Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Âmin canim hepimize insallah. Ve cook teşekkür ederim.hepimizin yüzü gülsün istiyorum.Allah herkese gonlundeki nasip etsin.

Sürekli yatakta oldugum icin ve tatilde oldugum icin sık sık burda olacağım.soru sormak isteyen arkadaslarin kendilerini yalnız hissetmesini istemiyorum.umarim herkes benim gibi esinden ve ailesinden (benim icin sadece annem) destek görerek bu dertten kurtulur...

su 25 mesajı doldurmak ıcın bos bos mesaj atmaya kara verdım..

Arkadaşlar çok uzuuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba..

Eskilerden takip edenler hatırlayabilir..Yaklaşık 2 yıl önce bacaklarımdan operasyon geçirmiştim. Bana özelden mesaj bırakan arkadaşlar olmuş, maalesef çok uzun zamandır foruma giremediğim için yanıtsız bırakmışım onları, lütfen kusura bakmayın :KK43:

Özel mesaj atan arkadaşlar son durumla ilgili bilgi istemişler..burdan toplu olarak bilgi vemrek istedim. Aradan 2 yıl geçen ilk operasyonumda alt backlarıma yağ enjekte edilmişti..Fotoğrafları ödemler indikten sonra paylaşmıştım. Ben sonunçtan memnun kaldığım için 10 ay kadar sonra üst bacaklarımda beni rahatsız eden boşluğu doldurmak için 2. operasyonu oldum.

BACAk yapım itibarıyle uzun ve ince..Çok fzla çarpıklığı yoktu, sadece boşluklar rahatsız ediyordu. Sonunda mükemmle yaklaştık :) 2 yılın sonunda da hala ben sonuçtan çok mutluyum. Bu 2 yıl boyunca kilomda bi- iki kilo kadar değişkilikler de oldu ama erime gibi bir durum yaşamadım.
Mini etekler artık benim için :) Bacaklarıyla büyük sorunları olan ve saklayan ben, şimdi en çok iltifatı bacaklarıma alıyorum...ismimi bilmeyen insanlar beni tarif ederken " hani şu uzun, güzel bacaklı kız" demişler bi- iki kez. :)) Bunu duyunca inanın hayatta herşey olabilir artık diyorum :)
Umarım burdaki herkes bu bir mutluluğu yaşar.

herkese merhaba.. acikcasi son olaylardan sonra buraya bakmak istemiyordum. paylasimlarindan faydalandigimiz bi suru arkadasimiz gitmisti artik. bu durum da beni cok rahatsiz etti. onceden cok guzel seyler paylasiliyodu bu forumda. ne olduysa 1-2 arkadas geldikten sonra oldu neyse...eger yagmurluk okuyorsa diger arkadaslarin da uyeliklerini aktiflestirmeni kendi adima istiyorum..
tekbenmiyim cok sasirdim silikonu cikarttigina cunku cok begenmistim ben o halini..ozellikle palmadorayi merak ediyorum cunku o dis yanlardan epey yag aldirmisti..
bana gelince yag enjeksiyonu yaptirali 6 ay dolmak uzere. aman aman erime olmadi ama ilk hali gibi de degil yag orani.. benim icin en buyuk sorun dis yanlardan yag alinmamasi idi..oglumu dogurayim 2 yasina yaklassin dislari incelttiricem aklima koydum :KK31: hamilelikten dolayi kilo da aldigim icin bacaklarim kalinlasti kilodan dolayi. yani yaglar kiloyla hacimsel olarak buyuyor tecrubeyle sabittir..ama bende igne yerleri hala belli ve mor

