Bacak dolgusu yaptıran var mı?

KAAS ve PALMADORO; ikinizede tekrar çok geçmiş olsun. Kaas ağrın çokmu?
PALMADORO ; sende ağrı durumları nasıl? Sen zayıfım demiştin ama doktor senden iyi yağ çıkarmış. İnşallah erimezler.
UKALAYCI ; sanada çok geçmiş olsun. Kendini iyi hissedince anlat gelişmeleri...

Kucuk kucuk anlatiyim:) ameliyattan once cok korkuyodum. Ben korkudan agliyorum erkek arkadasm da ben agliyorm dye agliyo. Anestezi dru geldi iyice korkuttu o_O
Soora jelesec geldi beni sakinlestirdi bi arkadasini da getirdi baya moral verdiler. Dr geldi onla da konustk.

Anestezi cok rahat gecti (epidural) canm hic acimadi. Sakinlestrici vermisler uyumusum. Ameliyattan ciktm lavaboya kendim gittim ayagi kalkip. 8.30 gb ciktm ameliyattan 12ye kadar takildm buralarda. Yattm uyudum cok aciktm uyandim:) kahvaltimi ettim (annemi uyandirmadan ustumu giyindim disari ciktm kafeteryaya gidiym dedim kapalidir dediler, sonra annem bendn su istedi ona disardan su getrdm). İste boyle :) bacaklarin aynadan ilk hali guzel.

Aci var mi evet var ama kos deseler kosarim yani.

Unutmadan, epiduralden korkuyodm ya allah dogum nasip ederse epidural diorum. Bu kadar rahat bisi yok bacaklari oynatabiliyoruz ama aci yok oyle bisey.

He kimse bu yazdiklarima bakp aman ne kolay demesin, hala olasi bi komplikaayondan korkuyorym ama dusunmemeye calisiyorm.

Kucuk kucuk anlatiyim:) ameliyattan once cok korkuyodum. Ben korkudan agliyorum erkek arkadasm da ben agliyorm dye agliyo. Anestezi dru geldi iyice korkuttu o_O
Soora jelesec geldi beni sakinlestirdi bi arkadasini da getirdi baya moral verdiler. Dr geldi onla da konustk.

Anestezi cok rahat gecti (epidural) canm hic acimadi. Sakinlestrici vermisler uyumusum. Ameliyattan ciktm lavaboya kendim gittim ayagi kalkip. 8.30 gb ciktm ameliyattan 12ye kadar takildm buralarda. Yattm uyudum cok aciktm uyandim:) kahvaltimi ettim (annemi uyandirmadan ustumu giyindim disari ciktm kafeteryaya gidiym dedim kapalidir dediler, sonra annem bendn su istedi ona disardan su getrdm). İste boyle :) bacaklarin aynadan ilk hali guzel.

Aci var mi evet var ama kos deseler kosarim yani.

Unutmadan, epiduralden korkuyodm ya allah dogum nasip ederse epidural diorum. Bu kadar rahat bisi yok bacaklari oynatabiliyoruz ama aci yok oyle bisey.

He kimse bu yazdiklarima bakp aman ne kolay demesin, hala olasi bi komplikaayondan korkuyorym ama dusunmemeye calisiyorm.

Artık kötü düşünme tadını çıkar ,oldu bitti çok şükür:nazar:aynı gün forumdan 3 arkadaşımın ameliyatı vardı aynı doktora...herkes çok iyi sorun yaşanmadı şimdilik... inşallah sonrasında da yaşanmaz.Seni öpüyorum, çok ağladın ama bak korkulacak bir ameliyat değilmiş.

palmadoracim ameliyatin iyi gecmesine cok sevindim...

