- 1 Mayıs 2012
- 183
- 14
kızlar hepinize çook uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,geriye dönüp okuma fırsatım olmadı aylardır.başka bir rahatszlık geçirdim.bacağımla ilgili değil.
tekbenmiyim sanırım eski silikonu çıkarttırmışsın,yeni silikon takılmış dimi? bende bi ara gidip şu diz içlerime yağ enj.yaptırayım diyorum,onun dışında memnunum.tekbenmiyim bu hali cidden daha güzel olmuş,geçmiş olsun.bana gelince hala silikondan memnunum,benm de biraz kalın ama göz tırmalamıyor.sadece diz içlerim azcık dolsa daha ii olcak gibi.blomma sen naptın?geldin mi tr.ye çıkarttırma imkanın oldu mu?
kızlar şuan forumda kalan bildiğim blomma ve güzelderya'nın doktoruna bu aralar randevu alıp muayene olmak isteyenler varmı aranızda? evde kimseye anlatamadığım için operasyonu olmam imkansız ve bu durumdan psikolojim iyice bozuldu ama arayıp randevu almayı ve en azından muayene olmayı düşünüyorum.bakalım ne diyecek bacaklarım için çok merak ediyorum ne önerecek?bnmkiler baya çarpık birleşmiyo hiç dizden itibaren(( başka düşünenler varsa birlikte gidebiliriz diyecektim.
KATREE hosgeldin canim, bende TEKBENMIYIM gibi silikonlari cikarttirip ikinci bir yag enjeksiyonu yaptirdim canim, evet benimde silikonlar silimed ti ve 140 cc idi, simdilik durumdan memnunum, mükemmeli aramiyorum artik, biliyorumki eldeki malzeme neyse sonuc ona göre cikiyor yani,blomma ,yeni gördüm kusura bakma,sen de ameliyat olup çıkarttırmışsın,sana da çok geçmiş olsun.kızlar inşallah bu kez bu iş tamamdır sizin için,gönlünüzce olsun :))
tekbenmiyim,yanlış mı anladım bilmiyorum da resmin altında silikon için silimed 140 cc demişsin,bu dediğin silikon çıkartılanmıydı yoksa bu son ameliyatta yenii takılanmıydı.çünkü benimki de silimed 140 cc di sanırım o yüzden merak ettim,bi de ee blomma senin de aynıydı benimle dimi,sen kaç cc lik taktırdın o zman.ay ne çok zaman geçmiş neler olmuş hepsini merak ediyorum şimdi :) neyse yeni olacaklara da bol bol şans diliyorum inşallah en kısa zmanda istediğinz bacaklara kavuşursunuz
KATREE hosgeldin canim, bende TEKBENMIYIM gibi silikonlari cikarttirip ikinci bir yag enjeksiyonu yaptirdim canim, evet benimde silikonlar silimed ti ve 140 cc idi, simdilik durumdan memnunum, mükemmeli aramiyorum artik, biliyorumki eldeki malzeme neyse sonuc ona göre cikiyor yani,
TEKBENMIYIM iyi olmana sevindim canim, bacaklarinda süper görünüyor, zaten senin ilk halide cok düzdü canim ve simdi birazda kalinlasti süper oldu, benim ilk hali seninki kadar iyi olmadigi icin olabileceginin en iyisi oldu, bu haliyle mutlu olacagim :) ( bu arada canim doktor korseyi ne kadar giymelisin dedi )
PALMADORA sende hosgeldin arkadasim, seni burda görmek cok güzel :)
slm kızlar bende sizleri böye ARA ARA TAKİP EDİYORUM KAÇ YIL OLDU DAHA AMELİYAT OLACAK CESARET YOK BENDE :d YENİ GELENLERE MUTLULUKLAR DİLİYORUM AMELİYAT OLMUŞLAR İNŞ GÖNLÜNÜZCE OLUR....BEN HEP FERRUH BİNGÖLÜ DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA SANIRIM PEK GÜNDEMDE DEĞİL ARTIK. ANKARADA YAŞIYORUM BEN ESKİLER BİLİR BENİ ANKARADA YAŞAYIPDA BENİM GİBİ KARAR VEREMEMİŞ MUAYENE OLAMAMIŞ ARKADAŞLAR VARSA GÖRÜŞÜP BULUŞUP BERABER GİDEBİLİRİZ BİRBİRİMİZE ÖNCÜ OLURUZ HEMDE ... TEK BENMİYİM GELDİĞİN GÜNÜ ARAMIZA KATILDIGIN GÜNÜ HATIRLIYORUM KOPMAMAN ÇOK GÜZEL SENİNDE YÜZÜN HEP GÜLSÜN İNŞ
bennn varımmmm ama ben ankarada yım ya sen
Canim tesekkur ederim.korseyi ne kadar giycem diye sormayı da unuttum ben :) sali kontrole gittiğimde korsesiz gittim.iki gundur korse giymiyorum cunku dayanamadım.sordum sen söyleyince 10 gün yeterliymis sanirim.birazerken oldu benim ama sorun yok dedi asistanı.benim bacaklarımın iç kısmında morluklar var.ayaklarim yukarda hala. Sende oldu mu hic? Agrili değiller sadece sarı-yeşil renkteler.bu yaz benim icin bitmiştir.morluklarim olmasa da kesi yerlerim cok taze zaten.kismet seneye artik.yeterki morluklarim gitsin ve bacaklarim boyle kalsınlar bir sene daha sabrederim onca seneden sonra...