Son düzenleme:
Bugün banyo yapmam gerekiyor ama esim yok diye yapamıyorum.bantlari çıkarınca daha rahatlayacağım sanki.aksam iftara gidecek ve ben gelmeden yapma diyor esim,cunku kuvet yüksek,düşebilirmisim :) mecburen sabredeceğim.belimdeki yag alınan yerler biraz beni zorluyor,yatıp kalkarken.dun dar kotlarımdan bir tanesini korsenin ustunden dizimin üstüne kadar giydim,bacağımın seklini görmek icin.evet daha ince ama daha güzel göründü.tek düşündüğüm beni silikonlu halde görenlerin bu incelemeyi farkedip etmeyecekleri.ozellikle sık sık gördüklerim ve is arkadaslarim.cunku ne yazık ozellikle is yerindeki bayan arkadaslarim baya bı incelemeciler :) neyse unuturlar diye umuyorum.olmadi bacağım cok kalındı biraz yag aldırdım derim :KK70:

silikonun bir süre sonra sende doğal durmamaya başlaması
silikona karar vermiş biri olarak beni altüst etti canm yaa
senin o fotoların ne kadar güzeldi bakıp bakıp maşallah diyodum
şimdi aklım tamamen karıştı:KK43:((

Canim benim ama bu sitede silikon taktirip hala seklinden memnun olan arkadaslar da var.bence bu bir cok değişeni olan bir durum.yani herkeste aynı şey olacak diye bir kural yok. boy,kilo,hatta bu kilonun vucuttaki dagilimi,silikonun boyutu,uygulamanın doğruluğu ve sonra da zaman.ilk zamanlar kalın olması beni cok mutlu etti cunku hayalim kalın bacaktı.cunku bacaklarım inceydi ve düzgün bacak ancak kalın olursa olur zannediyordum. Ben doktor konusunda kesinlikle şüphe etmedim,hala da kararımdan dolayı memnunum ama silikon konusunu biraz daha araştırmalı,bana uyup uymayacagini,gercekten bunu isteyip istemediğimi dusunmeliydim.evet silikon güzel bir çözüm ama öncelikle ne istediğini bilmek ve gercekten buna ihtiyacın olup olmadıgını düşünmek gerekiyor.acele etmemek gerekiyor.diyeceksin ki doktor bunları söylemedi mı? Ben doktora kalın bacağı cok sevdiğimi söyledim,yağım yok,eridi mi düşünmek istemiyorum dedim.bu durumda silikon düşünüyor musunuz dediğinde de evet dedim.doktor benim sag bacağımda ılerde şekil yönünden bir degisiklik olacağını bilemezdi ustelik sol bacağımdaki ise büyük olmasına rağmen düzgundu.insanlar farklı ama insanın kendisi de kendi icinde farklılıklar barındırıyor.benim sag bacağım sol bacağımdan şekil olarak da farklıydı.ozetle benim kararım nedeniyle birilerinin mutluluğunu ertelemesini istemem.sen de kendin icin en uygun yöntemi bulduğunda bu dertten kurtulmalisin ve kurtulmanı da tum kalbimle dilerim....

herkese merhaba.. acikcasi son olaylardan sonra buraya bakmak istemiyordum. paylasimlarindan faydalandigimiz bi suru arkadasimiz gitmisti artik. bu durum da beni cok rahatsiz etti. onceden cok guzel seyler paylasiliyodu bu forumda. ne olduysa 1-2 arkadas geldikten sonra oldu neyse...eger yagmurluk okuyorsa diger arkadaslarin da uyeliklerini aktiflestirmeni kendi adima istiyorum..
tekbenmiyim cok sasirdim silikonu cikarttigina cunku cok begenmistim ben o halini..ozellikle palmadorayi merak ediyorum cunku o dis yanlardan epey yag aldirmisti..
bana gelince yag enjeksiyonu yaptirali 6 ay dolmak uzere. aman aman erime olmadi ama ilk hali gibi de degil yag orani.. benim icin en buyuk sorun dis yanlardan yag alinmamasi idi..oglumu dogurayim 2 yasina yaklassin dislari incelttiricem aklima koydum :KK31: hamilelikten dolayi kilo da aldigim icin bacaklarim kalinlasti kilodan dolayi. yani yaglar kiloyla hacimsel olarak buyuyor tecrubeyle sabittir..ama bende igne yerleri hala belli ve mor

