kralkaya bu kadar endişe yapma,herşeyin güzel olacağına eminim ama ben de şu eşten saklama kısmına takıldım.İnan bana farketmemesi mümkün değil.Sen ben düştüm ya da dikenli tel üstüne düştüm desen bile bi bakayım diyecektir en azından.Sonra benim eşim olsa nasıl beni haberdar etmedin doktora gittin diye ortalığı ayağa kaldırır ve kızardı doğrusu.Hele ki bu habersiz olunan bir ameliyatsa valla boşanma nedeni,çünkü güvenini sarsmış olurdum.Bir yalan söyledikten sonra onu ortaya çıkarmamak için 50 tane daha yalan gerekiyor ve inan bu çok daha yorucu olur.Bence senin yanında olmasını istemelisin.Huzur içinde ameliyatına gir ve çok mutlu ol.Birkaç hafta morlukların ve sızlamaların olacak,eşin dokundukça acıdan zıplamak istemezsin eminim.Şimdiden geçmiş olsun arkadaşım...
azelim bacakların çok güzel.çok mutlu ol inşallah...
güzelderya sana da geçmiş olsun arkadaşım....
bir de son bir şey; forumda birine bir şey yazdıktan sonra "cevapla" ya bastım ama hepsi gitti diyen arkadaşlar hemen kullandığınız internet sağlayıcınızın (google chrome,internet explorer ya da mozilla) sayfasında bir sayfa geri gidin yazdıklarınız sizi orada bekliyor olacaktır ya da o kadar uzun yazmışsanız yollamadan evvel hepsini seçin ve sağ tıklayıp kopyalaya basın,giderse de sadece yapıştırarak kurtulursunuz.Sitede belli bir süre sayfalar arası geçiş yapılmadığında siteden otomatik olarak çıkartılıyoruz.Yazdıklarınız kaybolunca ne kadar sinirlendiğinizi biliyorum çünkü ben de yaşadım...umarım faydası olur yazdıklarımın.görüşmek üzere....