Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kralkaya ben erkek arkadasima ilk muayeneye gittigimi soylememistim buna bile o kadar bozuldu ki.. Bence bi yolunu bulup soylemelisin.. En rahat atlatan sanirm benm bu forumda sanirm yasimdan dolayi (24).bugun 23. Gun Gun Bi bacagmn morluklari tamamen iyilesti kesik izlerim kapandi gibi sag diz arkasinda 50 kurustan kucuk morluk kaldi. Bu haliyle bile en iyi haliyle bile ameliyat oldugumu bu gunlere kadar gizleyemezdim. (daha detaya girmek istemiyorum) Adamlar kafalarinda kuruyolar onu aldattigin sonuuna bile varabilir Allah korusun. Sana destek olmasina izin ver bence zor zamaninda senin yaninda olmak hosuna gidecektir emin ol.

(bu arada bende tek bacak icin 40 cc diz alti 10 cc bilekte kok hucre var toplamda 300 ccye yakin yag aldirdim) erime simdilik yok dr da erimez merak etme dedi ama bence yine biraz olur. Moralim cok iyi ameliyattan dolayi ,erkek arkadasim her gun bacaklarin cok guzel oldu diyo basta siddetle karsi olmasina ragmen.

fikirdelisi ben de yeni baktım albümüne.bacakların çok güzel olmuş,maşallah.üstelik o kadar sorun yaşadıktan sonra.lütfen mutlu olmaya çalış,inan sorun yok. Ha belki yine dış yanlar olmasa diyeceksin,biraz daha az olsun haklısın ama bu halleriyle artık saklanmıyorsundur umarım.ben silikon yaptırdım ama saklanıyorum çünkü gerçekten rötuşa ihtiyacım var.saklanıyorum dediğime bakma sadece etek giymiyorum,dar pantolonlar gayet güzel duruyor artık.ama yaz geldiğinde o bileklerle çıkmak istemiyorum dışarı,yine kapatacağım bacakları ameliyat olmazsam.ama bu beni eskisi kadar üzmez artık...

tekbenmiyim cnm sende silikon yaptırmışsın sanırım herkez çok beğeniyor bende görmek isterim çok merak ettim.artık bende karra verip yaptıracağım düşündüşün sonu yok bir yerlerden başlamam lazım.bana arkadaşlık gönderirsen görebilirim yardımcı olursan sevinirim karar vermemde sanırımsenin bacaklarını görmek bana bişr fikir verecek.birde kime ve ne kadara yaptırdın cnm şimdiden teş.ederim.bir gün dışarda buluşalımbence çok keyiflibir sohbet olur sanırım.

selam cnm,özelden sana yazamıyorum malesef:KK43:
mailini bana özelden atarsan daha detaylı konuşabilriz.buarada bende bugn dr byler görüştüm.bana tekrar silikon tavsiye etti iyi düşün dedi.istekisz olduğumu anladı fakat sen yinede düşün dedi kafam karıştı açıkcası çünkü bilmiyorum ama drbeye güveniyorum ve o enerjiyi görüşüncede aldim.ptsı kararımıvermişolucam bende ve hemen ameliyat olucam.
Dediğim gibi bana özelden mailini yaz mutlaka konuşalım.

benden mail isteyen kim blomma mı turi mi?

