Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Superdry ile ilgili bilmek istediklerimiz

Merhabalar arkadaşlar,bana özelden attığınız superdry yöntemiyle ilgili tereddüt mesajınızı ve kendi tereddütlerimi doktoruma telefon ederek öğrendim.Beni superdry tekniğini anlatarak herzamanki gibi uzun uzun izah ederek aydınlattı.Fakat ben doktorum ağzından burada yazarak yanlış bir ifade kullanırım endişesi ile bana anlattıklarını eğer kısaca yazabilirse mail olarak atmasını rica ettim.Ben rahatladım ama sizinde okuyarak rahatlamanızı istediğim için bana gönderilen doktorumun attığı maili size kopyaladım.Aşağıda yazılanlar istanbulda ki meşhur doktora aittir. (arkadaşlar kendisinden bahsederken bu ifadeyi kullanıyorlar).kendisi tekbenmiyim' in,blooma'nın, delphine'in,sevcan'ın,serpıl1983'un,arzux'un,purpl ecity'nin,ve benim çok yakın arkadaşımın da doktorudur başka arkadaşlarda vardı ama isimlerini ve geçmişlerini hatırlayamadığım için yazmadım.Bu arkadaşların yazdıklarını memnunluklarını ve ya varsa memnuniyetsizliklerini araştırarak öğrenebilirsiniz.

superdry teknik ile ilgili sorularınızın karşılıklıkları özetle:

1. Superdry teknik yağın saf olarak alındığı Dünya'da ki tek yöntemdir.
2. İçinde kimyasal madde ya da kan olmaz. Bu teknik dışında ki tüm teknikler de yağ kimyasal madde ve kanla karışıktır. Bu nedenle bir işlemden geçirilmeye ihtiyaç vardır. Bu işlemler yağı tam olarak saflaştırmadığı gibi yağı da hasarlar.
3. Superdry teknik dışındaki tekniklerde yağ enjeksiyonu sırasında kan damarları içerisine yağın verilmesi bir başka deyişle emboli riski vardır.
4. Superdry teknik benim geliştirdiğim bir yöntem olup. Amerikan estetik cerrahisi dergisinde yayınlanmış, pek çok atıf almış ve bilimselliği ispatlanmıştır.

Hoşcakalın

Biliyomusun onların hepsi iki bacağımdan çıkmış belden ve üst baldırdan aldıkları işine yaramamış.yazıyor zaten resimde.::
.

ben çrş ameliyat oldum,çorabımı hastanede temiziyle değişti dr.bana pzt banyo yap dedi.kurtlanmazsın merak etme.seni bilmem ama ben çorabı uzun süre ayakta duracaksam eğer yazın bile giyecekmişim.çünkü benim bütün yağım bacaklarumdan alındı.

Ben 3 hafta giycm galiba. Bana corabi haftaya pazartesiye kadar hic cikarma dedi. Ben vucudumun ustunu yikycam birazdan. Corabin da ayaklarini kesicem ayaklarimi yikiycam geri dikicem:) ya bu corap cok dar zarar vermez mi bize cok dar sonucta:/

canım c.tesi kontrole gidecekmişsin. peki bu rotüş işlemi içinde konuşacak mısın? ne zaman yaptırmayo düşünüyorsun bir de ne kadar zaman geçmeliymiş üstünden acaba? ikinci rotüşle bacaklarımızda tekrar bir erime olmaz mı acaba?

purplecıty rötüşmü düşünüyosun çok güzellerdi.nesi gözüne takılıyo. ya zor iş kızlar bir senedir bende rötüş düşünüyorum ama aynı zorluklara girmek para uf yani.

kızlaar bi resim koyun meraktayım. size bır yıl resim koyamadım diye üzülüyodum. sonra lamba yandı telefondan atılan resimlere büyük geldi demiyo telefonla bilgisayardaki resmi çekip öyle resim atabilmiştim. aynı yöntemi öneriyorum.

