Bacak dolgusu yaptıran var mı?

foruma fazla yazmama rağmen sürekli takp emeye çalışıyorum burayı tüm ameiyat olan arkadaşlara geçmiş olsun bende 7 sinde pazartesi Ankara da oldu ameliyatımı şuan az bir ödemim olduğnu söyledi doktor ve bu haliyle kalırsa sanırım mutlu olabileceeğim artık.

canim operasyonun oldu mu senin? ben nasil atladim yaa..:KK50:

Arkadaslar merhaba burayı gecen sene takip ediyordum ama sonradan fazla takip etme şansım olmadı arada bakıyorum ama birkaç sayfa ancak okuyabiliyorum ve yardıma ihtiyacım var meşhur Dr dediğiniz Dr un ismini bana özelden yazabilirmisiniz ayrıca istanbulda işlem yaptırmış ve cok memnun kalmış arkadaşlarda tavsiye mesajı yollayabilirse cok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Arzuxx, fikirdelisi ve bigunaz çok teşekkür ederim yorumlarınız için umarım herkes istediği bacaklara kavuşur sorunsuz bir şekilde

:)) onu teli tarif etmek için söyledim ufff ne diyeceğim bilemiyorum :KK43:

kralkaya,biraz gülümse diye öyle yazdım,ailen(kızkardeşinde varsa) şehir dışındaysa onlara 1 haftalık tatile gitmek istediğini,çok özlediğini desen.sabah ameliyatını olup,akşamda otobüse binip gitsen,ailenin yanına...en azından durumunu onlara söyleyebilirsin...

slm kızlar iyi diekleriniz için çok teşekkür ederim.ama benim mutluluğum çok kısa sürdü.bugün sabah bebeğimi düşürdüm:KK43:

hayırlısı buymuş.doğada eleminasyon var.sonradan daha çok üzüleceğin bir durum olabilirdi.ben de kızımda ikili ve üçlü taramalar,riskli gelmişti,acil ankarada amniosentez yaptılar,sonuç çıkana kadar bebek karnında 5.5 aylık oluyor .alınıp alınmayacağına o zaman karar veriliyor.bu süreçler daha üzücü ve zorlu.çünkü bebek büyüdükçe hareketlerini iyice hissediyorsun,ona bu kararı vermek ayrı bir zor....bunları düşünüp rahatla lütfen.allah sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip eder inşallah,yaşın daha genç.

samimicim üzücü bir durum haklısın ama demekki hayırlısı değilmiş.tekrar bebeğin olacaktır merak etme, bu doğal bir durum maalesef.

Kizlar bütün yorum yapan arkadaslara tesekkür ederim herkesin görüsü benimle ayni, bende bunlardan biran önce kurtulmak istiyorum ve o zamana kadar biraz kilo almaya calisacagim ama benim sadece bel ve göbekten yag cikar ve duydugum kadariyla en cok kök hücre bulunan yag bacaktan cikanmis ve sonra sirasiyla basen bel ve göbek geliyormus benim bacaktan artik yag cikmaz zaten ilk opersayonda bacak dislarindan ve diziclerinden alindi simdi sadece bel ve göbekten alinabilir ve umarim buda yeterli olur.

DELPHINE evet bende bacaklarimizin ilk halini benzettim ama benim yag enjeksiyonlu hali senin gibi güzel sonuc vermedi yinede silikonlu haline göre yag enjeksiyonlu halini tercih ederim tabi umarim bu kez senin bacagin gibi güzel olur:)

Son düzenleme:
Arzux senin resimlerinide inceledim ilk haline göre düzelme var söyleki alt baldirlar dolmus gercekten, biraz kilo alip ikinciyide yaptir o zaman daha iyi olur seninde benim gibi dizler birlesmiyor doktorlar buna bir sey yapamaz ama ayrik ve düzgün bir bacak olabilir bence:)
Ben sunu itiraf edeyim patella ve katrenin bacaklarini görünce silikona bir anda karar verdim ama benim sonuc tam bir fiyasko oldu ama suna hala anlam vermiyorumki doktorum nasil bana söyleyemedi silikonla kalin olacagini sonucta en cok bacak estetigi yapan doktorlardan biri demeliydi silikonla böyle olur ikinci bir yag enjeksiyonu yapalim diye!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar ne olur yardım edin. Dün İstanbuldan yüzüne sürekli yağ enjeksiyonu yaptıran bir arkadaşla konuştum. Kesinlikle yaptırma eriyor paran boşa gider, geçtim parasını karın bölgenden yağ alındığında canın çok yanıyor yarım i,nsan gibi oluyorsun, üstelik delik izleri belli oluyor dedi. Nerdeyse vazgeçeceğim. Sizce ne yapmalıyım. Ne olur pazartesi ameliyat günü bugün karar vermem lazım. Öok erirmi tekrar tekrar yaptıramam bir de biliyorsunuz eşimden gizli olacak eriyecekse boştan yere neden sıkıntı çekeceğiz canımız yanacak. Uff ne yapmalıyım. Özellikle yağ yaptıranlar yorumlarınızı bekliyorum.