Canim evet ama simdiki hali benim yapıma daha uygun oldu inan.kendime inanamıyorum düşününce 1 senenin icinde tam 3 kez ameliyat oldum.deli cesareti bu olsa gerek.ama en azından çektiklerime değecek.silikon ameliyatı olamama dair en ufak bir pişmanlık yok su an emin olabilirsiniz.hatta BLOMMA da ben de onun bacağımızda bıraktığı hacmi düşünerek mutlu bile oluyoruz ne garip :) PALMADORO su an halinden cok memnun.rahat rahat eteğini giyiyor,tatile gidip geldi,ama o arada bile kontak halindeydik,silikonlarimiz hakkında hep fikir alışverişinde bulunduk bulusarak ya da telefonda konuşarak.
insallah bebeğini sag salim kucağına alırsın canim. sonra istedigin işlemi yaptırırsın insallah.erime olmamasına da cok sevindim inan.

Canim benim ama bu sitede silikon taktirip hala seklinden memnun olan arkadaslar da var.bence bu bir cok değişeni olan bir durum.yani herkeste aynı şey olacak diye bir kural yok. boy,kilo,hatta bu kilonun vucuttaki dagilimi,silikonun boyutu,uygulamanın doğruluğu ve sonra da zaman.ilk zamanlar kalın olması beni cok mutlu etti cunku hayalim kalın bacaktı.cunku bacaklarım inceydi ve düzgün bacak ancak kalın olursa olur zannediyordum. Ben doktor konusunda kesinlikle şüphe etmedim,hala da kararımdan dolayı memnunum ama silikon konusunu biraz daha araştırmalı,bana uyup uymayacagini,gercekten bunu isteyip istemediğimi dusunmeliydim.evet silikon güzel bir çözüm ama öncelikle ne istediğini bilmek ve gercekten buna ihtiyacın olup olmadıgını düşünmek gerekiyor.acele etmemek gerekiyor.diyeceksin ki doktor bunları söylemedi mı? Ben doktora kalın bacağı cok sevdiğimi söyledim,yağım yok,eridi mi düşünmek istemiyorum dedim.bu durumda silikon düşünüyor musunuz dediğinde de evet dedim.doktor benim sag bacağımda ılerde şekil yönünden bir degisiklik olacağını bilemezdi ustelik sol bacağımdaki ise büyük olmasına rağmen düzgundu.insanlar farklı ama insanın kendisi de kendi icinde farklılıklar barındırıyor.benim sag bacağım sol bacağımdan şekil olarak da farklıydı.ozetle benim kararım nedeniyle birilerinin mutluluğunu ertelemesini istemem.sen de kendin icin en uygun yöntemi bulduğunda bu dertten kurtulmalisin ve kurtulmanı da tum kalbimle dilerim....

çok teşekkr ederim canm inşallah hepimiziçin herşey çok güzel olur

Arkadaşlar çok uzuuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba..

Eskilerden takip edenler hatırlayabilir..Yaklaşık 2 yıl önce bacaklarımdan operasyon geçirmiştim. Bana özelden mesaj bırakan arkadaşlar olmuş, maalesef çok uzun zamandır foruma giremediğim için yanıtsız bırakmışım onları, lütfen kusura bakmayın :KK43:

Özel mesaj atan arkadaşlar son durumla ilgili bilgi istemişler..burdan toplu olarak bilgi vemrek istedim. Aradan 2 yıl geçen ilk operasyonumda alt backlarıma yağ enjekte edilmişti..Fotoğrafları ödemler indikten sonra paylaşmıştım. Ben sonunçtan memnun kaldığım için 10 ay kadar sonra üst bacaklarımda beni rahatsız eden boşluğu doldurmak için 2. operasyonu oldum.

