Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba arkadasım,tam da doğru konudasin merak etme.sadece parantez bacak sorunu olanlar değil,bacağının sekli ile memnun olmayan herkes burda.soyledigin kadarıyla yorum yapıyorum,resmini görmedim ve tabi ki doktor gibi yorumlayamam ama bacaklarının yanları kalınsa buralardan yag alınıp eksik bölgeye veriliyor.burada bir kaç kisiden alındı bu sekilde,benden de biraz alınmıştı.fakat en iyi ornek bu konuda sanirim PALMADORO arkadasım olur,cunku onun bacak sorunu ayniydı,dışlarından alındı ve zayıf olmasına rağmen o kadar cok yag çıktı ki bacağından hepsiyle bacağının iç tarafı duzeltilebildi.baska tarafından yag çıkarmaya çalısmaya gerek bile kalmadı.o ne yazık bu forumda değil artik,onun anlatması daha doğru olurdu.onun da benim gibi geri dönebilmesini cok isterdim.bu foruma tum konuyu okuyup 1 sene once katilmis biri olarak soyluyorum kemik düzeltme işlemi burda birçok kez konuşuldu ama iyi arastirmadigin icin ben açıklayayım canim.illizarov denen bu yöntem düşününce bile beni dehşete düşüren,kemik yapısı bakımından kesinlikle buna ihtiyacı olanlara uygulabilecek kemiklerin kırılıp düzeltilmesi gerektiği ve bazen de bacağın kısa kalması ve eskisi gibi olmasını engelleyebilecek riskleri olan acılı bir yöntem.senin çözümü bu sekilde aramana hic gerek yok inan.bence en kısa zamanda forumu güzelce oku,sonunda doktor secebilmissen ya da baska bildigin bir doktor varsa hemen git ve muayene ol.sana cok daha kolay yöntemler onerecektir.silikon ameliyati bile yag enjekte ettirmeye gore zor olabilir ama illizarov yöntemi gibi geri donulemez bir yöntem değil inan bana.olmayinca cikarttiriyorsun ama illizarovun geri dönüşü olmayabilir :KK43: lutfen arkadasım dediklerimi yap ve iyi arastir.

CAFAHA benim tavsiyem biraz zaman ayır ve en basından yapamıyorsan da biraz geriden okumaya başla ve bir fikir edin.benim silikon çıkarmaya gelene kadar yasadiklarimi bilmeden ümitsizliğe kapılma.herkeste aynı sonuc olacak diye bir şey yok.merak ettigin kisilerin paylaşımlarını okumak istersen ornegin benimkileri okumak istedin diyelim bu mesajin üstünde adimin ustune "tekbenmiyim" yazan yere tıkla ve profilinden konu ile ilgili yazdığım tüm cevapları okuyabilirsin. Son birşey daha, eger kurallar değişmediyse bildigim kadarıyla mesaj sayım dolsun diye ardarda yazsan da sayın ilerlemiyor ve uyarı alabiliyorsun doğal olarak.bunun icin forumun geyik bölümüne gidebilirsin orda istedigin şeyi ard arda yaz yolla.kolay gelsin....

çok teşekkür ederim. evet, kemiğin kırılması vs. beni çok korkuttu. ben zayıf olduğumdan bacaktan yağ alınması mümkün olmaz, diye düşünüyordum. bacağımın kendi yapısı kalın... bu arada ilk fırsatta fotoğraf da yükleyeceğim. fikirlerinizi almak isterim. arkadaşınızın da zayıf olduğunu ve bacağından yağ alındığı söylemeniz beni umutlandırdı. inşallah. bacaklarımdan utanmadan etek giyebileceğim günler gelsin artık...bütün yazdıklarınızı okumaya başlayacağım. tekrar teşekkürler...

