Bacak dolgusu yaptıran var mı?

[
CNM MERHABA ÖNCELİKLE VERMİOLDUĞUN CEVABA TEŞEKKÜR EDERİM.UMARIMİYİSİNDİR.BELKİ BİRGÜN BENDESİZLERLE TANIŞIRIM.BİRŞEY MERAK ETTİM. CAFAHA NEDİR ANLAYAMADI AÇIKLARMISIN.

=tekbenmiyim;25829408]Merhaba arkadasım,tam da doğru konudasin merak etme.sadece parantez bacak sorunu olanlar değil,bacağının sekli ile memnun olmayan herkes burda.soyledigin kadarıyla yorum yapıyorum,resmini görmedim ve tabi ki doktor gibi yorumlayamam ama bacaklarının yanları kalınsa buralardan yag alınıp eksik bölgeye veriliyor.burada bir kaç kisiden alındı bu sekilde,benden de biraz alınmıştı.fakat en iyi ornek bu konuda sanirim PALMADORO arkadasım olur,cunku onun bacak sorunu ayniydı,dışlarından alındı ve zayıf olmasına rağmen o kadar cok yag çıktı ki bacağından hepsiyle bacağının iç tarafı duzeltilebildi.baska tarafından yag çıkarmaya çalısmaya gerek bile kalmadı.o ne yazık bu forumda değil artik,onun anlatması daha doğru olurdu.onun da benim gibi geri dönebilmesini cok isterdim.bu foruma tum konuyu okuyup 1 sene once katilmis biri olarak soyluyorum kemik düzeltme işlemi burda birçok kez konuşuldu ama iyi arastirmadigin icin ben açıklayayım canim.illizarov denen bu yöntem düşününce bile beni dehşete düşüren,kemik yapısı bakımından kesinlikle buna ihtiyacı olanlara uygulabilecek kemiklerin kırılıp düzeltilmesi gerektiği ve bazen de bacağın kısa kalması ve eskisi gibi olmasını engelleyebilecek riskleri olan acılı bir yöntem.senin çözümü bu sekilde aramana hic gerek yok inan.bence en kısa zamanda forumu güzelce oku,sonunda doktor secebilmissen ya da baska bildigin bir doktor varsa hemen git ve muayene ol.sana cok daha kolay yöntemler onerecektir.silikon ameliyati bile yag enjekte ettirmeye gore zor olabilir ama illizarov yöntemi gibi geri donulemez bir yöntem değil inan bana.olmayinca cikarttiriyorsun ama illizarovun geri dönüşü olmayabilir lutfen arkadasım dediklerimi yap ve iyi arastir.

CAFAHA benim tavsiyem biraz zaman ayır ve en basından yapamıyorsan da biraz geriden okumaya başla ve bir fikir edin.benim silikon çıkarmaya gelene kadar yasadiklarimi bilmeden ümitsizliğe kapılma.herkeste aynı sonuc olacak diye bir şey yok.merak ettigin kisilerin paylaşımlarını okumak istersen ornegin benimkileri okumak istedin diyelim bu mesajin üstünde adimin ustune "tekbenmiyim" yazan yere tıkla ve profilinden konu ile ilgili yazdığım tüm cevapları okuyabilirsin. Son birşey daha, eger kurallar değişmediyse bildigim kadarıyla mesaj sayım dolsun diye ardarda yazsan da sayın ilerlemiyor ve uyarı alabiliyorsun doğal olarak.bunun icin forumun geyik bölümüne gidebilirsin orda istedigin şeyi ard arda yaz yolla.kolay gelsin....[/QUOTE]

kızlar hepinize çook uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,geriye dönüp okuma fırsatım olmadı aylardır.başka bir rahatszlık geçirdim.bacağımla ilgili değil.
tekbenmiyim sanırım eski silikonu çıkarttırmışsın,yeni silikon takılmış dimi? bende bi ara gidip şu diz içlerime yağ enj.yaptırayım diyorum,onun dışında memnunum.tekbenmiyim bu hali cidden daha güzel olmuş,geçmiş olsun.bana gelince hala silikondan memnunum,benm de biraz kalın ama göz tırmalamıyor.sadece diz içlerim azcık dolsa daha ii olcak gibi.blomma sen naptın?geldin mi tr.ye çıkarttırma imkanın oldu mu?

blomma ,yeni gördüm kusura bakma,sen de ameliyat olup çıkarttırmışsın,sana da çok geçmiş olsun.kızlar inşallah bu kez bu iş tamamdır sizin için,gönlünüzce olsun :))
tekbenmiyim,yanlış mı anladım bilmiyorum da resmin altında silikon için silimed 140 cc demişsin,bu dediğin silikon çıkartılanmıydı yoksa bu son ameliyatta yenii takılanmıydı.çünkü benimki de silimed 140 cc di sanırım o yüzden merak ettim,bi de ee blomma senin de aynıydı benimle dimi,sen kaç cc lik taktırdın o zman.ay ne çok zaman geçmiş neler olmuş hepsini merak ediyorum şimdi :) neyse yeni olacaklara da bol bol şans diliyorum inşallah en kısa zmanda istediğinz bacaklara kavuşursunuz

