Bacak dolgusu yaptıran var mı?

minireye ilk başta 5000 demişler minire msjında yazmıstı bunu sonra minire doktorla özel konusup 3000 e indirmiş indirim yaptıgını söledi diye biliyorum ben minirenin yazılarına bakın bi isterseniz 23 mart 2009 da oldu minire ben doktor beyın elemanına sordum yeni fıyat bunlar dedi siz 2008 de görüşmüştünüz dedi ama bende diyorumkı bir olursak 3000e indirttirebiliriz diyorum

Kızlar merhaba
Bende dün bülent byle telf.görüştüm banada 6.000 dedi baya ısrar ettim 4 500 indi anca 2 500 veya enfazla
3 000 olursa yaptırabilirim.Ben bir ay öncede görüşmüştüm ama ordaki bayanla bana toplam 4 000 tl demişti bülent bey ün yaptıkça fiyatı arttırıyo
birde minire senin daha öncede bacakların kalınmıydı yoksa operasyondan sonramı kalınlaştı bana özelden msn adresini yazarmısın lütfen

sevgili arkadaşlar...şunu söylemek istiyorum.biraz geri sayfalara gidip okursanız gereken herşeyi bulabilirsiniz.bana özelden msj atan arkadaşlarada diyorum.çünkü hep aynı şeyleri anlatıp duruyorum.duruyoruz..doktor banada 5000 dedi.ben pazarlık yapmadım.daha öncede söylemiştim.leydiye ve edaeda yada söyledim özel bir durumum vardı.bundan dolayı rica ettim 3000 e yaptı.durum bundan ibaret kızlar.sizlerinde dediği gibi daha ameliyat olalı 10 gün oldu.şimdilik durun iyi.erime yok.ama doktor erimeme garantisi veriyor zaten.eriyip erimediğini ilerki günlerde sizlerle paylaşırım zaten..dr.bülent cihantimur. klnik no.0532 422 42 73..yeri bursada 3 katlı oldukça lüks bir yer.zaten telefon açarsanız zaten sizi makbule hanıma bağlıyorlar..eğer ararsanız minireni arkadaşıyız diyebilirsiniz.artık indirim yaparlarmı pazarlık edermisiz o sizinle onların konuşmasına bağlı.sevgiler....arkadaşalr birde fotoğrafları zaten forma yükledi leydi arkadaş.daha önce dediğim gibi lütfen önceki sayfalara bakınız orada var...

yağ tarnsferini bülent beyden başka yapan doktor yokmudur
Bende google den arattım bide ist.Ahmet karacalar diye bir doktor buldum prof.kendisi ama irtibata geçmedim. Bide onu aramayı düşünüyorum.ınş.oda ypıyodur.En azından yakın bursa ters kalıyoo bana

Ama galiba ahmet karacalar bu işlemi yaşlanmış yüzlere uyguluyor.
Yazısından öyle anladım

''Tüm bunlara rağmen şunu asla unutmayalım ki tıpta asla garanti olmaz. yağ transferi yaptığımız bölgede bir enfeksiyon gelişir ve bacak çok daha kötü hale gelebilir.!!! ''

Bu sözler doktora ait..daha düşünecek bişey kalmamıştır!

Yaaaa kafam karıştı yaa.. Yine umutsuzluğa düşmek istemiyorum.. Bülent bey şimdi fiyatta indirim yapmıyacağınımı söylüyor. Yazısından bu anlammı cıkıyor. (((((( Ya böyleyse cok kötü(((( Tamam anladık minirenin özel durumundan dolayı indirim yapmış bize o fiyata yapmıyacağını söylüyor ama söylediği fiyatlarda yüksek (((( birazda olsa bizede indirim yapmalı ben de telefon açmayı düşünüyordum napsam şimdi bilemiyorum kiii........bide enfeksiyon filannnnnnn insan korkuyor yaaaaa...

Minire sende rahatsızlık varmı şimdi yaaaa...1 hafta sende istirahat mi ettin? ışe filan gitmek mümkün değil mi? Tam herşey yolunda derken insanın kafası karışıyor yaaaaa..bune böyle yaaa....(((

"Estetik cerrahide başarı kadına bakış açısı ile ilgili olduğunu düşünüyorum ve ben kadınları güzelleştirmekten.onları mutlu görmekten büyük haz alıyorum. " bunu söylüyorsunuz bülent bey.. bu forumdaki kadınları mutlu görmeniz için fiyatta indirim yapmanız gerekkk. NE KADAR HAYIR DUA ALACAĞINIZI BıR DÜŞÜNÜNNN..... Zararına yapında demiyoruz tabiki amada yinede biraz daha uygun fiyatt............... senağlama Çok üzgünüm çoook

Minire yaşadığın bu operasyonu bizimle paylaştığın için teşekürler.....Hepimizin tekrar ümitlenmesine sebep oldun.....

