Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Dün gece biraz okudum mesajları; özellikle operasyon geçirmiş olanların yazdıklarını. Yağ transferi düşünüyordum, mucize beklemeden, riskleri, sıkıntıları göze alıp, paranız varsa, bacaklarınız da gerçekten kötü görünüyorsa girişilebilecek bir durum. Aynı operasyonlar, hatta aynı doktorun yaptığı operasyonlar kişiye göre farklı sonuçlar verebiliyor ki bu da doğaldır. Bu deneyimi yaşamış arkadaşların deneyimlerini aktarmasını rica ediyorum yine de, bu tür uygulamalar yeni olduğu için uzun vadede sonuçlarının çok da bilinmediğini düşünüyorum. Bunun içinde özellikle eskiden yaptırmış olanlar yazarsa bize yol göstermiş olacaklar.

Konu yagsa belli bi miktari kaliyo sonra gerisi eriyo.. surekli yapilamayacak bi islem ama.. esas implant ve aqua filling yaptirmis arkadaslarimizdan tecrube paylasimi gelse cok guzel olur

Konu yagsa belli bi miktari kaliyo sonra gerisi eriyo.. surekli yapilamayacak bi islem ama.. esas implant ve aqua filling yaptirmis arkadaslarimizdan tecrube paylasimi gelse cok guzel olur
Bacak eğriliğim için silikon taktırdım kızlar başlığı altında Bernoldi nin mesajı var

Bide aqua filling yaptiranlar daha sonr implanta karar verirse mantar ve enfeksiyon kacinilmaz diyorlar ve implant bi kesenin icerisinden durulen aqua fillin maddesi butun kaslara yayilmis durumda ve cerrahi mudahaleyle cok zor temizleniyormus. Istanbuldaki arkadaslar tecrubelerinizi paylasir misiniz? Herkes mi yaptirdi bu islemi kimsenin mi sorunu kalmadi? Yoksa yaptiran herkes yasadigi sorunlarla ugrasmaktan buraya girecek moralleri mi kalmadi
Arkadaşlar merhaba, herkesin kafası karışık gördüğüm kadarıyla. Ben bir sağlık çalışanı ve implant uygulaması yaptırmış biri olarak bilgilendireyim sizi.
Öncelikle aquafillingle bacak şekillendirmeden bahsedecek olursak; aquafilling FDA onayı olmayan ve vücuda zerk edildiğinde uzun dönem sonuçları bilimsel olarak ortaya konulmamış bir madde.Yani bu hastalara uygulama yapıldıktan 10-20-30 yıl sonra vücuda ne gibi bir etkisi olduğu bilinmiyor.Ya da vücudunuzda kaldığı 5-8 yıl içerisinde gebelik söz konusu olduğunda bebeğe ve size ne gibi etkileri var bu da bilinmiyor.Enfeksiyon ya da alerjik reaksiyon yaşadığınızda vücuttan uzaklaştırılması oldukça zor ,enfeksiyon riski olduğu gibi bir implant uygulamasına göre uygulama sonrasında emboli(pıhtı) atma riski daha yüksek.
-Yağ transferinden bahsedecek olursak kendi dokunuz olduğu için daha güvenli.Öncelikle vücudunuzda yeterli oranda yap bulunmalı. Uygulama yapılan bölgede erime tamamlandığında kalan yağ oranı %40-50 .Bu oran sizin metabolizma hızınıza göre de değişkenlik gösterecektir. Bazen beklenenden fazla erime olduğunda 2. bir uygulama gerekebilir.Bütçeniz uygunsa bu göze alınabilir bir risk bence. Yabancı bir madde konulmasından daha güvenli.
-implant uygulaması ise benim gibi yağ oranı düşük olan kişilerde mecburen tercih edilen bir diğer yöntem. Farklı yöntemler tercih edilmekle beraber genelde kabul gören gastro-soleus kasları arasına açılan bir poşun (cep) içine size uygun ölçülerde bir implant yerleştiriliyor. Ben 5. Gün Anadolu yakasından Avrupa yakasına dolgu topuklu bir ayakkabıyla(ilk günlerde bunla daha kolay yürünüyor) toplu taşıma kullanarak gidebilecek durumda bir hastaydım :) Ancak herkesin iyileşme süreci aynı olmuyor tabiki.Sağ ayağım kısa sürede normal haline döndüğü halde sol ayağıma 3 hafta kadar parmak ucu basabildim(düz bir ayakkabıyla tabi).Bu bölgede büyük sinirlerin operasyon sırasında hasar alması çok olası değil burda hekimin becerisi devreye giriyor tabiki. Ancak 3 ay kadar sonra şekli oturmaya başlıyor ve gastronomi kası gevşedikçe implant daha serbest kaldığı için bacağın çapı bir miktar artabiliyor.Bu ihtimal göz önünde bulundurularak implant ölçüsüne karar verilmeli.Bana soracak olursanız eğer ki tercih etme şansım olsaydı ben yağ transferini tercih ederdim.Görüntü olarak sizi rahatsız etmese bile implantın varlığını hep hissediyorsunuz bacağınızda.
Durum bu :)