Merhaba arkadasım,tam da doğru konudasin merak etme.sadece parantez bacak sorunu olanlar değil,bacağının sekli ile memnun olmayan herkes burda.soyledigin kadarıyla yorum yapıyorum,resmini görmedim ve tabi ki doktor gibi yorumlayamam ama bacaklarının yanları kalınsa buralardan yag alınıp eksik bölgeye veriliyor.burada bir kaç kisiden alındı bu sekilde,benden de biraz alınmıştı.fakat en iyi ornek bu konuda sanirim PALMADORO arkadasım olur,cunku onun bacak sorunu ayniydı,dışlarından alındı ve zayıf olmasına rağmen o kadar cok yag çıktı ki bacağından hepsiyle bacağının iç tarafı duzeltilebildi.baska tarafından yag çıkarmaya çalısmaya gerek bile kalmadı.o ne yazık bu forumda değil artik,onun anlatması daha doğru olurdu.onun da benim gibi geri dönebilmesini cok isterdim.bu foruma tum konuyu okuyup 1 sene once katilmis biri olarak soyluyorum kemik düzeltme işlemi burda birçok kez konuşuldu ama iyi arastirmadigin icin ben açıklayayım canim.illizarov denen bu yöntem düşününce bile beni dehşete düşüren,kemik yapısı bakımından kesinlikle buna ihtiyacı olanlara uygulabilecek kemiklerin kırılıp düzeltilmesi gerektiği ve bazen de bacağın kısa kalması ve eskisi gibi olmasını engelleyebilecek riskleri olan acılı bir yöntem.senin çözümü bu sekilde aramana hic gerek yok inan.bence en kısa zamanda forumu güzelce oku,sonunda doktor secebilmissen ya da baska bildigin bir doktor varsa hemen git ve muayene ol.sana cok daha kolay yöntemler onerecektir.silikon ameliyati bile yag enjekte ettirmeye gore zor olabilir ama illizarov yöntemi gibi geri donulemez bir yöntem değil inan bana.olmayinca cikarttiriyorsun ama illizarovun geri dönüşü olmayabilir :KK43: lutfen arkadasım dediklerimi yap ve iyi arastir.

CAFAHA benim tavsiyem biraz zaman ayır ve en basından yapamıyorsan da biraz geriden okumaya başla ve bir fikir edin.benim silikon çıkarmaya gelene kadar yasadiklarimi bilmeden ümitsizliğe kapılma.herkeste aynı sonuc olacak diye bir şey yok.merak ettigin kisilerin paylaşımlarını okumak istersen ornegin benimkileri okumak istedin diyelim bu mesajin üstünde adimin ustune "tekbenmiyim" yazan yere tıkla ve profilinden konu ile ilgili yazdığım tüm cevapları okuyabilirsin. Son birşey daha, eger kurallar değişmediyse bildigim kadarıyla mesaj sayım dolsun diye ardarda yazsan da sayın ilerlemiyor ve uyarı alabiliyorsun doğal olarak.bunun icin forumun geyik bölümüne gidebilirsin orda istedigin şeyi ard arda yaz yolla.kolay gelsin....

tekbenmiyim teşekkür ederiim evet zaten baya bi okudum mesela ipek_ce beni çok cesaretlendirdi onun şimdiki halini çok merak ediyorum. birçok memnun olan kişiyi okuyunca çok cesaretlendim ancak sonra başka bir başlıkta, doktor isminin olduğu başlıkta hiçbir şey değişmiyor yazanları görünce de biraz korktum ama ben de ne olursa olsun bunu yapmak istyorum çünkü yıllardır bunun hayalini kuruyorum. denersem en azından güzel olabilir ve herkesin de dedği gbi şimdikinden mutlaka güzel olacaktır değil mi :KK43: aslında tek tek adını verdiğinz bütün doktorlarla gidip görüşmek de istiyorum ama hepsi malum yüksek muayene ücretleri alıyorlar :/ ama mailde fotoğraf atınca ilgili bir şekilde cevaplıyorlar mı ? şehirdışında olanlara mail atmayı düşünüyorum çünkü. bir de diğer başlıkta bir arkadaş başka yöntem uygulayan bir doktordan bahsetmiş onu bugün farkettim şimdi girip onu araştıracağım. o daha çok kemik yapısıyla ilgileniyormuş benim de sorunum kemiklerimde diye düşünüyorum tabi önce gidip röntgen çektricem arkadaşlardan aldığım tavsiyeler doğrultusunda :) düşündükçe o kadar heyecanlanıyorum ki ve bunu da birileriyle paylaşmak çok güzel. ben ki hiçbir şeyi içimde tutamam bunu yıllardır içime atmaktan patlicaktım artık :)

İkinizin de arkadaşlık istegini kabul ettim kızlar.son resmim var ama bacağımın 3 halini içeriyor.ilk yag enjeksiyonun yok sadece.bakabilirsiniz...

