Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Cnm bacak dolgusu olan Sizin doktorunuza bu forumda bir sen birde elvan var ama onu hic gecmisini bilmiyoruz ve tanimiyoruz tabi seninki gibi.14 kisi liposection forumundan yag aldiranlar jelesik bunu belirtmisti.arkadaslar arayip yorulmasinlar forumda.

Son düzenleme:
Doktorun ismini soyadını yazdığınızda ,kendi sitesi çıkar bilgileri eğitimi tekniği uzmanlık alanları merak eden oradan bakıp öğrenebilir.

Palmodora, karın germe ve meme küçültme ameliyatlarıda olduk, ve sonuçlarımız çok çok iyi yağ aldıran arkadaşlarda oldu evet.

Bu forumda benim fikrim bundan sonra çok ameliyat olacak olanlar var, doktorla görüştükleri zaman zaten karar vermeleri çok daha kolay olacak,ben doktor araştırması yaparken 12, 13 doktorla görüştüm, bazılarına iyi fiyat görüşme ücreti de verdim, ama işte bu dediğim doktor Ercan bey oldu, bazı doktorlar revizyon ameliyatına bile hastane parası diye para alırken ,revizyona tek kuruş almadığını belirtmişti,bir arkadaş sormuş görüşme ücreti alınıyor mu diye...hayır tek kuruş görüşme ücreti alınmıyor.

Doktor seçimi en zor süreç...bu süreci yaşayan arkadaşlara kolay gelsin

Diğer forumlarda o doktora operasyon yaptıranlar tükenmiş gibi geldi bana....nedense!

.

muayene ücreti almıyor...

Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım sizin Dr nuzdan ben dün Cumartesi gunü icin randevu aldım doc Dr oldugundan ücreti de 270 lira olarak söylendi benmi yanlış Dr aradım anlamadım şimdi memoriol da Dr nuz doğru mü yoksa benmi karıştırdım cevap verirseniz sevinirim zira aynı kisiden bahsediyorsak ben bosu bosuna 270 lira ödemiş olacağım :)

arkadaslar elvan o doktorun asistanıymıs kimindi ukalaycının mıydı birinin fotosuna bakınca yorumlarda da yazıyodu. zira kimse doktora ulasılsın diye kendi numarasını vermez zaten

arkadaslar elvan o doktorun asistanıymıs kimindi ukalaycının mıydı birinin fotosuna bakınca yorumlarda da yazıyodu. zira kimse doktora ulasılsın diye kendi numarasını vermez zaten

Fikirdelisi...insanlar bu kadar saf olamaz doktorun asistanıyım diye yazacak...kaldı ki ben bütün yorumları okudum elvan denilen kişinin ukalaycı arkadaşa tek yorumu yok...nereden uydurdun asitanıyım yazdığını? Kesinlikle sana katılıyorum cep numarısını vermesi cahillik olmuş zira sanal ortam, bazı arkadaşlar gibi özelden yazıp doktor ismi önermek daha doğru.

Belki bana da doktorun asistanı diyebilirsiniz 1800 paylaşımım var üşenmeyip baştan okursanız çok iyi bir şekilde anlarsınız ha anlamak isterseniz tabi

Son düzenleme:
ukalayci - 15-05-2012, 16:00 - Mesaj Linki
buluşma yapalım bütün estetikliler :) diz kapaklarıma bişey yapmadı. diz içinden bi de üstlerden yağ aldı diz altına koydu, nası yaptı ben de şaşırdım. morluk hiç olmadı sadece diz kapaklarımın orda biraz vardı onlar da geçti. ten çorapla etek giyebiliyorm yani..
Bildir

Jelesec - 15-05-2012, 16:56 - Mesaj Linki
bak bizlerin buluşması var haziranın 2 sinde Ercan beyin imzasını taşıyanlar olarak,gel uygun olursan yazarım özelden sana, elvan diye biride olmuş senin ameliyatından telini yazmış aradım,gerçekmi diye bankadan sesler geliyordu, çok mutluymuş sonucundan...aman her kes mutlu olsun...ağlaman geliyor aklıma hep çok öptüm seni fıstık olmuşsun
Bildir

ukalayci - 15-05-2012, 17:00 - Mesaj Linki
müsait olursam kesin gelirim :)) o kızdan bana dr bahsetmişti birinin silikonunu çıkardım diye ben ilk msjını gördüğmde ddm tmm işte bu o =) ben de sonucu beğendim eskisine ve yenisine bakınca, eski hali bu muymuş diyorum :)
Bildir

