Bacak dolgusu yaptıran var mı?

cnm sakın oyöntemi düşünüyüm bile deme lola o çok tehlikeli bişey kemikler kırılıyo kimsenin tavsiye etmedigi bişey

hmmmf:/ peki o zaman:KK43: ama benim bacaklarım çok kötü ve çok bıktım yaa:KK43: o kadar kafaya takıyorum ki:KK43:

kızlar ilizarov türkiyede boyu 150cm in üzerinde olanlara uygulanmayan bi kısalık tedavisi. boyumdan da rahatsız oldugum için çok araştırmıştım zamanında :KK43: bütün estetik operasyonlara göre çok ağrılı ve zorlu bir tedavi, aylarca sürüyor. bu yüzden de ülkemizde gerçekten çok ihtiyacı olmayanlara yani estetik amaçlı isteyenlere uygulanmıyor..

Kizlar,

Bence bacagi cok egri olanlar icin guzel bir ameliyat, cunku kemigi kirmiyorlar zannettiginiz gibi. Ameliyatla oraya o aleti yerlestiriyorlar ve yaklasik 14 gun boyunca hergun biraz cekerek kemigi duzeltiyorlar. Bu klasik yontemden cok daha gelistirlmis bir yontem. Kalan izler de bence o kadar egriliklerin duzeltilmesi sonucu esasinda fazla birsey degil.

Ama isin asil zor kismi, gidip te orada o kadar sure kalmak, ve o kadar para odemek... Yani vakti ve nakti bol olanlar icin, bacaklari da gercekten cok cok egri olanlar icin hic te fena bir yontem degil.
Benim anladim kadariyla ameliyat ve konaklama hepsi beraber 15 000 euro falan.

hım ben kemikleri kırdıklarını biliyodum ama kırılmıyosa çok egri bacaklar için uygun olabilir gerçekten ama fiyatı cok yüksekmiş zahmetli yani bu arada benim bacaklarım düzelmeye başladı arkadaşlar ceviz gibi kitle hemen hemen gitmek üzere dagıldı sanırım artık inşlh bidaha olmaz sag bacakta yavaş yavaş incelmeye sola göre olmaya başladı panik olmustum ama 6cı haftada dahada iyi olacak galiba uygun olunca resim çekip koyucam

leydicim bidaha tekrarlama gerektirmicek dimi tekrar yağ transferi yapmaya gerek kalmıcak yani..... *??

cnm eger hep böle kalırsa gerek duymuyorum zaten baya bi birleşti orta kısmı bana yeterli yani zaten gereksede bidaha yaptırmam eskiye nazaran baya düzeldi çünkü baya degil hatta mucize şekilde düzeldi bazen bakıyorum ilk hiç yaptırmadan önceki haliyle şimdiki halini karşılaştırıyorum benim için cok cok iyi umarım hep böle kalır hiç erimez başka bişey istemem zaten darısı sizlere inşlh hayırlısıyla

arkadaşlar bu yöntemde ki ben hiç düşünmem bilekler için çözüm degil bileklere yağ enjekte edilmiyor sporla düzelmez peki bunla ilğili çözümler bileniniz varmı benim gerçekten çoook ince ve yamuk bileklerim

yok canım birleşmiyor ama beni çok rahatsız edecek kadar kötü degil .bu akşam resim eklemeye çalışıcam baldırlarımı sporla halledebilirim diye düşünüyorum. ama bilekler yamuk ve ince olunca yine pantolon giymeye devam bi çok doktorla konuştum bileklere yag enjekte etmiyorlar bülent beyde yapmıyormuş offff ben hiç etek giyemiycem herhalde

mrb konuya nasıl girsem karar veremedim benim sorunumda ince ve çarpık bacak bu dert ömrümü yedi siteyi görünce çok şaşırdım bayadır bu konunun üzerindeydim sonuçlar beni çok sevindirdi inşallah banada deneyip iyi sonuç almak nasip olur

nebil beyle bende görüşmüştüm gecen sene cok babacan cana yakın bi doktor gerçekten, muane ücretsiz ve saatlerce görüşme yapıyor ben gittigimde baya bi uzun görüşmüştük gecen senenin fiyatı bana 3000 e yakın bi fiyat vermişti ama ozamanlar ben yaglar saklanmıyo die tekrar lipo olmayım die gitmemiştim kendisine

leydicim bacağındaki şişlik bugün nasıl inşallah her geçen gün düzeliyordur. resim koymanı sabırsızlıkla bekliyoruz.

listedeki arkadaşlar neler yaptınız bülent bey'le görüşen var mı aranızda listeyi tekrar ekledim bi ümit bülent bey söz verdiği gibi 4.000 den fazla fiyat vermez inş bize ben kısmetse eylül ayında ameliyat olmayı düşünüyorum hem sıcaklar geçmiş olur hemde ameliyat olan arkadaşların o anki durumlarını, memnun kalıp kalmadıklarını öğrenmiş olurum diye düşündüm evde 2-3 gün dinlenip işe dönmeyi düşünüyorum ameliyat olan arkadaşlar sizce 3 gün sonra işe dönülebilir mi ? bi şekilde idare edilemez mi iş yerinde

1)ELıF2008 (parantez.parantez)
2) TEATR
3) EDAEDA
4) FZLT
5) lolabunny
6) nurgul_gul (şükran)
7) ECEÇINAR(FATOŞ) - Ankara[/QUOTE]
8) Bilge
9) ANIX

baktım mesajına seselina ekledim canım adresini benim tabiki tereddütlerim var kesin demiyorum zaten böyle bir düşünce var şu an kafamda onu paylaştım durum değerlendirmesi yapıcam o zamana kadar zaten 5000 yada 6000 derlerse fiyatı ameliyat olmayı düşünmüyorum çok fazla bence geçen sene 3500 demişlerdi şimdi birden 6000 ne çıkardılar fiyatı yani aradaki fark çok fazla gerçekten

leydi merhaba canım merhaba bende yeni üye oldum. çok istiyodum gerçekten bacaklarımın düzelmesini.. çok fazla değil ama biraz çarpık.. ya rica etsem doktorun ve hastanenin ismini ve yapılması gereken işlemleri tahlil vs. yazar mısın.. bu arada gerçekten süper olmuş bacakların bayıldımm

Nurgül selam...

Bülent Beye yaptıracaksan yani onun yaptığı yöntemde 3 gün sonra işe dönmen çok zor..ben Cumartesi oldum Çarşamba günü işbaşı yaptım ama çok zorlandım..tavsiye etmem açıkçası..ne çok oturabiliyorsun ne çok ayakta kalabiliyorsun..

tavsiye etmediğim şey 3 gün sonra işe dönmek..yanlış anlaşılmasın..

operasyonla ilgili de birkaç ay bekleyip bizlerin sonuçlarına göre hareket etmenizi öneririm..ve tabi havalar soğukken yaptırmayı öneririm..ben 16 Mayısta oldum, bugün 17.gün...bir sıkıntım yok açıkçası..ilerleyen günlerde ne olur bilemiyorum tabi...doktorun söylediğine göre 3 ay sonra tamamen netleşirmiş..

1)ELıF2008 (parantez.parantez)
2) TEATR
3) EDAEDA
4) FZLT
5) lolabunny
6) nurgul_gul (şükran)
7) ECEÇINAR(FATOŞ) - Ankara[/QUOTE]
8) Bilge
9) ANIX
10)mell66

X