Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydi hiç takılma...benim normalde yani ameliyat öncesi sağ bacağım soldan daha inceydi..birçok insanın da öyledir..
bu kadar milimetrik incelersen üzülürsün..bence çok düzgün ve güzel görünüyor..şiş falanda göremedim ben..moralini bozarsan bütün sinir sistemin etkilenir ve iyileşme sürecini de olumsuz etkilersin..

fıstık gibi görünüyor..boşuna üzme kendini...

leydi canım hiç üzme canını gayet güzel görünüyorlar.evt sağ bacağında çok az şişlik var ama daha yeni güzelim.bekle biraz 2 ay geçsin ondan sonra bak.bahsettiğin şişliğide göremedim canım çok ince ayrıntılara girip üzme kendini.

Bacaklarin gercekten harika olmus leydicigim, ama durust olmak gerekirse sol bacakta bilekten yukarisi ice dogru ince biraz, sag bacak mukemmel. Ama dedigin gibi belki tamamen oturmamis olabilir. Bende iki sene once basen bolgeme karboksiterapi yaptirmistim, ayni sorun bendede olmustu, sag basen bolgem soldakinden kalindi, gerci halada oyle, ama yapicak bisey yok. Ama asil sonuc icin istenen zamanin dolmasini beklersen daha iyi sonuc gorursun, simdiden kafana takip bosuna uzme kendini. Hersey olacagina varir, dusunup yersiz huzursuzluklar yaratma simdiden kendine moralini yuksek tut. Ayrica tulsacim, harika yorumun icin tskler cnm, hepimizin diline tercuman olmussun.

saolun kızlar yorumlarınız için tşk ederim ama bugun biraz önce seselinaya kameradan gösterdim o gördü nasıl oldugunu isterse yazsın size gördügü farkı

evet kızlar az önce kameradan leydinin bacaklarını gördüm çıplak haliyle, gerçekten aradaki fark bariz belli sağ kalın sol baya ince ve iç tarafinda ceviz büyüklüğünde şişlik var bunu anlamamak mümkün değil, inanki çok üzüldüm başıma ağrı girdi. inşallah zamanla o şişlik iner. iki bacak arasındaki farkta bi şekilde kapanır. bülent beye durumu anlatıp konuşacaktı bakalım haber bekliyorum. Allaha dua ediyorum inşallah hiçbirimizin çabaları boşa gitmez.

merhaba arkadaşlar,
bacaklarımın son halini sizinle paylaşmak istiyorum. leydi daha önce de dediğim gibi iyileşme döneminde iki bacağın gelişimi eşit olmayabilir dedi doktor. ama sonunda düzelicekmiş. biri daha hızlı iyileşirken diğeri daha yavaş olabiliyormuş. aynı sorun bende de var. resimlere bakınca anlarsınız zaten. bende artık korse yok. özellikle sağ bacağımda girintili çıkıntılı bi şekil oldu. her akşam nemlendirici sürüp masaj yapmamı söyledi doktor bu şekilde geçer telaşlanma diyor ama içim pek rahat değil.
fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

$Görüntü231.jpg
$Görüntü232.jpg

resmi aynadan çektiğim için elimde çıkmış. telefon reklamı gibi görünüyor :dance:

şişliklerim tam olarak geçmedi hala, bu yüzden cesaret edip etek giyemiyorum dışarda.
aslında sabırsızlanıyorum. bir de benim bileklerime birşey yapılmadı. eğrilik olduğu gibi duruyor. bu durumda beni rahatsız ediyor haliyle. şimdi gerçek fikirlerinizi bekliyorum sizce etek yada tayt (en çok bunu istiyorum) giyebilirmiyim? yoksa gizlenmeye devam mı? lütfen aklınızdan geçenleri söyleyin...

papatya cnm evet seninde öle sol bacagında özellikle allahım inşlh düzelir hepimizin emeklerine deger inan şuan cok kötü oldum benimde sol bacagımda senınkı gibi girinti cıkıntı var saatlerce masaj yapıyorum ben de tam yumuşuyo sonra geri birikiyo ceviz gibi oluyo allah utandırmasın inşlh da düzelsin zamanla başka bişey istemıyorum hepimiz için

papatya cnm ben tüm içenlıgımle yazdım fikrimi etek yada tayt için bekle daha erken bence biraz daha otursun bacakların gerçekten benimkı gibi girinti çıkıntı var dobra dobra söylüyorum ama bacakların oturunca güzel olacak belli incelik kalınlık yok hiç olmazsa ikiside aynı görünüyor

