Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bacaklarının altına 2 yastık mı koydun?

Merhaba bugün 4. Günüm duş almak için korseyi çıkardım bu manzara ile karşılaştım hatta bacaklarımın altı mor değil siyah olmuş o resime bakamadım sildim duş alamadım tansiyonum düştü ayakta fazla da duramıyorum çorabı yıkayıp çok zor giyindim ne zaman iyileşirim ne zaman duş alabilirim acaba bu süreç böyle mi oluyordu ben daha basit olacak sanıyordum

Eklentiler

• 20190603_112105.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 303
  • 20190603_110048.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 301
Yaklaşık 2 ay oldu yağ enjeksiyonu yaptırali ilk basta iyiydi biraz ama şimdiden eridiler sanki ya da ödemdi indi, 2 cm lik fark ya var ya yok, bu kadar maddi manevi çektiğime değmedi hic mutlu degilim silikon yaptirsaymisim keske

Silikon yaptıranlar önceki ve sonraki halini paylaşabilirler mi lütfen, silikon da ise yaramazsa büyük hayal kırıklığı yaşarım, bulduğum ilk fırsatta yaptırmak istiyorum sırf psikolojim düzelsin diye, yoksa zaten kapalı giyiniyorum kimsenin gördüğü yok! Ama takıntı yaptım resmen.

Ben 25 mayısta yaptırdım şu an herşey iyi

Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Ben 4.günümde duş aldım çorabı giymek gerçekten işkence gibi. Benim silikon ve yağ enjeksiyonu yapıldı. yürümem hala düzelmedi dizlerimi kırarak yürüyorum. Dün ilk defa düz ayakkabı giydim biraz ağrım oldu ve bileklerimde hafif şişme oldu. Ama beklediğimden çok iyim. Senin şekil olarak iyi görünüyor morluklar normal bence benimde belimden yağ alınan yerler nasıl çürüktü anlatamam ama geçiyor.

Merhaba ben de Aralık 2017 yılında İzmir’de Alsancak’taki dr ebru D.yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. İlk bir yıl herşey iyiydi fakat 1 aydır bacağımda şişlik kızarıklık öbek öbek topaklanma oldu yani yağ kistleri oluşmuş ve tek tedavi yöntemi cerrahi olarak çıkarmakmış. Yağ enjeksiyonu doğru ellerde yapılırsa güzel birşey ama diğer türlü sizi uğraştırır

Eklentiler

• image.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 282
  • image.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 284
Geçmiş olsun çok üzüldüm masajla dağıtılamaz mı acaba umarım kendiliğinden geçer ben hala toparlayamadım eskiye oranla iyiyim ama hala ağrılarım var sürekli yatmaktan daha çok ağrı hissediyosun. Sizinki ne kadar eridi acaba sonuçları tam olarak ne zaman gördünüz

Benim morluklar iyice çoğaldı koyulaştı kan toplamış gibi oldu ağrılarım da hala var ama eskisi kadar değil çok fazla ayakta duramıyorum bir hafta oldu yağ enjeksiyonu yapılalı daha bugün duş alabildim tansiyonum düşüyor çarpıntı yapıyor o da oturarak yaptım bunların hepsi normal mi ameliyat olanlar maşallah alışverişe çıkan da olmuş işe giden de ben daha su içmeye bile gitmekte zorlanıyorum ne kadar daha böyle sürer

Beyaz tenlisin ama morluk olması normal. Bence 1haftadan sonra iyileşmeye başlıyorsun. Yinede sen doktora gitmelisin kontrole gittiğinde ne dedi?

Dün aradım keşke daha önce arasaydın dedi birazdan gidicem gel rapor da yazayım dedi işe gidemem böyle. biraz daha iyiyim teşekkür ederim ilgin için

Bayram geçti artık bir an evvel git bence. Şu an nasılsın daha iyi mi?
Hastaneden geldim morluklar normalmiş kan tahlili yapıldı kan değerlerim biraz düşmüş ondan tansiyonum düşüyormuş dışarıya çıkınca daha iyi oluyormuşsun 10 gündür evde bunaldım. 10 gün rapor aldım korseyi 2 hafta daha giyin dedi bir ay sonra kontrole gelirsin o zaman bakarız sonra 3 ay sonra da da tekrar bakar netleştiririz dedi. Ağrılarım çok vardı diyince de çok kızdı numaramı neden veriyorum o kadar acıyı boşuna çekmişsin dedi her zaman arayabilirsin çekinme diyip gönderdi iyiyim şimdi sen nasıl oldun iyileşmişsindir yeni bacaklarına alıştın mı

Evet alıştım çok sevdim. Uzun beyaz çorapları çıkarınca çok rahatladım. Kesik izleride iyileşti diyebilirim istediğim herşeyi giyinebiliyorum ne hoş birşey anlatamam ben çok yürüdüm artık tamamen düz basıyorum bugün 10000 adım yürümüşüm sende bol bol yürü vitamin takviyesi falan ne gerekiyorsa al. Topuklu ayakkabı mı giyiyosun hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…