Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Minire, Doktor İstanbul'da nereye geliyor, bi görüşsek...

selam elif.doktor cuma günü nişantaşına gelecek.benide orda muayene etmişti.ama 2 den sonra heralde esra ceyhanda olacakmış.bizbugün eda eda isimli arkadaşla beraberdik onun için randevu aldık .açık adres edaeda da mevcut..ama gitmeden randevu alın isterseniz çünkü çok yoğunluğu varmış.bence bi görüşün kızlar kafanız yatarsa neden olmasın...

kızlar bence fiyat konusunda esneklik isticeksek tek tek gitmeyelım görüşmeye hepimizin birbirimizden haberi olsun derim mesela bülent bey hepimizin bir oldugunu bu forumda beraber oldugumuzu bilsin ona görede fiyat isteyelim derim ben mesela isimlerimizi verelim bülent beye ona göre de yardım isteyelim kendisinden, tekrar fikir beklıyorum sizden angel cnm tabiki müsait bir zamanda görüşmek isterim bende ankaradayım nasılsa hadi kızlar ne diyosunuz ona göre arayım bülent beyi

minire cnm bu arada benim eşimin arada ist işleri oluyor eşim iş için geldiginde bende mutlaka onunla gelip senınle görüşmek isterim senin için de uygun olursa ne zaman olur onu bilemem ama işi düşerse mutlaka görmek isterim seni kaydirigubbakcemile5

leydi bence de fiyat konusunda katılıyorum canım ben de varım bu kampanyaya:)

müsait olursam tabiki görüşürüz sevgili leydi

aynen leydi benim de adımı yaz sana özelden isim soyisim verelim (gerçi biz msnde görüşüyoruz devamlı ordan yazarım ben sana ) bize 1 yıl içinde değişmeyecek uygun bir fiyat versin sonuçta hep beraber görüşmeye yada ameliyata gidemeyiz:)

Minire,
Peki sen Bursa da ameliyat olunca nerde kaldın, istanbula kaç gün sonra döndün. Ablam da ynı ameliyattan istiyor çünkü onun hem gobeği var hem de bacaklarının üst kısmı sorunlu oldupu için başka yöntem olmaz diye düşünüyorum.

doktorun kliniği var 3 katlı orda ameliyat oldum . gecede orda kaldım.

Merhaba arkadaŞlar bence bıraz bekleyelım ÇÜnkÜ mınıre amalıyat olalı daha bı hafta olmuŞ ŞıŞ daha ne kadar kalıcı olacak bellı deĞıl bende bı kez yaptırdım ılk bı kaÇ hafta Çok gÜzeldı sonra en az yarısı gıdıyo.mınıre umarım hepsı kalıcı olur ve bızlerın umut ıŞıĞı olursun

bu arada ben temmuz ayında istanbul da güneri uysala yaptırdım aslında yarısından fazlası kalıcı oldu ama bileklere uygulamıyor benim bileklerimde çok ince o yüzden tekrar yaptırmak istiyorum yag alınan ve enjekte edilen yerlerde de hala izler var bunlar gerçi bi iki dikişlik izler ama zamanla geçermi

minire..randevuyu nişantaşında biryerden mi alıcaz...adresi teli nedir..eda nerden randevu aldı..
arkadaşlar..randevu alabilen oldu mu...

Kızlar.. beni de çağırın mutlaka ben de yaptırma istiyorum Allah nasip ederse bir an önce. Bülent beyle ben görüştüm bana da 5000 tl dedi ve 4000 tl ye indi anca. 3000tl olursa yaptırabilirmi anca ben..oplu gidersek bişeyler yapr mı acaba? bi de iyileşme süresi 1 haftaymış( benim işten izin almam imkansız.. nasıl olucak bilmiyorum?

güzelderya sen yaptırmıstın bir kere olmadımı istedigin gibi durumunu anlatırmısın cnm bizi bekle biz grup kurcaz bülent beyden fiyatta esneklık isticez hepimiz ben 3000 e indirtmeye çalışcam hala arkadasları beklıyorum isim yazdırmak için ne kadar cok kişi olursak fiyatta okadar indirim yaptırırız zaten tek dilegim 3000 e indirttirmek oda bize baglı toplanmamıza baglı hadi kızlar isim yazın bana liste yapıyım doktora söleyim beklemeyelım böle

guzelderya...minire yeni yaptırdı...zaten 3000 tl imiş..pazarlık mı yaptı acaba bilmiyorum ama bir arkadaş görüşmeye gittiğinde 6000 demiş..sanırım 4000 e inmiş...
ıyileşme süresinin bir hafta olduğunu doktor mu söyledi sana? ama minire çok rahat olduğunu söylemişti...yani işe gitmene engel olmaz heralde...çünkü morluk falanda olmamış...

leydi canım...sen minireyle görüştün...ona zaten 3000 e yakın yapmış (3000 bile değil) hem o doktorla yeni görüştü..eda için randevu almışlardı...sen edaeda ile görüşmedin mi.

yok abla ben eda ile görüşmedim fiyatı 5000 6000 yapmıs bülent bey sonra inmiş tabi ama minirenin durumu farklı biraz bana 3000 dediginde 2008 senesıydı zam gelmiş ama işte ısrar edersek ve 1 olursak mutlaka 3000 gibi bir rakama indiririz die düşünüyorum bu 1 hafta konusuna gelince evet 1 hafta evde istirat ediyosun falza ayakta kalmamaya özen gösteriyosun benım doktorumda demişti bunu

leydi canım..ben anlamadım??? minire 23martta olmuş...2008 de değil ki....hem indirim yaptı falanda demedi...100/100 zammı olurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…