Bacak dolgusu yaptıran var mı?

deneyim cnm alt alta siz bişey yazmayın da resimler bölünmesin beni bekleyin olurmu aradaki farkı daha iyi görürsünüz

dscn0190n.jpg

resimleri görmeden yatamadım,gerçekten iyi iş çıkarmış doktor,çok etkilendim.baya kalınlaşmış alt bacaklar.olabileceğin en iyisi gerçekten.acaba zamanla eriyecek mi asıl mesele orada.onu da zamanla hep beraber göreceğiz.eğer gerçekten kalıcı olursa bursaya bilet alır hep beraber gideriz bülent beye..iyi geceler ladyciğim eline sağlık çok uğraştın fotoları yüklemek için.minire arkadaşımıza da çok teşekkür ederiz bizimle fotoğraflarını paylaştığı için.yağların eriyip erimediğini bize ara ara bildirirse seviniriz..

doktor erimez demiş cnm garanti vermiş onun yöntemi farklı biliyomusun bilmıyorum ama yagları hiç havayla temas ettirmıyomus direk alıp vücuttan özel cihazla tekrar bacaga veriyormus benım hamılelık işim var ben seneye kesin gidicem kararımı verdim minirenin bacaklarını görünce gerçekten olabilecegin en iyisini yaptıgına kanaat getirdim tabi birde inşlh ünlenip cok paralar istemez seneye kadar sengözlerimebaksanab

kalınlaşmasından ziyade bacak düzgünleşmiş diz kenarlarına baksanıza mucize gibim bişey olmuş yani bende koyucam 3cü seansı oluyum aslında 3cüyü olmak istemıyorum ama mecburum yazı rahat geçirmek için çünkü bu sene gidemicem bülent beye artık seneye 3cüden sonra resim koyarım banada yorum yaparsınız sanada iyi geceler cnm rica ederim ne demek ugraştım ama olsun degdi

sözlerimi yemiş bulundum bu arada bülent beye çok kızmıştım çünkü ilgisizmiş die ama hem anladım hem gördümki yaptıgı iş dahada önemliymiş :eek:

Bu arada ortamı biraz daha yumuşatalım. Biz aslında şüphelendik elbet, ama umarız geçektir de dedik. Sevgili Minire, sen bize bi mucizeden bahsettin. Yıllardır mucize arayan bizler inanamadık elbette. O kadar umutsuzmuşuz yani. Olabileceğine inanamadık bir türlü...

Şimdi sözüm meclisten dışarı.... Lütfen kimse alınmasın... Bazı sitelerde gerçekten böyle şeyler yaşanıyor. ısmini vermek istemediğim bazı klinik çalışanları böyle tatlı sözlerle insanları yanıltıyorlar. Sırf para için insan sağlığıyla oynuyorlar. Bundan duyduğum korku vardı sadece...

Seni kırmak istemezdik Minire, gerçekten...... Tüm paylaşımların için teşekkürler.....

minire bende çok özür diliyorum senden tam benim doktor beyle görüşmemin leydininde doktorun elemanıyla olumsuz görüşmesi üzerine sen yazınca birden önyargıya kapılıp gerçek olmadığını düşündük umarım hakkını helal edersin ama hala kafama takılan başka bişey var doktor bey benim bacaklarıma baktı ilk söylediği kalınımş bacakların neden düşünüyorsun dedi bende aralık var o yüzden istiyorum dedim yanlış anlama ama senin ilk halinden daha ii görünüyor ve bana 6.000 dedi çok şaşırdım benim başka sorunlarımda vardı onlarla ilgili de görümüştüm sonra toplu ameliyat olursa bacak 4.000 olur dedi nasıl üzüldüm anlatamam çünkü hep 3.000 diye biliyordum bende bacağı,sonra resim çalışması falanda yapmadı ki ben o kadar hayalle gitmiştim aralık tam kapanmaz zaten dedi ilgisiz gibi geldi bana tarzı öyle belki bilemiyorum önemli olan sonuç diye düşünüyor olabilir ama genede insan ne yapacağını detaylı öğrenmek istiyor hayırlısı bende ilerde düşünebilirim gerçekten güzel olmuş bacakların inş erime olmaz tekrar tekrar özür diliyorum hakkını helal et lütfen a.s.

kızlar minire 3.000 ne yakın mal oldu demiş ben fiyatı önceden bildiğim için doktor bey 6.000 diyince çok şaşırmıştım o yüzden ısrar ettim indirim için anca 4.000 ne indi şu fiyat olayını bi araştırsak ya iyice anlamadım ben bu işi kişisine göre fiyat mı değişiyor toplu gidip indirim mi istesek ne:lepi:

Son düzenleme:
kızlar minire 3.000 demişti ben fiyatı bildiğim için çok şaşırmıştım görüşmede o yüzden ısrar ettim indirim için anca 4.000 ne indi şu fiyat olayını bi araştırsak iyice başkası 3.000 verirken ben neden 4.000 vericem ya böyle olmamalı toplu gidip indirim mi istesek ne:lepi:

sevgili nurgül.bende telefonda görüştüğümde 5000 tl verdiler fiyata..hiçde inmediler..ama benim özel bir durumum vardı içtenlikle doktora anlatınca peki okey dedi.durum böyle.bu özel durumu zaten leydiyede anlattım.ama burda yazmak istemiyorum kızlar .durum bundan ibaret...

X