Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben de silikonluyum okuduğum kadarıyla sen silikonlarından memnundun demi?bende çok memnunum ilk defa bu yaz çok rahat ettim.istediğimi giyebildim çok şükür.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin:))

evet canm silikonluyum bende.benim arası baya açıktı,yağ enj. ilk seferde çok iyi sonuç vermeyecekti.ama şimdilik sorun yok çok şükür inşallah olmaz.bende artık rahatım allaha binlerce kez şükür,etek giyemezken etek giyebiliyorum.dediğin gibi isteyen herkese allah olmayı nasip etsin.

eskilerden silikon taktıran PATELLA vardı hatta ben ondan sonra ikna oldum diyebilirim.doktorumuz aynıydı,foruma giriyormu bilginiz varmı,bende ekliydi ama bulamadım.durumu nasıl acaba.

merhaba
ben bu forumu takip edeli daha 20 gün oldu,düzelme umudu öyle başımı döndürdü ki hemen gidip kayserı ye yağ enjeksiyonu oldum.diz içlerimden yağ alınıp diz altına konuldu.küçük bir işlem gibi gözükse de çok sey değistırdı.

önceden bacaklarım çarpıktı şimdi de eğrilik var ama çarpık gibi görünmüyor.önceki haline göre çok çok iyi ama erimezlerse tabi.daha 10 gün oldu ben ameliyat olalı.önceden boru paça pantolon bile giyemezdim bırakın dar paçayı.

doktorumun ilgisinden ve ön görüşmeden hiç memnun kalmadım ama çok başarılı ameliyatlar yaptığı burunda özellilkle işini iyi yaptığını duydum ve bu yüzden ona yaptırdım.sonuç insh iyi olur.çok yoğun olduğundan mı yoksa tarzı mı bu anlayamadım.az açıklama yapıyor.

dikişlerim bugün alındı,morluklarım var üst baldırımda altta da var,yağ enjekte edilen yerler uyuşuk gibi,yürüyorum gayet iyiyim.

geçmiş olsun umarım hiç erimezler:)

SADDY muayeneye bugün gidiyorsun değil mi? Dönüşte merakta bırakma herseyi yaz olur mu? En büyük adımı atıyorsun bugün,senin adına heyecanlı ve mutluyum :)

SADDY muayeneye bugün gidiyorsun değil mi? Dönüşte merakta bırakma herseyi yaz olur mu? En büyük adımı atıyorsun bugün,senin adına heyecanlı ve mutluyum :)

Sady bir adim atmak sonuca cok yaklasmaktir,umarim hersey istedigin gibi olur.merakla paylasimini bekliyorum.

