ben de silikonluyum okuduğum kadarıyla sen silikonlarından memnundun demi?bende çok memnunum ilk defa bu yaz çok rahat ettim.istediğimi giyebildim çok şükür.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin:))
merhaba
ben bu forumu takip edeli daha 20 gün oldu,düzelme umudu öyle başımı döndürdü ki hemen gidip kayserı ye yağ enjeksiyonu oldum.diz içlerimden yağ alınıp diz altına konuldu.küçük bir işlem gibi gözükse de çok sey değistırdı.
geçmiş olsun umarım hiç erimezler:)
çok tsk ederim:)insh
SADDY muayeneye bugün gidiyorsun değil mi? Dönüşte merakta bırakma herseyi yaz olur mu? En büyük adımı atıyorsun bugün,senin adına heyecanlı ve mutluyum :)
Sady bir adim atmak sonuca cok yaklasmaktir,umarim hersey istedigin gibi olur.merakla paylasimini bekliyorum.
Cesaretine hayran kaldim ,iste bu topik boyle biryer burda oldugumuz icin sansliyiz.umarim resimlerini paylasirsin ve Kayseride olan ve buraya gelemeyen arkadaslara umut olursun.forumu birakma sakin:))
çok tsk ederim normalde de öyleyim zaten düşüneceğime hemen fiile dönüştürmeyi seviyorum..şişliklerim tamamen indi,ama sonuç gittikçe kötüye gidiyor sanki2000lira verdim sanki boşuna verdim gibi hissetmeye başladım belki de ilk hallerini unuttum,kendim fotograf çekmemiştim doktordan istedim o da müsait olunca gönderecekmiş hala yollayamadılar..bilmiyorum kafam çok karışık,sonradan yağ hücrelerinde canlanma falan olmuyor dimi belki daha da eriyecek sanırım..
canım ya neden hemen erimeye odaklanıyorsunuz,şişlerin iniyordur ,eski halini sen hatırlamıyormusun?kaç sene baktın bacaklarına?hemen erir mi hiç,o kadar da çabuk değil tereyağ mı bu ,bekle bakalım.hem hücreler 6 ay içinde de canlanabiliyormuş sen iyi beslenmeye bak beyaz çay iç,çok fazla efor sarfetme canım..
saddy cim,hayırlısı olsun senin için paylaşımın için teşekkürler sizler ve bizler burada operasyon olmamış arkadaşların ışığıyız lütfen devam edin.sadece şunu belirtmeyi unuttum mesajımda doktor yarıyıl tatilinde bu sene o kadar yoğundu ki anlatamam,sen bir tarih alsaydın sonra olmadı değişirdin canım ya çünkü süre senin için çok önemli biz öyle yapmıştık.yinede sen bilirsin.
SADDY canim bu cok önemli bir adimdi.simdi PALMADORO nun dediği gibi sakın burayı bırakma ve hic bir şey icin umutsuzluğa kapılma.bak burayı okumadan önce hepimiz bu derdin çözümü yok diye yıllarca o umutsuzlukla yasadık.simdi ise caresi kesilikle olan sadece zorluklari da icinde barındıran bir durumdasın.dedigin gibi eger Ocak ayına kadar zamanın varsa kilo almaya çalış.bu arada ailende ya da arkadaşlarının icinde bunu açabileceğin ve sana destek olmasını isteyebilecegin tek bir kisi bile yok mu? Ben de esim dısında kimseye anlatmam dıyordum.kizima bakmak durumunda kalacağı icin anneme söyledim.sonra en yakın arkadasıma actım derdimi,destegini istedim.sagolsun hep yanimda oldu.bir arkadasa danışmamı burdan biri önermişti sagolsun,ben de cesaretlenip anlatmıştım.bence de Ocak ayı uzakmış gibi gorunse de şimdiden tarihi belirlemeye çalış.ben karne haftasının basında izin aldım.toplamda ise 4 hafta dinlendim neredeyse.daha kısa sürede toplanma ihtimalin de var tabi.seni henüz tanımıyorum canim ama yüz ifadenin adın gibi üzgüne yakın bir ifade olduğunu hissediyorum ve bu beni de üzüyor.hep yanında olacağız.mutlu olduğunu yazdığın mesajları okuyup biz de mutlu olacağız emin ol.
Canim bendede morluk var tabi sol bacagimda daha fazla o bacaga daha fazla yag verildigi icin ama sararmaya baslamislar, ben bayramda siyah corapla elbise giymek istiyorum ama pekde emin degilim aceba elbise giyecek kadar iyimiler? Dizalti olsa giyerim zaten öncedende dizalti giyerdim ama bu elbise az dizüstü ve ben korkuyorum bakip gülerler falanBelki bayramdan önce buraya resim ekleyip sizin fikrinizi alirim...