arkadaşlar merhaba, artık 1 ay bitti ve yağların erimediğini gördükçe içim kıpır kıpır oluyor, çocuk gibiyim öyle çok seviniyorum ki... Allah isteyen herkese nasip etsin inş. özgüvenimi kazandım, artık yolda yürürken bana mı bakıyorlar acaba diye huzursuz olmuyorum.
Angel "ılk defa gidip bir elbise aldım ve bütün alışveriş yapanlar elbise size çok yakıştı bacaklarınız çok düzgün ve güzel dedi. Artık ölsemde gam yemem" demişsin ya aynısını yaşadım bende. okul yıllarından sonra ilk kez etek giydim ve görenler ay ne güzel bacakların varmış, çok yakışmış etek. bundan sonra giyim tarzın bu olsun vs. diyolar. nasıl mutlu oluyorum ama çaktırmamaya çalışıyorum bir yandan da. umarım şu halim kalıcı olur. yaptıran herkesin yağları kalıcı olur. sıkı sıkı tutunurlar bacaklarımıza :)
oğlum bile şaşırdı. daha 2,5 yaşında ama ben etek giyince anne sen bacak açtın, güzel olmuş dedi. yarım yarım konuşuyo tabi. her akşam masaj yapıyorum nemlendirici krem sürerek. bi baktım dün krem almış bacaklarına sürüyo :)