Bacak dolgusu yaptıran var mı?

minire sana mail atmak içim 97 saniye beklemem gerekiyormuş canım bekliyorum şuanda mali yazdım ama atamadım

Bu arada ortamı biraz daha yumuşatalım. Biz aslında şüphelendik elbet, ama umarız geçektir de dedik. Sevgili Minire, sen bize bi mucizeden bahsettin. Yıllardır mucize arayan bizler inanamadık elbette. O kadar umutsuzmuşuz yani. Olabileceğine inanamadık bir türlü...

Şimdi sözüm meclisten dışarı.... Lütfen kimse alınmasın... Bazı sitelerde gerçekten böyle şeyler yaşanıyor. İsmini vermek istemediğim bazı klinik çalışanları böyle tatlı sözlerle insanları yanıltıyorlar. Sırf para için insan sağlığıyla oynuyorlar. Bundan duyduğum korku vardı sadece...

Seni kırmak istemezdik Minire, gerçekten...... Tüm paylaşımların için teşekkürler.....

bende elif arkadaşım ve leydi gibi ayrıca nurgulle aynı düşünceyi paylaşınca benmi günah keçisi oldum arkadaşım
yine tekrarlıyorum şüphelendik senin şahsına yalancısın demedikki kimse kimseyi tanımıyor:1closedeyes:
neyse ya uzatmak istemiyorum bi şekilde açığa kavuştu seni kırdıysam özür :teselli:
öncelikle geçmiş olsun a.s.şu an senin için önemli olan yepyeni bir hayata başlaman bu çok güzel inşallah hep böyle kalır gerçekten çok iyi olmuş ne mutlu sana

kızlar az önce doktor bey aradı seni cumaya esra ceyha a çıkarayım dedi.ben kabul etmedim.çünkü kızkardeşlerim hariç kimseye ameliyattan bahsetmemiştim.sizinle paylaşayım dedim..ayrıca doktora gitmek,aramak isteyen olursa dr. bülent cihantimura ve oranın müdürü makbule hanıma benim ismimi vererbilirler .bu arada gerçek ismimde minire...

bu arada iyi dilek temennilerinde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorumm.darısı sizlerin başına..

Arkadaslar,
Ben de bu sitenin birtakim doktorlarin reklam araci oldugunu duydum. Hatta dun bir arkadasim Ankara'lı bir doktorun adını verdim. Ama kesinlikle inanmadım çünkü bu adı geçen doktorun, en azından bizim forumumuzda hiç adı geçmiyor.

Bu arada Minire ye de çok geçmiş olsun diyorum.
Fakat kızlar lütfen beni dinleyin. Doktorların verdiği garantilere kesinlikle inanmıyorum ben. Ben biliyorsunuz Nazım Bey'e ameliyat oldum. Olana kadar da doktorun bana verdiği garatilere kesinlikle inanmadım. Hatta bu yüzden de Nazım Bey bana çok sinir oldu. Şu anda çok memnunun. eski halimin resmi yok ama benim de bacaklarımın altı Minireninliler gibiydi. Bi ağda yaptırayım da size resim göndericem. Evde sürekli kısa elbiseler giyorum, ve şu ara ucuzluktan kendime sürekli tayt ve dar kotla giymek için çizme alıyorum.
Su an için yürümemde hiç problem yok. Yani bacağımda birşey olduğunu hissetmiyorum bile. Dikiş izlerim daha iyi... Yaza kadar geçer diye düşünüyorum.

Neyse, ben asıl konuya dönmek istiyorum. Benim şu ana kadarki tecrübelerim bana öğretti ki KIMSEYE DOKTOR TAVSIYE EDILMEZ.
Bir kere hertürlü ameliyatın bir riki vardır. Özellikle estetik ameliyatlarda bu risk daha yüksektir. bana süper bi bacak yapmıştır, size yapamayabilir. Ben çok çabuk iyileştim... Siz iyileşmeyebilirsiniz.
Bir de herkesin zevki farklıdır. Bana mesela minirenin bacakları biraz fazla şişirilmiş gibi geldi. belki de hala ödem vardır, o yüzden olabilir.
Bu tür dolgularda en önemli husus bence bacağın ince olması. Bir de üstünün düzgün olması. ıncelediğim onlarca resimde gördüm ki, ince bacaklı hastalarda elde edilen sonuçlar daha iyi.