gerçekten çok beğendim çok güzel olmuşş :) ama benim diz yapım da kötü :KK43: ben birçok kişiyi ekledim ama daha kabul etmediler sanırım buraya paylaşılan fotoğrafları görmemin bir yolu yok mu? yoksa herkesin proflnden mi bakılıyor?

bantları çıkardım yeni bir resim ekledim.silikonların çıkartıldığı kesi yerlerini şimdilik eklemiyorum,çünkü henüz yara halinde morluklarım var ve ben biraz batikon sürdüğüm için size hoş görülmeyebilir.daha sonra biraz iyileştiğinde onu da eklerim...

Son düzenleme:
bantları çıkardım yeni bir resim ekledim.silikonların çıkartıldığı kesi yerlerini şimdilik eklemiyorum,çünkü henüz yara halinde morluklarım var ve ben biraz batikon sürdüğüm için size hoş görülmeyebilir.daha sonra biraz iyileştiğinde onu da eklerim...

Yeni resminizi de gördüm. Gerçekten çok güzel olmuş. Benim de böyle olur mu diye ümit ettim. Doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim?

DENİZCİK82 sana özel mesaj yazdım,bakabilirsin...

çok çok teşekkür ederim. henüz mesaj sayım dolmadığından ben özelden mesaj yazamıyorum. sizlerin fikri, doktorunuzdan memnuniyetiniz benim için çok önemli... şu sıralar böyle bir operasyona durumum müsait olmasa da işlerimi ayarlar ayarlamaz hem burun hem de bacak estetiği istiyorum. muhtemelen senin doktoruna bacak ameliyatı olacağım. o zaman gelince mutlaka haber verip, destek isteyeceğim :)tekrar çok teşekkürler.

çok çok teşekkür ederim. henüz mesaj sayım dolmadığından ben özelden mesaj yazamıyorum. sizlerin fikri, doktorunuzdan memnuniyetiniz benim için çok önemli... şu sıralar böyle bir operasyona durumum müsait olmasa da işlerimi ayarlar ayarlamaz hem burun hem de bacak estetiği istiyorum. muhtemelen senin doktoruna bacak ameliyatı olacağım. o zaman gelince mutlaka haber verip, destek isteyeceğim :)tekrar çok teşekkürler.

Destek icin her zaman burdayim canim.hakkinda hayırlısını dilerim...

Geçmişolsun.umarım mutluluğun daim olur.ben silikonunun markasını ve kaç cc olduğunu merak ettim.klın demişsin.aynı hataya düşmemek adına.seninkini birde bloom unkinin kaç cc jangi marka olduğunu yazarsan bana çok faydası olur.hoşçakal.

beni tanımayan aramıza yeni katılanlara mümkün olduğunca kısa bir sekilde yaşadıklarımı ve 4 operasyonumu anlatayım: :)
2007 yılında etiler tarafında muayenehanesi olan bir doktora gittim ve diz içlerinden yağ alıp altlara koydu lokal anestezi ile.bir süre sonra yağlarım tamamen eridi ve tekrar bu derdin çaresi yok moduna dondüm.gecen sene haziran ayında sanirim burayı keşfettim bütün sayfaları okuduktan sonra kaydoldum ve tekrar bir care arayışına girdim.iki doktora muayeneye gittim aynı gün ve birinde karar kıldım.
15 ağustos'ta yağ enjeksiyonu yöntemiyle ameliyat oldum.belli bir ölçüde etkili oldu ama yağlarım fazla olmadıgı icin de beklemeye geçtim.yetinmeye çalıştım.doktorumdan cok memnundum.yagimin olmaması onun istediğim gibi bir bacak yapmasını engelliyordu.

