kader birliği yasamış olduk.Silikon konusunda bizim onu cikarttirmamizla ilgili bir karara varılmamalı bence.Bunu ilk ameliyatında cesaret edip taktiran ve mutlu olan arkadaslarımız var.yukarıda anlattığım durumları yaşayıp cikarttirmaya karar veren ben ve BLOMMA bu ameliyati merak edenlere anlatabilecek kisilerdeniz ama asla zararını gördük de çıkarttık diye bir şey beyan etmedik.doktorumun da yanlis bir uygulaması olmadıgını belirtmek istiyorum tekrar.oyle olsa çıkip "aman sakın" diyeceğimi bilin lutfen...

Son düzenleme:
Arkadaslar sali gunu aksam ustu drumuzun akaretlerdeki studyosunda operasyon oncesi gorusmem var saati ogun belli olacak cuma gunude operasyon operasyon oncesi ve sonrasi resim paylasmak gibi bir dusuncem yok fakat canli ornek gormek isteyenler icin buraya muayene ve kontrollere gidecegim zamanlari yazacagim gormek isteyen olursa haberleselim sonradan resim koymuyorum diye gereksiz yorumlara maruz kalmak istemiyorum canli ornek gercekten operasyon olmak isteyenler icinde daha faydali olur dusuncesindeyim yaptiracagim islemler bacaklara yag transferi tam karin germe ve lipo

Arkadaslar sali gunu aksam ustu drumuzun akaretlerdeki studyosunda operasyon oncesi gorusmem var saati ogun belli olacak cuma gunude operasyon operasyon oncesi ve sonrasi resim paylasmak gibi bir dusuncem yok fakat canli ornek gormek isteyenler icin buraya muayene ve kontrollere gidecegim zamanlari yazacagim gormek isteyen olursa haberleselim sonradan resim koymuyorum diye gereksiz yorumlara maruz kalmak istemiyorum canli ornek gercekten operasyon olmak isteyenler icinde daha faydali olur dusuncesindeyim yaptiracagim islemler bacaklara yag transferi tam karin germe ve lipo

merhaba ssoleil; vallahi benden kurtulamazsın sen nasıl bizim kızların resimlerine baktın görmek istedin özelikle ben görmek isterim; avrupa yakası bana ters bu tarafta olsan kesin ziyaretine de gelirdim; ameliyat öncesi sonrası resmini en azından bana gönderirsin;benden önce olacaksın ameliyatı senin doktorunun çıkaracağı sonucu merak ediyorum....inşallah tek seferde istediğin sonucu alırsın;sevgiler

bugun ameliyatımın 9. günü agrım sızım hiç bişeyim yok zaten başlarda da yoktu cok fazla sadece düz yürürken bacaklarım cok spor yapmıs gibi gerilio onun dışında bi sıkıntım yok iki gün önce doktora kontrole gittim doktor da gayet iyi göründügünü artık corap giymeme gerek olmadıgını söyledi sadece bileklerimde biraz sislik ve morluk var onun dısında bir de kesi izim var ama o bile cok belirgin degil bana göre..benim bacagıma 180lik silikon takıldı en büyügü ama ona ragmen yine de bacaklarım ince cünkü ondan önce gerçekten anormal derecede inceydi hatta doktorum öncesi sorası fotoraflarını yollamak istedi ama ben görmek bile istemedigim için istemedim..ama gerçekten doktorum bi mucize yarattı ben zaten ona güveniodum en iyisini yapıcagını biliodum ve gerçekten de öle oldu hatta düşündügümden de iyi oldu..belki ilerde rötüş için yağ enjeksiyonu yaptırabilirim ama şimdilik şeklinin oturmasını bekliorum ameliyat olucak herkese de bol şans diliorum korkulcak bişi yok:)

bugun ameliyatımın 9. günü agrım sızım hiç bişeyim yok zaten başlarda da yoktu cok fazla sadece düz yürürken bacaklarım cok spor yapmıs gibi gerilio onun dışında bi sıkıntım yok iki gün önce doktora kontrole gittim doktor da gayet iyi göründügünü artık corap giymeme gerek olmadıgını söyledi sadece bileklerimde biraz sislik ve morluk var onun dısında bir de kesi izim var ama o bile cok belirgin degil bana göre..benim bacagıma 180lik silikon takıldı en büyügü ama ona ragmen yine de bacaklarım ince cünkü ondan önce gerçekten anormal derecede inceydi hatta doktorum öncesi sorası fotoraflarını yollamak istedi ama ben görmek bile istemedigim için istemedim..ama gerçekten doktorum bi mucize yarattı ben zaten ona güveniodum en iyisini yapıcagını biliodum ve gerçekten de öle oldu hatta düşündügümden de iyi oldu..belki ilerde rötüş için yağ enjeksiyonu yaptırabilirim ama şimdilik şeklinin oturmasını bekliorum ameliyat olucak herkese de bol şans diliorum korkulcak bişi yok:)

merhaba ssoleil; vallahi benden kurtulamazsın sen nasıl bizim kızların resimlerine baktın görmek istedin özelikle ben görmek isterim; avrupa yakası bana ters bu tarafta olsan kesin ziyaretine de gelirdim; ameliyat öncesi sonrası resmini en azından bana gönderirsin;benden önce olacaksın ameliyatı senin doktorunun çıkaracağı sonucu merak ediyorum....inşallah tek seferde istediğin sonucu alırsın;sevgiler
Sana sozum var zaten canim aklimda hastaneyede gelebilirsin demistim hem zaten annemler sana yakin oturuyordu oyle hatirliyorum oraya gectigimde de gorebilirsin :KK66: kizlardan musade istedim saolsunlar gosterdiler :) amin canim insallah hepimizin sonucu istedigimiz gibi olur sevgiler :)

ağrın olmaması çok güzel sende benim gibi kolay atlatıyosun.çorabı çıkarttığına göre yürüdükçe silikon kendini itmeye başlıcak ve istediğin bacaklara kavuşcaksın.bence işin en zevkli kısmı şimdi başladı :) çünkü hergün aynanın karşısında bacaklarındaki değişikliğe şaşırıp mutlu olcaksın.hergün bir öncekinden daha değişik ve güzel olcak.:))

Sana sozum var zaten canim aklimda hastaneyede gelebilirsin demistim hem zaten annemler sana yakin oturuyordu oyle hatirliyorum oraya gectigimde de gorebilirsin :KK66: kizlardan musade istedim saolsunlar gosterdiler :) amin canim insallah hepimizin sonucu istedigimiz gibi olur sevgiler :)

VALLAHİ KAÇIRMAM CANLI ÖRNEĞİ; özellikle karınla ilgili kafamda acabalar hep var sende biliyorsun; estetica da olsaydın zaten kesin ameliyat sonrası yanındaydım :KK34: evet öyle yazmıştın bana yakın annenler haberleşiriz benim ameliyatımdan önce görmek isterim;bana fikir olur;baktım minimum iz çok başarılı bir sonuç;direk senin doktora geçerim :KK31: bizim iki topik de öyle kızlar herkese cevap verirler yardım ederler:nazar::nazar:her doktorun hastası var ; ayrım yapmadan samimi paylaşımlar olur.Güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Bende reSim isterim ssoil unutma sende de emegim var sayilir,uzakta olsamda hep cevaplarimla yanindaydim ve devam edicem.annenede gelebilirim sen orda olacaksan:)) Gobegini gormeye degil seni gormeye.

Son düzenleme:
X