Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok teşekkür ederim. evet, kemiğin kırılması vs. beni çok korkuttu. ben zayıf olduğumdan bacaktan yağ alınması mümkün olmaz, diye düşünüyordum. bacağımın kendi yapısı kalın... bu arada ilk fırsatta fotoğraf da yükleyeceğim. fikirlerinizi almak isterim. arkadaşınızın da zayıf olduğunu ve bacağından yağ alındığı söylemeniz beni umutlandırdı. inşallah. bacaklarımdan utanmadan etek giyebileceğim günler gelsin artık...bütün yazdıklarınızı okumaya başlayacağım. tekrar teşekkürler...

tekbenmiyim teşekkür ederiim evet zaten baya bi okudum mesela ipek_ce beni çok cesaretlendirdi onun şimdiki halini çok merak ediyorum. birçok memnun olan kişiyi okuyunca çok cesaretlendim ancak sonra başka bir başlıkta, doktor isminin olduğu başlıkta hiçbir şey değişmiyor yazanları görünce de biraz korktum ama ben de ne olursa olsun bunu yapmak istyorum çünkü yıllardır bunun hayalini kuruyorum. denersem en azından güzel olabilir ve herkesin de dedği gbi şimdikinden mutlaka güzel olacaktır değil mi aslında tek tek adını verdiğinz bütün doktorlarla gidip görüşmek de istiyorum ama hepsi malum yüksek muayene ücretleri alıyorlar :/ ama mailde fotoğraf atınca ilgili bir şekilde cevaplıyorlar mı ? şehirdışında olanlara mail atmayı düşünüyorum çünkü. bir de diğer başlıkta bir arkadaş başka yöntem uygulayan bir doktordan bahsetmiş onu bugün farkettim şimdi girip onu araştıracağım. o daha çok kemik yapısıyla ilgileniyormuş benim de sorunum kemiklerimde diye düşünüyorum tabi önce gidip röntgen çektricem arkadaşlardan aldığım tavsiyeler doğrultusunda :) düşündükçe o kadar heyecanlanıyorum ki ve bunu da birileriyle paylaşmak çok güzel. ben ki hiçbir şeyi içimde tutamam bunu yıllardır içime atmaktan patlicaktım artık :)

İkinizin de arkadaşlık istegini kabul ettim kızlar.son resmim var ama bacağımın 3 halini içeriyor.ilk yag enjeksiyonun yok sadece.bakabilirsiniz...

gerçekten çok beğendim çok güzel olmuşş :) ama benim diz yapım da kötü ben birçok kişiyi ekledim ama daha kabul etmediler sanırım buraya paylaşılan fotoğrafları görmemin bir yolu yok mu? yoksa herkesin proflnden mi bakılıyor?

bantları çıkardım yeni bir resim ekledim.silikonların çıkartıldığı kesi yerlerini şimdilik eklemiyorum,çünkü henüz yara halinde morluklarım var ve ben biraz batikon sürdüğüm için size hoş görülmeyebilir.daha sonra biraz iyileştiğinde onu da eklerim...

Son düzenleme:

Yeni resminizi de gördüm. Gerçekten çok güzel olmuş. Benim de böyle olur mu diye ümit ettim. Doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim?

DENİZCİK82 sana özel mesaj yazdım,bakabilirsin...

çok çok teşekkür ederim. henüz mesaj sayım dolmadığından ben özelden mesaj yazamıyorum. sizlerin fikri, doktorunuzdan memnuniyetiniz benim için çok önemli... şu sıralar böyle bir operasyona durumum müsait olmasa da işlerimi ayarlar ayarlamaz hem burun hem de bacak estetiği istiyorum. muhtemelen senin doktoruna bacak ameliyatı olacağım. o zaman gelince mutlaka haber verip, destek isteyeceğim :)tekrar çok teşekkürler.

Destek icin her zaman burdayim canim.hakkinda hayırlısını dilerim...

Geçmişolsun.umarım mutluluğun daim olur.ben silikonunun markasını ve kaç cc olduğunu merak ettim.klın demişsin.aynı hataya düşmemek adına.seninkini birde bloom unkinin kaç cc jangi marka olduğunu yazarsan bana çok faydası olur.hoşçakal.

