Arkadaslar,
Ben de bu sitenin birtakim doktorlarin reklam araci oldugunu duydum. Hatta dun bir arkadasim Ankara'lı bir doktorun adını verdim. Ama kesinlikle inanmadım çünkü bu adı geçen doktorun, en azından bizim forumumuzda hiç adı geçmiyor.
Bu arada Minire ye de çok geçmiş olsun diyorum.
Fakat kızlar lütfen beni dinleyin. Doktorların verdiği garantilere kesinlikle inanmıyorum ben. Ben biliyorsunuz Nazım Bey'e ameliyat oldum. Olana kadar da doktorun bana verdiği garatilere kesinlikle inanmadım. Hatta bu yüzden de Nazım Bey bana çok sinir oldu. Şu anda çok memnunun. eski halimin resmi yok ama benim de bacaklarımın altı Minireninliler gibiydi. Bi ağda yaptırayım da size resim göndericem. Evde sürekli kısa elbiseler giyorum, ve şu ara ucuzluktan kendime sürekli tayt ve dar kotla giymek için çizme alıyorum.
Su an için yürümemde hiç problem yok. Yani bacağımda birşey olduğunu hissetmiyorum bile. Dikiş izlerim daha iyi... Yaza kadar geçer diye düşünüyorum.
Neyse, ben asıl konuya dönmek istiyorum. Benim şu ana kadarki tecrübelerim bana öğretti ki KIMSEYE DOKTOR TAVSIYE EDILMEZ.
Bir kere hertürlü ameliyatın bir riki vardır. Özellikle
estetik ameliyatlarda bu risk daha yüksektir. bana süper bi bacak yapmıştır, size yapamayabilir. Ben çok çabuk iyileştim... Siz iyileşmeyebilirsiniz.
Bir de herkesin zevki farklıdır. Bana mesela minirenin bacakları biraz fazla şişirilmiş gibi geldi. belki de hala ödem vardır, o yüzden olabilir.
Bu tür dolgularda en önemli husus bence bacağın ince olması. Bir de üstünün düzgün olması. ıncelediğim onlarca resimde gördüm ki, ince bacaklı hastalarda elde edilen sonuçlar daha iyi.
ACELE ETMEYıN... BIRAZ DAHA BEKLEYIN.... UZUN VADEDE NELER OLUN ONA BAKIN SIZ.