Azelim ve ukalayci ikinizinde bacakları çok güzel görünüyor. Güle güle sağlıkla kullanın... Keşke önceki halleride olsa idi...
benim eski halleri sanırım 1539 da var sonrası da 1569 da var oradan bakabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azelim ve ukalayci ikinizinde bacakları çok güzel görünüyor. Güle güle sağlıkla kullanın... Keşke önceki halleride olsa idi...
Ukalayci eski resmin varmış :) Ama eski ile yeni arasında diz kapağının orda küçük bir fark var. Orda bir üçgenlik varmış o kaybolmuş. Ameliyat olmasanda olurmuş. Senin bacağında çok küçük bir düzeltme yaptığı için doktor, bence ameliyat sonrasını onun için sorunsuz atlattın sen...
arkadaslar sitenin formatimi degisti birisinin profiline girince son sayfaya kim yazdiysa onun konusmalari ve resimleri geliyor , hic hosuma gitmedi böyle eski hali daha iyidi yaa!!!!!!!
ukalayci mrb.bende senin dr gitmeyi düşünüyorummemnunmusun sen sadece yağ mı yaptırdın silikonda var mı bilgi verrimisin.
ukalaycı bana istek gelmemişbeni eklermisin resimlerini görmeyi çok isterim
ukalaycı merhaba kimeyaptırdım mesaj gönderirmisin bana birde dr az yağkoymuş sana öylemi neden az koymuş sen mi öuyleistedinevet belki de ondan öyle oldu.. yani miktar olarak diz altlarına küçük birer sosis kadar yağ ekledi diyebilirim =) biraz da bileklerde var..
ya ben ameliyattan önce de diyodum benim bünyem kuvvetli el kadar morluklarım 2-3 günde geçiyo diye. kaçıncı sayfa bilmiyorum 3 günde ayağa kalkıcam diyodum ben :))
arkadaşmıyız bende görünmüyor.peki dr adını mesaj atabilirmisin bana.birde memnunmusun merak ediyorumBiz zaten arkadasiz.. Resimlere bakabilirsin..
ukalaycı kime yaptırdın çok merak ediyorum mesaj lütfen birde silikon senmıistemedinarkadaşmıyız bende görünmüyor.peki dr adını mesaj atabilirmisin bana.birde memnunmusun merak ediyorum
ukalayci neden cevap yazmıyorsun anlamadım yardımlaşmak için burda değilmiyizukalaycı kime yaptırdın çok merak ediyorum mesaj lütfen birde silikon senmıistemedin
Kafam allak bullak oldu ya. Bir doktora karar vermişken üst üste gelen olumsuz sonuçlar bir de şu kök hücre yöntemi falan... Yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlar, lütfen şu anki durumunuz hakkında bilgilendirin bizi. Kimler reklam yapıyor bilmiyorum ama ben burada tecrübelerini paylaşan arkadaşlara doktorlardan daha çok güveniyorum. Benim düşündüğüm dokora ameliyat olanlardan adını hatırladıklarım Delphine, Keske şu an kısa bir şeyler giyip dolaşabiliyor musunuz? Yoksa rötuşa ihtiyaç mı var, lütfen bilgilendirin bizi.
merhabalar
uzun süre giremedim foruma, yurt dışındaydım
okunacak bir sürü yeni sayfa olmuş :)
ben etek giyebiliyorum ama dizlerimin altı biraz boşaldı ve diz içi çıkıntılarım da halen biraz var, tam olarak düzleşmemiş diz içlerim
her ne kadar etek giysem de bacaklarım çok düz görünmüyor, bir rötüşe ihtiyacım benim de var
yağ enjekte edilmeyecek olsa bile diz içlerimden biraz daha yağ alınmalı
arzuxx,
sana o akşam cevap yazacağımı söylemiştim ama valizimi henüz toplamadığım için ve ertesi gün yurt dışına çıkacağım için bilgisayarı açmaya vakit bulamadım
ama soruna cevap olmuştur umarım bu mesajım
ben çok memnun değilim, ama etek giyiyorum , buna da şükür
birkaç ay sonra rötüş düşünüyorum ben de
diz içlerini inceltmek için
bacak resmi çekmiyorum, moralim bozuluyor ama bi ara detaylı bir resim çekip fikirlerinizi alırım
blomma cevap yazamadım kusura bakma. şuan durumum iyi canım, etek falan giyemiyorum henüz izlerin geçmesini bekliyorum, ama dar giysileri giymek bile bir rahatlıkmış gerçekten. canım bana 160 cc koyuldu çünkü cidden çarpıktı benimkiler, arada hiç kas görüntüsü yoktu. aslında doktorla bu konuyu çok konuştuk kalın istemediğimi biliyordu, ameliyat sırasında ölçüye karar vereceğim dedi sonrasında da ölçtük senin bacaklarına bu ölçü uygun daha azı seni tatmin etmezdi zaten bacak boyun uzun dedi. şimdi düşünüyorum da gerçekten daha azı olmazmış çünkü ancak o çarpık görüntü gitti. senin nasıl oldu canım ? birde tam olarak ne zaman oturuyor görüntü olarak, ilk günle arasında fark oluyor mu zamanla ?