BACAk yapım itibarıyle uzun ve ince..Çok fzla çarpıklığı yoktu, sadece boşluklar rahatsız ediyordu. Sonunda mükemmle yaklaştık :) 2 yılın sonunda da hala ben sonuçtan çok mutluyum. Bu 2 yıl boyunca kilomda bi- iki kilo kadar değişkilikler de oldu ama erime gibi bir durum yaşamadım.
Mini etekler artık benim için :) Bacaklarıyla büyük sorunları olan ve saklayan ben, şimdi en çok iltifatı bacaklarıma alıyorum...ismimi bilmeyen insanlar beni tarif ederken " hani şu uzun, güzel bacaklı kız" demişler bi- iki kez. :)) Bunu duyunca inanın hayatta herşey olabilir artık diyorum :)
Umarım burdaki herkes bu bir mutluluğu yaşar.

ne güzel inşallah bigün bizde yaşarız bu mutluluğu

Bu işin en doğal çözümü zayıflamak... bacakların oranına getrmek vücudu.. bende de aynı problem var bacaklar ince vücut kio almaya meyilli fomumu korumaya çalşıyorum... ama olmuyo çok dikkat etmek gerekiyor...

bu sorunumu daha önce hiç kimseyle paylaşamadım ve burda beni en iyi anlayan insanları bulduğum için çok rahatladım sadece anneme birkaç kez söyledim o da tabi annem olarak saçmalama ne ameliyatı gibi bi tepki verdi

mesjları da parça parça atıyorum biran önce dolsun mesajm diye kusura bakmayın :/ saatlerdir okuyorum oku oku bitiremedim en sonunda dedim son sayfaya gidip yazmaya başliym. bir çoğunuzu da ekledim fotoğraf rica etmek için çünkü burda bir iki tane buldum ve gerçekten eskisiyle yenisi arasndaki farkı çok merak ediyorum

okurken birçok kişinin çok memnun kaldığını gördm ama son sayflara doğru silikonları çıkarttıranları da okyunca birar korktum açıkçası :KK43: silikon mu yağ mı nasıl karar verdiniz benimle paylaşırsanız çok çook seviniirimm

Arkadaşlar, konu bacak dolgusu ama ben nereye yazacağımı bilemediğimden buradaki arkadaşlardan yardım istiyorum. Benim bacaklarım düzgün değil. Tam olarak parantez bacak değilse de ayakta bitiştirerek durduğumda diz altında küçük bir alanda boşluk kalıyor. Bunun için bacak dolgusu yapıldığını biliyorum ama benim bacaklarımın yanları kalın... Şimdi kalın bacaklarıma dolgu yaptırsam daha kalın hale dönüşecek. Kemiklerde sorun var anlayacağınız... Bazı doktorları bu tarz düzgün olmayan, çarpık da diyebiliriz, bacakları ameliyatla, kemikle oynayarak düzelttiklerini okudum internette ama ayrıntılı bilgi bulamadım. Yani dolgu, silikon vs. yerine kemikleri düzeltsem daha iyi olur, diye düşünüyorum. Bu ameliyat konusunda bilgisi olan arkadaşların bana yardımcı olmasını isterim. Bu arada her gün vücudumun başka bir bölgesine takıyorum. Sanırım düzeltmek için bir yerden başlamam gerek... Yardımlarını bekliyorum.

Arkadaşlar, konu bacak dolgusu ama ben nereye yazacağımı bilemediğimden buradaki arkadaşlardan yardım istiyorum. Benim bacaklarım düzgün değil. Tam olarak parantez bacak değilse de ayakta bitiştirerek durduğumda diz altında küçük bir alanda boşluk kalıyor. Bunun için bacak dolgusu yapıldığını biliyorum ama benim bacaklarımın yanları kalın... Şimdi kalın bacaklarıma dolgu yaptırsam daha kalın hale dönüşecek. Kemiklerde sorun var anlayacağınız... Bazı doktorları bu tarz düzgün olmayan, çarpık da diyebiliriz, bacakları ameliyatla, kemikle oynayarak düzelttiklerini okudum internette ama ayrıntılı bilgi bulamadım. Yani dolgu, silikon vs. yerine kemikleri düzeltsem daha iyi olur, diye düşünüyorum. Bu ameliyat konusunda bilgisi olan arkadaşların bana yardımcı olmasını isterim. Bu arada her gün vücudumun başka bir bölgesine takıyorum. Sanırım düzeltmek için bir yerden başlamam gerek... Yardımlarını bekliyorum.