Merhaba KATREEcim hosgeldin.donmen cok hoş oldu inan.cok gecmis olsun canim,atlattığına sevindim.
Evet silikonu cikarttirdim ama yeni silikon yok.vucudumda yag çıkabilecek her yerden yag alındı ve tekrar yag enjeksiyonu yaptırdım.silikon saglık acısından hic rahatsız etmedi beni ama görüntü zamanla bana uymayinca radikal bir karar aldım :)) kalın bacaklara hala hayranım ama simdi daha memnunum,ince olsa da zaten ben de fazlasıyla ince oldugum icin bana uyan bu oldu.beğendiğine sevindim.BLOMMA ile tam bir hafta arayla operasyon olduk.o da memnun,bu aralar foruma giremiyor ama,gelecektir...
Benim iç yanlarda biraz sarı-yeşil morluklarim var.onlar nedeniyle hala bacaklarımı yükselip yatıyorum.agrimiyorlar ama.belim de iki gundur daha iyi.sadece yag alınan yerler uyusuk henüz.ama tecrübeli oldugum icin biliyorum zamanla geçecek ve sonuc zamanla görülecek.sali gunü kontrole gittim hersey yolunda bu morluklardan korkmayın zamanla geçecek dedi doktor bey.yara izlerinin daha çabuk iyileşmesi icin bir krem istedim bana DermatixSi Ultra Jel diye silikon Jel denen bir ilaç yazdı.kullananlar memnunmus,internetten baktım.sabah aksam sürüyorum.bakalim etkisini burda paylaşırım.
KATREE hosgeldin canim, bende TEKBENMIYIM gibi silikonlari cikarttirip ikinci bir yag enjeksiyonu yaptirdim canim, evet benimde silikonlar silimed ti ve 140 cc idi, simdilik durumdan memnunum, mükemmeli aramiyorum artik, biliyorumki eldeki malzeme neyse sonuc ona göre cikiyor yani,
TEKBENMIYIM iyi olmana sevindim canim, bacaklarinda süper görünüyor, zaten senin ilk halide cok düzdü canim ve simdi birazda kalinlasti süper oldu, benim ilk hali seninki kadar iyi olmadigi icin olabileceginin en iyisi oldu, bu haliyle mutlu olacagim :) ( bu arada canim doktor korseyi ne kadar giymelisin dedi )
PALMADORA sende hosgeldin arkadasim, seni burda görmek cok güzel :)
Merhaba aramiza donmene sevindim.uzgunum ama ben silikonlu degilim yag enjektesi benim ki:))
hoşbulduk canım :) geçmiş olsun,inşallah bu kez gönlüne göre olcak
walla hepimiz maddi manevi külfet çektik,artık güzel olsun dimi.gerçi şimdi siz çıkarttırınca ben bi an böyle kendimi yalnız kalmış hissettim silikonlu olarak :) ama neyse palmadora,patella,serpil arkadaşlarım vardı silikonlu olarak yalnız değilmişim :)geriye dönüp henüz okuyamadım,herkesi merAK ediyorum ..