Bacak dolgusu yaptıran var mı?

angel çok geçmiş memnun kaldığın belli ne mutlu sana ama rica etsek resimlerini koysanda bizde görsek paylaşsak mutluluğunu

Yok yok...
Ne gitmesi. Bu hafta sonu mümkün değil.....
Önce kendi aramızda bi buluşup tanışacağız....

anladım canım ben bursadakilerle irtibat kurmaya çalışıyorum ama yoğunluk varmış bana dönecekler inş. dünden bu yana arıyorum onlarla konuşursam sizinle paylaşacağım canım

buket cnm cok isterim ama eşim izin vermıyor artık buluşma işine sesalinya ile buluşcaktık aslında hatta evime davet ettim ama eşim baya bi kızdı yoksa bende cok isterdim buluşmak konusmak sizlerle tanışmak ama ben hep burdayım bişey olunca ulaşabilirsiniz

hmm kotu olmus. ben gormekte istiodum ama saglık olsun. olmazsa msn de gorusebiliris

Bugün jezabel misafirimdi.... fotolarımı çekti foruma koyucak görmüş olursunuz...benim telde aktarmayla ilgili bir problem oldu o yüzden koyamadım...

Angel çok geçmiş olsun.Benim de şartlarım senin ki gibi iki çocuk,iş ve masum yalanlar olacak. Ama ben 10 gün falan mümkün değil izin alamam. Tam karar vermişken, acaba cumartesi olsa salı işe dönemezmiyim işim hep masa başında zor olmaz umarım. Yoksa yıllık iznimde yaptırabileceğim ama o zaman da fiyatlar artar mı acaba? Of...

aynen bende cumartesi ameliyat olup salı iş başı yapmayı planlıyorum masa başında olunca belki çok fazla zorluğu olmaz bakalım bülent bey ne diyecek bu konuda benim yıllık iznim bile yok önceki ameliyatımı razaman bayramına denk getirmiştim 1-2 gün fazladan izin almıştm ama şimdi bayramı beklersem baya bi beklemiş olurum o zamana kadar fiyata zam yapar mı acaba ya off nerden çıktı bu zam olayı herkes strese girdi istiyoruz ama zaman ayarlayamıyoruz elimizde deil napalım ya

iste angelin bacaklari..... Bence barbi bacagi gibi olmus super otesi....

Eklentiler

• $Goruntu(410).jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 185
  • $Goruntu(409).jpg
    84 KB · Görüntüleme: 134
angelll canım çook güzel olmuş bacakların hayırlı olsun:))ama sankii sağ bacağın sola göre biraz daha kalınmı olmuş yada dahamı fazla şişmiş tabi bunu fotoya bakarak söylüyorum bunuda gözardı etmemem gerek dimi:))daha önceki halinide görmüş olsaydık aradaki farkı daha iyi anlardık.ama gerçekten süppeerrr olmuş

angel ve leydi gerçekten süper görünüyor bacaklarınız, bende kafaya koydum kesinlikle düşünüyorum operasyonu, uğraşamıyacağım sporla falan, en yakın zamanda bursaya gitmeyi düşünüyorum. ayarlamalarımı yapmam gerek. ya hepimiz gaza geldik sayenizde :) inşallah daim olur güzel bacaklarınız. :dance:

Kızlar benim bacaklarımda da orantısızlık var.ayak bileklerim çok ince ve diz kapakların yanı da çıkık biraz tabii. Geçmiş olsun ..Ben de düşünüyorum yaptırmayı ama olur mu ki? Resimlerde gördüğüm kadarıyla bilekler yine ince kalmış sanki:??

nurgul_gul canım sen hangi cumartesi düşünüyorsun...

canım ben 2 ay öncesinde ameliyat düşünemem izin konusu hariç başka bir sebepten dolayı o yüzden belli deil henüz hangi cumartesi olacağı sen ne zaman düşünüyorsun benim gibi en az 2 ay bekleyecek olan var mı acaba fisfisfis

resimler için tşkler angel (ayrıca sanada tşkler jezabel) bacakların çok güzel olmuş gerçekten darısı başımıza

bende hemen yaptıramam herhalde nurgül, hem sıcaklar yaklaşıyor, hemde hazır değilim, yaz sonu gibi düşünüyorum. ama muayeneye gitmeyi düşünüyorum, bakalım ne diyecek dr.bey

angel bacakların cok guzel hiç erimez insallah bacak boyunda uzun gerçekten barbi bebek gibisin sana jezabele leydiye umutlarımıza tekrar ışık oldugunuz için çooooook teşekkürler jezabel bacaklarınla hiç sorunsuz hep mutlu olursun inşallah leydi angel yağlarınız hiççççççç erimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…