- 1 Mayıs 2012
- 183
- 14
azelim,tek benmiyim ikinizde yağ trnsferimi oldunuz? aranızda slikon yaptıran var mı?Geçmiş olsun canım. Tuzu tamamen kes, bol su ve tarçınlı yeşilçayı öneririm. Günde 3 fincan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azelim,tek benmiyim ikinizde yağ trnsferimi oldunuz? aranızda slikon yaptıran var mı?Geçmiş olsun canım. Tuzu tamamen kes, bol su ve tarçınlı yeşilçayı öneririm. Günde 3 fincan...
Kizlar bütün yorum yapan arkadaslara tesekkür ederim herkesin görüsü benimle ayni, bende bunlardan biran önce kurtulmak istiyorum ve o zamana kadar biraz kilo almaya calisacagim ama benim sadece bel ve göbekten yag cikar ve duydugum kadariyla en cok kök hücre bulunan yag bacaktan cikanmis ve sonra sirasiyla basen bel ve göbek geliyormus benim bacaktan artik yag cikmaz zaten ilk opersayonda bacak dislarindan ve diziclerinden alindi simdi sadece bel ve göbekten alinabilir ve umarim buda yeterli olur.
DELPHINE evet bende bacaklarimizin ilk halini benzettim ama benim yag enjeksiyonlu hali senin gibi güzel sonuc vermedi yinede silikonlu haline göre yag enjeksiyonlu halini tercih ederim tabi umarim bu kez senin bacagin gibi güzel olur:)
azelim,tek benmiyim ikinizde yağ trnsferimi oldunuz? aranızda slikon yaptıran var mı?
bende istiyorum evet yağ enjeksiyonu oldum 5 mayısta kralkaya özel albüm yapmayı hiç düşünmüyorum çünkü bir zamanlar ben takip ederken burayı biri resim eklese de baksam diyordum :) o yüzden bütün gelişmeleri ana sayfada paylaşıyorum
Canım çok sağol. Peki karnından yağ alınan yerler çok mu kötü oldu, kaç günde iyileşti. Çok canın yandı mı sonrasında yani. Kaç günde kalktın ayağa, normal hayatına kaç günde döndün:))) Çok soru sordum galiba
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bu benim ikinci düşüğüm olduğu için beni daha da çok sarstı.bunun için tedavi olmam gerekiyormuş.kendimi toparlayınca tedaviye başlıcam.inş.bu sefer olur.hepinize tekrar teşekkür ederim
canim beni baz alma.. benim durumum farkliydi. bende sorunlar oldu maalesef..yag alinan yerler 15 gune gecmisti sanirim. morarmisti bayaa...sonrasinda ozellikle geveleri topuklarim sizliyodum. 3-5 gece uyuyamadim.. ama dedigim gibi bende problemler oldu ilk gunden itibaren yurudum ben ama robot gibi. hastaneden cikinca eczaneye gittim yuruyerek. evde oturmadim malum 2.5 yasinda cocugum var...normal hayatima donmem uzun oldu cunku bende serum birikmesi, dize yag kacma vs.. oldu
canim beni baz alma.. benim durumum farkliydi. bende sorunlar oldu maalesef..yag alinan yerler 15 gune gecmisti sanirim. morarmisti bayaa...sonrasinda ozellikle geveleri topuklarim sizliyodum. 3-5 gece uyuyamadim.. ama dedigim gibi bende problemler oldu ilk gunden itibaren yurudum ben ama robot gibi. hastaneden cikinca eczaneye gittim yuruyerek. evde oturmadim malum 2.5 yasinda cocugum var...normal hayatima donmem uzun oldu cunku bende serum birikmesi, dize yag kacma vs.. oldu
BENDEISTIYORUM seni arkadas olarak ekledim resimlerime bakabilirsim ama bastan söyliyim benimkine bakinca hemen silikondan vazgecersin bence birde iyi yapilmis birinin resmine bakmalisin mesela TEKBENMIYIM le ayni doktora ayni gün ameliyat olduk onunki cok güzel oldu belkide sorun benim bacakta, galiba benim bacakta adam olmayacak bacaklardan
selam cnm,özelden sana yazamıyorum malesef
mailini bana özelden atarsan daha detaylı konuşabilriz.buarada bende bugn dr byler görüştüm.bana tekrar silikon tavsiye etti iyi düşün dedi.istekisz olduğumu anladı fakat sen yinede düşün dedi kafam karıştı açıkcası çünkü bilmiyorum ama drbeye güveniyorum ve o enerjiyi görüşüncede aldim.ptsı kararımıvermişolucam bende ve hemen ameliyat olucam.
dediğim gibi bana özelden mailini yaz mutlaka konuşalım.