Kaas canım benim üşenmeden yazmışsın, Allah razı olsun duyarlılığın için teşekkür ederim. Azelim sende sağol ukalaycı:))) Hepinize teşekkürler... Beni yaşayacağım zorlukları ve eşimle huzurumu düşünüyorsunuz biliyorum ama söylemek istemiyorum elimde değil, teyzesi benim hakkımda bunu sylemiş o kadar sinirlendimki sabaha kadar uyuyamadım Allah yapısı bu Rabbim sağlıklı yaratmış şükürler olsun, affetsin böyle birşeye kalkıştığım içinde ama ne yapayım psikolojim bozuldu. Eşime söylersem de gururum incinir gibi geliyor. İlk evliliğim olsa söylerdim. 2. farklı oluyor kızlar, çok seviyorum aşığım oda beni seviyor ama daha yeniyiz 10 aylık evliyiz. Onun boyunca benim boyunca çocuklarımız var, eşime söylersem oğluda bizimle oda duyar, o duyunca annesine söyler , cadı kaynanama, o şeytan teyzesine:KK43:( İstemiyorum. Yarın İstanbula gidiyor eşim, kardeşim yanımda olacak baktım zorlanıyorum memlekete götürecek beni arabayla. Bakacağım artık bir çaresine. Dua edin ne olur benim için. Sorunsuz çıkayım Allahın izni ile şu ameliyattan. Çok çabuk iyileşeyim. Benimle dalga geçenleri utandırsın Rabbim. Çok şükürki Çarpık olan bacaklarımız, onlar gibi Allahın yarattığı ile dalga geçen karekterlerimiz değil :KK43:( Annem yok... 3 yıl önce trafik kazasında kaybettim. 49 yaşındaydı. Onun anneler gününü kutlayamadım. Annelerinizin kıymetini bilin. Hepinizi görmeden sevdim, önemsenmek, yalnız olmadığını hissetmek güzel. Anneler gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yıllar sizin ve sevdiklerinizin olsun. Rabbim sizi tüüüm kötülüklerden korusun. Kocaman kocaman öpüyorum sizi canlarım ....:))

canım benle kralkayanın doktoru aynı ben geçen hafta ameliyat olmuştum benim hiç kan gelmedi bacaklarımdan pansuman olayı da olmadı sadece 4 gün sonra banyo yaptığım zaman bezler çıkarıldı küçük bantlar konuldu korse olayı da hiç gündeme gelmedi ameliyat sonrası kilotlu varis çorabı giydirmişlerdi zaten belimi de kapatıyordu 1 haftadan sonra kilotsuz varis çorabı giydim korseye de gerek olmadığını söyledi doktor bana 420 cc yağ enjekte ettiler şu an belimde çok az ağrı var harekete göre tabii. bazen ayağa kalkınca dizlerim ağrıyor ama kendimi çok yormamaya çalışıyorum. ben ilk bi kaç gün yastık koymadım ayaklarıma ama sonra 4 gün boyunca sürekli koydum şu an normal uzanıyorum. bilmiyorum herkeste farklı mı ya da her doktorun kendine göre değişik yöntemleri mi oluyor? ama bildiğim bu sürecin herkeste aynı etki yapmadığı

anladım bunlar benim yaşadığım süreç tabiyki herkezinki farklıdır bana bant yapıştırmadan varis çorabı giydirilmiş demek sizin bantlar kanı kesmiş bende olmadığından varis çorabı ilk 3 güz gün sürekli kanamalara maruz du:KK43:( belimede ayrı korse takıldı ve çok rezil rahatsız edici bir şeydi seninki çok iyiymiş benim dr neden öyle taktı ki acaba gidince sorucam zaten korse yüzünden sağ belim sol belime göre daha az oyuntusu birde bir sağ tarafta şişlik var dr kestirmişin burayı dedi korsen daha kalın olmalıydı dedi çok sinirlendim orda ben nerden bilebilirim ki sonuçta sen taktın bana o korseyi daha kalınını taksaydın o zaman neden bilmiyorum bir de sana da sorayım senin dış yanların alındı sanırım oralarda nasıl bir hissiyat taşıyorsun gerçi senin daha çok yeni ama olsun benim 1 ay olmasına rağmen taş gibi ve hissis dışlar sağ bacağım özellikle enfeksiyon ödem veya kasıma mı zarar geldi acaba :KK43:( diye de düşünmekten alakoyamıyorum kendimi acıkcası bu ne zaman geçer eski ameliyat olan arkadaşlar söyler misiniz. ? vede geceleri ayaklarım dışlar özellikle çok şişiyor ve bu kabuklar neden daha dökülmedi ne kadar sürede bu izler en erken kaybolur.

