Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar 1 günüm kaldı ve çok heyecanlıyım size soracağım şeyler var. ameliyattan sonra kaç saat orada yatıyorsunuz? yanımızda pijamamı yoksa eşofmanmı almamız gerekiyor, neler götürdüğünüzü lütfen bana yazarmısınız..

aykr canım sakın agrım fazla diil diye dinlenmemezlik yapma 1 hafta sonra başlıyor genelde baştan pek farketmiyosun agrıları benim 1 hafta sonra şişmeye başlamıstı bacaklarım üstüne dahi basamadım ayaga bile kalkamamıstım devamlı masajla ovdum durdum dikkat canım agrımasa bile dinlen ayaklarını yüksek yerde tutup uzan sadece tavsiye tatlım umarım hep öle sürer iyileşme dönemin aman sen yinede dikkat et opuyorumnanaktan
tavsiyelerin ve dileklerin için teşekkür ederim leydicim benim biraz canım sert heralde acılara alışkınım kendimi dinlememeye çalışıyorum şu anki durumum ödemler inmeye başladı snki banamı öyle geliyo anlamadım benim diz kapaklarım çok kemikliydi çok kötü duruyodu orayıda doldurttum ilk önce güzeldi sanki ödemler inmeye başlayınca biraz azaldı ama şu halide güzel ödemlerin inmesi ne kadar sürüyo leydicim

Kızlar 1 günüm kaldı ve çok heyecanlıyım size soracağım şeyler var. ameliyattan sonra kaç saat orada yatıyorsunuz? yanımızda pijamamı yoksa eşofmanmı almamız gerekiyor, neler götürdüğünüzü lütfen bana yazarmısınız..
ben eşprtmanlarla gitim terlik orda var zaten hiçbişey almadım yanıma gerek kalmıyo zaten heyecan yapma geçiyo bak benim bugün 9 gün oldu allah sabrını veriyo şimdiden geçmiş olsun

Aykr nasılsın? nasıl oldun ameliyattan bu yana? Umarım herşey yolundadır. sana birkaç şey sormak istiyordum. özelden gönderemiyorum sanırım. ben Ufuk beyle görüşmeye gideceğim ama sen daha önce kendisine ameliyat olduğun için fikrini almak istiyorum. senin bacaklarındaki yağlar erimişti önceki yazılarından hatırladığım. bana biraz daha bilgi verir misin? çok kararsız kaldım. yardım edersen çok mutlu olacağım.
evet arkadaşım benim erimişti ama ben kiloda vermiştim ondan olabilir ben sizi etkilemek istemiyorum karar sizin ama iğneyle enjekte edildiği zaman yağların bir kısmı ölüyomuş belki şimdiki tekniği farklıdır bilemiyorum kilo vermeninde çok etkisi var unutmayın

Arkadaşlar merhaba,

Ben de uzun zamandır burayı takip ediyorum. Benimde derdim sizinkilerle aynı. Ferruh Bey'e mesaj yollamıştım. Silikon ya da yağ transferi ikisinide yapabileceğini söylemişti. Ancak hala cesaretimi toplayabilimiş değilim. Bu işi ameliyatsız çözme yolu var mı araştırıyorum. Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun. Umarım bacaklarınız hep böyle kalır... seselina ve leydi 1 mayısta bende buluşmayı isterdim sizinle, seselina da yalnız kalmazdı. Ayarlayabilirsem kendimi haber veririm arkadaşlar. En kısa zamanda da kendi resimlerimi eklemeye çalışacağım.

smdden iyi sanslarrr=) bana rahat giyıp ckrablcegm brseyle gelmemi sölemşti doktor esofmanla gt ve beli lastıklı olsun.ben saat 12gıbı grdm 2.5 gıbı uyandm ve 3 e dogru evimn yolunu tutmustum canm..

Aykr ve angelim çok teşekkür ederim arkadaşlar fkir edinmiş oldum bende eşofmanla gideyim ozaman.
Ne güzel kurtuldunuz iyileştiniz bile inşallah yağlarımız hiç erimesin emeklerimiz boşa gitmesin. Aykr benimde dizlerim çok çirkin kemikli bunu söylediğin iyi oldu bende dizlerimi doldurmasını söyleyeyim. Her türlü bilgilendirdiğiniz için çok sağolun arkadaşlar. bende döner dönmez ne olup bittiğini sizlerle paylaşırım.
Demoniac hoşgeldin arkadaşım. Benim yanıma gelmeyi düşünüyormuşsun gel tabiki çok sevinirim hem sende herşeyi gözünle görüp fikir edinmiş olursun. Belki daha kolay karar vermeni sağlarım ne dersin...
veya benim canım çok tatlıdır ufacık acıya dayanamam orada bağırıp çağırırsam kaçar gidersin :)) Allah Korusun ne biçim konuştum yaaa...

Hoşbuldum seselina :) Gelmeyi çok isterim cumartesi mesai yapacağım ama ayarlamaya çalışıcam. ınşallah olur bu vesile ile gitmeye korktuğum yere gitmiş olurum :) Kaçılacak bi durum olursa senide alır giderim :p Bırakmam orda :KK70: Allah korusun tabiiki canım, Allahın izniyle sorunsuz ve süper bacaklarla çıkacaksın oradan :KK66: Aklına kötü şeyler getirme, etek giyeceğin günleri düşün :)

işte 5 ay sonraki halim kızlarr...

