Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ukalayci eski resmin varmış :) Ama eski ile yeni arasında diz kapağının orda küçük bir fark var. Orda bir üçgenlik varmış o kaybolmuş. Ameliyat olmasanda olurmuş. Senin bacağında çok küçük bir düzeltme yaptığı için doktor, bence ameliyat sonrasını onun için sorunsuz atlattın sen...

evet belki de ondan öyle oldu.. yani miktar olarak diz altlarına küçük birer sosis kadar yağ ekledi diyebilirim =) biraz da bileklerde var..
ya ben ameliyattan önce de diyodum benim bünyem kuvvetli el kadar morluklarım 2-3 günde geçiyo diye. kaçıncı sayfa bilmiyorum 3 günde ayağa kalkıcam diyodum ben :))

Son düzenleme:
Arkadaslar sitenin formatimi degisti birisinin profiline girince son sayfaya kim yazdiysa onun konusmalari ve resimleri geliyor , hic hosuma gitmedi böyle eski hali daha iyidi yaa!!!!!!!

Koca koca mutluluklarda dağıtsan küçük küçük umutlarıma, mutluluklarıma dahil değilsin artık. Sen ne yaparsan yap benim gördüğüm kadarsin !!!

arkadaslar sitenin formatimi degisti birisinin profiline girince son sayfaya kim yazdiysa onun konusmalari ve resimleri geliyor , hic hosuma gitmedi böyle eski hali daha iyidi yaa!!!!!!!

sayfa süper kötü olmuş normal hali normaldi zaten, bu hali anormal, anormal olmuş. Insan arkadaşının profilinde onunla ilgili şeyler okuyup görmesi lazımken laf kalabalığı görüyo ve birde resmine albümüne tıklama şekli yok. Bu arkadaşlarımızın son hali süpriz oluyodu. çorbaya dönmüş site.

Yağmurluk arkadaşımız eminim hiçkimse memnun değil bi el atıver.

evet belki de ondan öyle oldu.. yani miktar olarak diz altlarına küçük birer sosis kadar yağ ekledi diyebilirim =) biraz da bileklerde var..
ya ben ameliyattan önce de diyodum benim bünyem kuvvetli el kadar morluklarım 2-3 günde geçiyo diye. kaçıncı sayfa bilmiyorum 3 günde ayağa kalkıcam diyodum ben :))
ukalaycı merhaba kimeyaptırdım mesaj gönderirmisin bana birde dr az yağkoymuş sana öylemi neden az koymuş sen mi öuyleistedin

Kafam allak bullak oldu ya. Bir doktora karar vermişken üst üste gelen olumsuz sonuçlar bir de şu kök hücre yöntemi falan... Yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlar, lütfen şu anki durumunuz hakkında bilgilendirin bizi. Kimler reklam yapıyor bilmiyorum ama ben burada tecrübelerini paylaşan arkadaşlara doktorlardan daha çok güveniyorum. Benim düşündüğüm dokora ameliyat olanlardan adını hatırladıklarım Delphine, Keske şu an kısa bir şeyler giyip dolaşabiliyor musunuz? Yoksa rötuşa ihtiyaç mı var, lütfen bilgilendirin bizi.

merhabalar
uzun süre giremedim foruma, yurt dışındaydım
okunacak bir sürü yeni sayfa olmuş :)

ben etek giyebiliyorum ama dizlerimin altı biraz boşaldı ve diz içi çıkıntılarım da halen biraz var, tam olarak düzleşmemiş diz içlerim
her ne kadar etek giysem de bacaklarım çok düz görünmüyor, bir rötüşe ihtiyacım benim de var
yağ enjekte edilmeyecek olsa bile diz içlerimden biraz daha yağ alınmalı