Çok teşekkür ederim sizlere bu ilk heyecanımı benimle paylaştığınız için:) evet bu çok önemliydi ve bende bugün ilk adımı attım sonunda.öncelikle bacaklarımın fotosunu görmek isteyeceksiniz doğal olarak biliyorum,herkes gibi bende isterdim:) dr mail adresini ver gönderirim demişti.az önce mail attım.inş. bugün cvp verirse akşama yüklerim fotoyu.ha ama hiç iç açıcı bi foto değil yalnız söyliyim.evet yukarıda da yazdığım gibi korktuğum ama beklediğim şeyi duydum dr.dan:bacaklarım ileri düzeyde çarpıkmış.biliyodum öyle olduğunu çünkü yıllardır bu bacaklara bakıp çaresi varmıdır Allah’ım bu kadar açıklık,çarpıklık düzelirmi acaba diye soruyodum.
Neyse, dr. sizlerinde anlattığı gibi çok iyi,sakin,yumuşak huylu,sorduğunuz her soruya sıkılmadan cvb veren ve ilgili bir dr. gerçekten.usanmadan anlatabiliyo her şeyi.öncelikle bu durumun yani etek elbise giyemediğimin, denize fln gidemediğimin bende yarattığı psikolojik etkilerini sordu.en son ne zaman etek giydiğimi bile sordu:) bende en son lisede utana sıkıla giydiğimi söyledim.
Daha sonra bacaklarımın fotosunu çekti, inceledi evet arası baya açık dedi dizlerimde birleşmiyo benim hiç. Baktı baktı baya düşündü fln ama öyle bi yüz ifadesi vardıki artık dayanamadım sordum “durum çok mu vahim” dedim:) (korktum ama cidden o an) dr. da tabi yoo umutsuz durum yoktur dedi.ama sonuç olarak dr.da kabul etti bacaklarım baya sorunlu benim.
Düşünüp taşındıktan sonra kendi düşüncesinin silikon + yağ olduğunu söyledi.ancak böyle kurtarır bu bacakları dedi.ama bacaklarım normalde kalın olduğu için bu işini zorlaştıracakmış.yani eğer kendi önerdiği gibi silikon+yağ olursa bacaklarım daha kalın olacakmış.bunu kabul edermisin dedi.ben o ana kadar bu ameliyatı tek başıma olacağım için altından tek başıma kalkamam diye silikondan korktuğumu söylememiştim ama bu sorusuna cevabende anlattım durumu.tek başıma yağ dolgusunun altından daha rahat kalkabilirim diye ona daha sıcak bakıyorum dedim.ama bu seferde zayıf olduğum için ikinci operasyon gerekli olur dedi.evet bende zaten bunu göze almıştım ve dr.unda böyle söyleceğini yani ikinci operasyonu önereceğini biliyodum.onun bi suçu yok çünkü.ben zayıfım.şimdiki halimden anca 200 cc yağ çıkarmış.100 er 100 er yani ama tabi bnm bacakları kesinlikle kurtarmaz onlar.gerçi ben hemen şimdi olmıcam operasyonu, ocak ayında olacağı için ozmana kadar zaten alabildiğim kadar kilo almaya çalışıcam.
Çok uzun oldu ama umarım sıkmadım sizleri.aklıma geldikçe yazarım ben yine.foto yüklersem daha anlaşılır olacak biliyorum bu yazdıklarım.inş en kısa zamanda o da.

saddy cim,hayırlısı olsun senin için paylaşımın için teşekkürler sizler ve bizler burada operasyon olmamış arkadaşların ışığıyız lütfen devam edin.sadece şunu belirtmeyi unuttum mesajımda doktor yarıyıl tatilinde bu sene o kadar yoğundu ki anlatamam,sen bir tarih alsaydın sonra olmadı değişirdin canım ya çünkü süre senin için çok önemli biz öyle yapmıştık.yinede sen bilirsin.

Cesaretine hayran kaldim ,iste bu topik boyle biryer burda oldugumuz icin sansliyiz.umarim resimlerini paylasirsin ve Kayseride olan ve buraya gelemeyen arkadaslara umut olursun.forumu birakma sakin:))

çok tsk ederim normalde de öyleyim zaten düşüneceğime hemen fiile dönüştürmeyi seviyorum..şişliklerim tamamen indi,ama sonuç gittikçe kötüye gidiyor sanki2000lira verdim sanki boşuna verdim gibi hissetmeye başladım belki de ilk hallerini unuttum,kendim fotograf çekmemiştim doktordan istedim o da müsait olunca gönderecekmiş hala yollayamadılar..bilmiyorum kafam çok karışık,sonradan yağ hücrelerinde canlanma falan olmuyor dimi belki daha da eriyecek sanırım..

canım ya neden hemen erimeye odaklanıyorsunuz,şişlerin iniyordur ,eski halini sen hatırlamıyormusun?kaç sene baktın bacaklarına?hemen erir mi hiç,o kadar da çabuk değil tereyağ mı bu ,bekle bakalım.hem hücreler 6 ay içinde de canlanabiliyormuş sen iyi beslenmeye bak beyaz çay iç,çok fazla efor sarfetme canım..

inşh dediğiniz gibi olur,tsk ederim tavsiyeleriniz için:)