ACELE ETMEYıN... BIRAZ DAHA BEKLEYIN.... UZUN VADEDE NELER OLUN ONA BAKIN SIZ.

bence süper olmuş miniiişş:) minire den miniş yaptım:) ueuhe umarım kızmıyosundur.. sevindim senin adına çok hem deee çok sevindiiim:) ben de para biriktireyim de gideyim ben gidene kadar inşallah ünlenip para istemeye kalkmaz arkadaşımın da dediği gibi:))

açıkçası bana da bu konuda ünlendikçe fiyata zam yaptı gibi geldi esra ceyhan'ın programına falanda çıkmış ya adını duyurdu,inşallah indirim olayına gider ve bir çok kişinin bu konuda derdine derman olur

kızlar size teklifim var bülent beyden bize fiyat konusunda esneklık yapmasını isteyelim bu işi gercekten yaptırmak isteyenler kendilerini belırtsınler bende bülent beyı arayıp bu kadar kişi amelıyat için sizi düşünüyoruz bize fiyatta yardımcı olun diyeyim ama ne zaman yaptırcagımız bellı degil diyelım 1 sene müsade isteyelim bize seneye kadar degişmeyecek bir fiyat versin yardımcı olsun hep beraber ayaklanırsak mutlaka yardımcı olur fıyatta die düşünüyorum fikirlerinizi beklıyorum

dscn0190n.jpg

ya kızlar sapık sanıcaksınız beni, foto foto diye tutturuyorum herkese ama kafam çok takıldı. minire canım ya bacakların son halini çorapsız görsek morluklar, dikiş yerleri falan hakkında daha fazla bilgimiz olur. bu konuda leydicim yardımını bekliyorum.

Bu arada benim bacaklarımla ilgili çok fazla bi sorunum yok ama diz içi lazer lipo düşünüyorum. bence çok değiştiriyo diz içleri bacağı, uzuyo direk. tam karar veremedim daha işte araştırıyorum.

deppo cnm minirenin bacagında morluk yokmus çünkü yagları enjekte etmiyo doktor direk yag cektıgı kanulle bacaga diz arkasından kesı yaparak yolluyo sanırım o yüzden bacakta morluk olmuyo ama benımkı enjekte ile olmustu morlugum olmustu zamanla geçmişti başka sorun olursa cvplarım cnm

Yav benim internet browser da bi sorun var heralde. Resim göstermiyo. mail
adresime biri yolayabilir mi lütfeeennnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
elif cnm istersen minireye özel msj at resimler onun cnm burdan adrese yollanmaz sanırım o sana gösterebilir resimleri

kızlar ben şimdi mirinen yanından geliyorum buluşmak istemiştim kendisiyle sağolsun kabul etti biraz yürümek için bugün üsküdar meydana ineceğim istersen gel dedi bende tabiki gittim çünkü çok merak ediyordum ve yakından görmek istedim ve gerçekten harikaydı bacaklarında çok küçük toplu iğne başı kadar 4 delik izi vardı ama zaten çok zor görünüyorlardı çünkü izler geçmek üzere ve gerçekten bacaklarında morluk yoktu daha yeni ameliyat olduğu için çok az yürümesinden anlaşılıyordu ama inanın ameliyat olmuş gibi değil sadece biraz beli ağrıyor gibi yürüyordu oda gayet doğal çünkü daha geçen hafta pazartesi ameliyat olmuş tek kelimeyle süper bacakları olmuş arkadaşlar

Kızlarr tam ümidi kesmişken bu yazılanları okumak inanın beni çookkkk mutlu etti. Yaa bende istiyorummm düzgün bacaklarrrrrrr......Leydi senin fikrini tutdum. Bülent beyle konuş ilk müşteriside ben olayımmm...Artık bu yaz yeterrrr saklanmadan özgürce şort ve bikini giymek istiyorum...O kadar heyecanlandım ki kızlar anlatamamm...ınşallah tüm arkadaşlar hayalimiz olan sütun gibi bacaklara kavuşuruz. Leydi bende ankaradayım görüşelim....

kızlar az önce doktor bey aradı seni cumaya esra ceyha a çıkarayım dedi.ben kabul etmedim.çünkü kızkardeşlerim hariç kimseye ameliyattan bahsetmemiştim.sizinle paylaşayım dedim..ayrıca doktora gitmek,aramak isteyen olursa dr. bülent cihantimura ve oranın müdürü makbule hanıma benim ismimi vererbilirler .bu arada gerçek ismimde minire...

sevgili kızlar sizin adınıza ben konuştum bugün doktorla .gelsinler muayenelerini yapayım konuşuruz dedi..bilgilerinize..haa doktor cuma günü istanbulda olacakmış...duyurulur..

ya ne güzel, minire geçmiş olsun, eskiye nazaran süper olmuş. vakit, para, evdekileri kandırmak bisürü iş, keske biz de bi avazda kurtulsak da uğraşmasak.

X