Bacak dolgusu yaptıran var mı?

cicili bicili eşini nasıl kandıracagını sormussun ben sana kendi yöntemımı anlatıyım:) benım eşimde başta sıcak bakmadı gerek yok dedi sonra ben cok üzüldüm 1 haftaya yakın cok üzgün durdum mutlu olmadıgımı ona üzgünlügümle gösterdim sonunda dayanamadı sen gülmüyosun hiç madem tmm yaptır dedi ve ölelikle yaptırdım inşlh işine yarar :))))

canım tavsiyen için çok tşk. esım biraz inatçıdır ama o inadı kıracam inş
bu yöntemı denıyecema.s.

sağolun kızlar.benim üste de biraz sorun var aslında farkettiyseniz sağ bacağım sol bacağıma göre daha ince yani üst bacağa da yağ enjekte ettirmek istiyorum aslında,mümkün mü bilmiyorum da. hem iki bacağımın kalınlığı eşitlensin diye hem biraz daha şişmanlasın diye. çünkü dizin üstü olan kısım da pantolonlarım hep bol duruyo.aşağısı zaten sorunlu oraya kesin gerekli.

Ne dersiniz sporla olur mu bişeyler. çok mu uğraşmam gerek sizce :KK43: Etek ve topuklu ayakkabı giyince leylek bacak gibi duruyorum.

sağolun arkadaşlar morelimi ve inancımı yüselttiniz.şimdi daha ümitliyim :))
anix canım senin bacaklarında dediğin gibi leydininkilere benziyor. arada hafif açıklık olmasına rağmen bence ikinizinki de gayet ii.ameliyata gerek bile yok aslında, tabi önemli olan sizin kendinizi etek giyince rahat hissetmeniz. ama ben kendi bacaklarımla kıyasladığım için size ameliyata bile gerek yok. belki kas çalışarak falan toparlayabilirsiniz.benim arada açıklık çok olduğu için öyle kasla falan düzelmez.kilo almaylada alakalı değil ne kadar kilo alırsam alayım bacaklarım şişmanlamıyor. çünkü yapımız böyle benim anneminde genç kızken böyle çırpı gibiymiş bacakları. o yüzden bana ameliyat şart.

anix öncelikle şunu sölemeliyim bacaklarının bence hiçbir amelıyata ihtiyacı yok fakat cok cok kafana takıyosan sadece diz kenarındakı yaglardan hafif bir şekilde alınabilir ve dizin hemen altındakı oyukluga enjekte yapılabilir onun haricinde baldır kısmın gayet güzel ve birleşik yanı bence hiçbir operasyona gerek yok benım bacaklarım senınkı kadar bile degil di ilk hali fotoları bi karşılaştır istersen bacakların egride degil düzgün yapıda dizlerinde öle senın yerınde olsam yaptırmazdım benım hem baldır kısmım da aralık vardı hemde oyukluk hemde diz kenarında yag dedigim gibi illada kafana takıyosan dedigim işlem yapılabilir çokta basit bir işlem olur senınkı

cicili dene cnm ama sakın gülme hep üzüntülü dur gülmezsen gerçekten işe yarıyor çünkü erkekler genelde gülen eş görmek isterler inşlh yarar işine cnm haber verirsin bizede :))

leydi ve anix bence size gerekli olan ii bi spor hocasından size yardımcı olacak bilgiler almak. sporla kasla kesinlikle toparlarsınız. elifinde dediği gibi kas çalışın yeter bencede.

sağolun kızlar; ya işte zayıf geliyor bana, vücudumun üst tarafı normal, alt tarafı zayıf. ben en iyisi sıkı bi spora başlıyayım bikaç ay uğraşmam gerek sabırla. sözünüzü dinleyeceğim. :CüvCüv: burayı takibe devam. öpüyorum hepinizi.

kızlar bülent bey bursada fiyat konusunda konusucam gün içinde sizede mutlaka haber vericem bana ona göre isim yazdırın hemen

slm bende sitenize yeni uye oldum, ve hemen karar verdim:))) listeye benide ekleyebilirsiniz. Yeni uye oldugum icin nasil gizli mesaj yollanicagini bilmiyorum. rica etsem bu konuda yardimci olurmusunuz.?

cnm öncelikle hoşgeldin özel msj yollamak için yollamak istedigin kişinin nikine bir kere tıklıyosun küçük pencere acılıyor orada özel msj gönder seçenegi var secip msjını yazıp göndere basman yeterlı ordan bana isim soyisim yazabilirsin fakat şuan tam kesin bir sonuç yok elimizde dün arkadaşlarımızdan birisi bursaya gitti görüşmeye onu beklıyoruz gelmesini ona göre bir sonuç elde edicez ve karar vericez sanada haber veririz cnm iyi günler