arzuxx,
sana o akşam cevap yazacağımı söylemiştim ama valizimi henüz toplamadığım için ve ertesi gün yurt dışına çıkacağım için bilgisayarı açmaya vakit bulamadım
ama soruna cevap olmuştur umarım bu mesajım
ben çok memnun değilim, ama etek giyiyorum , buna da şükür
birkaç ay sonra rötüş düşünüyorum ben de
diz içlerini inceltmek için
bacak resmi çekmiyorum, moralim bozuluyor ama bi ara detaylı bir resim çekip fikirlerinizi alırım

merhabalar
uzun süre giremedim foruma, yurt dışındaydım
okunacak bir sürü yeni sayfa olmuş :)

ben etek giyebiliyorum ama dizlerimin altı biraz boşaldı ve diz içi çıkıntılarım da halen biraz var, tam olarak düzleşmemiş diz içlerim
her ne kadar etek giysem de bacaklarım çok düz görünmüyor, bir rötüşe ihtiyacım benim de var
yağ enjekte edilmeyecek olsa bile diz içlerimden biraz daha yağ alınmalı

arzuxx,
sana o akşam cevap yazacağımı söylemiştim ama valizimi henüz toplamadığım için ve ertesi gün yurt dışına çıkacağım için bilgisayarı açmaya vakit bulamadım
ama soruna cevap olmuştur umarım bu mesajım
ben çok memnun değilim, ama etek giyiyorum , buna da şükür
birkaç ay sonra rötüş düşünüyorum ben de
diz içlerini inceltmek için
bacak resmi çekmiyorum, moralim bozuluyor ama bi ara detaylı bir resim çekip fikirlerinizi alırım

Canim seni merek ediyordum uzun zamandir yoktun, lütfen resim ekle en kisa zamanda son durumu bizde görelim:)

blomma cevap yazamadım kusura bakma. şuan durumum iyi canım, etek falan giyemiyorum henüz izlerin geçmesini bekliyorum, ama dar giysileri giymek bile bir rahatlıkmış gerçekten. canım bana 160 cc koyuldu çünkü cidden çarpıktı benimkiler, arada hiç kas görüntüsü yoktu. aslında doktorla bu konuyu çok konuştuk kalın istemediğimi biliyordu, ameliyat sırasında ölçüye karar vereceğim dedi sonrasında da ölçtük senin bacaklarına bu ölçü uygun daha azı seni tatmin etmezdi zaten bacak boyun uzun dedi. şimdi düşünüyorum da gerçekten daha azı olmazmış çünkü ancak o çarpık görüntü gitti. senin nasıl oldu canım ? birde tam olarak ne zaman oturuyor görüntü olarak, ilk günle arasında fark oluyor mu zamanla ?

Kızlar bugün ayım doldu eski ve 3 üncü ay sonundaki bir fotoğrafımı koyacaktım yeni formatı beğenmediğim için koymuyorum resim