ben ameliyat olali 2 ay 10 gun oldu ve size uzulerek soyluyorum ki sabah uyanir uyanmaz baktigimda eskisiyle hemen hemen ayni :KK50: cok cok az kaldi yaglar.. onlar da erirse elimde kocaman bi hic kalacak :KK50: dizlerden de yag alindigi icin hafif dar pantolonlarda dizler de ayrik gibi duruyo eskisine nazaran

aynen benimkiler de eridi , ben erimesinden şikayetçi değilim ama dizlerim yine kalınlaştı benim, içe doğru çıkıklık yine belirginleşti yağlar eriyince
pantolonla kötü durmuyo , çünkü benim dizlerim halen kalın
etek elbise giyiyorum ben,
bacaklarım yamuk değil ama dizlerim kalın, napim diyorum giyiyorum
2. operasyonla dizlerimi incelttiricem biraz daha

Ben varis corabi icindeki gorntusunu cok begndim insallah hic degsmez dicem ama biliorum eriycek :) ust bacagim kalindi oturunca yayiliyodu basenler su anda yayilmiyo. Belki de varis corabndandr.

Ben bikac sey sorcm, yerimizden hic kalkmamamiz mi gerekiyo? Sonra corabi hic cikarmiyo muyuz ben ise gidicm ya ayaklarim kokarsa :) bugun hic agrikesici icmedim hic agrim da yok yine de agrikesicileri icmeye dvm etmeli miym?

Jelesec cokcok tesekkur ederim :)) ben de cok opuyorum -nil hanima da benden selamlar iletebilir misin? :)

Son düzenleme:
KAAS ve PALMADORO; ikinizede tekrar çok geçmiş olsun. Kaas ağrın çokmu?
PALMADORO ; sende ağrı durumları nasıl? Sen zayıfım demiştin ama doktor senden iyi yağ çıkarmış. İnşallah erimezler.
UKALAYCI ; sanada çok geçmiş olsun. Kendini iyi hissedince anlat gelişmeleri...

dior benim ağrım şu şekilde ilk gün sızlamalar oldu şişme felan oldu paatlıcak sandım ayaklarım taş gibiydiler o kadar antibiotik içiyorum ben 12 saat arayla o kadar ameliyat olduğum tarihide sayarsak bugün 5. günüm benim bacaklarımın dış yanlarından da alındı şişme taş gibi olma şikayetim var benim ara ara özellikle sol bacağım sanki varis çorabı patlıcak gibi hissediyorum ameliyat olan arkadaşlar normal mi bu gibi şikayetler diz üstü varis çorabı var bende birde belimde korse pazartesi bakalım kontrolüm var ne diyecek doktor çıkartıp başka bir çorap mı giyeceğim bilmiyorum pazartesi banyo yapıcam ilk defa o zaman fotoğraf çekip foruma koyucam bacaklarım birleşmiyor ama ben buna da razıyım bu benim için bir mücize bu bacaklarla şortda tayt da giyerim ama elbiseyi bilmiyorum şu anda giysemde sanki topuklu ile değilde babet ile giyerim zannedersem daha iyi durur sanki fakat hiç kolay bir ameliyat değil onu söyleyeyimde bende benim belimden de yağ alında bacaklarımda güzel belim oldu eski türk filmlerinde ki kadınların gibi oyuk bir bel çok hoş böyle kalırsa :)))

Ben varis corabi icindeki gorntusunu cok begndim insallah hic degsmez dicem ama biliorum eriycek :) ust bacagim kalindi oturunca yayiliyodu basenler su anda yayilmiyo. Belki de varis corabndandr.

Ben bikac sey sorcm, yerimizden hic kalkmamamiz mi gerekiyo? Sonra corabi hic cikarmiyo muyuz ben ise gidicm ya ayaklarim kokarsa :) bugun hic agrikesici icmedim hic agrim da yok yine de agrikesicileri icmeye dvm etmeli miym?

