- 29 Nisan 2008
- 47
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada ortamı biraz daha yumuşatalım. Biz aslında şüphelendik elbet, ama umarız geçektir de dedik. Sevgili Minire, sen bize bi mucizeden bahsettin. Yıllardır mucize arayan bizler inanamadık elbette. O kadar umutsuzmuşuz yani. Olabileceğine inanamadık bir türlü...
Şimdi sözüm meclisten dışarı.... Lütfen kimse alınmasın... Bazı sitelerde gerçekten böyle şeyler yaşanıyor. İsmini vermek istemediğim bazı klinik çalışanları böyle tatlı sözlerle insanları yanıltıyorlar. Sırf para için insan sağlığıyla oynuyorlar. Bundan duyduğum korku vardı sadece...
Seni kırmak istemezdik Minire, gerçekten...... Tüm paylaşımların için teşekkürler.....
kızlar az önce doktor bey aradı seni cumaya esra ceyha a çıkarayım dedi.ben kabul etmedim.çünkü kızkardeşlerim hariç kimseye ameliyattan bahsetmemiştim.sizinle paylaşayım dedim..ayrıca doktora gitmek,aramak isteyen olursa dr. bülent cihantimura ve oranın müdürü makbule hanıma benim ismimi vererbilirler .bu arada gerçek ismimde minire...