Cok tsk ederim, benim icin sizlerin dusunceleri cok onemli. Cunki ben yurt disindayim, oyle detayli arastirabilcek ve gidip gorusebilcek durumda degilim. Ama 2 temmuzda tr ye geliyorum bu sene tatil yapmiycam ve gidip mutlaka bu dertten kurtulcam. Ben neden bu kadar zaman beklemisim diyede hala hayiflaniyorum:KK43:((( iyiki sitenize girdim ve iyiki rastladim size. Bu bile bana simdiden umut asiladi. Tekrar tsk ediyorum cevabinizi bekliyorum hakkimizda hayirlisi...

Kızar, aranızda hiç ortopedi doktoruna görünen var mı?
ılizarov yöntemi için değil. Bacakta ööle aylarca bir cihaz kalmayacak. Ama bazı eğrilikler tek ameliyatla düzelebiliyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Hep yağ yağ yağ diyoruz. Bacakları çok eğri olmayan arkadaşların sorunu yağ ve kasla çözülür de. Benimkiler biraz zor. 41. sayfadaki minirenin resmindeki bacakları biraz inceltirsek benimkiler olur. Hatta benim dizlerdeki çıkıntıya rağmen dizler arası mesafe 3-4 santim. Bi de çıkıntıları aldırsam daha da açılır. Benim durum en vahimimiz galiba.

Ortopedi bilgisi olanlardan yanıt bekliyorum.....

elifcim senin kas çalışması nasıl gidiyo işe yaradımı ben 2 gün yaptım sonra bıraktım.
Eğer işe yaradıysa tekrar başlamayı düşünüyorum bende eğrilik felan yok sadece diz altım biraz ince özellikle bileklerim oyüzdende ameliyat olmak istemiyorum.kas çalışmasını tekrar denemeyi düşünüyorum

birde ben şu göğüs büyütücü kremlerinin vücudunuzda ince olan bölgelerinizde etkili olduğunu okudum
bende gögüs büyütücü kremi aldım ona başladım bu kremin garantisini veriyo satıcı etkili olmadığı takdirde geri iade edip paranı geri alıyosun. Ama ben bacaklarıma sürüyorum bilmiyorum faydası olucakmı deniyorum işte çaresizlikten

elifcim senin kas çalışması nasıl gidiyo işe yaradımı ben 2 gün yaptım sonra bıraktım.
Eğer işe yaradıysa tekrar başlamayı düşünüyorum bende eğrilik felan yok sadece diz altım biraz ince özellikle bileklerim oyüzdende ameliyat olmak istemiyorum.kas çalışmasını tekrar denemeyi düşünüyorum

Kas çalışması iyi gidiyor. Bir buçuk ay oldu. 2 cm kalınlaştırabildim. Rejimdeyim sürekli kilo verdiğim için bi duraklama oldu. 1-2 haftadır bi gelişme yok bu yüzden. Ama İlk ay çok iyiydi. Sonuç alman için muhakkak düzenli yapman lazım. Ben bir ayda her gün yaparak gelişme gördüm. Ara verince olmuyor. Azim ve sabır lazım. Ameliyattan kaçacaksak düzenli yapmamız gerekiyor... Be duraklamaya rağmen devam ediyorum. Sen rejim yapmıyorsan sorun yok. Daha hızlı gelişme görebilirsin...

Bende spor yapıyorum hergün onun olumsuz etkisi olurmu bilmiyorum.Fakat şunu diyebilirim 6 aydır pilates yapıyorum çok faydasını gördüm tafsiye ederim sadece rejimle olmaz bence 6 ayda belim 7 cm inceldi sırt bölgem ve kollarım inceldi.Ben 2 doğum yaptım peşpeşe çabuk zayıfladım ama göbekten kurtulamıyordum pilatesle baya inceldim öneririm.

ebr06, tavsiyelerin için teşekkür ederim.
Ben de 2 yıl önce doğum yaptım. Fazlllığım kalmadı aslında. ınceyim. Ama hep tatmin olmayız ya, iki kilo daha versek iyi olur hesabında uğraşıyorum işte. Zaten rejimi bırakıyorum. Gerek yok artık. Vücut şekillendirici hareketler yapacağım ve tabi bacak kası çalışmaları...

X