Su-ben belirsizlikler düşündürüyor en çok, sonuçta doğrudan sağlığı ilgilendiren bir durum. Sanırım takıldığım noktalarda da haklıyım, karar verirsem doğala en yakın olan yağ transferini tercih ederim daha zor gözükse de, erime riski olsa da. Yalnız yaşayan biri olarak, ilerde sorun yaratma riski olan bir yöntemi seçmemeliyim, bir de Ankara da deneyimli bir doktor bulmam gerekiyor. Açıklamanız için teşekkürler

Arkadaşlar merhaba, herkesin kafası karışık gördüğüm kadarıyla. Ben bir sağlık çalışanı ve implant uygulaması yaptırmış biri olarak bilgilendireyim sizi.
Öncelikle aquafillingle bacak şekillendirmeden bahsedecek olursak; aquafilling FDA onayı olmayan ve vücuda zerk edildiğinde uzun dönem sonuçları bilimsel olarak ortaya konulmamış bir madde.Yani bu hastalara uygulama yapıldıktan 10-20-30 yıl sonra vücuda ne gibi bir etkisi olduğu bilinmiyor.Ya da vücudunuzda kaldığı 5-8 yıl içerisinde gebelik söz konusu olduğunda bebeğe ve size ne gibi etkileri var bu da bilinmiyor.Enfeksiyon ya da alerjik reaksiyon yaşadığınızda vücuttan uzaklaştırılması oldukça zor ,enfeksiyon riski olduğu gibi bir implant uygulamasına göre uygulama sonrasında emboli(pıhtı) atma riski daha yüksek.
-Yağ transferinden bahsedecek olursak kendi dokunuz olduğu için daha güvenli.Öncelikle vücudunuzda yeterli oranda yap bulunmalı. Uygulama yapılan bölgede erime tamamlandığında kalan yağ oranı %40-50 .Bu oran sizin metabolizma hızınıza göre de değişkenlik gösterecektir. Bazen beklenenden fazla erime olduğunda 2. bir uygulama gerekebilir.Bütçeniz uygunsa bu göze alınabilir bir risk bence. Yabancı bir madde konulmasından daha güvenli.
-implant uygulaması ise benim gibi yağ oranı düşük olan kişilerde mecburen tercih edilen bir diğer yöntem. Farklı yöntemler tercih edilmekle beraber genelde kabul gören gastro-soleus kasları arasına açılan bir poşun (cep) içine size uygun ölçülerde bir implant yerleştiriliyor. Ben 5. Gün Anadolu yakasından Avrupa yakasına dolgu topuklu bir ayakkabıyla(ilk günlerde bunla daha kolay yürünüyor) toplu taşıma kullanarak gidebilecek durumda bir hastaydım :) Ancak herkesin iyileşme süreci aynı olmuyor tabiki.Sağ ayağım kısa sürede normal haline döndüğü halde sol ayağıma 3 hafta kadar parmak ucu basabildim(düz bir ayakkabıyla tabi).Bu bölgede büyük sinirlerin operasyon sırasında hasar alması çok olası değil burda hekimin becerisi devreye giriyor tabiki. Ancak 3 ay kadar sonra şekli oturmaya başlıyor ve gastronomi kası gevşedikçe implant daha serbest kaldığı için bacağın çapı bir miktar artabiliyor.Bu ihtimal göz önünde bulundurularak implant ölçüsüne karar verilmeli.Bana soracak olursanız eğer ki tercih etme şansım olsaydı ben yağ transferini tercih ederdim.Görüntü olarak sizi rahatsız etmese bile implantın varlığını hep hissediyorsunuz bacağınızda.
Durum bu :)
Gastronomi kası değil tabiki gastrocnemius :)) otomatik düzeltmenin kurbanı olmuşum

