Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yani günlerdir bakıyorum buraya ama henüz tek bir doktor ismiyle karşılaşmadım. isim vermek yasaksa özel mesaj da atabilirsiniz. randevu almak için istanbuldaki doktorlarla görüşmek istiyorum, ama bu başlıkta hiç doktor ismi bulamıyorum. buraya yazıyorum ama mesajlar bir şekilde kimsenin gözüne çarpmıyor sanırım. eğer bana bu iş konusunda ustalaşmış bir doktor ismi (istanbul) verirseniz çok çok çok çok sevinirim :KK66:
iyi paylaşımlar.

arkadaşlar biliyorum dr ismi yazmamak gibi bir karar alındı burada ama yazmadan olmuyor arkadaşlar araştırma yaparken zorlanıyor benim fikrim bu uygulamyı kaldırsanız daha iyi olacak sitede böyle bir yasak yok burayı takip ederek fiyat belirleyen dr lar zaten anlaşılıyor bu şekilde davrandıgını düşündüğümüz dr lara işlem yaptırmayız olur biter zira ben operasyonum olduktan sonra memnun olsamda olmasamda dr ismi yazmayı düşünüyorum bu yüzdende kimseyle sorun yaşamak istemiyorum zaten özelden soranlara hangi dr yazılıyor ögreniliyor yeni üyelerin özelden mesaj yazma şansıda olmuyor herkes memnuniyet ve memnuniyetsizliğini ismini belirterek yazmalı bence yani amaç tecrübelerimizi paylaşmak birbirimize destek olmaksa bu şekilde daha yardımcı oluruz yazmak istemeyn yazmasın ama yazanada neden yazıyosun denmesin bence dediğim gibi ben operasyonum olduktan sonra memnunsamda degilsemde alenen yazacagım

yani günlerdir bakıyorum buraya ama henüz tek bir doktor ismiyle karşılaşmadım. isim vermek yasaksa özel mesaj da atabilirsiniz. randevu almak için istanbuldaki doktorlarla görüşmek istiyorum, ama bu başlıkta hiç doktor ismi bulamıyorum. buraya yazıyorum ama mesajlar bir şekilde kimsenin gözüne çarpmıyor sanırım. eğer bana bu iş konusunda ustalaşmış bir doktor ismi (istanbul) verirseniz çok çok çok çok sevinirim :KK66:
iyi paylaşımlar.

selam arkadaşım...forumun ilk 400 sayfasına kadar doktor isimleri var;sende haklısın baştan sona okumak bazen sıkıcı olabiliyor ...buradan 5 kişi benim ameliyat olduğum doktora ameliyat oldu 1 başka doktorun düzeltme ameliyatıydı...ben sana özelden yazarım doktor adlarını...kendine bir liste oluşturabilirsin böylelikle

Canim benimkilere morluk diyorum ama sarılar yani basından beri.hatta baslarda ameliyat sirasinda surulen suspansiyonun izleri herhalde dedim.banyoda cikmayinca anladim.doktor yag verilen yerler olduğunu söyledi.vucut tabi ki yag alirken ve verirken biraz hirpalaniyor dedi.hic morluk yasamadigim icin onceden, simdi ne zamana kadar geçecek bu diye sabirsizlaniyorum.
daha önce de giyiyormussun iste ne güzel,gözleri alisiktir hic degilse.bu sefer gercekten iyi olduguna gore kim bakıp gülecek,oyle düşünme.ben en son lisede zoraki giymistim eteği.okul bitti etek bitti.15-16 senedir kimse beni etekli görmedi bir daha.kirici elestilere dayandım.hala da söyleniyorlar,yaz ayları geldigi icin bana bakıp şort giysen nolur,kimse seni yemez gibi saçma konuşmaları hala duyuyorum.bu nedenle benim etek olayına girişim seninkinden daha zor olacak o belli.sen yine de fotograf ekle ama unutma....

Canim benim ilk yag enjeksiyonundada olmustu o nedenle gözüm alisik yani, bir ayi gececek sanirim morluklarin gecmesi, önümüzdeki sali üc hafta olacak bana, senin bacaklarin gercekten cok güzel görünüyor, kizma ama ben senin ilk halini bile cok begenmistim ve sana cok sasirmistim nesini begenmiyor diye ama sanirim sen inceligi sorun etmissin, simdi onuda hallettin, giy etegini bayramdada milletin agzi kapansin!!! Resim eklerim bir ara bende...

bizim dr.un fiyatları noldu bu arada? ben çok fazla ödeyenlerdenim bi ara düşmüştü,iyi olmuştu ,herkes bi şekilde imkan bulmaya başlamıştı,son dönem nasıl fiyatlar?

görüşmek için istanbul'da doktor ismine ihtiyacım var.

Merhaba,ismini yazacagim kisileri takip edersen biraz fikrin olur.hatirlayabildigim kadariyla yazicam hatam olursa lutfen duzeltin.bu arkadaslarin ismine tiklarsan yazdigim cevaplar bolumunden gecmislerine ulasirsin.sayfalarca okumanada gerek kalmaz.

Benim doktoruma ameliyat olanlar:
Amanbee,arzux,serpil1983,kafayiyemisdusler,tekbenmiyim,blomma,sevcan,keske,novenbergirl,ellam,Meeko,guzelderya,Purplecity,Turi,Ben ve yakinim aklima gelen bunlar.