Eklentiler

• $DSC05511.jpg
    $DSC05511.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $DSC05513.jpg
    $DSC05513.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $DSC05514.jpg
    $DSC05514.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 63
angelim senin eski halide mi güzeldi acaba çünkü bacakların cok güzel canım sanki bana eskiden de kötü diil gibi geldi eski resim koyarmısın canım bi karşılaştırıyım ben, sen ferruh beye olmustun demi ayyyyyyy iştaha geldimmmmmm delikafadulden çokkkkkkk güzellllllllll darısı herkese seselina sanada canım cumartesi yanında olucam inşlh sen amelıyattayken gelmek isteyen olursa gelsinde tanışalım orda hemde muane olalım ne doymazım demi :eek:klava:

arkadaşlar ben Dr Ufuk Bilkayla görüştüm. aslında hemen hemen burada ne konuşup bahsedildiyse aynısını söyledi. 2 seansta çözüm oluyor ve bu seanslar 6 ay arayla yapılıyormuş. tek seansta çözüm alınan şimdiye kadar sadece bir hastası olmuş. enjekte edilen yağların %50si eriyormuş. kök hücreyle zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonu 500tl ekstra ücretle yapılıyormuş ama bir fark olmuyor dedi. hepsini biliyorsunuz ama ben yine de kısa bir bilgilendirme yapıyım dedim. Başka merak ettiğiniz birşey olursa yazın.
Bana da Ankara yolları görünüyor galiba..
Aykr cevabın için teşekkür ederim. belki kilo verdiğin için yağlar erimiştir ama doktorun kendisi de eriyeceğini söylüyor. sen bir kere mi gitmiştin Ufuk Beye. Şuanki ameliyatından memnun musun?
forumda daha önce kimin hangi doktora gittiğini ve son durumunun ne olduğunu yazdığımız bir tablo vardı. onu tekrar oluştursak, çünkü forum geliştikçe takip etmek zorlaşıyor.

Ameliyat olan arkadaşlar ---- ameliyat tarihleri---- doktor ----- son durum
Angelim --- ---- Dr Ferruh Bey --- memnun/ erime yok
Efecan
Ayaz
Aykr --- ---- Dr Ferruh Bingül --- memnun
Aslılı --- ---- Dr Ahmet Bey --
....

Son düzenleme:
angelim senin eski halide mi güzeldi acaba çünkü bacakların cok güzel canım sanki bana eskiden de kötü diil gibi geldi eski resim koyarmısın canım bi karşılaştırıyım ben, sen ferruh beye olmustun demi ayyyyyyy iştaha geldimmmmmm delikafadulden çokkkkkkk güzellllllllll darısı herkese seselina sanada canım cumartesi yanında olucam inşlh sen amelıyattayken gelmek isteyen olursa gelsinde tanışalım orda hemde muane olalım ne doymazım demi :eek:klava:

eski hali bence hiç güzel diildi:) eski resmm hıc yok=/ cumartesi kacta gdlcek ferruh beyın yanına uygun olursa ben de gelbılrım??

Angelim bacakların gerçekten çok güzel olmuş. İnşallah hep böyle kalırlar, süper... ve maşallah :)

tesekkür edermmmm=) insallhhh erme olmaz ilk oldugum zamn cok korkuyordum hergun aynada bakıyrdm erime olms mu die sanrım artık alştm eskisi kadr cok bakmıorum korkmuorm desem yalan olur ama bazen mnck bı degsklıgı bıle arıyorum bacaklarmda off sonumuz ne olcak bakalımmm=))

angelim rica ederim ne demek ama iltifat değil gerçekten çok güzel bacakların var :))) Allahım bizimde olur inşallah :KK43:

Kızlar daha önce bir arkadaş içi açılı bacakları düz gösteren terlik bulmuştu ve ayakkabısını yaptırıcam demişti. Onun ayakkabılarıda satılıyormuş sayfa ingilizce tam anlayamadım ama denemeden almak ne kadar sağlıklı bilemiyorum...

Link eklemeye çalıştım ama mesaj sayım az olduğu için sanırım, ekletmedi ya da ben yapamadım arkadaşlar ?

angelim canım seselinanın amelıyatı 11 deymiş, sanırım ben 1 gibi orda olurum allahtan bişey çıkmazsa gelmek isteyenlerde gelebilir iyi olur :)))

ANGELİM süper görünüyorsun. benim derdimde sağlık. herhangi bir ağrın sızın varmı şuan? yada zaman zaman oluyor mu? en önemlisi bu çünkü. cevaplarsan sevinirim.

angeliiiimmmm.....muhteşem olmuş...yemin ederim vallahi de billahi de bayıldııımmm...
Allah kem gözlerden korusun!!! hernekadar imrenerek baksak da,asla kem değil..mutlulukla, sevinçle bakıyoruzdur emin ol...çünki hayal kırıklıklarından bıktık usandık...güzel bir sonuç görmek umutlarımızı tazeledi...Canım..inşallah hep böyle kalır..hep hep hep mutlu olursun...allah hepimize kısmet etsin..
sağlıkla kal.

Angelim bacaklarin inanilmaz derecede guzel duruyor. Bakarken surekli masallah dedim. Leydi063'unde dedigi gibi sanirim bacaklarin onceden de guzelmis. Boyle bir sonuc alicagimi bilsem 1 saniye durmam.
Bu arada ASILLI senin de fotograflarini sabirsizlikla bekliyorum. Umarim istedigin sonucu almissindir..

X