Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar ben 9. gün işe başlayabildim ki hala çk iyileştiğim söylenemez bünyeden bünyeye ve liponun miktarına göre değişir ama benim gibi olma ihtimalini de düşünün işinizi gücünüzü doru ayarlayın. bu arada bi arkadaş bana kime olduumu sormuştu ama ben o sayfayı bulamadım ismini de hatırlamıyorum ben onur erol' a oldum...daha önce de dediim gibi bekleyin arkadaşlar en azından sonbahara kadar tek tavsiyem bu

Merhaba kızlar... Kusura bakmayın işten ve bilg. internet olayında sorun olduğundan yazamadım. Özelden mesaj atan arkadaşların hemen hemen hepsinin sorusu aynı burdan yazayım istedim. Çünkü hepinize mesaj atarken bilmem kaç saniye 2 mesaj için beklemem gerek.. Çok az bi zamanım olduğu için burdan yazıyorum..
3 haftayı doldurdum.. Korseyi çıkardım artık. Şimdi daha rahatım.. Fakat ayaklarımın üstündeki şişlikler tam geçmedi ama onlarında zamanla geçmesi için dua ediyorum.. Şişlikler ve ödemler gidince biraz bacak incelmiş gibi gelsede yinede halimden çok çok memnunum... ılk defa gidip bir elbise aldım ve bütün alışveriş yapanlar elbise size çok yakıştı bacaklarınız çok düzgün ve güzel dedi. Artık ölsemde gam yemem...:) allahıma her gün dua ediyurmm. Bana bu sıkıntıyı verdin geçte olsa bir caresini verdin diye..:''')... operasyon bahsedilen gibi çok basit bir operasyon gibi gözükebilir ama sonrasında en az evde 10 dinlenilmeli bence.. operasyonu ol 2 gün sonra işe git bence mümkün değil...Refakatcıya gerek varmı diye sormuş marienna.... ben ön görüşmeyede operasyonada yalnız gittimm. Bana bülennt bey ve ekibi inanılmaz yardımcı oldu... Hiç bir refakatcıya ihtiyaç duymadım. Çok ii baktılar... Eger bacaklarım erimez böyle kalırsa yaşadığım her şeye değer diyorum. Ben şu anki halimde çok memnunum. Umarım allahım herkesin gönlüne göre verir. Hiç kimsenin yağları erimez...Hiç bir daha bu operasyona ihtiyaç duymayız...

Bence bir insanın en ihtiyaç duyduğu şey hayır duadır... Ben operasyondan sonrada bülent bey ekibine çok dua ettim... Bacaklarım şu haliyle kalır ve hiç bi sıkıntı çekmezsem herhalde ölünceye kadar da dua edicemmm...Diyorum ya en büyük hayalimi gerçekleştirdii. umarım onun ve ekibininde hayatta istedikleri en büyük hayalleri neyse gerçeşleşir.. Hep böyle dua ediyorum cünküü. burdaki arkadaşlar içinde aynı duaları ediyorum inanın..Herkese allahım gönlüne göre versin.......

angel senin adına çok sevindim canım allah mutluluğunu daim etsin.bende pazartesi gidiyorum allah izin verirse.çok heyecanlıyım.birşeyi merak ediyorum korseyi çıkardım dedin bacaklarındaki morluklar tamamen geçtimi canım.rahatlıkla etek giyebiliyormusun?

angel canim mesajlarımıza cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. ayrıca senin bu kadar mutlu olman bize de mutluluk ve cesaret veriyor.

asu mrb cnm öncelikle hoş geldin aramıza doktorun adı bülent cihantimur googlendan aratırsan yerine ve teline ulaşabilirsin tahlillere gelince onlar sana söylüyorlar cnm neler oldugunu ister orda ister bulundugun yerde yaptırıp gidebilirsin bu arada evde boya badana oldugu için fırsat buldukca girebiliyorum şuan genel olarak çok iyiyim corabı yarın cıkartıyorum dün 3 hafta oldu şişlikler ödem gitti bacak incelmiş gibi görünüyor biraz şekil olarak oturmaya başladı ceviz gibi olan kütle dagıldı çok şükür korseyi daha cıkarmadım 1 ay dolsun öle cıkarıcam seselinya cnm merak etmişsin saol resimleri fırsat buldugum an eklicem merak etme:) oturdukca daha da güzel oldugunu düşünüyorum gerçekten bülent beye sonsuz tşkler 3 ay sonra kontrole gidicem sanırım, kendisine bi hediye alıp gidicem bizleri bu dertten kurtardıgı için dualarımızıda eksik etmicem allah herkesin gönlüne göre versin inşlh

leydi canım çok teşekkürler cevap vermişsin. senin adına o kadar mutluyum ki inşallah bizler de bu dertten bir an önce sağlıkla kurtuluruz. Allah mutluluğunu daim etsin

amin cnm cok tşkler darısı sizede olcak inşlh hayırlısı olsun tabiki en başta sizlerde mutlu olursunuz inşlh dualarımız sizlerle herkesle

Nurgül selam...