Jelesec cokcok tesekkur ederim :)) ben de cok opuyorum -nil hanima da benden selamlar iletebilir misin? :)

arkadaşım sizleri çok takip etme şansım olmadı benim yenisiniz formda herhalde ne zaman katıldınız ne zaman ameliyat oldunuz hiç anlamadım işallah istediğin gibi bacaklara kavuşmuşundur çok geçmiş olsun sanada

arkadaşlar resimlerinizi merakla bekliyoruz :))
başlığa kendi nickimi de yazmışım , :KK9:
palmadoro yazacaktım , kafam nerede acaba :))))

Son düzenleme:
Kaas ben dun aksam ameliyat oldum. Dis basen ic basen diz ustu aldi bunlari diz altina koydu. Benden az alip az koydugu icin sanirim hic skintim yok (sol gozumde kuruluk, batma hissi oldu o da gecer dye dusunuyorm). Sol bacagima hicbisey yapmamis gibi acimiyo sag bacak kasik kismi (liposuction cubuunu soktugu yer) dun aciyodu bugun gecti. Dizlerimin ustu cok kasiniyo bi de sirtta epidural yapilan yer kasiniyo biraz da sis sanirim, ustundeki banti acmadim henuz. Ust basende popo kismi dun aciyodu ustune yatarken bugun cok az aciyo. Agri kesici icmiyorum mide ilacini da icmiyorm sadece antibiyotik. İnanilmaz su ihtiyacim var ameliyattan hmen sonra 10 bardak icmisimdir bunun disinda evde de siseyle su ve m.suyu iciyorum.

Benm Belki de agrilarim daha baslamadi. Ayaga kalkmamaya calisiyorm sadece tuvalete kalktim bugun. sislik henuz yok. Ayaklarim hic sismedi. Ya ben cok acayip korkuyodum. Bendeki sitmayi gorup vereme razi olma durumu da olabilir. Bi de ben tam kulotlu varis corabi giyiyorm. Yatiyor olsam da ayaklarimi hareket ettiriyorum kan pompalansin diye. Dra sorup uzun varis corabini dene derim.

Ayaklarin sismesinden cok fazla endiselenme bence o kisiden kisiye degisiyo ben 20 saat hic kalkmadan yolculuk ediyorm ayaklarim sismiyo anneminki 2 saatlik yolculukta sisiyo. Anneme kan pompalama egzersizi vermisti dr tabi yolculuklar icin ama sen sislik icin bi egzersiz sor bence. Ameliyat sonucundan umidiimi kestim diyebilirim sadece lipolar biraz guzel gosterir. Durum ne olursa olsun artik psikolojimden bacak durumunu cikaricam.

Kaas ben dun aksam ameliyat oldum. Dis basen ic basen diz ustu aldi bunlari diz altina koydu. Benden az alip az koydugu icin sanirim hic skintim yok (sol gozumde kuruluk, batma hissi oldu o da gecer dye dusunuyorm). Sol bacagima hicbisey yapmamis gibi acimiyo sag bacak kasik kismi (liposuction cubuunu soktugu yer) dun aciyodu bugun gecti. Dizlerimin ustu cok kasiniyo bi de sirtta epidural yapilan yer kasiniyo biraz da sis sanirim, ustundeki banti acmadim henuz. Ust basende popo kismi dun aciyodu ustune yatarken bugun cok az aciyo. Agri kesici icmiyorum mide ilacini da icmiyorm sadece antibiyotik. İnanilmaz su ihtiyacim var ameliyattan hmen sonra 10 bardak icmisimdir bunun disinda evde de siseyle su ve m.suyu iciyorum.

Benm Belki de agrilarim daha baslamadi. Ayaga kalkmamaya calisiyorm sadece tuvalete kalktim bugun. sislik henuz yok. Ayaklarim hic sismedi. Ya ben cok acayip korkuyodum. Bendeki sitmayi gorup vereme razi olma durumu da olabilir. Bi de ben tam kulotlu varis corabi giyiyorm. Yatiyor olsam da ayaklarimi hareket ettiriyorum kan pompalansin diye. Dra sorup uzun varis corabini dene derim.