Merhaba KATREEcim hosgeldin.donmen cok hoş oldu inan.cok gecmis olsun canim,atlattığına sevindim.
Evet silikonu cikarttirdim ama yeni silikon yok.vucudumda yag çıkabilecek her yerden yag alındı ve tekrar yag enjeksiyonu yaptırdım.silikon saglık acısından hic rahatsız etmedi beni ama görüntü zamanla bana uymayinca radikal bir karar aldım :)) kalın bacaklara hala hayranım ama simdi daha memnunum,ince olsa da zaten ben de fazlasıyla ince oldugum icin bana uyan bu oldu.beğendiğine sevindim.BLOMMA ile tam bir hafta arayla operasyon olduk.o da memnun,bu aralar foruma giremiyor ama,gelecektir...
Benim iç yanlarda biraz sarı-yeşil morluklarim var.onlar nedeniyle hala bacaklarımı yükselip yatıyorum.agrimiyorlar ama.belim de iki gundur daha iyi.sadece yag alınan yerler uyusuk henüz.ama tecrübeli oldugum icin biliyorum zamanla geçecek ve sonuc zamanla görülecek.sali gunü kontrole gittim hersey yolunda bu morluklardan korkmayın zamanla geçecek dedi doktor bey.yara izlerinin daha çabuk iyileşmesi icin bir krem istedim bana DermatixSi Ultra Jel diye silikon Jel denen bir ilaç yazdı.kullananlar memnunmus,internetten baktım.sabah aksam sürüyorum.bakalim etkisini burda paylaşırım.

Son düzenleme:

bennn varımmmm ama ben ankarada yım ya sen

KATREE hosgeldin canim, bende TEKBENMIYIM gibi silikonlari cikarttirip ikinci bir yag enjeksiyonu yaptirdim canim, evet benimde silikonlar silimed ti ve 140 cc idi, simdilik durumdan memnunum, mükemmeli aramiyorum artik, biliyorumki eldeki malzeme neyse sonuc ona göre cikiyor yani,
TEKBENMIYIM iyi olmana sevindim canim, bacaklarinda süper görünüyor, zaten senin ilk halide cok düzdü canim ve simdi birazda kalinlasti süper oldu, benim ilk hali seninki kadar iyi olmadigi icin olabileceginin en iyisi oldu, bu haliyle mutlu olacagim :) ( bu arada canim doktor korseyi ne kadar giymelisin dedi )
PALMADORA sende hosgeldin arkadasim, seni burda görmek cok güzel :)

slm kızlar bende sizleri böye ARA ARA TAKİP EDİYORUM KAÇ YIL OLDU DAHA AMELİYAT OLACAK CESARET YOK BENDE :d YENİ GELENLERE MUTLULUKLAR DİLİYORUM AMELİYAT OLMUŞLAR İNŞ GÖNLÜNÜZCE OLUR....BEN HEP FERRUH BİNGÖLÜ DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA SANIRIM PEK GÜNDEMDE DEĞİL ARTIK. ANKARADA YAŞIYORUM BEN ESKİLER BİLİR BENİ ANKARADA YAŞAYIPDA BENİM GİBİ KARAR VEREMEMİŞ MUAYENE OLAMAMIŞ ARKADAŞLAR VARSA GÖRÜŞÜP BULUŞUP BERABER GİDEBİLİRİZ BİRBİRİMİZE ÖNCÜ OLURUZ HEMDE ... TEK BENMİYİM GELDİĞİN GÜNÜ ARAMIZA KATILDIGIN GÜNÜ HATIRLIYORUM KOPMAMAN ÇOK GÜZEL SENİNDE YÜZÜN HEP GÜLSÜN İNŞ

[ındent][/ındent]

eskilerden ameliyat olan okadar çok kişi vardıki hepsi gittiler keşke gelip bize birkaç yorum yapsalar yüreğimize su serpseler ama dilerimki gelmeyişinizin sebebi mutluluktur bacaklarınızla aranızdaki üzüntü sevince bürünmüştür. Bende kurtulabilsem keşke şu çarpık bacaklarımdan artık yaş oldu 28 daha ne kadar düşünücem bilmiyorum

Birde şu yaz gelmişken tatil planları yine çarpıklıkdan dolayı yatıyo gönlümce bi seneleik iznimi kullanıpda denizde sefa süremedim ya içim yanar :))) tatil planı yapsakda tatilemi gitsek birbirimizden cesaret alırız hiç değilse doya doya tatilimizi yapar geliriz o zaman hiç kafaya takmayız şu bakmış bu gülmüş diye