Herkese Merhaba,

13 Ağustos 2010 tarihinde Ankara’da yağ dolgusu ile ameliyat olmuştum. Ameliyat sonrası çok acı ve ağrı çektim ama neredeyse 8 sene olacak bacaklarımdaki şikayetimden tamamen kurtuldum. Bacaklarımda erime olmadı. Ödemler geçti sadece. İstediğim herşeyi gönül rahatlığıyla giyebiliyorum. Benim bacaklarım çok eğriydi içleri bomboştu tam bir parantezdim. Sonuç benim için muhteşem oldu. Bacaklarımın çok güzel olduğunu bile söylüyorlar. Manken gibi değil ama ben inanılmaz mutluyum. Eski mesajlarımı da ismime tıklayarak bulabilirsiniz. Baya detaylı yazmıştım herşeyi. İnşallah gönlünüzce olur herşey. Arada foruma gelip bilgi veriyorum insan ameliyat olmuş ve üzerinden zaman geçmiş birilerini bulmakta zorlanıyor. Eskilerden uğrayanlar var mı bilmiyorum ama ben durumumdan çok memnunum. Verdiğim en iyi, en cesurca karardı. Yaşamayan ne demek olduğunu anlamaz, ameliyat olacağınızı duyması bile saçma gelir ama biz birbirimizi anlıyoruz. Yarattığı psikoloji herkesin anlayabileceği birşey değil. Herşey gönlünüzce olsun :)

Albümüme bir kaç foto eklemeye de çalışacağım :*

Sevgiler,

Albüme fotoğraf eklemeyi başaramadım. Nasıl olduğunu anlatabilirseniz bir kaç fotoğrafımı eklerim.
İyi pazarlar :)

Merhaba arkadaşlar implantı çıkarttırmış olan arkadaşlar vardı ama forumda bulamıyorum bir türlü. Buralarda mısınız ? :)

Demoniac merhaba...

Bir süredir buradaki eski mesajları okuyorum. Üye de oldum ama şimdiye kadar yazmamıştım. Şimdi ise size teşekkür etmeyi öyle çok istedim ki yazmadan duramadım. Sorabileceğim herhangi bir şey yok, çünkü geçmişte yaşadıklarınızı tüm içtenliğinizle anlatmışsınız zaten. Hatta operasyon için gidildiğinde öncesi ve sonrası tüm uygulamalardan bile bahsetmişsiniz. 8 seneden sonra burayı unutmayışınız da büyük bir incelik ayrıca. Sonuç olarak kendim ve burayı takip eden herkes adına çok teşekkürler...

Sizin de her şey gönlünüzce olsun:)

Albüme fotoğraf eklemeyi başaramadım. Nasıl olduğunu anlatabilirseniz bir kaç fotoğrafımı eklerim.
İyi pazarlar :)
Arkadaşlar selam bende bacak estetiği düşünüyorum ama çok kafAm karışık herkes farklı bişey diyor.kimisi çok basit hiç bi zararı yok diyo kimisi asla diyor ama ben Alt bacaklarımı düzelttirmek istiyorum sonuca ulaşmış olanlarınıza acaip özeniyorum cumartesi has fın ile randevum var ne diyceğini çok merak ediyorum taktım bu konuya başka hiçbişey düşünemez oldun

Herkese Merhaba,

13 Ağustos 2010 tarihinde Ankara’da yağ dolgusu ile ameliyat olmuştum. Ameliyat sonrası çok acı ve ağrı çektim ama neredeyse 8 sene olacak bacaklarımdaki şikayetimden tamamen kurtuldum. Bacaklarımda erime olmadı. Ödemler geçti sadece. İstediğim herşeyi gönül rahatlığıyla giyebiliyorum. Benim bacaklarım çok eğriydi içleri bomboştu tam bir parantezdim. Sonuç benim için muhteşem oldu. Bacaklarımın çok güzel olduğunu bile söylüyorlar. Manken gibi değil ama ben inanılmaz mutluyum. Eski mesajlarımı da ismime tıklayarak bulabilirsiniz. Baya detaylı yazmıştım herşeyi. İnşallah gönlünüzce olur herşey. Arada foruma gelip bilgi veriyorum insan ameliyat olmuş ve üzerinden zaman geçmiş birilerini bulmakta zorlanıyor. Eskilerden uğrayanlar var mı bilmiyorum ama ben durumumdan çok memnunum. Verdiğim en iyi, en cesurca karardı. Yaşamayan ne demek olduğunu anlamaz, ameliyat olacağınızı duyması bile saçma gelir ama biz birbirimizi anlıyoruz. Yarattığı psikoloji herkesin anlayabileceği birşey değil. Herşey gönlünüzce olsun :)

