Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spicy, bncn sizlerde geçen hafta ameliyat olmuştunuz hiç yazmıyorsunuz olumlu veya olumsuz bişeylar yazın arasıra girin bizleri bilgilendirin olurmu
tulsa sende ameliyat olmuşmuydun?
Efece senin bacakların sadece incemiydi yoksa aynı zamanda yamukmuydu?
Eski resimlerini de ekleyebilirsen çok seviniriz. Tekrar geçmiş olsun
ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. efece senin bacakların müthiş olmuş bence. artık eteklerin keyfini çıkarmalısın bol bol kaydirigubbakcemile2
zeni aslında ben de izmirdeyim ve seninle gelmeyi çok isterdim. ama senin ameliyat tarihin çok yakın ayarlamam zor olur. bu yüzden öncelikle izmirden bir doktorla görüşmeyi düşündüm. Ufuk Bilkaydan randevu aldım. perşembe günü görüşeceğim bakalım ne diyecek.
Merhaba kızlar, Ameliyattan hemen sonra gelemedi kusura bakmayın.
Öncelikle şunu söyleyim ki, şuan bişey söylemek için çok çok erken. Ama şundan emin olun, hastanede ameliyat psikolojisine girmek çok zor. Diğer kzılarla aynı döneme denk getirmeseydik hayatta amlyt olamazdım. Onlara tekrar tekrar tşk borçluyum.
Bacaklarımınşuanki halinin nasıl oldğunu bilmiyorum. Ama şunu nunutmayın ki ben hakiki çarpık bacaklıyıdım. Efecenin şuanki resimlerini de gördüm de, altı kısımların dış kısımlarında onda da çok çıkıklık yok. Yani o da benim kadar çarpık değilmiş.. Yani ben efeceninki gibi bir sonuç beklemyorum hiç beklememiştim, doktor da bekleme demişti. HATTA SPİCY NN BACAKLARINI GÖRMEDİM HİÇ AMA BENİMKİLERE BENZEDİİNİ SÖLEMİŞTİ, AMA DOKTORA SORDU DOKTOR ONUNKİLERİN EN AZINDAN ALT DIŞ KISIMLARININ ÇIKIKLIĞININ YAĞPDAN KAYNAKLANDIĞINI BENİMSE KEMİKTEN İBARET OLDUUNU BU YÜZDEN DAHA ZOR DÜZELECEĞİNİ SÖÖLEDİ.. yANİ BENİMKİ BİLDİĞİNİZ ORTOPEDİK BİR SORUN..
Ama şu haliyle bile aynadan baktıımda ne biliim sütun gibi değil ama normal görünüyo eskisine oranla.. Yaptırmak isteyen içinde kalmasın yaptırsın bence.. Ömür boyu keşke yapırsaydı demekten iyidir şuan çektiğim sıkıntılar.. Umarım ağrıları da e kısa zamanda diner, her geçe gn biraz daha iyi olyorum. Digucum bacaklarının dış kısımlarını kontrol et, el,ne brazcık et gelmesi bile iyidir. Ben sadece kemikti..
Neyse bacaklarım yne yoruldu ben yine uzanıcaam. Bu arada bu dönemi çok yalnız gçiriyorum. Bir su getirenim ble yok yani. Ama hala pişmanlık yok içimde.. Digucum bence amlyt olcaksan ve senikiler de benimki gibiyse, benimkilerin sonucunu bekle. Hatta bence artık eylülde filan amlyt ol. Hem para da biriktirmiş olursun. Benimkinde sorn olursa amlyt olmazsın olur biter. Ama illa ki hemen olmak istersen ahmet bey gerçekten iyi bi doktor. Ve bacaklarımdan memnun kalıcaamı sööledi hbrin olsun.
Herkese geçmişler olsun. Teşekkür ederim hepinize, syg
kızlar selam herkese ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun :)ben de dün ferruh beye ameliyat oldum ekibi ve kendisi çok ilgili tatlı insanlar,hasta için bunun nekadar önemli oldugunu biliyoruz.şuan iyiyim yağ alınan yerler biraz ağrıyo(birzdan biraz fazla) morarmalar var hala rahat hareket edemiyorum yanlız gelip dönen arakadaşlar valla helal olsun ama yeni ameliyat olucak arkadaşlara benden tavsiye mutlaka yanınızda biri olsun.cuma günü fotoğraf eklicem kendinize iyi bakın inşallah herşey gönlünüzce olsun
Ahmet bey e ameliyat olan arkadaşlar sizlere özelden sormak istediklerim var ama özelden yazamıyorum ne yapmalıyım benim ameliyat 2 hafta sonra