Kaas canım benim üşenmeden yazmışsın, Allah razı olsun duyarlılığın için teşekkür ederim. Azelim sende sağol ukalaycı:))) Hepinize teşekkürler... Beni yaşayacağım zorlukları ve eşimle huzurumu düşünüyorsunuz biliyorum ama söylemek istemiyorum elimde değil, teyzesi benim hakkımda bunu sylemiş o kadar sinirlendimki sabaha kadar uyuyamadım Allah yapısı bu Rabbim sağlıklı yaratmış şükürler olsun, affetsin böyle birşeye kalkıştığım içinde ama ne yapayım psikolojim bozuldu. Eşime söylersem de gururum incinir gibi geliyor. İlk evliliğim olsa söylerdim. 2. farklı oluyor kızlar, çok seviyorum aşığım oda beni seviyor ama daha yeniyiz 10 aylık evliyiz. Onun boyunca benim boyunca çocuklarımız var, eşime söylersem oğluda bizimle oda duyar, o duyunca annesine söyler , cadı kaynanama, o şeytan teyzesine:KK43:( İstemiyorum. Yarın İstanbula gidiyor eşim, kardeşim yanımda olacak baktım zorlanıyorum memlekete götürecek beni arabayla. Bakacağım artık bir çaresine. Dua edin ne olur benim için. Sorunsuz çıkayım Allahın izni ile şu ameliyattan. Çok çabuk iyileşeyim. Benimle dalga geçenleri utandırsın Rabbim. Çok şükürki Çarpık olan bacaklarımız, onlar gibi Allahın yarattığı ile dalga geçen karekterlerimiz değil :KK43:( Annem yok... 3 yıl önce trafik kazasında kaybettim. 49 yaşındaydı. Onun anneler gününü kutlayamadım. Annelerinizin kıymetini bilin. Hepinizi görmeden sevdim, önemsenmek, yalnız olmadığını hissetmek güzel. Anneler gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yıllar sizin ve sevdiklerinizin olsun. Rabbim sizi tüüüm kötülüklerden korusun. Kocaman kocaman öpüyorum sizi canlarım ....:))

Allah hakkında işallah en hayırlısını yazsın güzel dileklerin için çok saol bende annemi kaybettim senesi olmadı ani ölüm (59 yaşında)ve bugün çok zor geçiyor benim için kayınvalideme gidemedim eşim oğlum gitti gidersem anneme haksızlık olur diye düşündüm bugün bilmiyorum :KK43:(( Herkezin anneler günü kutlu olsun allah evlatlarımız bize bağışlasın öpüldünüz.

kaas benim dışyanlar alınmadı diz üstündeki yağlar alındı. bileklerime ve diz altına enjekte ettiler benimde sanki belimden yağ alınan yerler eşit değilmiş gibi geliyor ya da ödem var bilemiyorum aklından at öyle düşünceleri doktorunla konuş o yaralar da belki sende geç iyileşiyordur moralini bozma

kaas Allah sabır versin ama biliyoruz ki annelerimizin yeri cennet. yanında olmasa da o hep seni izliyor canım hep yanında

Azelim 100 msjm yok cevsp yazamiyorm..2. Gece bunaldim kardesim bemi disari cikardi. 3. Gunden sonra sabah 6da kalktim tek basima servise binip isyerime gittim. Ondan sonraki gunler de oyle. Son bikac gundur tamamen cok iyiym. Bugn sabah 7den beri ayaktayim, sabah sinava gittim ogleden sora alisverise hala da alisveristeym :) isyerinden arkadaslarma ameliyat oldugumu soylememistim 1 hafta sonra dizaltindan kuck bi operasyon dedim (yuruyusm 10 gunde tamamen duzeldi) drun adi gecmis sayfalarda yaziyo

( jel mumu eritip nasl bacak sekli verilcek peki pek anlamadım ya :S )