Bülent Beye yaptıracaksan yani onun yaptığı yöntemde 3 gün sonra işe dönmen çok zor..ben Cumartesi oldum Çarşamba günü işbaşı yaptım ama çok zorlandım..tavsiye etmem açıkçası..ne çok oturabiliyorsun ne çok ayakta kalabiliyorsun..

slm canım o zaman benim ya işten ayrılmam gerekecek yada süresiz erteliycem mecburen çünkü imkansız 5 gün bile izin alamam işyerinden :KK43: neyse vardır bundada bir hayır, inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur cevabın içinde çok tşk ederim canım

Son düzenleme:
angelcim senin adına cok sevindim.umarım hic erimezler.leydicim senin de mutlu olman cok guzel. kızlarr kendinizi iyi hissettiginiz zaman su bulusma isini yaparsak fena olmaz zemuszemus

Kızlar ben hala ısrarla ortopedik bir çözüm arıyorum. (Benim gibi dizleri birleşmeyen şeklinde olanlarımız için)
Şu linke bi bakın:

http://www.gununfirsati.com/img/urun/imgsag/5914-img_2.jpg için Google Görsel Sonuçları

acaba bu cihaz işe yarar mı? Araştıran var mı? Az önce bi ortopedi doktoruna mail atıp sordum. Cevap bekliyorum. Ama bir sürü ortopedi doktoru mail adresi bulup hepsine aynı soruyu soracağım. Artık hangisi cevap verirse....

slm parantez, duşundüğün ortopedık tedavı yontemı bana da cok mantıklı geldı. Bu konununda uzerınde durup mutlaka bu sorunuda gıdermeye calısıcı bu tur bırseyler bulalım. senı bu arastırmaların konusunda desteklıyorum. Bende arastırmaya basladım. ayrıca kontrole gıttıgımde doktoruma tekrar sorucam. Ancak daha once Onur Erol ılede gorusmustum. Ilızarov yada daha baska hangı yontemler kullanılarak bacak ıstedıgımız forma gelebılır dıye. Lıpo yada yag enjektesı olsun dıye degıl, bacagıma her ne gerekıyorsa onu yapalım dedım. Boyle bır yol olsaydı onlar soylerdı herhalde. ama yınede arastıralım tekrar. belkı bırseyler cıkarabılırız.

Özelden ve burdan ii niyetlerini sunan ve bu mutluluğu benle paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekürler...Umarım her şey sizinde istediğiniz gibi gider....Ama acelesi olmayan arkadaşlara ısrarla şunu söylüyorum.. Bizleri biraz daha bekleyin. En azından şu 3 aylık dönem dolasıya kadar...En azından daha rahat karar verirsiniz. Bide sıcaklarda korse giymek bence çok zor.. ben çalıştıgım çin söylüyorum. Korsenin üzerine kıyafetle işe gitmek yazın çok zor . Ama yine allahım yanımdaydı bu sene yaz ankaraya geç geldi:))

Zoey bu arada senin sorularına cevap vermeyi unuttum. kusura bakma..... benim bacaklarımda hiç morluk olmadı. Yalnızca lipo yapılan kısımlarda az bi morluk oldu. Zaten ödem ve morluk için krem veriyorlar onu sürüncede kısa zamanda geçti onlarda.. Hemn etek giyemedim. Batmalar ve oturma kalkmam ii olmadığı için. 3 haftayı doldurmayı bekledim....Şimdi herşey yoluna girdi. Yalnızca iş yerinde 10 saaate yakın oturarak çalıştığım ve ayaklarımı dinlendiremediğim için ayakllarımın üstündeki şişlikler geçmedi. Ayak parmaklarım bile şiş...

Arkadaşlar Bülent Cihantimur bacakları düzeltmek için ne kadar istiyo? Bende gitmek istiyorum ama çoook çalışmam lazım çook :KK43:(

kızlar iyi cesaret var sizde tabi birde aileniz destek valla bende isterim ama benim için hayal gibi birde ameliyat sonrası iyileşme süreci falan basit şeyler değil sanırım gözü karartmak lazım ve sonuca katlanmak iyi yada kötü!!!

arkadaşlar merhaba, artık 1 ay bitti ve yağların erimediğini gördükçe içim kıpır kıpır oluyor, çocuk gibiyim öyle çok seviniyorum ki... Allah isteyen herkese nasip etsin inş. özgüvenimi kazandım, artık yolda yürürken bana mı bakıyorlar acaba diye huzursuz olmuyorum.
Angel "ılk defa gidip bir elbise aldım ve bütün alışveriş yapanlar elbise size çok yakıştı bacaklarınız çok düzgün ve güzel dedi. Artık ölsemde gam yemem" demişsin ya aynısını yaşadım bende. okul yıllarından sonra ilk kez etek giydim ve görenler ay ne güzel bacakların varmış, çok yakışmış etek. bundan sonra giyim tarzın bu olsun vs. diyolar. nasıl mutlu oluyorum ama çaktırmamaya çalışıyorum bir yandan da. umarım şu halim kalıcı olur. yaptıran herkesin yağları kalıcı olur. sıkı sıkı tutunurlar bacaklarımıza :)
oğlum bile şaşırdı. daha 2,5 yaşında ama ben etek giyince anne sen bacak açtın, güzel olmuş dedi. yarım yarım konuşuyo tabi. her akşam masaj yapıyorum nemlendirici krem sürerek. bi baktım dün krem almış bacaklarına sürüyo :)

yerim ben onun minik bacaklarını:)) canım yaa, çocuk anneden ne görürse yapıyor işte yavrumm ısırasım geldi valla...papatyacım gerçekten mutlu olmana, etek giyebiliyor olmana çok sevindim arkadaşım, gerçektende hepimizin hayali bu, inşallah bizlerde bu sorundan kurtulup mutlu oluruz. canım son halinin fotoğrafını koyarsan çok seviniriz ve yorumlarımızı yaparız, gerçekten merak ettik...

X