Merhaba arkadasım,tam da doğru konudasin merak etme.sadece parantez bacak sorunu olanlar değil,bacağının sekli ile memnun olmayan herkes burda.soyledigin kadarıyla yorum yapıyorum,resmini görmedim ve tabi ki doktor gibi yorumlayamam ama bacaklarının yanları kalınsa buralardan yag alınıp eksik bölgeye veriliyor.burada bir kaç kisiden alındı bu sekilde,benden de biraz alınmıştı.fakat en iyi ornek bu konuda sanirim PALMADORO arkadasım olur,cunku onun bacak sorunu ayniydı,dışlarından alındı ve zayıf olmasına rağmen o kadar cok yag çıktı ki bacağından hepsiyle bacağının iç tarafı duzeltilebildi.baska tarafından yag çıkarmaya çalısmaya gerek bile kalmadı.o ne yazık bu forumda değil artik,onun anlatması daha doğru olurdu.onun da benim gibi geri dönebilmesini cok isterdim.bu foruma tum konuyu okuyup 1 sene once katilmis biri olarak soyluyorum kemik düzeltme işlemi burda birçok kez konuşuldu ama iyi arastirmadigin icin ben açıklayayım canim.illizarov denen bu yöntem düşününce bile beni dehşete düşüren,kemik yapısı bakımından kesinlikle buna ihtiyacı olanlara uygulabilecek kemiklerin kırılıp düzeltilmesi gerektiği ve bazen de bacağın kısa kalması ve eskisi gibi olmasını engelleyebilecek riskleri olan acılı bir yöntem.senin çözümü bu sekilde aramana hic gerek yok inan.bence en kısa zamanda forumu güzelce oku,sonunda doktor secebilmissen ya da baska bildigin bir doktor varsa hemen git ve muayene ol.sana cok daha kolay yöntemler onerecektir.silikon ameliyati bile yag enjekte ettirmeye gore zor olabilir ama illizarov yöntemi gibi geri donulemez bir yöntem değil inan bana.olmayinca cikarttiriyorsun ama illizarovun geri dönüşü olmayabilir :KK43: lutfen arkadasım dediklerimi yap ve iyi arastir.

CAFAHA benim tavsiyem biraz zaman ayır ve en basından yapamıyorsan da biraz geriden okumaya başla ve bir fikir edin.benim silikon çıkarmaya gelene kadar yasadiklarimi bilmeden ümitsizliğe kapılma.herkeste aynı sonuc olacak diye bir şey yok.merak ettigin kisilerin paylaşımlarını okumak istersen ornegin benimkileri okumak istedin diyelim bu mesajin üstünde adimin ustune "tekbenmiyim" yazan yere tıkla ve profilinden konu ile ilgili yazdığım tüm cevapları okuyabilirsin. Son birşey daha, eger kurallar değişmediyse bildigim kadarıyla mesaj sayım dolsun diye ardarda yazsan da sayın ilerlemiyor ve uyarı alabiliyorsun doğal olarak.bunun icin forumun geyik bölümüne gidebilirsin orda istedigin şeyi ard arda yaz yolla.kolay gelsin....

Son düzenleme:
İkinizin de arkadaşlık istegini kabul ettim kızlar.son resmim var ama bacağımın 3 halini içeriyor.ilk yag enjeksiyonun yok sadece.bakabilirsiniz...

X