Jelesec - 15-05-2012, 17:10 - Mesaj Linki
çok güzeller maşallah, sana söyledi doktor demek ki elvanı canım..doktorun asistanı elvan
Bildir

ukalayci - Dün, 11:17 - Mesaj Linki
yeni düştü jeton. birisi drun asistanı o kız reklam yapıyo demişti dimi :)

arkadaşlar konuşma tam olarak bu şekilde yani orda kinaye var :) (konuşma benim foto yorumlarımda da aynen bu şekilde oradan kopyalayıp yapıştırdım) muayene için ücret konusunda bişey diyemem, ben kendisi ile öncesinde mail ve tel ile görüştüğüm için kayıt yaptırmadan gitmiştim yanına.
adam günde 4 ameliyat yapıyo muayene ücreti varsa şaşırmam.

arkadaşlar burada konu yanlış bi yere gidiyo o yüzden birkaç şey söylemek istiyorum. öncelikle forumda bugun birden çıkmışım gibi bahsetmiş birileri. o albümdeki önceki fotoyu (ameliyattan önceki hali fotosu) ben forumdan aldım yüz küsür kadar sayfa geride forumda paylaştığım bi foto (o zamanlar bacak dolgusu mu silikon mu daha iyi olur kızlar yardım edin diye bi mesajımda ekli bu foto isteyen üşenmeden bakabilir). ayşe teyze konuyu açtığı zaman ben kemik gelişimimi yeni tamamlamıştım zaten o zamanlarda burda olmamamın sebebi bu olabilir.

ben bu forumda doktorumun ismini paylaşmadım hatta geçmişini bilmiyoruz diyen arkadaştı sanırım ameliyatımdan önce doktorun kim ahmet bey mi gibilerinden bi mesaj atmıştı (ama mesajları sildiğim için emin olamıyorum). ameliyat sonrası fotomu da (yine bi on sayfa kadar önceden de belirttiğim gibi), kimse böyle zan altında kalmasın diye paylaşıyorum diyerek paylaştım, hemen kaldırmak üzere.

arkadaşlar ben zaten pek çok mesajımda farkedeceğiniz üzere (başka forumlarda da) kimse muazzam bi sorunu olmadan ameliyat olmasın diyorum. özendirici olmayayım, her cerrahi müdahalenin sayısız hayati riski var diyorum (anesteziye duyarlılık, ilacın sinire damara denk gelmesi, ameliyat sonrası emboli vs vs). bunun dışında da işte forumun oluş sebebinden ötürü, ameliyat öncesi ve sonrası tecrübelerimi anlatıyorum.

Son düzenleme:

Merhabalar...bende benim gibi yaklaşık forumlardan giden 13 14 arkadaşımda tek lira görüşme ücreti ödemedik,ben kendi fikrim bu tabi kimseyi bağlamaz görüşme ücreti alınmasına karşıyım(bende araştırma yaparken 2 doktora vermiştim) sen doktorun sitesinde cep numarası var oradan kendisine ulaş ASİSTANI ..ELVAN HANIM DEĞİL EZGİ HANIM oda çıkabilir görüşmek istediğini söyle ve tek lirada ödeme

Ukalaycı...canım günaydın kimse kimseyi zan altında bırakamaz tabi...elinde bir belge kesinleşmiş bir kanıtı olmadan..bende yazarım o zaman sende doktorun asistanımısın diye birisine, buralarda herkes paylaşım yapar aynı fikirde buluşmaya biliriz

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Dr un sabit numarasını aramıştım cevaplayan olmadı operatöre bağlandım Dr a ulasmak istiyorum randevu icin dedim bu sekilde ayarlama yaptılar demekki sorun oradan kaynaklandı :) birde sizin dediğiniz gibi deneyeyim

Korkuyorum, bana da asistanı derler diye canım ben sana özelden detay yazarım doktorun cebini yazarım

