- 16 Haziran 2008
- 154
- 4
Canım benim çok mersi, bakalım eylüle kadar kilo vereyim sonra bacak karın halledeceğim. Tamam söyleriz, ukalaycı...dersek adam şaşırır bu kim benim bu isimde hastam yok diye(ben derim hani çok ağlayan biri vardı) bence ara ara git yada telde sor canım..doktorun tekniği çok başkasürekli yurt dışındaki yenilikleri takip eden uygulayan biri, çok şanslıyım kendi adıma böyle bir doktora denk geldim.
Evet çok başarılı olmuş ameliyatın ve bizler gibi çok hızlı bir iyileşme dönemi yaşamışsın, tadını çıkar çok öptüm
jelesec sen de resm ekler misin? merak ettim senin ameliyat sonucun nasıl olmuş?
jelesec sen de resm ekler misin? merak ettim senin ameliyat sonucun nasıl olmuş?
Canım, diğer arkadaşında sana çok selamı var...ben ona söylerim onuda ekle görsün güzel bacaklarınıbizim forumdan bir arkadaşımız daha Ercan beye ameliyat olacak haftaya, ziyarete gittiğimde doktorumuzun yanına uğrayıp benimkini de ,senin bacakların gibi yapmasını söyleyeyim beni gördün benim basenlerim kalın yağ aldırayım biraz.
Bende öpüyorum özelden numarımı atıyorum, buluşma için haberleşiriz
ukalaycı hemen kaldırma resimleri olur mu :)
işyerindeyim bakamıyorum, akşam evden bakıcam
KRALKAYA geçmiş olsun inşlh sonuc cok güzel olur foto bekliyoruz...
UKALAYCI seninde cok güzel olmus bacakların maşallah hep böyle kalır inşlh...sen amelıyatı 6.500 e mi oldun?
ben özelden yazamıyorum kii:/ sen bana mail adresini at ben sana gönderiyim iletişim bilgilerini..
buyukaksu sana arkadaşlık isteği gönderdim. onu kabul edince ismimin üzerine tıkladığında çıkan sayfada sol altta görebilirsin..
Ya arkadaslar izmirde bacak estetigi yaptırıp memnun kalan varmi aranızda ve kime yaptirdiniz cvp yazabilirseniz sevinirim