Canim tesekkur ederim.korseyi ne kadar giycem diye sormayı da unuttum ben :) sali kontrole gittiğimde korsesiz gittim.iki gundur korse giymiyorum cunku dayanamadım.sordum sen söyleyince 10 gün yeterliymis sanirim.birazerken oldu benim ama sorun yok dedi asistanı.benim bacaklarımın iç kısmında morluklar var.ayaklarim yukarda hala. Sende oldu mu hic? Agrili değiller sadece sarı-yeşil renkteler.bu yaz benim icin bitmiştir.morluklarim olmasa da kesi yerlerim cok taze zaten.kismet seneye artik.yeterki morluklarim gitsin ve bacaklarim boyle kalsınlar bir sene daha sabrederim onca seneden sonra...

Son düzenleme:

Tesekkur ederim LOLİ06. Kısa ayrılıklar dısında hic kopmadim.mumkun olduğunca burda yazmaya devam edeceğim.hepimizin yüzü gülsün istiyorum artik.lutfen daha sık gel sen de.bir an önce ama hayirli bir karar verip sen de mutluluğa ulaş canim insallah...Ankara da olanlar var bildigim kadarıyla. olmadi,buraya gelme imkanın yok mu hic? Tüm ihtimalleri degerlendir arkadasım.hakkinda hayırlısı olsun.

loli saddy ıle birlikte organıze olursanız cakostyle,ssoıl,muem de grup lar yani operasyonları yakın.cako olamadı hala sürekli hasta oluyor yazık.o gruba dahil olabilirsin belki. bana soracağınız herşeyi cevaplarım kızlar hepinizin yanındayım merak etmeyin

bennn varımmmm ama ben ankarada yım ya sen

cnm ben istanbuldayım şuan.yarın muayene olmaya gidiyorum ama ameliyat tarihim belirsiz şuan.ne zaman olabileceğimi tam olarak bilemiyorum ama yarıyıl tatilinde büyük ihitmalle diyorum.
palmadora'nın dediği gibi, yani bana da kendisi haber verdi, şuan 4 kişilk bir grubuz sanırım.eğer sende aynı dr.u düşünüyorsan ve istanbula.a gelme imkanın varsa çok güzel olur:) ben yarın dr.la bacağıma hangi operasyonun uygun olacağını konuşucam.

Canim bendede morluk var tabi sol bacagimda daha fazla o bacaga daha fazla yag verildigi icin ama sararmaya baslamislar, ben bayramda siyah corapla elbise giymek istiyorum ama pekde emin degilim aceba elbise giyecek kadar iyimiler? Dizalti olsa giyerim zaten öncedende dizalti giyerdim ama bu elbise az dizüstü ve ben korkuyorum bakip gülerler falan Belki bayramdan önce buraya resim ekleyip sizin fikrinizi alirim...

Son düzenleme:

hoşbulduk :) walla özlemişim sizleri,az şey paylaşmadık hepimiz burda..
bu son bacakların cidden süper,aslında ben en son senin resmini silikondan sonra görmüştüm,bilmiyorum sonra ekledin mi ama ,eklediysen de o ara görememişimdir,işte dediğim o resimde de bacaklarn çok güzeldi,silikon ii duruyordu ama bu son eklediğin 3lü resimde,ortada olan silikonlu resim cidden kalın geldi banada.demek ki zaman geçip oturdukça kalın durdu yoksa baştaki resim öyle değildi.mesela banada başta kalın geliyodu,şimdi sanki daha inceldi oturdu gibi geliyor.neyse ama değmiş yaptırmana sonuç başarılı.bende bu aralarda resim koyayım da yorum yapın banada kalın mı ,ince mi ,yoksa iyi mi :))

hoşbulduk canım :) geçmiş olsun,inşallah bu kez gönlüne göre olcak
walla hepimiz maddi manevi külfet çektik,artık güzel olsun dimi.gerçi şimdi siz çıkarttırınca ben bi an böyle kendimi yalnız kalmış hissettim silikonlu olarak :) ama neyse palmadora,patella,serpil arkadaşlarım vardı silikonlu olarak yalnız değilmişim :)geriye dönüp henüz okuyamadım,herkesi merAK ediyorum ..

Merhaba aramiza donmene sevindim.uzgunum ama ben silikonlu degilim yag enjektesi benim ki:))

teşekkürler canım.
epeydir olmadığım için kim ne oldu bilmiyorum ama senin sanki aklımda silikon taktırdın diye kalmış.neyse napalım ben de silikonluları temsil edeyim bari :))
sen nasılsın memnunmusun ,erime falan oldu mu?

ben de silikonluyum okuduğum kadarıyla sen silikonlarından memnundun demi?bende çok memnunum ilk defa bu yaz çok rahat ettim.istediğimi giyebildim çok şükür.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…