ukalayci - 15-05-2012, 16:00 - Mesaj Linki
buluşma yapalım bütün estetikliler :) diz kapaklarıma bişey yapmadı. diz içinden bi de üstlerden yağ aldı diz altına koydu, nası yaptı ben de şaşırdım. morluk hiç olmadı sadece diz kapaklarımın orda biraz vardı onlar da geçti. ten çorapla etek giyebiliyorm yani..
Bildir
Jelesec - 15-05-2012, 16:56 - Mesaj Linki
bak bizlerin buluşması var haziranın 2 sinde Ercan beyin imzasını taşıyanlar olarak,gel uygun olursan yazarım özelden sana, elvan diye biride olmuş senin ameliyatından telini yazmış aradım,gerçekmi diye bankadan sesler geliyordu, çok mutluymuş sonucundan...aman her kes mutlu olsun...ağlaman geliyor aklıma hep çok öptüm seni fıstık olmuşsun
Bildir
ukalayci - 15-05-2012, 17:00 - Mesaj Linki
müsait olursam kesin gelirim :)) o kızdan bana dr bahsetmişti birinin silikonunu çıkardım diye ben ilk msjını gördüğmde ddm tmm işte bu o =) ben de sonucu beğendim eskisine ve yenisine bakınca, eski hali bu muymuş diyorum :)
Bildir
Jelesec - 15-05-2012, 17:10 - Mesaj Linki
çok güzeller maşallah, sana söyledi doktor demek ki elvanı canım..doktorun asistanı elvan
Bildir
ukalayci - Dün, 11:17 - Mesaj Linki
yeni düştü jeton. birisi drun asistanı o kız reklam yapıyo demişti dimi :)
arkadaşlar konuşma tam olarak bu şekilde yani orda kinaye var :) (konuşma benim foto yorumlarımda da aynen bu şekilde oradan kopyalayıp yapıştırdım) muayene için ücret konusunda bişey diyemem, ben kendisi ile öncesinde mail ve tel ile görüştüğüm için kayıt yaptırmadan gitmiştim yanına.
adam günde 4 ameliyat yapıyo muayene ücreti varsa şaşırmam.
arkadaşlar burada konu yanlış bi yere gidiyo o yüzden birkaç şey söylemek istiyorum. öncelikle forumda bugun birden çıkmışım gibi bahsetmiş birileri. o albümdeki önceki fotoyu (ameliyattan önceki hali fotosu) ben forumdan aldım yüz küsür kadar sayfa geride forumda paylaştığım bi foto (o zamanlar bacak dolgusu mu silikon mu daha iyi olur kızlar yardım edin diye bi mesajımda ekli bu foto isteyen üşenmeden bakabilir). ayşe teyze konuyu açtığı zaman ben kemik gelişimimi yeni tamamlamıştım zaten o zamanlarda burda olmamamın sebebi bu olabilir.
ben bu forumda doktorumun ismini paylaşmadım hatta geçmişini bilmiyoruz diyen arkadaştı sanırım ameliyatımdan önce doktorun kim ahmet bey mi gibilerinden bi mesaj atmıştı (ama mesajları sildiğim için emin olamıyorum). ameliyat sonrası fotomu da (yine bi on sayfa kadar önceden de belirttiğim gibi), kimse böyle zan altında kalmasın diye paylaşıyorum diyerek paylaştım, hemen kaldırmak üzere.
arkadaşlar ben zaten pek çok mesajımda farkedeceğiniz üzere (başka forumlarda da) kimse muazzam bi sorunu olmadan ameliyat olmasın diyorum. özendirici olmayayım, her cerrahi müdahalenin sayısız hayati riski var diyorum (anesteziye duyarlılık, ilacın sinire damara denk gelmesi, ameliyat sonrası emboli vs vs). bunun dışında da işte forumun oluş sebebinden ötürü, ameliyat öncesi ve sonrası tecrübelerimi anlatıyorum.