Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar bize destek verecek yok mu acaba ameliyat olmak isteyen arkadaşlarım nolursunuz biraz cesaret bizi yalnız bırakmayınız lütfen sizlere ihtiyacımız var:)

arkadaslaarr istanbuldaki doktora ameliyat yaptıran ve ameliyatının üzerinden en az 6-7 ay geçmesine rağmen hala durumundan memnun olanlar var mı? ben şuan araştırma aşamasındayım yardımcı olursanız çook mutlu olurum :)
ameliyat olacak arkadaşlara da şimdiden geçmiş olsun diyorum, bence hiç korkmayın, çok şanslısınız yakın zamanda ameliyat olabileceğiniz için.. :)

Arkadaşlar selam. Bir kaç gün yoktum sayfalar epey ilerlemiş. Yeni katılan arkadaşlar var, onlara hoşgeldiniz diyorum.
PALMADORO; albümünde sadece bir fotoğraf mı var? Gördüğüm fotoğrafta çok güzeldi :) Sen ameliyat olan arkadaşlara hep 'lütfen ilk halinizide ekleyin' derdin. Aynı şeyi bende sana söyleyeceğim. İlk halinide eklermisin?
Yazılar arasında KAAS'ın mesajına rastlayamadım. Merak ettim onu. İnşallah iyidir ve herşey yolundadır.

EZZRA01; sizin ameliyat olma isteğinize inanamıyorum. Görüntü süper.
FİKİRDELİSİ; evet dış yanlarınız var ama bacaklarınız kesinlikle çarpık değil. Sokağa çıktığınızda farketmiyormusunuz çoğu kişini dış yanları var. Kimse mükemmel değil.
PURPLECİTY; sizin fotoğraflarınızı göremedim...

düşüncene saygım var ama irem,o zaman diş telide günahtır.sonuçta dişinin görüntüsünü doktara giderek değiştiriyorsun.aynı şeyler....bir daha düşün derim........................................

sılası benimde senin düşüncene saygı m var tabi canım ama, dişler sonradan bozuluyo doğuştan çapraşık dişli doğmuyoruz sağlık açısından dişlerimizde önemli fakat bacaklar neyse o oluyo , bende çok düşündüm günahmı değilmi olayını ama nefsimizin istediklerine göre değil dinimizin istedikklerine göre hareket etmeliyiz diye düşünüyorumm bu konu benide çok yaralayan bi durum :KK43: çünkü güvenim yok kendime kimseye gösteremiyorum dar giyinemiyorum biri bişi dicek baskısı oluyo ama durumu kabullenmek düşüyo bana aksi halde hakkına razı gelmemek gibi bişi oluyo neyse bu arada EZRAA nın bacakalrı da güzel yaptırmasın derim nesi var yaaw :KK70:D hoşçakalın arkadaşlar

Diorcum kaasla dun konustum cook mutlu ama oda benim gibi iyilesme surecini zor atlatti.bilgisayari arizali giremiyor foruma.eski resimlere gelince haklisin ama orada doktorun cizdigi var zaten ve eski bacagimin kopyasi sanki.onun icin koymaya gerek gormedim cnm.

Selam kızlar,
Kontrole gittim ve sorun olarak gördüğüm yerlerden bahsettim doktoruma.O da bana hak verdi ve istersem en kısa zamanda düzeltebileceğini belirtti.Ama şu an için hazır değilim.Hazır olur olmaz ise hemen gideceğim ve genel ya da lokal anestezi ile rötuşları yaptıracağım.

Bu arada dün forumdan bir arkadaş da sanırım ordaydı ve benim kontrolümden dolayı çok bekledi dışarda.bana bakarken yüzünden sıkıldığını okuyabiliyordum.Haklısın arkadaşım ve hakkını helal et demek isterdim ama olmadı...Çünkü öncesi ve sonrası karşılaştırmaları biraz uzun sürüyor,üstelik yeni bir operasyon konusunda daha üstün körü konuşmak olmazdı.Doktor bey çok yoğun ne yazık ve ben içeri girdiğimde zaten 1 saat beklemiş ve migreni başlamış bir insandım :) gerçekten bekletmek benim elimde değildi...

Son düzenleme:
yeni karar veren arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyeyim, adlarına çok sevindim umarım gönüllerince olur bacakları :)

implant taktıranlara bir şey sormak istiyorum. cumartesi günü 2 hafta olacak. dolgu topuklarla rahat yürüyorum ama ayakkabısız ya da düz tabanla yürüyemiyorum. acaba sorun bende mi.bu hafta okula başlamam gerekiyordu ama izin aldım tekrar. haftaya kadar düzelir mi dersiniz sizinde böyle olmuş muydu? yürüyememekten kastım tam dik duramıyorum, dizden aşağıdaki kaslar geriliyor, kasılıyor.

yeni karar veren arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyeyim, adlarına çok sevindim umarım gönüllerince olur bacakları :)

implant taktıranlara bir şey sormak istiyorum. cumartesi günü 2 hafta olacak. dolgu topuklarla rahat yürüyorum ama ayakkabısız ya da düz tabanla yürüyemiyorum. acaba sorun bende mi.bu hafta okula başlamam gerekiyordu ama izin aldım tekrar. haftaya kadar düzelir mi dersiniz sizinde böyle olmuş muydu? yürüyememekten kastım tam dik duramıyorum, dizden aşağıdaki kaslar geriliyor, kasılıyor.

