Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar çok geçmiş olsun umarım bu kez sonuç gönlünüzce hatta gönlünüzden geçenden çok daha güzel ve kalıcı olur. Bu forumun ilk mesajından itibaren hiç bir mesajı atlamaksızın okumaya devam ediyorum ve şu an 1959. sayfadayım. O sayfalarda paylaşım yapan herkesi tanıyor gibi hissediyorum. Yazılanlardan öyle çok bilgi edindim ki neredeyse bende bir kaç kez operasyon geçirmiş gibiyim. Buraya tekrar uğrayan herkese teşekkürler.Karin bolgesinden yag alindi kapali sistem ile bacaga verildi
Çok geçmiş olsun, inşallah istediğiniz gibi olmuştur ve sonuçtan çok mutlu olursunuzIyilesme durumunda ekleyebilirsem resim ekleyecegim
Cok tesekkür ederim.Umarim erimez doktora bir oncekinde 350 eklenmisti dedim 180 az dedim ama biz zenginlestirdik kok hucreli dedi o sozune guvenmek istiyorum bu haliyle zaten anca memnunum ödem yag erimesi derken bakalim ne kalacakÇok geçmiş olsun, inşallah istediğiniz gibi olmuştur ve sonuçtan çok mutlu olursunuz
Merhaba özelden cevapladim.Aslinda buraya telefondan resim yuklemeye calistim ama dosya buyuk diye uyari veriyor albumede ekleyemedimMerhaba acaba ilk operasyondan sonra konulan yağlarin tamamı eridi mi yoksa kalanlar sizi mi memnun etmedi.Özelden mesaj yazdım bu arada.Cevaplarsanız çok sevinirim.
Merhaba iki normal dogum yapmistim liposaksin sezaryan gibi sanirim ilk gun kuş gibiydim odem var korse bu havalarda gece gunduz cok zor dun sabaha gore bacak olculerim 1 cm ince uzuldum 1 cm daha giderse basa döndükerimesin7 merhaba bugün nasılsınız çok ağrınız yoktur inşallah
E-mail adresimi versem gönderebilirmisiniz fotoğraf?Merhaba özelden cevapladim.Aslinda buraya telefondan resim yuklemeye calistim ama dosya buyuk diye uyari veriyor albumede ekleyemedim
Arkadaşlar, ben 42 senedir bu durumu saklamaktan ve kamufle etmekten gerçekten çok yoruldum. Yağ enjeksiyonu yaptıran ve silikon implant taktıran arkadaşların güncel memnuniyet bilgilerine ve mümkünse fotoğraf görmeye çok ihtiyacım var. Son iki senedir instagram üzerinde satış yapılan bacak şekillendiriciyi kullanıyorum eğer instagram üzerinden 'bacak şekillendirici' diye arayıp girdiğinizde son fotoğraf bana ait açık mavi skinny pantolon ile olan. Evet hayatımı kolaylaştırdı ve ihtiyacı olanın tereddütsüz satin alıp denemesini tavsiye ederim ama yaz geldiğinde denize ailem ile gidememek oğlum ile denize girememek beni çok üzüyor. Yağ enjeksiyonu yada silikon implant için doktor görüşmesi yapacağım ama sizlerin deneyimlerinize çok ihtiyacım var. Email adresi verebilirim fotoğraf yukleyemiyorsaniz buraya, lütfenE-mail adresimi versem gönderebilirmisiniz fotoğraf?
İzlemeye aldım sizde beni izlemeye alırsanız ozelden mesaj yazabiliyoruz oradan resim gönderebilirim , ikinciyi yaptirmama ragmen henuz yeni diyeceksiniz ama yag eriyor silikonda cok kaslı oluyor yaptıran pişman yaptırmayan pişmanE-mail adresimi versem gönderebilirmisiniz fotoğraf?
İzlemeye aldım sizde beni izlemeye alırsanız ozelden mesaj yazabiliyoruz oradan resim gönderebilirim , ikinciyi yaptirmama ragmen henuz yeni diyeceksiniz ama yag eriyor silikonda cok kaslı oluyor yaptıran pişman yaptırmayan pişman