Arkadaşlar çok uzuuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba..
Eskilerden takip edenler hatırlayabilir..Yaklaşık 2 yıl önce bacaklarımdan operasyon geçirmiştim. Bana özelden mesaj bırakan arkadaşlar olmuş, maalesef çok uzun zamandır foruma giremediğim için yanıtsız bırakmışım onları, lütfen kusura bakmayın
Özel mesaj atan arkadaşlar son durumla ilgili bilgi istemişler..burdan toplu olarak bilgi vemrek istedim. Aradan 2 yıl geçen ilk operasyonumda alt backlarıma yağ enjekte edilmişti..Fotoğrafları ödemler indikten sonra paylaşmıştım. Ben sonunçtan memnun kaldığım için 10 ay kadar sonra üst bacaklarımda beni rahatsız eden boşluğu doldurmak için 2. operasyonu oldum.
BACAk yapım itibarıyle uzun ve ince..Çok fzla çarpıklığı yoktu, sadece boşluklar rahatsız ediyordu. Sonunda mükemmle yaklaştık :) 2 yılın sonunda da hala ben sonuçtan çok mutluyum. Bu 2 yıl boyunca kilomda bi- iki kilo kadar değişkilikler de oldu ama erime gibi bir durum yaşamadım.
Mini etekler artık benim için :) Bacaklarıyla büyük sorunları olan ve saklayan ben, şimdi en çok iltifatı bacaklarıma alıyorum...ismimi bilmeyen insanlar beni tarif ederken " hani şu uzun, güzel bacaklı kız" demişler bi- iki kez. :)) Bunu duyunca inanın hayatta herşey olabilir artık diyorum :)
Umarım burdaki herkes bu bir mutluluğu yaşar.