Ben 3 hafta giycm galiba. Bana corabi haftaya pazartesiye kadar hic cikarma dedi. Ben vucudumun ustunu yikycam birazdan. Corabin da ayaklarini kesicem ayaklarimi yikiycam geri dikicem:) ya bu corap cok dar zarar vermez mi bize cok dar sonucta:/

öyle olmaz ukalaycı basıncı bozulur çorabının ayağın şişer ayağını çorapla yıka kurula havluyla uzaktan saç kurutma makinasıyla kurut çorap yağları koruyo aksine dayanabildiğin kadar giy. ilerdede biraz daha gevşek olanını giy. inan yararı oluyo yağı ektik demişti benim dr tutsun bitki gibi hücreler yapışsınlar bekle.

purplecıty rötüşmü düşünüyosun çok güzellerdi.nesi gözüne takılıyo. ya zor iş kızlar bir senedir bende rötüş düşünüyorum ama aynı zorluklara girmek para uf yani.

evet canım ikinciyi düşünüyorum çünkü eridi benimkiler resimlerde de belli :KK43: aradaki açıklık arttı

Corabi cikardim ayaklarimi yikadim geri giydim. Giyerken dolgu yapilan yerebastirdm sanrim cok acidi ama hemen gecti. Allahim hemen iylessin insan ister istemez cok korkuyo.

dr bana varis corabinin ayak kismini kesebilirsin demisti :18:
ben de esimden izini koparabilirsem ve hamile kalmazsam eylul gibi 2. yi dusunuyorum.. umarim yaptirirsam daha kalici olur :18::KK31: bu hali beni tatmin etmiyo. etek giyemiyorum :KK50: foto cektirebilirsem koyucam buraya

dr bana varis corabinin ayak kismini kesebilirsin demisti :18:
ben de esimden izini koparabilirsem ve hamile kalmazsam eylul gibi 2. yi dusunuyorum.. umarim yaptirirsam daha kalici olur :18::KK31: bu hali beni tatmin etmiyo. etek giyemiyorum :KK50: foto cektirebilirsem koyucam buraya

sendemi senindedolgundu kalın duruyolardı üzüldüm yaa. kızlar bu drunkide benimki gibi çift dikişli. iki kez olması gerkiyomu acaba tek seferde neden kurtaramıyolar. bi araştıralım bunu.

Evet cok kotuyum:KK43: bacagim aciyo midem bulaniyo :'( 1 saat onceki moralimden eser yok. Korkuyorum :KK43:

Herkese selam. Ben yaklaşık 3 yıl önce burada yazılanları okuduğumda sadece 1-2 kişi ameliyat olmuştu ancak onlarda sonuçların çok tatmin edici olmadığını söyledikleri için vazgeçip girmemiştim bir daha. Ne var ki bu konudaki takıntım hala devam ediyor, hem de artarak:KK43:( Ve 1 ay kadar önce yolum yeniden buraya düştü. Ameliyatın bu kadar yaygınlaşmış olmasına hem inananamadım hem de ameliyata cesaret edip bu dertten kısmen de olsa kurtulan herkes için çoookk mutlu oldum, bana umut ışığı oldukları için kendi adıma da... Tabi bu konuda yağ enjeksiyonu yaptırıp sonuçlardan memnun olan arkadaşların desteğine ihtiyacım var. Aslında sonuçlarını başından beri takip ettiğim lady.nin bursadaki doktorunu bu konuda en başarılı olarak görüyorum. Lady buradaysan fikirlerini alabilir miyim??

:KK43:( çok üzüldüm ben bu akşam kök hücre ile daha pahalı bir şekilde yapılan bu ameliyatta bile sonuç hiç kimseyi tatmin etmiyorsa demek benim normal yağ enj olduğu için hiç bir işe yaramayacak bu çektiğim sıkıntı. Ameliyat olan kızlar benim bugün 6. günüm ve bacaklarımın heryanı inanılmaz şişiyor bu şişlikler nezamana kadar sürecek acaba yarın doktoruma gidicek merak ettiğim konuları yazdım sorucam palmadoro senin dediğin çorabı alıcam segreta 140 unutmadım ve de hiç çıkarmayacağım çünkü bacaklarımı varis çorabının içinde çok beğeniyorum:)) delphin seninkilerde benimkilerden çoook daha güzel ama bu kadarı bile beni o kadar mutlu ediyor ki böyle kalması için dualar ediyorum sürekli eğer ki düşünürsem bir ikinciyi tekrar bu kadar eziyeti çekeceğime slikonu düşünürüm kesinlikle ama bir 2 yıl sonra felan herhalde.

Sizlere yarın akşama kısmetse fotoğraf ekleyaceğim.Etekli:)))

Yarın kendime tayt alayımda 1 ay tayt giyeyim varis çorabının üstüne bari sonra giyemem belkide:KK43:(( erirse

X