Merhaba arkadaşlarım,size biraz kendimden bahsetmek istiyorum.Ameliyatımı olalı bu çarşamba 1,5 ay olacak.Zorlu bir karar aşaması sürecinden geçtim,ameliyat günümü almıştım fakat 4-5 kez iptal etmeye kalktım.Çünkü ben çok zayıfım ve hiçbir yerimde yağım yoktu biliyorsunuz.Doktoruma 3 kez vaz geçmeye gittim ve o her gidişimde benim bacaklarımın yağlı olduğunu ve rötüşlarla çok güzel olacağını söyledi.Ameliyattan bir gün önce bile gittim vaz geçelim demeye ama o bana o kadar güven verdiki anlatamam. geçen gün bir mağazanın kabinine girip bir elbise ve topuklu ayakkabı denedim ve kabinde ağlamamak için kendimi zor tuttum,inanamadım,o bacaklar benim olmazdı ,orada o anda ameliyat yaptırmayanlar için dua ettim inanın bana ,bu duyguyu imkanı olan herkes tatsın,ertelemesin.Benim doktorum bende bir mucize oluşturdu ,geçen gün elbisemi giyip öyle gittim oda çok memnun oldu,resimlerimi çekti ve bana ameliyata girmeden çekilmiş arkadan bacaklarımın duruşuyla yeni çektiğini karşılaştırıp gösterdi.Aman Allahım inanamadım kendimi arkadan hiç görmemiştim önce ve sonra, resmi hemen göstermese fotoshop zannederdim.Ben iyi ki kısa giyip gezmemişim bu zamana kadar, sakladığım kadar varmış .arkadan görüntüm önden görüntümden bin betermiş:KK43:( sanki ameliyattan sonra o bacaklarım dizden aşağı çıkmış yerine yeni bacak takılmış.Allahıma şükürler olsun ,herkese nasip olsun inşallah.Şu an çok iyiyim eski yaşantıma çoktan döndüm.Sadece benim bacaklarımda çok işlem yapıldığı için çok delik vardı önde ve arkada onun için elbisemi almama rağmen giyememiştim.İlk doktoruma giderken giyebildim veee çok heyecanlandım.Arabadan inip binmeyi bile beceremedim.etekle oturup kalkmak ne kadar zormuş.O günü orada şehir dışından gelip benim doktoruma ameliyat olan kontrole gelmiş çok tatlı bir bayanla tanıştım o da yağ enjktesiydi ve 3. günüydü.Ama bizim forumda 2 yıl önce varmış takip etmediği halde ameliyata büyük cesaretle karar vermiş.Oda benim bacaklarımın ameliyatla o kadar düzgün görünmesine çok şaşırdı ve kendide öyle olabileceği için çok mutlu oldu.inşallah foruma bir gün girer de kendinden bahseder.öpüyorum sizi kızlar.

Son düzenleme:
blomma cevap yazamadım kusura bakma. şuan durumum iyi canım, etek falan giyemiyorum henüz izlerin geçmesini bekliyorum, ama dar giysileri giymek bile bir rahatlıkmış gerçekten. canım bana 160 cc koyuldu çünkü cidden çarpıktı benimkiler, arada hiç kas görüntüsü yoktu. aslında doktorla bu konuyu çok konuştuk kalın istemediğimi biliyordu, ameliyat sırasında ölçüye karar vereceğim dedi sonrasında da ölçtük senin bacaklarına bu ölçü uygun daha azı seni tatmin etmezdi zaten bacak boyun uzun dedi. şimdi düşünüyorum da gerçekten daha azı olmazmış çünkü ancak o çarpık görüntü gitti. senin nasıl oldu canım ? birde tam olarak ne zaman oturuyor görüntü olarak, ilk günle arasında fark oluyor mu zamanla ?

SISISISISISI tesekkür ederim canim cevap icin ama bu cevaptan sonra beni düsündüren baska sorular geldi aklima mesela senin diz altindan asagisi kac santim alt baldirinin önceki ve silikondan sonraki ölcüsü nedir, sanirim benim dizalti bacak boyum cok uzun degil ve silikondan önce bacak kalinligim 34,5 tu bu etkenlerde silikonun bana büyük gelmesinde etkili oldu diye düsünüyorum. Silikonun seklini tam almasi üc ayi buluyor silikon seklini bulduktan sonra hosuma gitmeyen birsey daha olustu özellikle strec pantalon giydigimde fark ediyorum ön taraftan bakinca bacak kemigiyle silikon koyulan ic baldir arasinda strec pantalondan belli olan(yani benim farkttigim kimse o kadar dikkatli bakmadigi icin anlamiyor ama ben anliyacaklar diye korkuyorum) bir bosluk oluyor bu silikon bana büyük geldigi icinmi yani ic baldirim cok büyük oldugu icinmi yoksa silikon takilan herkestemi oluyor bilemiyorum.

TEKBENMIYIM böyle bir durum sende varmi? Ayrica senin alt bacaginin ölcüsü nedir canim? Sanirim uzunki silikon sende bende oldugu gibi durmadi ayrica senin silikondan sonraki ölcün nerdeyse benim silikon takilmadanki ölcümle ayni sanirim bu nedenler birlesince bende sonuc bu oldu???

X