- 23 Ağustos 2013
- 27
- 9
Özelden attımGeçmiş olsun çok güzel görünüyor eski hali olan resim var mı acaba
Çok zayıfmışsın ondan dolayı mı silikonu tercih ettin bacakların da ince silikona müsait ben yağ yaptıracağım cuma günü umarım erimezler seninki kadar güzel olurÖzelden attım
Evet bacaklarım çok zayıftı o sebeple silikon tercih ettim 200 ml de yağ dolgusu yapıldı her bir bacağaÇok zayıfmışsın ondan dolayı mı silikonu tercih ettin bacakların da ince silikona müsait ben yağ yaptıracağım cuma günü umarım erimezler seninki kadar güzel olur
Bişey sorucam ayaklarının altına 2 yastık mı koydun yatarken. Bugün benim bel bölgemde aşırı ağrı var yağ alınan yerlerdeEvet takıldı
İnşallah istediğin sonucu alırsın dua etçem sanaEvet bacaklarım çok zayıftı o sebeple silikon tercih ettim 200 ml de yağ dolgusu yapıldı her bir bacağa
Bacaklarının altına 2 yastık mı koydun?Bana yağ enjeksiyonu yapılmadığı için varis çorabı hiç giymedim sadece sargı bezi vardıdizime kadar 3. Gün çıkardı doktor.tam olarak yürümeye 15 gün sonra başladım aslında gaddarımdır canım kolay kolay yanmaz ama neden böyle oldum bende anlamadım şuan 75.Gün çok iyiyim hiçbişey hissetmiyorum alıştım yani anlıyacağın darısı sana gelişmelerden haberdar et
Ben 25 mayısta yaptırdım şu an herşey iyiSilikon yaptıranlar önceki ve sonraki halini paylaşabilirler mi lütfen, silikon da ise yaramazsa büyük hayal kırıklığı yaşarım, bulduğum ilk fırsatta yaptırmak istiyorum sırf psikolojim düzelsin diye, yoksa zaten kapalı giyiniyorum kimsenin gördüğü yok! Ama takıntı yaptım resmen.
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Ben 4.günümde duş aldım çorabı giymek gerçekten işkence gibi. Benim silikon ve yağ enjeksiyonu yapıldı. yürümem hala düzelmedi dizlerimi kırarak yürüyorum. Dün ilk defa düz ayakkabı giydim biraz ağrım oldu ve bileklerimde hafif şişme oldu. Ama beklediğimden çok iyim. Senin şekil olarak iyi görünüyor morluklar normal bence benimde belimden yağ alınan yerler nasıl çürüktü anlatamam ama geçiyor.Merhaba bugün 4. Günüm duş almak için korseyi çıkardım bu manzara ile karşılaştım hatta bacaklarımın altı mor değil siyah olmuş o resime bakamadım sildim duş alamadım tansiyonum düştü ayakta fazla da duramıyorum çorabı yıkayıp çok zor giyindim ne zaman iyileşirim ne zaman duş alabilirim acaba bu süreç böyle mi oluyordu ben daha basit olacak sanıyordum
Beyaz tenlisin ama morluk olması normal. Bence 1haftadan sonra iyileşmeye başlıyorsun. Yinede sen doktora gitmelisin kontrole gittiğinde ne dedi?Benim morluklar iyice çoğaldı koyulaştı kan toplamış gibi oldu ağrılarım da hala var ama eskisi kadar değil çok fazla ayakta duramıyorum bir hafta oldu yağ enjeksiyonu yapılalı daha bugün duş alabildim tansiyonum düşüyor çarpıntı yapıyor o da oturarak yaptım bunların hepsi normal mi ameliyat olanlar maşallah alışverişe çıkan da olmuş işe giden de ben daha su içmeye bile gitmekte zorlanıyorum ne kadar daha böyle sürer
Bayram geçti artık bir an evvel git bence. Şu an nasılsın daha iyi mi?Kontrole gitmedim bayram tatili zaten kontrole ameliyattan 15 gün sonra kendini iyi hissedince gel demişti
Hastaneden geldim morluklar normalmiş kan tahlili yapıldı kan değerlerim biraz düşmüş ondan tansiyonum düşüyormuş dışarıya çıkınca daha iyi oluyormuşsun 10 gündür evde bunaldım. 10 gün rapor aldım korseyi 2 hafta daha giyin dedi bir ay sonra kontrole gelirsin o zaman bakarız sonra 3 ay sonra da da tekrar bakar netleştiririz dedi. Ağrılarım çok vardı diyince de çok kızdı numaramı neden veriyorum o kadar acıyı boşuna çekmişsin dedi her zaman arayabilirsin çekinme diyip gönderdi iyiyim şimdi sen nasıl oldun iyileşmişsindir yeni bacaklarına alıştın mıBayram geçti artık bir an evvel git bence. Şu an nasılsın daha iyi mi?
Evet alıştım çok sevdim. Uzun beyaz çorapları çıkarınca çok rahatladım. Kesik izleride iyileşti diyebilirim istediğim herşeyi giyinebiliyorum ne hoş birşey anlatamamHastaneden geldim morluklar normalmiş kan tahlili yapıldı kan değerlerim biraz düşmüş ondan tansiyonum düşüyormuş dışarıya çıkınca daha iyi oluyormuşsun 10 gündür evde bunaldım. 10 gün rapor aldım korseyi 2 hafta daha giyin dedi bir ay sonra kontrole gelirsin o zaman bakarız sonra 3 ay sonra da da tekrar bakar netleştiririz dedi. Ağrılarım çok vardı diyince de çok kızdı numaramı neden veriyorum o kadar acıyı boşuna çekmişsin dedi her zaman arayabilirsin çekinme diyip gönderdi iyiyim şimdi sen nasıl oldun iyileşmişsindir yeni bacaklarına alıştın mı