Bacak dolgusu yaptıran var mı?

😂😂😂 ayy çok hoşsun çok güldüm benim düzeldi sayılır bi sorun varsa cevaplamaya çalışırım
Sonunda bir cevap yazdı günde 5 defa bakıyordum 😂 yukarıda yazdım doktor görüşmemi kök hücre ile yapamayacağı için erime oranı daha fazla yarısı erir dedi o uygulamayı yapan doktorlar çok yüksek fiyat istiyor o paraya yeni bacak alırım 😞 bu doktor devlet hastanesinde yapacak 5000 tl istiyor fiyat diğerlerine göre uygun ama sonuç ne olur bilmiyorum.bacaklarım da yamuk arası açık kapanır mı kafamda deli sorular denesem mi yoksa emekliliğe kadar para biriktirip o zaman yaptırıp yaşlanıp öldüğümde yıkarken bacakları yamukmuş dememeleri için mi yaptırsam bilemedim 😱

Sonunda bir cevap yazdı günde 5 defa bakıyordum 😂 yukarıda yazdım doktor görüşmemi kök hücre ile yapamayacağı için erime oranı daha fazla yarısı erir dedi o uygulamayı yapan doktorlar çok yüksek fiyat istiyor o paraya yeni bacak alırım 😞 bu doktor devlet hastanesinde yapacak 5000 tl istiyor fiyat diğerlerine göre uygun ama sonuç ne olur bilmiyorum.bacaklarım da yamuk arası açık kapanır mı kafamda deli sorular denesem mi yoksa emekliliğe kadar para biriktirip o zaman yaptırıp yaşlanıp öldüğümde yıkarken bacakları yamukmuş dememeleri için mi yaptırsam bilemedim 😱
😂😂😂😂 hiç düşünme biran önce yaptır en kötüsü bile şuanki halinden iyidir diye düşünmen lazım ben silikon protez taktırdım çok inceydi bacaklarım 2 ay oldu hii çokmu memnunum hayır tamda istediğim gibi olmadı bileklerim çok ince kaldı orayada yağ enjeksiyonu yaptırmak gerekirdi ama ona param yetmedi ama olsun eskisinden iyi diyip susuyorum

😂😂😂😂 hiç düşünme biran önce yaptır en kötüsü bile şuanki halinden iyidir diye düşünmen lazım ben silikon protez taktırdım çok inceydi bacaklarım 2 ay oldu hii çokmu memnunum hayır tamda istediğim gibi olmadı bileklerim çok ince kaldı orayada yağ enjeksiyonu yaptırmak gerekirdi ama ona param yetmedi ama olsun eskisinden iyi diyip susuyorum
Teşekkür ederim böyle destek olan kişilere ihtiyaç duyuyor insan kendini iyi hissediyor 31 ine randevu aldım umarım erimezler ayrıca yağım var mı yokmu ne kadar çıkacak orası da muallakta yağımın olmasını isteyeceğim günler de geliyormuş bu hayatta 😂

Merhaba bugün amelyatınız vardı süreci anlatabilir misiniz ameliyatı oldunuz mu
Evet oldum şu an hastanedeyim. Narkozu atmanın dışında bir sıkıntı yaşamadım tirtir titredim. 2saat 40 dk sürmüş. Bel yanlarımdan yağ alındı ve silikon implant takıldı. Yavaş yavaş yürüyorum eşimle biraz karıncalanma oluyor varis çorabı çok sıkıyor ama kesinlikle çom hafif bir ağrım var beklediğimden çok iyiym

Şu an böyleyim

Eklentiler

• IMG_20190525_194339.jpg
    IMG_20190525_194339.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 294
Sen tam olarak ne zaman düz basmaya başladın ve varis çorabını ne zaman çıkardın
Bana yağ enjeksiyonu yapılmadığı için varis çorabı hiç giymedim sadece sargı bezi vardıdizime kadar 3. Gün çıkardı doktor.tam olarak yürümeye 15 gün sonra başladım aslında gaddarımdır canım kolay kolay yanmaz ama neden böyle oldum bende anlamadım şuan 75.Gün çok iyiyim hiçbişey hissetmiyorum alıştım yani anlıyacağın darısı sana gelişmelerden haberdar et

X