Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ya kızlar bu arada pınardan hiç ses çıkmıyor. hani ufuk hocaya ameliyat olmuştu izmirde. acaba durumu nasıl yağlar eridi mi? nasıl gelişmeler var. (pnrcım foruma giriyorsan bizleri bilgilendirir misin?)

Kusura bakmasın ama ben minireye hiç mi hiç inanmadım.
Sebebine gelinceee..? bunu ilerki günlerde hep beraber göreceğiz zaten.

Kızlar........!!!!
Minire acaba dokorun reklamını yapan uyduruk bir kullanıcı olabilir mi? Bazı yerlerin bu şekilde forumlara yazıp reklam yaptığını ve insanları yanılttığını biliyorum. Umarım Minire gerçektir... !!!

minirenin gerçek kişi olmasını diliyorum eger doktorun reklamını yapan birisiyse bizi çok üzmüş olur bununda vebali büyüktür ödeyemez

Sevgili Minire, biraz iyileşip göndereyim foto demişsin. Sen zaten iyisin. Morluğun bile yok. Bize özelden fotolarını bekliyoruz....

minire cnm hepimizin dikkatini çektin bir anda foruma girmenle felan özellıklede bülent beye amelıyat olmanla kusura bakmazsan senden kanıt beklıyoruz evet morlugum yok ne bacagımda ne belimde demiştin ozaman iyileşme sürecini beklemene gerek yok resim yada ne biliyim bişey beklıyoruz cnm senden kanıtlarsan seviniriz eger bülent beyi savunmak için burdaysan yada başka bişey için kul hakkı ödenmez sadece bunu diyebilirim

kızlar merhaba arada bende giriyorum bu topiğe takip ediyorum çünkü bende ciddi olarak bi operasyon düşünüyorum ama ancak yazın olabilir diye ve pekte bilgim olmadığı için ancak operasyon geçiren arkadaşlara dualarımı iletiyordum ve sizin düştüğünüz şüpheye bende düştüm inünın ama yorum yapmak istemedim ben yanlış düşünüyorumdur dedim
ve bende leydi arkadaşım gibi bülent beyi düşünüyordum zaten olmadan önce ve sonraki süreçte sizlerle paylaşıcaktım. Şunu söylemeden geçemiycem böyle birşey benim dr.a olan akınlığımıda kaybettirdi bunlar gerçekten komik şeyler

nurgül gülün dedidiği gibi yani insan dayanamaz bilgi ister dua ister olan arkadaşlarımıza danışır dimi 2 yıl boyunca :uhm:

kadınların nasıl akıllı bir varlık olduğunu anlamamış insanlara yazık :enbuyukkk:
kızlar inşallah güvenilir insanlarla ve güvenilir ellerde herşey gönlümüzce olura.s.

bilgecim cnm çok güzel yazmışsın yalnız şunu belirtmek istıyorum insanların görünüşüne yada tarzına göre davranan bir doktordan ben bişey bekleyemem bana telde açıklık kapanır diyip başka bir arkadaşa açıklık kapanmaz diyen bir doktora güvenemem tabiki herkesin şahsi düşüncesidir bu kimsenin düşüncesine müdahale etmek istemem belkide yaptıran arkadaşlar çok memnundur ama bende eksi uyandırırsa daha olmaz yani kimseyi etkilemek istemıyorum

gerçekten şu an şok yaşıyorum resmen..inanın başımdan aşağı kaynar sular döküldü.size evimin adresini vereyim gelinde bakın ameliyat olmuş muyum olmamışmıyım.merak etmeyin fotoğrafda göndericem size .bu kadar gaddar olabileceğinizi hiç düşünmemiştim.ispat edince hepiniz utanırsınız umarım.üsküdarda oturuyorum.buraya yakın üya varsa buluşalım yada evime davet ediyorum...paes yani peeeessss

sayın leydi msn adresinizi kaydettim.sizinle msn den görüşelim size göstericem.benim msn şu an dan itibaren açık ..

minire hanım utanılcak bi durumumuz olduğunu düşünmüyorum bu birrr
ayrıca bu kadar insanı şüpheye düşürdüğünüz içinve samimiyetsiz olduğunuz için bi özür dilemeniz gerekirken bu şekil bi dönüş hiç hoş değil bu ikiii

bizim aklımızdan geçen şeyler hayal olamaz dimi bu kadar kişi aynı noktada birleşiyorsa bu gördüğümüz duyduğumuz tecrübelerimizdendir. unutmayın bu şekil ucuz reklamlar çok oluyor siz buradaki insanları böyle düşündüğü için yargılıycağınıza samimi ve ikna edici olmanızı beklerdim:enbuyukkk:

Şunuda eklemek istiyorum burası en nihayetinde biz bayanların görüşlerini saygı çerçevesinde birbirleriyle samimi olarak paylaştığı bi platformdur. Yoksa forumun ne anlamı kalırdıki. Bizlerin kafasında şüpheler olması ve bunu burada yine birbirimizle paylaşmamız doğal olan değil mi???? Sen yalancısın sen şöylesin diyen bi arkadaşımız varmı??????
Kimimizin bazı cevapsız kalan kafaasına takılan ikna olmadığı şeyler olması ve bunu belirtmesinde ne varki münire arkadaşım sen bizi utandırıcakmışsın????????
bu fevri ve hakaret dolu mesajınlamı çözücek ve bu topikteki arkadaşlara yardımcı olucaksın??????????? :1shok:
Eleştiriye açık değilsen bence sivri köşelerini törpületmelisin:arkadaşım !! :enbuyukkk:

arkadaşlar minirenin günahını aldık kendi adıma özür diliyorum ki biz minireye degil doktor bülent beye tavır almıştık aslında yanlış oldu

size şunu sölemek istiyorum arkadaşlar minire şuan aramızda bülent beye amelıyat olan tek insan ben şahsen inandım sizlerinde minireyle mutlaka görüşmenizi istıyorum bülent beyin işinin gerçekten ehli olup olmayacagını görebilecegimiz tek insan minire şuan bana yeni halinide gösterecek bacaklarının eski halini gördüm sonucu sizede bildircem

ayseteyze sana özel mesaj gönderdim minireye inanmadığına dair ilk mesajını yazdığında, çok uzun olmasa da bi cevap bekledim açıkçası:) her neyse..

arkadaşlar minireyle mutlaka görüşmenizi ısrarla istıyorum özür dileyelim ondan bize cok yardımı dokunacak inanın bana bacakları adeta bir mucizeye ugramış gördüm ben, beni dinleyin nolurrrrrrrr agzım acık kaldı yok böle bişey adeta evrim geçirmiş resimler kendinin buna şahitim

:1shok:
CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…