leydi çok teşekkürler cnm.
inşallah sonunda hepimiz memnun kalırız. parayı denkleştirmek, acı çekmek, eşleri ikna etmek vs. vs. umarım bunlara değer... ama ben çok karamsar değilim, olmamaya çalışıyorum... hep beraber masajlara devam :)

arkadaşlar ben amaliyat olalı tam 10 ay oldu benimde öyle bi bacagım diğerinden ince artık hastalık haline geldi her sabah ölçüyorum aralarında 1 cm fark var normali budur belkide sıkmayın canınızı

askos canım fotoğrafını koyma imkanın varsa çok seviniriz. 10 ay baya uzun bir zaman görmek istiyoruz lütfen koyarmısın canım yaa.

cok isterim hatta tlf çektim ama tel kablom yok nasıl yüklenir onuda bilmiyorum benimde bileklerime yapmadı doktor sakıncalı zaten çok hareketli yaglar çabuk eriri dedi.

papatyatarlası ve leydi...hemen telaşlanmayın...2 bacakta iyileşme süresini tamamlasın bakalım..hem, doğal halinde bile herkesin farklılıkları vardır ama dikkat edilmediği için sorun da yaratmıyordur.Sizlerin şimdi bütün gün gözünüz orada olduğu için pekçok kusur bulabilirsiniz...ikinizinde bacakları gayet güzel olmuş..şişlikler tamamen geçtikten sonra çok daha güzelgörünecektir..çünkü bileklere enjekte olmadığı için oralarda şişlik yok dolayısıylada diğer taraflar çıkıntılıymış gibi geliyor size..
Hiç moralinizi bozmayın..bence şuanda da rahatlıkla etek giyebilirsiniz.
.

arkadaşlar ben amaliyat olmadan önce nerdeyse istanbulda ki estetik doktorlarının hepsini aradım ve aldıgım tek bi cevap vardı yagların ancak yüzde kırkının kalıcı olabilecegi oda başarılı olan amaliyatlarda.yani bu amaliyatı en az üç kez yaptırmak gerek bunun içinde yeterli yagın olması lazım.çünkü saklanan yaglarda işe yaramıyor. kısacası bu amaliyatı yaptıracak arkadaşların bunu göze alması lazım.bülent by ilgili yorum yapamıyorum ben ilk andan beri söylüyorum acele etmeyin durun biraz zaman geçsin sonuçları görelim diye leydi burda o bize tüm detayları yazacaktır o zaman hep beraber en dogru kararı verebiliriz kendimizle barışık olalım kızlar çünkü hepimiz çok özeliz.unutmayın önce saglık sonra yine sağlık

=)))) derdime derman bi forum olmuş bu.........
bi kaç ameliyatı görüdm gerçekten inanılmazz hoşuma gttiiiii=)
tam karar vereblmiş değilm ama yardımlarınızı bekliyporum arkadaşlar.. yaptıranlar foto eklerse süper olur...

arkadaşlar belki de bir gerçeği kabul etmemiz gerekecek. Bu operasyon sonuçta el yapımı.. iki bacak arasındaki aynılığı ve simetriyi tutturmak belki %100 mümkün olamıyor. Bence çok rahatsız edici de değil zaten Leydicim. Çok dikkatli bakmak gerekiyor. Ama beni kişisel olarak asıl endişelendiren şişlik,çukurluk görünümü oldu. Leydi seninkinde bunu göremiyoruz ama Papatya tarlası senin fotoğraflarında görünüyor bu.. Elbette ikiniz de iyileşme sürecindesiniz henüz, ve değerlendirme yapmak için erken. Ama bence vakit geçirmeden doktorlarınıza danışın arkadaşlar..Sızi aydınlatsınlar, ve yapılması gerekenler varsa en doğru onlar yönlendirirler..

ben aradım ama görüşemedim bülent beyle yarın bidaha arıcam artık papatya corapsız çekmiş fotoyu ben cekemedım kendim, eşime desemde cekmez çünkü görür bacagımı cıplak daha bellı çünkü bugun seselinya gördü zaten gördüklerinide yazdı ayrıca umarım düzelir hepimizin ki

minire ile irtabata geçebilirsin belki leydicim, en eski o sonuçta. ayrıca lütfen canını sıkma, düzeleceğine inanıyorum ben..

X