UKALAYCI arkadasim evet senin ameliyatindan önceki resmini gördüm ve sonrakinide inceledim güzel olmus güle güle kullan ama ELVAN adli kisinin doktora calistigi acik lakin cok belli etmis, biz uzun zamandir burdayiz ve bu kisileri ayirt edebiliyoruz ayrica böyle doktor adina calisan kisiler su superdry teknigini yapan doktor icinde yazdilar ve biz onlarida fark edip buraya yazdik(ayrica kendisi benimde doktorum) cok haklisin bencede meshur doktor superdry yapan doktor diye yazilmamali cünkü hemen kim oldugu anlasiliyor bende artik böyle ifade etmeyecegim. Bende bu doktora iki kere ameliyat oldum ve silikonlu resimlerim hala albümümde var hicte memnun degilim ve silikonu cikarttirmaya yada degistirmeye sadece hastane ücreti ödeyecegim diye birde seviniyorum hic olmazsa bir daha ameliyat ücreti ödemeyecegim diye ama aslinda hastane ücreti bile almamali cünkü sadece kendi hatasini telafi edecek, anlicacaginiz herkes kendi doktoruna kendi karar vermeli biz özendirici olmamaliyiz cünkü sonuc herkeste farkli bu doktora ameliyat olup memnun olanda var benim gibi magdur olanda...

özelden sorduğun tüm sorulara cevap yazdım canım...eğer sana da uyarsa bu hafta arkadaşımız ameliyat olacak ziyarete gideceğiz yine sana denk gelirse görmüş olursun yapılan işlemleri canlı örnek

Haberlerini bekliyorum BAŞLIK YANLIŞ OLMUŞ SSOLEİL İNŞALAH DOĞRU OLMUŞTUR BU SEFER

Son düzenleme:

canım uydurdun hos degil ama. uslubumuza ozen gosterelim.. ben elvan yazdı demedim iyi oku lutfen oyle yazıyodu dedim...ben okuduguma eminim bu yorumu gozlerimle gordum cunku

Jelesec - 15-05-2012, 17:10 - Mesaj Linki
çok güzeller maşallah, sana söyledi doktor demek ki elvanı canım..doktorun asistanı elvan

bu ukalaycının fotosunun altındaki yorum. silmezsen arkadaslar da baksınlar. UYDURMADIM YANİ!!!!!!!!!!!!!!

hem de bu yorumu yazan kisi bana uydurdun diyen kisi ilginc.. yaw ne desem bilemedim yazık

Son düzenleme:
blomma sen ist doktoramı yaptırdın silikonu...? yanlış anlamadım demi...?
bence cok büyük gelmiş sanki bacağına nasıl böyle bir hataya bir de düzeltme parası alır ya

DEDİKLERİNİN BİR ÇOĞUNA KATILIYORUM...EVET BENİM MEMNUN OLDUĞUMDAN BİR DİĞER ARKADAŞ OLAMAYABİLİR,TAMAMEN BEKLENTİ MESELESİ...ELVAN ADLI KİŞİ BENDE ÖNCE SENİN GİBİ ZANNETTİM, BEN BİRÇOK KİŞİYİ BÖYLE YAZILARINDAN DOLAYI ŞÜPHEYLE YAKLAŞTIM BİR İKİSİNİ DE ANLADIM DOKTOR BAĞLANTISI OLDUĞUNU.bENDE AYNEN SENİ GİBİ DÜŞÜNDÜM VE BU KİŞİYİ CEBİNDEN ARADIM EVET BANKACI OLMUŞ AMELİYATINI,ÇOKDA MEMNUN, HATTA BENDEN ÖNCE UKALAYCI ARKADAŞ BANA DOKTOR BAHSETMİŞTİ BU KİŞİDEN DEĞİNCE GÜNAHINI ALDIĞIMI ANLADIM...

Gelelim senin durumuna bu eğer doktorun hatasıysa tek lira almaması gerekmiyormu? Bence yanlış... revizyon ameliyatı kendi hastası para alınması,sen tekrar sıkıntı yaşayacaksın(narkoz ameliyat ve iyileşme süreci) üstüne niye para ödeyesin

Son düzenleme:

Sen tamamen farklı alğılamışsın ben onu yazdım üstelik gülerek,forumdan bir arkadaşınız elvana doktor asistanımısın diye yazınca..bende ukalaycı arkadaşa ha sen demekki biliyordun bu kişiyi var yani sahte değil doktorun asistanı diye geyik yaptım...ha kimse bana uslup dersi vermeye kalkmasın,hakaret yok yalan yok yazdığım cümlelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…