- 30 Nisan 2012
- 55
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani günlerdir bakıyorum buraya ama henüz tek bir doktor ismiyle karşılaşmadım. isim vermek yasaksa özel mesaj da atabilirsiniz. randevu almak için istanbuldaki doktorlarla görüşmek istiyorum, ama bu başlıkta hiç doktor ismi bulamıyorum. buraya yazıyorum ama mesajlar bir şekilde kimsenin gözüne çarpmıyor sanırım. eğer bana bu iş konusunda ustalaşmış bir doktor ismi (istanbul) verirseniz çok çok çok çok sevinirim
iyi paylaşımlar.
Canim benimkilere morluk diyorum ama sarılar yani basından beri.hatta baslarda ameliyat sirasinda surulen suspansiyonun izleri herhalde dedim.banyoda cikmayinca anladim.doktor yag verilen yerler olduğunu söyledi.vucut tabi ki yag alirken ve verirken biraz hirpalaniyor dedi.hic morluk yasamadigim icin onceden, simdi ne zamana kadar geçecek bu diye sabirsizlaniyorum.
daha önce de giyiyormussun iste ne güzel,gözleri alisiktir hic degilse.bu sefer gercekten iyi olduguna gore kim bakıp gülecek,oyle düşünme.ben en son lisede zoraki giymistim eteği.okul bitti etek bitti.15-16 senedir kimse beni etekli görmedi bir daha.kirici elestilere dayandım.hala da söyleniyorlar,yaz ayları geldigi icin bana bakıp şort giysen nolur,kimse seni yemez gibi saçma konuşmaları hala duyuyorum.bu nedenle benim etek olayına girişim seninkinden daha zor olacak o belli.sen yine de fotograf ekle ama unutma....
görüşmek için istanbul'da doktor ismine ihtiyacım var.
Tesekkur ederim LOLİ06. Kısa ayrılıklar dısında hic kopmadim.mumkun olduğunca burda yazmaya devam edeceğim.hepimizin yüzü gülsün istiyorum artik.lutfen daha sık gel sen de.bir an önce ama hayirli bir karar verip sen de mutluluğa ulaş canim insallah...Ankara da olanlar var bildigim kadarıyla. olmadi,buraya gelme imkanın yok mu hic? Tüm ihtimalleri degerlendir arkadasım.hakkinda hayırlısı olsun.
Tesekkur ederim LOLİ06. Kısa ayrılıklar dısında hic kopmadim.mumkun olduğunca burda yazmaya devam edeceğim.hepimizin yüzü gülsün istiyorum artik.lutfen daha sık gel sen de.bir an önce ama hayirli bir karar verip sen de mutluluğa ulaş canim insallah...Ankara da olanlar var bildigim kadarıyla. olmadi,buraya gelme imkanın yok mu hic? Tüm ihtimalleri degerlendir arkadasım.hakkinda hayırlısı olsun.
loli saddy ıle birlikte organıze olursanız cakostyle,ssoıl,muem de grup lar yani operasyonları yakın.cako olamadı hala sürekli hasta oluyor yazık.o gruba dahil olabilirsin belki. bana soracağınız herşeyi cevaplarım kızlar hepinizin yanındayım merak etmeyin
loli merhaba,simdi doktorun sitesine giriyorsun bacak resimlerini gonderip fiyat aliyorsun sadece.bu ilk adim ,sonra ben sana destek olurum merak etme canim.bana haber verirsin ne dedigini.resim yollamaya cekinme sadece iletisimdeki maili kendi aciyor.