Bacak dolgusu yaptıran var mı?

gecmiş olsun =( doktoruna sordn mu peki insallh en kısa zamanda gecer mutlaka yaz durumundan haberdar et bizi

spicy sanada geçmiş olsun bencede doktora sor en kısa zamanda geçer inş.

spicy birde sen bacakların hakkında bişey söylemedin ilk sargılar açılınca ne düşündün

spicy gecmis olsun umarim bir an once iyilesirsin
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.

asya83; korsem hala üzerimde olduğundan birşey söyleyemiyorum ama önceki hallerine göre iyi, yalnız hala kalın görünüyorlar. şişlikler inince daha iyi görüneceklerinden eminim. sanem1977 ve asya83; sizler de Ahmet beye ameliyat olacaksınız diye biliyorum. hatta sanem1977 ile mailleştik bu konuda. ben ağrılarıma rağmen memnunum. Ahmet bey'den başkası benim anatomik yapımdaki bacaklarıma müdahale edemezdi.
angelim; bacakların hala gördüğüm günkü gibiler. erimemelerine çok sevindim canım. umarım hiç erimezler.

şimdi seselinanın yanından geldim kızlar iyiydi anestezinin etkisinde oldugu için uyku halindeydi tabi:)))))
çok güzel, çok şeker bir arkadaşımız umarım gönlüne göre olur herşey eşofmanını giydirmişlerdi bacaklarını göremedim, ömür boyu yeni bacaklarıyla mutluluk diliyorum, canım çabucak iyileşirsin inşlh....

eddas bacakların güzel olmuş birazda şişlikler inince daha da güzel olacaktır üst bacaklarınada bişey yaptırdınmı çok düzgün görünüyorlar

melike sana email gönderdim..

angelim ve edge34; sizi endişelendirdiğim için çok üzgünüm. okudunuz mu bilmiyorum ama 19 unda operasyonum oldu. iş yerimde sürekli ayakta olmak zorunda kaldığım için bacaklarım çok ağrıyor ve geceleri uyuyamıyorum. korsenin çıkmasını ve şişliklerin inmesini bekliyorum. şimdiden birşey söylemek için çok erken. yalnız sizinle birşey paylaşmam gerekiyor. malesef sağ kol dirseğimin 4 parmak altına kadar olan alanda bir sinir kaybım mevcut. oradaki alan uyuşuk durumda. umarım geçicidir çünkü bu durum operasyondan sonra ortaya çıktı.

Geçmi olsun çok üzüldüm. Gerçi telde de bahsetmiştin ama hala devam ettiğini bilmiyodum. Senin koldan da mı yağ almışlardı? Niye kolunda böyle bi sorun olabilir ki acaba, şaşırdım kaldım..
Benim de şuanki durum çok iç açıcı değil..Korse hala üzerimde ama çok azıcık bi dolgunluk dışında hiçbişe yok. Zaten yağ alınan yerlerde de bi azalma yok. örneğin diz içlerim hala çok çıkık ve yağlı. Acaba ödem olablir mi bilmiyorum. Ama yağ alınan hiçbi yerimde değişiklik yok. Evet çok kilolu değildim ve yağlarımın gitmesine de çok ihtiyacım yoktu. Ama buralarda hiç değişiklik yoksa ne eklenmiş olabilir ki? Gerçi zaten eklenmesi gereken yerde de çok hafif bi çıkıklığın dışıdna bişe yok.
ya aslında doktorla da konuşmuştuk beklentim çok yoktu benim bacaklardan ama bu kadar mı farksız olur?Şu iki haftanın da geçmesini heyecanla bekliyorum.
Bunca acı ve umut boşa mıydı? Şu korseyi çıkardıktan sonraki son hali ekleyip gönderince siz de anliicaksınız.
Ya da inşallah ödemlerden kaynaklanan bi sorundur ki doktor öyle sööledi.
Ameliyat olup da resmini gönderen arkadaşlar, eski halinizi de göndermeniz mümkü mü?
Yoksa kafayı yemek üzereyim. Kendi bacaklarımın eski hal,iyle yeni halini karşılaştırdığımda adam gibi bi fark yoksa demek ki sizin eski haleriniz de öyle çok kötü değilmiş! Ya da benim amlytta mı bi sorun oldu anlamadım. Bu seneyi de etek giyemeyerek geçireceğim, belki de bi ömrümü.. Yine aynı bacaklarıma göre pantolon bulma çabası, sıcaklar ve etraftan duyduğum "artık etek giy kızım" sözleri..
Çok üzgünüm..