5 ay sonrasında 17 ocak ta hızlı bir kararla ve hevesle doktoruma silikon ameliyatı olmak istediğimi söyledim.uyguladigi silikon markasının tek bir ölçüsü olduğu icin 140 cc lik silikon konuldu.ben de kalın bacak sevdiğim icin cok sorun olmayacaktı.doktor bey başka markaların da olduğunu ama iyi olmadıgı icin kullanmadığını belirtti.bunlardan bazıları hic bir darbe almadan içerde parçalanmış ve doktora bunların çıkartılması icin gidenler olmuş.bu arada güzel bir tesadüf eseri blomma ile aynı gün silikon ameliyatı olduk ve gercekten kaderdas olduk.ilk baslarda benim sekilden yana şikayetim yoktu,blomma ise ne yazık basından beri büyük geldigi icin mutlu olamadı.ben şişlerim inene kadar tam istediğim bacak seklini buldum dedim sonra yavaş yavaş silikon kaslar icinde yerleşti ama bilekler ince kaldı.bir süre kıs aylarında olduğumuz icin durum beni rahatsız etmedi,bileğimin inceliği dışardan belli olmuyordu.ama havalar ısınmaya başladığında ve silikonlar gercekten büyük olduklarını hissettirmeye başladığında care aramaya başladım.caresi vardı,bileklere biraz yağ verilecek silikonlarin üzerindeki yağlardan birazcık alınarak büyük görüntüsü duzeltilebilecekti.ama aklımda hep oyle yapıldığında da istediğim gibi olmazsa bir daha nasıl operasyon geçireceğim düşüncesi vardı.
Bunu doktorumla paylaştım.bana yapılabilecek bir kaç şey söyledi ve hangisini istediğimi sordu.biraz süre istedim kendisinden.tabii isterseniz evde rahatça dusunun bizi arayın dedi.ben de hayır evde değil burda kalıp düşüneceğim ve size gelip kararımı söyleyeceğim dedim.1 saat boyunca düşündüm arkadaslarımdan (palmadoro,blomma ve en yakın arkadasımdan fikirler aldım.icimden geçeni onlar da dile getirince emin oldum ve cikarttirip yağ enjekte edilmesini istiyorum dedim.o da bana bir kaç kez anlatmasına rağmen bir daha anlattı işlemi ve yüzünde en ufak bir basımdan git ifadesi olmadan seve seve anlatıyordu.allah bin kere razı olsun ondan.neyse ertesi sabah saat 7 de hastaneye gittim ameliyat önlüğümü giydim,doktor geldi bir daha konuştuk,çizimlerini yaptı.damar yolu acildi ve ordan verilen iğne ile hersey bulaniklasti.gozumu açtığımda odamdaydim.cok usuyordum doğal olarak.uzerimi sıkı sıkı örttüler.esim ise gittiği icin yalnizdim ama bana yokluğunu hissettirmediler.usume geçince ağrılarımı hissettim.hemen agri kesici verdiler kesmeyince daha güçlüsünü verdiler ve yaklaşık 35 dakika sonra ağrılarım dindi,sonra da hic o derece ağrım olmadı şükürler olsun.yemegimi yedirdiler ve ayağa kaldırıp bir tur yürüttüler.aksam saat 19.00 a doğru hastaneden çıktım eve geldim esimle.bacaklarima bir kez baktım ve eşimden resim çekmesini rica ettim.iste o 3. Resim ameliyattan hemen sonraki resim oluyor.artik daha mutlu olacağımı düşünüyorum.silikon takmak bir hata degildi ben boyle görüyorum.simdiki bacak hacminin boyle olmasında o ameliyatın da payı var ve ben en az 6 ayı rahatça istediğim seyleri giyerek geçirdim.etek giymedim evet ama etek giyme hevesim de pek yoktu zaten sorun etmedim.neyse özetle bunlar yaşadıklarım.hicbir ameliyatimdan ve doktorumdan pişman değilim ama kimseye su doktora git su ameliyatı ol diyemem.yasadiklarimi ve bunların icinde atladigim seyler varsa onları anlatmak icin buradayım.uzun oldu biraz kusuruma bakmayın....

140 cc nin bende o kadar büyük görünmesinin diğer bir nedenini atlamak istemem.ilk yaptırdığım yag enjeksiyonunun da etkisi var o bacakta.eger ilk operasyon olarak silikon yaptırmış olsaydim boyle görünmeyecekti.BLOMMA nin da aynı ,yani o da önce yag enjeksiyonuydu sonra aynı gün silikon taktirmistik.nasıl görünürdü kestiremem belki ama o zaman bu kadar kalın duracağını sanmam...