Ya yapmayın yaaa buraya bir ümitle giriyoruz bişeyler paylaşıyoruz. Belkide kimseye söyleyemediğimiz kompleksi burda özgürce haykırıyoruz. Bu bile benim için önemli.. böyle atışmalar bizleri birbirimizden uzaklaştırır. Burda olmanın ne anlamı kalır kii o zaman
Ayrıca eda 6000 dedin ya şok oldum yaa... hiç mi indirim yapmıyor. Umutlar yeşermeden sönecekmi yaa, çoğu insan bu fiyat konusundan erteleyecek.. ( yıkıldım resmen... zaten bu operasyon korkutuyordu ya bişey olursa diye artık para konusuda daha bir korkutur oldu ((((((

Merhaba,
Şayet bir yönlendirme veya sahtekarlık seziyorsanız lütfen bunu kötü içeirk bildir linkinden bize bildirin. hakaretleri ettikten sonra kendimi savunma hakkım yokmu diye sakın bana özel mesaj atmayın.
ıyi paylaşımlar dilerim...

kazen tşk ediyorum sana forumu actıgın için cok saol eminim bir daha böle şeyler olmayacaktır msjlarımı dikkate aldıgın için ayrıca tşkler

arkadaşlar neler olmus böle neden böle oldu ya biz hepimiz burada birbirimiz için varız birbirimize yardımcı olabilmek için burdayız bunu unutmayalım lütfen arkadaşlar bu arada size dedimki tektek aramayalım bülent beyı hepimiz isim verelım liste yapalım en az 10 kişi olalım indirim kolay olsun dedim ama herkes tek tek aramıs bülent beyde artık 6000 dende inmiyormus oldumu şimdi bu hadi bakalım şimdi ne yapıcaz kızlar

Arkadaşlar merhaba forumunuzu daha yeni gördüm fakat tüm sayfaları okumaya çalıştım. Benim boyum ve kilom arasında çok fark var (22) ve vücudumda yağ falan da yok zaten. Bu farkı biraz kapatırsam bacak aralığımın da dolacağını söylüyorlar, gerçekten öyle mi? Beni rahatsız eden ise aralıktan ziyade dizlerim. çünkü her iki dizimde de parantez var, dizlerin birbirine baktığı iç tarafta, yani bacaklarımi kapayınca bu parantezler birbirine çarpıyor benneyaptımki. Dolgu yaptırmadan direkt bu diz sorununa müdahele edilebilir mi bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Parantezin birbirine çarpmasını anlamadım. Senin bacaklar kapanınca ayak bileklerin birbirinden uzakta mı kalıyor. Yani ters parantez mi. Yoksa sayfa 41'deki resimdeki gibi mi? Ona göre fikir yürütebiliriz.

Arkadaslar,
bana Nazim Durak implanti 6000 tl ye yapti. Bi de uste4lik diz iclerime lipsuction yapip aldigi yaglari elmacik kemiklerime enjecte etti. Bu implantin kendisisi zaten bir suru para.
Bence Bulent bey biraz fazla istiyor. Ama merak etmeyin, siz klinigi arayin, ben bu kadar para verebiliyorum diyin, telefon numaranizi birakin. Onlar sizi ararlar. Bu tipik bir estetik cerrah taktigidir. Sizi biraz fiyatta once zorlarlar. Sonra bu parayi veremiyeceginizi, yanio ameliyattan vazgectiginiz anladiklari anda fiyati dusururler.

slm kızlar benimde bacaklarim egri hatta çarpık ve cocukluktan beri bunun sıkıntısını çok çektim ama su andada feci takmıs durumdayım ve ameliyat dusunuyorum
ama 3000 4000 veremem esim musade etmez
az önce izmir tepecik devlet hast. görüstüm orasida bu ameliyati yapiyormus ama fiyat vermedi devlet hastanesi oldugu için daha uygundur diye düsünsüm
devlet hast. bu ameliyati yani bacak dolgusu yaptıran varmi
ve sizce özelmi yoksa devlet hast. secmeliyim

valla kızlar bülent bey 6000 den inmiyormuş ben vazgeçtim ankarada bir doktor var nebil bozdogan bana 3000 fiyat verdi ben ona gitmeyi düşünüyorum isterseniz sizde bi görüşün derim jezabelınde dedigi gibi zaten implant 6000tl ben zaten magdur oldum daha önce harcadım para şimdi okadar harcayamam en mantıklısı ankarada bir doktora gitmek hem fiyatta uygun düşünürsenız nebil beyle sizin içinde görüşürüm bülent bey fiyatta baya ısrarlıymış çünkü ben vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…