Bizim dr a olacak Siradakiler..ssoil,muem,cakocityl,saddy

İzmir de samimi ,ruya ve kaas

Ankara da kralkaya,ipekce,fikirdelisi ,azelim,hatirimdakiler yanlis degildir sanirim sonra yine eklerim hatirlayinca.Cunku bazilari isimlerini degisti:))

Tesekkur ederim LOLİ06. Kısa ayrılıklar dısında hic kopmadim.mumkun olduğunca burda yazmaya devam edeceğim.hepimizin yüzü gülsün istiyorum artik.lutfen daha sık gel sen de.bir an önce ama hayirli bir karar verip sen de mutluluğa ulaş canim insallah...Ankara da olanlar var bildigim kadarıyla. olmadi,buraya gelme imkanın yok mu hic? Tüm ihtimalleri degerlendir arkadasım.hakkinda hayırlısı olsun.

sagol birtanem desteklerin için sizlerin gücü verdiğiniz destekler olmasaydı çogu daha ameliyat olamamıştı bile .. ahhh ben ölüyom geberiyom bacak bacak diye yanıma birini bulsam karar verecemde tek başıma cesaret edemiyorum ki :/ neden gelme imkanım olmasın orayada gelirim tabiki önemli olan dogru düzgün başarılı doktor olması fizandada olsa giderim ama tabiki fiyatlarda cebi çok yakmamalı 5 binlira param var bunun için kredi çektim 2 yıldır bankada yatıyor para ben daha cesaret edemedim

Tesekkur ederim LOLİ06. Kısa ayrılıklar dısında hic kopmadim.mumkun olduğunca burda yazmaya devam edeceğim.hepimizin yüzü gülsün istiyorum artik.lutfen daha sık gel sen de.bir an önce ama hayirli bir karar verip sen de mutluluğa ulaş canim insallah...Ankara da olanlar var bildigim kadarıyla. olmadi,buraya gelme imkanın yok mu hic? Tüm ihtimalleri degerlendir arkadasım.hakkinda hayırlısı olsun.

sagol birtanem desteklerin için sizlerin gücü verdiğiniz destekler olmasaydı çogu daha ameliyat olamamıştı bile .. ahhh ben ölüyom geberiyom bacak bacak diye yanıma birini bulsam karar verecemde tek başıma cesaret edemiyorum ki :/ neden gelme imkanım olmasın orayada gelirim tabiki önemli olan dogru düzgün başarılı doktor olması fizandada olsa giderim ama tabiki fiyatlarda cebi çok yakmamalı 5 binlira param var bunun için kredi çektim 2 yıldır bankada yatıyor para ben daha cesaret edemedim

loli saddy ıle birlikte organıze olursanız cakostyle,ssoıl,muem de grup lar yani operasyonları yakın.cako olamadı hala sürekli hasta oluyor yazık.o gruba dahil olabilirsin belki. bana soracağınız herşeyi cevaplarım kızlar hepinizin yanındayım merak etmeyin

ayhh süper olur valla kızlar sesimi duyunda haberleşelim bu sene bende kurtuluyum allahın izniyle artık

kızlar ÇOGUNUZUN BACAGINA BAKIYORUM İNANIN ESKİ HALLERİDE ÇOK ÇOK KÖTÜ DEĞİL . BENİM BACAKLAR ÇOK ÇARPIK DİZLERİM ÇOK ÇIKIK ZATEN BOYDA 157 ALT TARAFI DÜŞÜNÜN ARTIK BACAK YAMULUK GİDİO DIŞA DOGRU :d YANİ SİZİNKİLER AMELİYATTAN SONRA ÇOK ÇOK BAŞARILI GÖRÜNÜYOR BENİM AMELİYAT SONRASI PEK BAŞARILI BİR İŞ ÇIKICANI SANMIYORUM BİLDİĞİN YAMUK ÇARPIK KISA TUAF BİŞİY YA KENDİ KENDİME ÇOK SİTEM EDİYORUM SÜLALEMDE BİR TANE ÇARPIK YOK BİR BEN VARIM PEHHHH ALLAHTAN SİZLERİ TANIDIM BURDADA AZDA OLSA BACAGIMLA ARAMDAKİ HÜSÜMETİ BİTİRDİM ...BEN SİLİKONA TARAF DEĞİLİM PEK YAG ENJEKTESİDE NE KADAR KURTARIR BENİ BİLMİYORUM . BELKİDE YILLARDIR BURDA SİZİN CESARET EDİP OLDUGUNUZ AMELİYATI BEN BU YÜZDEN CESARET EDİP OLAMIYORUM ANCA SİZLERİ GÖREREK PAYLAŞIMLARINIZI OKUYORAK FERAHLIYORUM ALLAH HEPİNİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN DAHADA ASILMASIN İNŞALLAH HEP MUTLU OLUN BACAKLARINIZLA ÇEKEN BİLİR DİYE BOŞA DEMEMİŞLER AYNI DERDİN HAMALIYIZ İŞTE

Loli merhaba,simdi doktorun sitesine giriyorsun bacak resimlerini gonderip fiyat aliyorsun sadece.bu ilk adim ,sonra ben sana destek olurum merak etme canim.bana haber verirsin ne dedigini.resim yollamaya cekinme sadece iletisimdeki maili kendi aciyor.

loli merhaba,simdi doktorun sitesine giriyorsun bacak resimlerini gonderip fiyat aliyorsun sadece.bu ilk adim ,sonra ben sana destek olurum merak etme canim.bana haber verirsin ne dedigini.resim yollamaya cekinme sadece iletisimdeki maili kendi aciyor.

doktorun sitesinin linkini atman mümkünmü bana acaba

X