Son düzenleme:
Diğer arkadaslarin hepsi nerde cok merak ediyorum.ramazandan dolayı mı,sıcaklardan mı,tatilden mi bilmem,kimseler yok.tek ameliyat olmuş ve anlatan BLOMMA ve ben değiliz tabi.diger arkadaslar da bir donse keske.yanlis anlamayın asla cevaplamak zoruma gitmiyor,cok da iyi hissediyorum kendimi yardımcı oldukça ama baska bir sürü tecrübeli arkadaslarımız da vardı,onlar da donse keske.eskisi gibi olsa demeden duramadım...

Son düzenleme:
burada bir de güzelderya vardı silikon yaptıran.o da dertliydi silikonların doğal durmamasından.hiç uğramıyor buraya.acaba o ne yaptı merak ediyorum.artık etek elbise giyebiliyormusun canım buralardaysan bizleri bilgilendirebilirmisin?

arkadaşlar bended bacaklarımın resmini çekip albümüme koydum herkese açık yaptm bakıp yorum yaparmısınız... sporla fln denedim ama sonuç alamadım.. çok bilgili bi eğitmen bulamadım bu konuda bana yardımcı olacak ama yine de araştırıyorum..

ayy ben ne geride kalmışım bacak estetiğini ilk defa duyuyorm:) bacaklar için ne gibi estetiklikler yapıyorlar çok merak ettm doğrusu

merhaba arkadaşlar bende 14 ocakta izmirde silikon ameliyatı oldum.bana euro marka 110 luk silikon takıldı ve dış bacak inceltildi.benim bacaklarım doğal görünüyor yani silikon takılmış gibi değil.resim yüklemek isterdim ama eşim izin vermediği için yükleyemiyorum:KK43: kısacası ben çok memnunum kontrollerimi aksatmıyorum.umarım bundan sonrada sorun çıkmaz.sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olurum:)

merhaba, bacaklarına silikon takan arkadaşlara ben bir şeyler soracağım, muhtemelen arada kaynayacak benim soru ama ben yine de şansımı deneyeceğim. :)

1)bacaklara silikon takılınca spor yapmamızda ve hızlı yürümemizde bir sınırlama olacak mı?

yani, taktırdıktan sonra artık eskisi kadar hızlı yürümemiz yasak mı olacak? ya da artık bazı sporları yapmamız riskli mi olacak?

2) Aynı soru yağ enjektesi için de geçerli.

3) İstanbul'dayım. Bu iş için 7-8 doktorla görüşmek istiyorum, bana bacak dolgusu konusunda usta 7-8 doktor ismi önerir misiniz? Forumdakiler hangi doktordan memnunlar?

Eğer cevaplanırsa, şimdiden çok teşekkürler :)
İyi paylaşımlar arkadaşlar, ameliyat olanlara da geçmiş olsun.

Son düzenleme:
merhaba, bacaklarına silikon takan arkadaşlara ben bir şeyler soracağım, muhtemelen arada kaynayacak benim soru ama ben yine de şansımı deneyeceğim. :)

1)bacaklara silikon takılınca spor yapmamızda ve hızlı yürümemizde bir sınırlama olacak mı?

yani, taktırdıktan sonra artık eskisi kadar hızlı yürümemiz yasak mı olacak? ya da artık bazı sporları yapmamız riskli mi olacak?

2) Aynı soru yağ enjektesi için de geçerli.

3) İstanbul'dayım. Bu iş için 7-8 doktorla görüşmek istiyorum, bana bacak dolgusu konusunda usta 7-8 doktor ismi önerir misiniz? Forumdakiler hangi doktordan memnunlar?

Eğer cevaplanırsa, şimdiden çok teşekkürler :)
İyi paylaşımlar arkadaşlar, ameliyat olanlara da geçmiş olsun.

slm ben silikon taktırdım .silikonda ilk 2 ay ağır spor yasak sonra yavaş yavaş eski haline dönünce sporda yapabiliyorsun yani bir sorun olmuyor.mesela ben hemen hemen hergün 1 saatten fazla yürüyorum.ben ameliyatı izmirde oldum ama istersen özelden dr ismini yazabilirim umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Arkadaslar,yardim eymek ve size destek olmak icin tekrar aranizdayim arkadaslarim burda olmami cok istiyorlardi onlari kiramadim fakat cogunlukla kendi doktirumun ismi olan topikte olacagim ama burda sorusu olan olursa araniza katilir cevaplarim.

X