uzun zamandır çarpık bacaklara yapılabilecek en kolay yöntemleri araştırıyorum estetik dışında...benimde bacaklarım maalesefki çok çarpık...dar paça pantalon mini etek giyemeyecek kadar çarpık...forumda okudumki bazı arkadaşlar etek şort giyebiliyo sanırım onlarınki benimki kafdar çarpık değil..olsalar inanın cesaret edemezler...velhasıl bu benim yıllardır kanayan yaram..okul yıllarımdan beri..denize girdiğim dönemlerde dahil..önceden bu benim bacaklarım değiştiremem yapacak birşeyim yok dedim..ama araştırdıkça birşeyler yapabileceğimi anladım..önce kendime içi dolgulu bir tayt yaptım ..bir süre kullandım..giyemediğim bot ve elbiseleri giymeye başladım..ama biri evine davet ederde botları çıkarmak zorunda kalırsam korkusuyla yaşamak beni yıldırdı...bir dönem çarpık bölgeye çorap falan doldurdum ama yine aynı korku..bazen vazgeçip amannn napim diyorum takmıyorum..ama bu ara yine taktım ve sürekli aklım orda ...çünkü artık herşey moda ..bir çocuk annesiyim hafta sonu kızlarla toplanıyoruz..onlar fizikleri en iyi şekilde sonuna kadar kullanıyolar..çünkü hepsinin bacağı sütun gibi...onlarla görüştükçe yine bacaklarıma takmadan edemiyorum moralim bozuluyor..onları minicik elbiseler içinde görünce...bende durmadan düşünüyor ve araştırıyorum..yaratıcı yönüm oldukça yüksektir..becerikli olduğum söylenir..bende bunu bacaklarımda kullanmaya karar verdim..düşündüm düşün dedim dolgulu silikonlu çorap olsada giysek ama yok firmalar üretmiyo sünger pamuk koysam oynuyo kayma yapıyo ve belli olmuyo...şöyle yumuşak et gibi duran birşey olsa ama ne..bende şu bacağa takılan implant silikondan yola çıkarak bol bol düşündüm ve jel mum buldum nette ...eritiyosunuz istediğiniz şekli verebiliyosunuz..bacak silikonu gibi şekil verip çorabın içine yerleştirsek hiç kimse anlamaz...çünkü insan etinden farksız..evde deneme amaçlı yaptım jel mum vardı benmari usulü erittim daha dayanıklı olsun diye içine silikon koydum ( silikon tabancıları için olan ince silikondan) ama parçalanıyo daha çok oyun hamuru gibi oldu..anladımki sadece jel mum yeterli...evet en azından kışın kalın opak çorapla bacak içine yerleştirip ara arada olsa istediklerimizi giyebiliriz..nedersiniz..ben malzemeleri alıcam ama ayın 15. ini bekliyorumm..yüzüm güzel herkes beğenir ama fiziğimde kusurlarım var tabi..ama ben bunları hep kamufle etmeyi bildim çevremde giyim tarzımı beğenirler ve hiç kimsede çarpık olduğumu bilmez..madem bu tarz kamufleler yapabiliyoruz ozaman bunuda bir deneyelim nedersiniz...ben bu formu okadar çok okudum ki çaresiz insan çok benim gibi her yolu deneyen..ama inanın opak çorap içinde hiç belli olmuyor ve yumuşak dokusu ilede insan etinden farksız :) umarım biraz umut olmuşumdur..biliyorum ki çünkü biz kadınlar denemediğimiz ve yapamayacağımız hiç bir şey yok isteyince..sınırları zorluyoruz

herkezin anneler gününü kutluyorum.seneye anneler gününde inşallah hepimizz güzel bacaklara kavuşmuş oluruz.

selam benden istiyorum ,seni arkadaş olarak ekledim lütfen bana silikonlu ve slikonsuz resimlerini yollarmısn.yrn karar verıp ameliyat olacağım.senden çok rica ediyorum.

bende durumumu kısaca tekrar anlatayım bende silikon var ama 4 sene once yaptırdım ve çok kötü oldu.ahmet k. drla görüştüm dün bu silikonları çıkarıp daha incesini yapalım dedi bende yrn kararımı vereceğim o yüzden senin resimlerini görmek çok istiyorum ve kaç cc lik hangi marka taktırdın.bacaklarının önceki cm ve silikon taktırdıktan sonraki cm söylermisn.
senin haberlerini bekliyorum.teşekkür ederim

selam benden istiyorum ,seni arkadaş olarak ekledim lütfen bana silikonlu ve slikonsuz resimlerini yollarmısn.yrn karar verıp ameliyat olacağım.senden çok rica ediyorum.

bende durumumu kısaca tekrar anlatayım bende silikon var ama 4 sene once yaptırdım ve çok kötü oldu.ahmet k. drla görüştüm dün bu silikonları çıkarıp daha incesini yapalım dedi bende yrn kararımı vereceğim o yüzden senin resimlerini görmek çok istiyorum ve kaç cc lik hangi marka taktırdın.bacaklarının önceki cm ve silikon taktırdıktan sonraki cm söylermisn.

özeldende bana mailini atarsanda sana bişi daha sormak istiyorumm..

Doktor ismi vermeyin diye yüz kere söylendi , siz hala isim veriyorsunuz , algılama bozukluğu mu var arkadaşlar ,siz buşekilde yaparak kendi kendinize zarar veryorsunuz

X