çook teşekkürederim hepinize umarım erimezler ve darısı isteyen herkesin başına. doktorum ferruh beydi.26 sında ameliyat oldum dün sargılarım çıktı çorabı hala giyiyorum, ben şeklinden daha çok inceliğinden şikayetçiydim, üst bacaklarıma hiç bişe yapılmadı sadece alt bacağın iç kısmına dolgu yapıldı eski resimleride pazartesi ferruh beyden alıp yüklerim.bide daha öncede söyledğim gibi yanlız gitmeyi düşünen arkadaşlar yanlız gitmeyin yanınızda mutlaka size yardımcı olucak biri olsun çünkü çıkınca hala uyku halinde olunuyo ee tabi haliyle birazda ağrı oluyor.ayrıca ben ankarada yaşıyorum buraya gelicek olan arkadaşlar yardıma ihtiyacı olan olursa elimden geleni yaparım.iyi dileklerinize tekrar teşekkürederim inşallah hiç birimizin yağları erimez ve darısı isteyen herkesin başına:)

merhaba mayabngl ben bugun ferruh beyı aradım yarın gidip bir görünıyım die hemde arkadaslrı görcektm yarın amelıyat olacak olan fakat gıdemedm ferruh bey 6-7-8nde burda diilmş mayıs9 dan sonra müsaitmıs okuyunca hemen söleyim dedim=)

angelim ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. eğer Ferruh Beye gittiğinde sorabilirsen ameliyat için uygun bir günü var mı diye çok mutlu olurum. ben de zaten 9undan sonra ayarlayabilirim ancak. 15 mayıs gibi mesela. haftasonu da ameliyat yapıyor mu?
tarihi aynı zamanda zeni ile de ayarlamamız gerekir. beraber gelirsek çok iyi olur.

ben de aynı sekildeyim ama cevremde beni destekleyen kimse olmadığı için gidemiyorum. çok fazla sıcaklara da kalmasını istemiyorum aynı senin gibi. eğer gerçekten kararlıysan bir gün belirleyelim. msn varsa konusabilirz

bu arada ben bugün istanbula gideceğim pazartesie kadar giremem foruma. snra grsrz. msni yaz bana. özelden nası mesaj yazılıyor bilmiyorum.

özelden mesaj yazmaya çalıştım ama 50 mesaj yazmış olmam gerekiyormuş. gönderemedim. sen gönderebiliyorsan ptesi foruma girdiğinde bana mesaj atar mısın?