Ayaklarin sismesinden cok fazla endiselenme bence o kisiden kisiye degisiyo ben 20 saat hic kalkmadan yolculuk ediyorm ayaklarim sismiyo anneminki 2 saatlik yolculukta sisiyo. Anneme kan pompalama egzersizi vermisti dr tabi yolculuklar icin ama sen sislik icin bi egzersiz sor bence. Ameliyat sonucundan umidiimi kestim diyebilirim sadece lipolar biraz guzel gosterir. Durum ne olursa olsun artik psikolojimden bacak durumunu cikaricam.

ağrın olmaz merak etme benim ilk gün ağrıda değil sanırım bu şişmeden dolayı varis çorabı patlıyacak gibi oldu sızlamalar oldu ama dayanılmayacak bişi değildi şişmeler de bir oluyo bir olmuyo mesela şu anda hiç yok yürüyüşüm sanırsam yarın dışardan anlaşılmayacak gibi olur diye düşünüyorum pazartesiyi iple çekiyorum varis çorabından bacaklar hoş görünüyor sıktığı için çıkınca nasıl olucak görücez :)) şu anda hiç bir sıkıntım yok allahıma şükürler olsun işallah erimez yağlarımız böyle kalırsa etekler şortlar bu yaz bizi bekliyor:) delphin pazartesi fotolar geliyor etekli :)) merak etme

Hepinize geçmiş olsun..şükürler olsun...cesaretiniz ve operasyona verdiğiniz mücadele için de ayrıca tebrik ediyorum sizleri....

Yemin ederim her operasyona karar verenle birlikte heyecan çekmekten yoruldum artık...hadi sizler çekiyorsunuz ama sonucunda ele geçen bir güzellik var...komik olan benim ne beklediğim.. :)) bakıyorum...bacaklarım eski hamam eski tas!

İnşallah istediğiniz bacaklara kavuştunuz...aslında önemli olan önce sağ salim kurtulmuş olmanız...kesinlikle eskisinden iyi olacağından eminim.

...

Son düzenleme:
PALMADORA.. KAAS.. UKALAYCI.. resim bekliyoruz kızlaar
eski ve yeniyle beraber tabiki çabucak iyileşin inşallah istediğiniz gibi olur

Sİz isteyin , ben şu bacaklarımdaki, baldırlarımdakileri veriyim, dengesiz benim bacaklar, bilekler ip ince, üstler kalın.

ameliyat olalı henüz bir ay oldu ama eridi iyice benim bacaklar :KK43:( sanırım yaz tatili gelmeden eski bacaklarım geri gelecek :KK43:((((

güzelderya boşaltıyorum canım şimdi msjları....:KK66:
amelıyat olan arkadaslar inşlh istediginiz gibi olur herşey, bol minili bir ömür sizin olur inşlh ve dileyen herkese nasip etsin ALLAH.....

DELPHİNE; sen fotoğraf eklemeyecekmisin? Seninkiler çok güzel olmuştu. Eridi diyorsun. Son halini merak ettim.

DELPHİNE; sen fotoğraf eklemeyecekmisin? Seninkiler çok güzel olmuştu. Eridi diyorsun. Son halini merak ettim.

benim sabahları neredeyse eski haline dönmüş oluyor (dizlerim hariç , dizlerim eskiden daha içe çıkıktı)
akşamları ise şiştiği için güzel oluyor
bu kadar erime yeter , böyle kalsa iyi , ama dizlerimden biraz daha yağ alınması gerekiyor, hala içe doğru çıkıklık var :)
bi de ben kilo aldım 48 kilodan 51 e çıktım, dizlerim o yüzden de kalınlaşmış olabilir

ben resim eklerim bir haftaya kadar, teyzem bizde ve giyinip resim çekinemiyorum şu an , direkt yakalanırım

purplecity :)
bence bacakların çok güzel şu an
1. aydan sonra benim pek değişmedi, umarım senin de değişmez ve daha erimez
bu hali çok güzel , :nazar: boşuna üzülme

X