öncesi halini bilmiyorum...ama bence çok hoş duruyorlarhep böyle kalırlar inşallah
geçmiş olsun arkadaşım.güzel olmuşlar.umarım hiç erimezzzzzzzzzzzler.
leydi bak elamda da çorap var.bana ne korse nede çorap vermedi.canım bide bacaklarımda her birinde iki giriş vardı.elamda 4 tane yağ girişi için kesi yeri var.benim bilekler 20cm indi.2 inci yağ enjkiyonunu donmuştan yaptırmıycan.seninde dedigin gibi yağlar yaşamıyo.can pekala belden yada ordan burdan taze yağ ile nezaman 2. ameliyet olabilirim nerdeyse 1 ay oldu.acaba çorap giymedim diye mi çabuk eriyo.görüşürüz.
iyilik benım 3 bantta bacak arkalrımda var orası gozukmuyor
ellam sen sadece yağ enjecsiyonu mu oldun? silikon yok değil mi? kaç cc yağğ konuldu bacaklara biliyor musun?
arkadaşlar şimdi ben 22 si sabahı ameliyat oldum corabımı hıc cıkartmadım henuz salı gunu kontrolum var ben doktora gıtmeden corapları cıkartıp yıkasam banyo falan yapsam bı zararı olur mu sonra tekrar gıyerım hemen ben bu konu hakkında doktordan bılgı almadım olmadı arayacam kendısını
arkadaşlar şimdi ben 22 si sabahı ameliyat oldum corabımı hıc cıkartmadım henuz salı gunu kontrolum var ben doktora gıtmeden corapları cıkartıp yıkasam banyo falan yapsam bı zararı olur mu sonra tekrar gıyerım hemen ben bu konu hakkında doktordan bılgı almadım olmadı arayacam kendısını
ELLAM geçmiş olsun canım cok güzel görünüyor bacakların inşallah hep böyle kalırlar canım
Kime, nerde, ne kadara yaptırdın özelden yazabilirmisin canım ?
İYLİK evet canım sende giyseymişsin iyi olurmus hemen erimez canım yagların ama korse toplamış olurdu sıkı tutardı yani o yönden iyi olurdu.
Amelıyatını yenı oldugun için 6 ile 1 sene beklemen lazım, en az 6 ay geçmesini istiyor doktorlar...
kızlar benim yağlar eridi
selam seninki ne kadar oldu. benimkide eridi 1 ay oldu. eski msjları okuyordum güzelderya benimki ilk 1 aydan sonra erimedi yazmış.umarım daha fazla erimezzzzzzz.
aksamında taburcu oldum ben yataktan cekım izler daha net merak eden arkadaşlarım ıcın:)