SADDY canim bu cok önemli bir adimdi.simdi PALMADORO nun dediği gibi sakın burayı bırakma ve hic bir şey icin umutsuzluğa kapılma.bak burayı okumadan önce hepimiz bu derdin çözümü yok diye yıllarca o umutsuzlukla yasadık.simdi ise caresi kesilikle olan sadece zorluklari da icinde barındıran bir durumdasın.dedigin gibi eger Ocak ayına kadar zamanın varsa kilo almaya çalış.bu arada ailende ya da arkadaşlarının icinde bunu açabileceğin ve sana destek olmasını isteyebilecegin tek bir kisi bile yok mu? Ben de esim dısında kimseye anlatmam dıyordum.kizima bakmak durumunda kalacağı icin anneme söyledim.sonra en yakın arkadasıma actım derdimi,destegini istedim.sagolsun hep yanimda oldu.bir arkadasa danışmamı burdan biri önermişti sagolsun,ben de cesaretlenip anlatmıştım.bence de Ocak ayı uzakmış gibi gorunse de şimdiden tarihi belirlemeye çalış.ben karne haftasının basında izin aldım.toplamda ise 4 hafta dinlendim neredeyse.daha kısa sürede toplanma ihtimalin de var tabi.seni henüz tanımıyorum canim ama yüz ifadenin adın gibi üzgüne yakın bir ifade olduğunu hissediyorum ve bu beni de üzüyor.hep yanında olacağız.mutlu olduğunu yazdığın mesajları okuyup biz de mutlu olacağız emin ol.

Son düzenleme:

doğru söylüyosun aslında canım evet akıl edemedim bunu.kafamı biraz daha toparlıyım da daha erken bi zmanda arar alırım ameliyat tarihini ozmn.

buarada dr.un yeni geliştirdiği o yöntem hani kalıcılık oranını kök hücrelerle artıran yöntem bana yine yağımın az olmasından dolayı olmazmış.ama bi teknik daha varmış videosunuda kendi makinesinden izletti hatta.yağı bir miktar kanınızla karıştırıyo.kalıcılık oranını yüzde olarak veremem ama kesinlikle bu yöntemde kalıcılığı artırıyo dedi.istersen onuda yaptırabilirsin ayrıca dedi ama isteğe bağlı tabi.onun içinde ayrıca bi miktar ücret ödüyosun ama çok değil.ben onuda yaptırıcam.ne kadar çok tutunursa yağlar o kadar iyi.

tabiki bırakmam burayı.nerdeyse 2 senedir burda yatıp burda kalkıyorum zaten:)ve bugün o dr.a gittiysem bu bugüne kadar bizlere yardımcı olmaya çalışan sizlerin sayesinde.bende tecrübelerimi elimden geldiğince anlatıp yardımcı olmaya çalışıcam arkadaşlarımıza.
dediğin kesinlikle doğru canım evet çaresi olan ama birtakım zorlukları da içinde barındıran bir durumdayım/durumdayız.senin toplamda 4 hafta silikonun iyilieşmesi için sürmüştü tatilde öyle değilmi?bnm büyük ihtimal sdc superdry olacağı için ümidim daha kısa sürede toparlanmamda.
çok haklısın evet yüzümü göremesenizde bu dertten muzdarip aslında ne üzgün olduğumu anlayabiliyosunuz.birbirimizin halinden en iyi bizler anlıyoruz zaten.güzel temennilerin için çok sağol canım dediğin gibi o mutlu günleri gördüğümüzde yine inşallah hep birlikte paylaşırız o anları:)

Canim benimkilere morluk diyorum ama sarılar yani basından beri.hatta baslarda ameliyat sirasinda surulen suspansiyonun izleri herhalde dedim.banyoda cikmayinca anladim.doktor yag verilen yerler olduğunu söyledi.vucut tabi ki yag alirken ve verirken biraz hirpalaniyor dedi.hic morluk yasamadigim icin onceden, simdi ne zamana kadar geçecek bu diye sabirsizlaniyorum.
daha önce de giyiyormussun iste ne güzel,gözleri alisiktir hic degilse.bu sefer gercekten iyi olduguna gore kim bakıp gülecek,oyle düşünme.ben en son lisede zoraki giymistim eteği.okul bitti etek bitti.15-16 senedir kimse beni etekli görmedi bir daha.kirici elestilere dayandım.hala da söyleniyorlar,yaz ayları geldigi icin bana bakıp şort giysen nolur,kimse seni yemez gibi saçma konuşmaları hala duyuyorum.bu nedenle benim etek olayına girişim seninkinden daha zor olacak o belli.sen yine de fotograf ekle ama unutma....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…