Selam,
evet şu an düz ayakkabı ile yürüyememen normal.Ben de zorlandım baya.Ama doktor topuk yüksekliğini yavaş yavaş azalt demişti.yani birden düz terlik ya da ayakkabı olmuyor ne yazık.Belki daha az zorlanan da olmuştur silikon yaptırıp.ama doktor normal demişti.Gerilme ve tam dik duramama da normal.bana eşim dik durmuyorsun dediğinde daha çok farketmiştim ve biraz acısına katlanarak dik durmaya çalışmıştım.o günden sonra daha dik yürüdüm.ben 3-4 hafta da rahatça düz basmaya başlamıştım ama umarım senin daha kısa sürer....

Selam,
evet şu an düz ayakkabı ile yürüyememen normal.Ben de zorlandım baya.Ama doktor topuk yüksekliğini yavaş yavaş azalt demişti.yani birden düz terlik ya da ayakkabı olmuyor ne yazık.Belki daha az zorlanan da olmuştur silikon yaptırıp.ama doktor normal demişti.Gerilme ve tam dik duramama da normal.bana eşim dik durmuyorsun dediğinde daha çok farketmiştim ve biraz acısına katlanarak dik durmaya çalışmıştım.o günden sonra daha dik yürüdüm.ben 3-4 hafta da rahatça düz basmaya başlamıştım ama umarım senin daha kısa sürer....

cevapladığın için teşekkürler arkadaşım, umarım yakında düzgün yürümeye başlarım çünkü haftaya işe başlayacağım :2:

Herkese tekrar merhaba, bugun ameliyatimin 11. Gunu. Psikolojim yeni duzeldi.. Morluklarim neredeyse gecti, sislik olmamisti zaten. Fotograf eklemek istiyorum ama bacaklari koydugumuz icin biraz mustehcen de:) geri nasil kaldiriyoruz resimleri?

Bu arada arkadaslar ben kok hucre yaptirdm dr bana erimez dedi (insallah erimez:)) baska yaptiran var mi kok hucre gercekten erimiyo mu? Hic erisin istemiyorum kendimi o kadar iyi hissediyorum ki:)) eriycekse neden kok hucre yapiyo o da ayri mesele.

Jelesec bu arada takip ediyosan dr.a sordm hepsini acikladi:))

Herkese tekrar merhaba, bugun ameliyatimin 11. Gunu. Psikolojim yeni duzeldi.. Morluklarim neredeyse gecti, sislik olmamisti zaten. Fotograf eklemek istiyorum ama bacaklari koydugumuz icin biraz mustehcen de:) geri nasil kaldiriyoruz resimleri?

Bu arada arkadaslar ben kok hucre yaptirdm dr bana erimez dedi (insallah erimez:)) baska yaptiran var mi kok hucre gercekten erimiyo mu? Hic erisin istemiyorum kendimi o kadar iyi hissediyorum ki:)) eriycekse neden kok hucre yapiyo o da ayri mesele.

Jelesec bu arada takip ediyosan dr.a sordm hepsini acikladi:))

kızlar ameliyat sonrası özellikle silikon ameliyatı için doyorum. iyileşme sürecini hzılandırmak için beslenme veya vitamin,ilaç anlamında ne almak yararlı olur? bilen varsa bilgi verirse sevnirim ayrıca?

Diorcum kaasla dun konustum cook mutlu ama oda benim gibi iyilesme surecini zor atlatti.bilgisayari arizali giremiyor foruma.eski resimlere gelince haklisin ama orada doktorun cizdigi var zaten ve eski bacagimin kopyasi sanki.onun icin koymaya gerek gormedim cnm.

Paldoromacığım ben de görmek istiyorum mümkünse ameliyattan önceki halini , resimle anlaşılmaz arasındaki fark

Palmadoro bacakların çok süper olmuş, senin anlattıklarına göre ben sonucu bu kadar güzel beklemiyordum :nazar:

ama eski halini de koy lütfen ben de çok merak ettim

selam sisisisi,sanırım bu iyileşme süreci 1 aya kadar sürüyor,bende kendimi ona göre hazırlamalıyım:Speki morarma ya da şişme çok oluyor mu bacaklarda?

kızlar ya biz organize olamadık sanırım meşhur doktorumuza herkes ameliyat olmuş:KK43:biz geç kaldık artık tek tesellim sevgili doktorumun bana makul bir rakam söylemesi olacak:)biran önce randevu tarihimin gelip herşeyi açığa kavuşturmak istiyorum.

PURPLECİTY; evet bacaklarında erime olmuş. Ama daha öncede yazmıştım senin önceki halide çok sorunlu değildi zaten. Etek, elbise giyebilirsin. Şu ana kadar hiç giydin mi? Birde doktora beklediğinden daha hızlı eridiğini bu durumun maddi manevi seni zorladığını yazdın mı?
PALMADORO ; cevap için teşekkürler. Sende hak vereceksin ki bir bacağın çizim şekli ile gerçek şekli aynı olamaz. Önceki halini eklemeni istiyoruz. Bacağının ilk şeklinden o kadar kötü bahsettinki , nasıl bu kadar düzeldiğini arkadaşlarda bende merak ediyoruz...

X