140 cc nin bende o kadar büyük görünmesinin diğer bir nedenini atlamak istemem.ilk yaptırdığım yag enjeksiyonunun da etkisi var o bacakta.eger ilk operasyon olarak silikon yaptırmış olsaydim boyle görünmeyecekti.BLOMMA nin da aynı ,yani o da önce yag enjeksiyonuydu sonra aynı gün silikon taktirmistik.nasıl görünürdü kestiremem belki ama o zaman bu kadar kalın duracağını sanmam...

Son düzenleme:
Diğer arkadaslarin hepsi nerde cok merak ediyorum.ramazandan dolayı mı,sıcaklardan mı,tatilden mi bilmem,kimseler yok.tek ameliyat olmuş ve anlatan BLOMMA ve ben değiliz tabi.diger arkadaslar da bir donse keske.yanlis anlamayın asla cevaplamak zoruma gitmiyor,cok da iyi hissediyorum kendimi yardımcı oldukça ama baska bir sürü tecrübeli arkadaslarımız da vardı,onlar da donse keske.eskisi gibi olsa demeden duramadım...

Son düzenleme:
burada bir de güzelderya vardı silikon yaptıran.o da dertliydi silikonların doğal durmamasından.hiç uğramıyor buraya.acaba o ne yaptı merak ediyorum.artık etek elbise giyebiliyormusun canım buralardaysan bizleri bilgilendirebilirmisin?

arkadaşlar bended bacaklarımın resmini çekip albümüme koydum herkese açık yaptm bakıp yorum yaparmısınız... sporla fln denedim ama sonuç alamadım.. çok bilgili bi eğitmen bulamadım bu konuda bana yardımcı olacak ama yine de araştırıyorum..

ayy ben ne geride kalmışım bacak estetiğini ilk defa duyuyorm:) bacaklar için ne gibi estetiklikler yapıyorlar çok merak ettm doğrusu

merhaba arkadaşlar bende 14 ocakta izmirde silikon ameliyatı oldum.bana euro marka 110 luk silikon takıldı ve dış bacak inceltildi.benim bacaklarım doğal görünüyor yani silikon takılmış gibi değil.resim yüklemek isterdim ama eşim izin vermediği için yükleyemiyorum kısacası ben çok memnunum kontrollerimi aksatmıyorum.umarım bundan sonrada sorun çıkmaz.sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olurum:)

merhaba, bacaklarına silikon takan arkadaşlara ben bir şeyler soracağım, muhtemelen arada kaynayacak benim soru ama ben yine de şansımı deneyeceğim. :)

1)bacaklara silikon takılınca spor yapmamızda ve hızlı yürümemizde bir sınırlama olacak mı?

yani, taktırdıktan sonra artık eskisi kadar hızlı yürümemiz yasak mı olacak? ya da artık bazı sporları yapmamız riskli mi olacak?

2) Aynı soru yağ enjektesi için de geçerli.

3) İstanbul'dayım. Bu iş için 7-8 doktorla görüşmek istiyorum, bana bacak dolgusu konusunda usta 7-8 doktor ismi önerir misiniz? Forumdakiler hangi doktordan memnunlar?

Eğer cevaplanırsa, şimdiden çok teşekkürler :)
İyi paylaşımlar arkadaşlar, ameliyat olanlara da geçmiş olsun.

Son düzenleme:

slm ben silikon taktırdım .silikonda ilk 2 ay ağır spor yasak sonra yavaş yavaş eski haline dönünce sporda yapabiliyorsun yani bir sorun olmuyor.mesela ben hemen hemen hergün 1 saatten fazla yürüyorum.ben ameliyatı izmirde oldum ama istersen özelden dr ismini yazabilirim umarım yardımcı olabilmişimdir:)

kızlar bende resim yükledim herkese açık kilo aldıktan ve spordan sonraki hali
yorum istiyorum lütfen

Arkadaslar,yardim eymek ve size destek olmak icin tekrar aranizdayim arkadaslarim burda olmami cok istiyorlardi onlari kiramadim fakat cogunlukla kendi doktirumun ismi olan topikte olacagim ama burda sorusu olan olursa araniza katilir cevaplarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…