Geçmi olsun çok üzüldüm. Gerçi telde de bahsetmiştin ama hala devam ettiğini bilmiyodum. Senin koldan da mı yağ almışlardı? Niye kolunda böyle bi sorun olabilir ki acaba, şaşırdım kaldım..
Benim de şuanki durum çok iç açıcı değil..Korse hala üzerimde ama çok azıcık bi dolgunluk dışında hiçbişe yok. Zaten yağ alınan yerlerde de bi azalma yok. örneğin diz içlerim hala çok çıkık ve yağlı. Acaba ödem olablir mi bilmiyorum. Ama yağ alınan hiçbi yerimde değişiklik yok. Evet çok kilolu değildim ve yağlarımın gitmesine de çok ihtiyacım yoktu. Ama buralarda hiç değişiklik yoksa ne eklenmiş olabilir ki? Gerçi zaten eklenmesi gereken yerde de çok hafif bi çıkıklığın dışıdna bişe yok.
ya aslında doktorla da konuşmuştuk beklentim çok yoktu benim bacaklardan ama bu kadar mı farksız olur?Şu iki haftanın da geçmesini heyecanla bekliyorum.
Bunca acı ve umut boşa mıydı? Şu korseyi çıkardıktan sonraki son hali ekleyip gönderince siz de anliicaksınız.
Ameliyat olup da resmini gönderen arkadaşlar, eski halinizi de göndermeniz mümkü mü?
Yoksa kafayı yemek üzereyim. Kendi bacaklarımın eski hal,iyle yeni halini karşılaştırdığımda adam gibi bi fark yoksa demek ki sizin eski haleriniz de öyle çok kötü değilmiş! Ya da benim amlytta mı bi sorun oldu anlamadım. Bu seneyi de etek giyemeyerek geçireceğim, belki de bi ömrümü.. Yine aynı bacaklarıma göre pantolon bulma çabası, sıcaklar ve etraftan duyduğum "artık etek giy kızım" sözleri..
Çok üzgünüm..

canım benim kolumdan yağ alınmadı ama tüm işlemler için (kan alma, serum verme, ilaç enjeksiyonu vs.) sadece sağ kolum kullanıldı. belki de operasyon sırasında bir terslik oldu ama narkozun etkisinde olduğumdan dolayı tepki veremedim. aslıcığım lütfen biraz sabırlı ol. ben de senin durumundayım. şu anki görüntümden birşey anlamış değilim, hatta bir bacağım diğerinden daha farklı geliyor. düşün artık takıntılarımı. resimlerini operasyondan kısa bir süre sonra koyan arkadaşlara gerçekten imreniyorum. güzel bacaklara sahip olmuşlar. ama anladığım kadarıyla zaten bacaklarında anatomik olarak bir problem de yokmuş. sadece ince olduğu için ameliyat olmuşlar. bizim son durumu görebilmemiz için korsenin çıkması gerekiyor çünkü korse anatomik şeklimizi alıyor. yani tatlım benim, ödemlerimiz ve korsemiz çıktıktan sonra asıl değerlendirmeyi yapabilme şansımız olacak muhtemelen. o süre geçene kadar da birbirimize destek olalım. lütfen moralini bozma artık.

eddas; bacakların süper görünüyor. umarım hep öyle kalırlar. mümkünse önceki fotoğraflarını da koyarmısın lütfen.

angelim ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. eğer Ferruh Beye gittiğinde sorabilirsen ameliyat için uygun bir günü var mı diye çok mutlu olurum. ben de zaten 9undan sonra ayarlayabilirim ancak. 15 mayıs gibi mesela. haftasonu da ameliyat yapıyor mu?
tarihi aynı zamanda zeni ile de ayarlamamız gerekir. beraber gelirsek çok iyi olur.

rica ederim.tabki sorabirim gttğimde ve yıne sana haber veriirim bu hafta işlerim var ben de ancak 9ndan sonra gidebirim sz telefonda gün alırsınz ki bir sorun olursa adınıza gidip konusabilrim.cumartesi günleri amelıyat yapıyor ama pazar gününü bilmiyorum

Demoniac doktorla görüştün mü? Görüşmeye gitmeden resimlerini de gönderebilirsin onlar daha iyi yorumlayacaklardır. bu arada üzülmene gerek yok. benimkilerde seninkilere cok benziyor.hiçbirimizin diğerinden bir farkı yok analaycağın:) insallah hepimizde bu sorundan problemsiz bir şekilde kurtulacağız..