İstanbulda ahmet k. imiş onun doktoru. Bacak yaptırmadı o sadaece yüz dolgusu yaptırıyor. %20 Sİ ANCAK KALIR GERİSİ ERİR DİYOR :'(

Yok mu kimse yaaa:'( Arkadaşlar canlar bi yardım edin.Fikir delisi seninle aynı doktorlarımız çok mu eridi. Sen şubatta olmuştun ne diyorsun canım.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bu benim ikinci düşüğüm olduğu için beni daha da çok sarstı.bunun için tedavi olmam gerekiyormuş.kendimi toparlayınca tedaviye başlıcam.inş.bu sefer olur.hepinize tekrar teşekkür ederim

Yok mu kimse yaaa:'( Arkadaşlar canlar bi yardım edin.Fikir delisi seninle aynı doktorlarımız çok mu eridi. Sen şubatta olmuştun ne diyorsun canım.

canim sabahlari ozellikle bayaa fark var. ciddi erime olmus gibi. ama pisman misin dersen degilim. ilk haline gore bi nebze de olsa daha iyiler. ogleden sonra sisiyo bacak iste idare eder duruma geliyo. hamile olmasaydim ben 2. yi dusunuyodum.. zaten soyluyolar yag enjeksiyonunda 2.3 operasyon gerekebilir diye. silikona guvenemedigimden yaptirdim. keske demektense bazi seyler yaptirip gormek her zaman icin iyidir bence..tabii karar senin kararin

canim sabahlari ozellikle bayaa fark var. ciddi erime olmus gibi. ama pisman misin dersen degilim. ilk haline gore bi nebze de olsa daha iyiler. ogleden sonra sisiyo bacak iste idare eder duruma geliyo. hamile olmasaydim ben 2. yi dusunuyodum.. zaten soyluyolar yag enjeksiyonunda 2.3 operasyon gerekebilir diye. silikona guvenemedigimden yaptirdim. keske demektense bazi seyler yaptirip gormek her zaman icin iyidir bence..tabii karar senin kararin

Canım çok sağol. Peki karnından yağ alınan yerler çok mu kötü oldu, kaç günde iyileşti. Çok canın yandı mı sonrasında yani. Kaç günde kalktın ayağa, normal hayatına kaç günde döndün:))) Çok soru sordum galiba :KK43:

Fikir delisi çorabı kaç gün giydin canım? Gece yatarkende giyilecek mi ayy zaman yaklaştıkça korkum artıyor:KK43:(

Kralcim azelinin eski baline yaptigim yorumu oku,sanada dedim yanlar gidecek ortalar dolacak super olacak.zaten hepimiz erime riskini goze aldik dimi ama isin zoru bitti.doktoruna guven cnm.ayrica arkadaslar drlarin isim bas harflerini sadece yamak hicbir sey farkettirmiyor lutfen yazmayin

arkadaşlar ödemlere iyi gelen bi şey var mı benim 2 gün içinde normal yürümem gerekiyor dizlerimde ödem oluştu düzgün yürüyemiyorum :KK43:

kralkaya bu kadar endişe yapma,herşeyin güzel olacağına eminim ama ben de şu eşten saklama kısmına takıldım.İnan bana farketmemesi mümkün değil.Sen ben düştüm ya da dikenli tel üstüne düştüm desen bile bi bakayım diyecektir en azından.Sonra benim eşim olsa nasıl beni haberdar etmedin doktora gittin diye ortalığı ayağa kaldırır ve kızardı doğrusu.Hele ki bu habersiz olunan bir ameliyatsa valla boşanma nedeni,çünkü güvenini sarsmış olurdum.Bir yalan söyledikten sonra onu ortaya çıkarmamak için 50 tane daha yalan gerekiyor ve inan bu çok daha yorucu olur.Bence senin yanında olmasını istemelisin.Huzur içinde ameliyatına gir ve çok mutlu ol.Birkaç hafta morlukların ve sızlamaların olacak,eşin dokundukça acıdan zıplamak istemezsin eminim.Şimdiden geçmiş olsun arkadaşım...

azelim bacakların çok güzel.çok mutlu ol inşallah...

güzelderya sana da geçmiş olsun arkadaşım....

bir de son bir şey; forumda birine bir şey yazdıktan sonra "cevapla" ya bastım ama hepsi gitti diyen arkadaşlar hemen kullandığınız internet sağlayıcınızın (google chrome,internet explorer ya da mozilla) sayfasında bir sayfa geri gidin yazdıklarınız sizi orada bekliyor olacaktır ya da o kadar uzun yazmışsanız yollamadan evvel hepsini seçin ve sağ tıklayıp kopyalaya basın,giderse de sadece yapıştırarak kurtulursunuz.Sitede belli bir süre sayfalar arası geçiş yapılmadığında siteden otomatik olarak çıkartılıyoruz.Yazdıklarınız kaybolunca ne kadar sinirlendiğinizi biliyorum çünkü ben de yaşadım...umarım faydası olur yazdıklarımın.görüşmek üzere....

X