Zeni, doktora mail yollamıştım Ferruh Bey'e silikon ve yağ transferi hakkında. Olumlu olumsuz taraflarını sordum ama resim yollamamıştım. Bana iki işlemide yaptığını yazdı. Ben kararsızım. Çok endişelerim var... Ortopedi doktoruyla görüşerek halledilebilir bir durum var mı yok mu onun araştırmasındayım. Küçükken daha eğri olan bacaklarım için doktor bir çizme vermiş ancak ailem ne gerek var! diye almamış... Şu an bu durumda olmayabilirdim yani.... :KK43:((

Çok üzgünüm..

mrb aslılı,önce kime amelıyat oldugunu sorabilir miyim? brincisi benimde diz içlerim yaglı ve kalındı ordan yag alındığı ilk günler hc alınmams gibi duruyordu ben de cok üzülmstm burda bir degişiklik olmadı die doktor ısrarla oralar her ay incelcek dedi ve aynı söledği gibi oldu ilk ay bıraz ikıncı ay biraz yag alınan yerlerde 6 aya kadar incelme oluyormuş..zaten diz içlerinden alınan yag bacagin seklini büyük ölçüde düzeltiyor bunu gözlerinle sen de göreceksin.ikincisi illakı yag eklenn yer belli olcak ordaki dolgunlugu göreceksn.benim 3 ayın sonnda sislerim tam anlamıyla gecmiştı gizli ödemler olabilıyorms onlarda gecince bacakların cok daha iyi görüncek bundan emin olabilirsin..ve insallh erime olmazz işte o zaman cok mutlu ol=))

arkadaşlar forum çok hareketli bu günlerde. öncelikle EDDAS harika görünüyorsun. umarım herşey gönlüne göre olur. ASLILI canım moralini bozma lütfen. kendine biraz zaman tanı. SPıCY sanada çok geçmiş olsun. bende kolunda sorun olmasına anlam veremedim.doktorla konuştun mu? SESELıNA sanada çok geçmiş olsun. iyi haberlerini bekliyoruz. lütfen yaz. arkadaşlar bu nasıl bir dertmiş böyle ya. isyan etmeyeyim desemde ediyorum...

Asya83 merhaba,

sizdemi Ahmet karacalara ameliyat olucaksınız, tarih ne zaman ..bende gün bekliyorum doktor bana güün vericek.Size bir indirim yapacak mı, superdry mı yaptıracaksınız ..

çok soru sordum ama 2 kişiyseniz bende katıulırsam 3 oluruz , belki indirim falan yapar.

Asya, Beauty ve Sanem..ben de mayıs ayı içinde Ahmet Karacalar'dan operasyon günü almayı düşünüyorum. Tabi şu 3 etmeni aynı anda ayarlamak gerekiyor: Vakit yani İzin, Para ve Cesaret! Birini ayarlasam birini ayarlayamıyorum bi türlü. Şİmdi izin en büyük engel benim için. BUnu aşabilirsem Mayıs ayında mutlaka olsun bitsin istiyorum. Umarım geç kalmadan hallederim...
Sevgiler

eddas ve angelim bacaklarınız cok güzel görünüyo.inşallah hiç erimez.hangı doktora amelıyat oldunuzz?ayrıca fiyatını ögrenebilirmiyim..

eddas ve angelim bacaklarınız cok güzel görünüyo.inşallah hiç erimez.hangı doktora amelıyat oldunuzz?ayrıca fiyatını ögrenebilirmiyim..

tesekkürler husna.dr.ferruh bingule amelyat oldum.ben 2009da yaptırdgm için 2000tl verdım suan 2500tlyms..

Eddas merhaba, sen kliniktemi hastanede mi oldun, birde nekadar fiyat ödedin..?

merhaba... :) ferruh beyin kliniğinde oldum 2500 ytl.
dior güzel dileklerin için çok saol.inşallah herkesin gönlündeki olsun.
angelim sen daha önce olduğun için biliyosun ağrılar ve morluklar tam olarak ne zaman geçiyor.ben sabahları ilk kalktığımda baya zorlanıyorum yürürken.

X