Albümüme bir kaç foto eklemeye de çalışacağım :*

Sevgiler,
Yeteri kadar yagın varmıydı yani kaç kiloydun acaba bnde istiyorum ama sanırım yag oranım yeymiycek

Kızlar kimseyi kötü etkilemek istemiyorum gerçi kimsede söylediklerime kulak vermiyor... Ben silikon koydurdum bacaklarıma ve çok pişmanım şimdilerde çıkarttırmak istiyorum fakat korkuyorum tekrar bir ameliyat, iş ve aile hayatım vs. Bacaklarım inanılmaz çirkin görünüyor sanki benim değiller. Sizleri anlıyorum bacaklarınızla mutlu ve özgür değilsiniz mini etekler şortlar giymek istiyorsunuz evli olanlarınız eşinden utanıyor gizliyor fakat benim için sonrası daha kötü oldu ilk 1 yıl sonrasında. Sizlere tavsiyem sadece kendi yağ dokunuzdan koydurtun en fazla erir gider size zararı olmaz. Ben ameliyatımı Ankarada F.B yaptırdım. Ayrıca bacaklarımın kesi yerleri sözde çok hafif belli olacaktı görseniz inanamazsınız.

Hanımlar merhaba. 1.63 boyunda ve 45 kiloyum. Zayıfladıkça bacaklarım çirkin bir hal aldı pantolon bile giyemez olmuştum. Ani bir kararla vücudumda yeterli yağ bulunmadığı için silikon implant yaptırma kararı aldım.Ameliyatın ilk günü şiddetli bir ağrım olmadı ancak üzerine basamadım.2. Gün dolgu topuklu ayakkabıyla dizlerim bükülü bir şekilde yürüyebildim.4. Günden beri dik bir şekilde topuklu ayakkabıyla yüriyebiliyorum.1 haftaya kadar normal hayatıma döneceğimi düşünüyorum.Dolgun bacaklar alışkın olmadığım bir görüntü olduğu için henüz benimseyemedim.Bugün 4. Günüm henüz ödemli ve gergin sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Biraz kilo alırsam daha iyi olacağını düşünüyorum.
Özel mesaj bölümünüz kapalı sormuştum ama cevap alamadım doktorunuz kimdir?

Arkadaşlar merhaba, ben de geçen yıl takılan silikon implantları geçen hafta yarım saat süren bir operasyon sonrasında çıkarttırdım. İmplantlarımla ilgili hiçbir sorun hiçbir rahatsızlık yaşamadım ancak bir süre sonra bacaklarım kalın gibi gelmeye başladı bu beni rahatsız etti. Çıkarttırdıktan sonra farkettiğim şey şu bacaklarımda gergin ağır bir his varmış şu an hafiflemiş gibi hissediyorum. Tabi eski halini alması yaklaşık 2-3 ay alacak ancak şu an herhangi bir problem yaşamıyorum.Sizler için de referans olması için yazmak istedim ✋

Yara konusu tamamen kişiyle alakalı bazen yarada kararma hipertrofik bir görünüm olabiliyor yarada.Bu konuda kimse garanti veremez bende de belli belirsiz bir iz vardı mesela bu konuda sorun yaşamadım hiç.Ben çıkarttırdım eğer gerçekten istiyorsan korkulacak bir şey olmadığını söyleyebilirim.
Kızlar kimseyi kötü etkilemek istemiyorum gerçi kimsede söylediklerime kulak vermiyor... Ben silikon koydurdum bacaklarıma ve çok pişmanım şimdilerde çıkarttırmak istiyorum fakat korkuyorum tekrar bir ameliyat, iş ve aile hayatım vs. Bacaklarım inanılmaz çirkin görünüyor sanki benim değiller. Sizleri anlıyorum bacaklarınızla mutlu ve özgür değilsiniz mini etekler şortlar giymek istiyorsunuz evli olanlarınız eşinden utanıyor gizliyor fakat benim için sonrası daha kötü oldu ilk 1 yıl sonrasında. Sizlere tavsiyem sadece kendi yağ dokunuzdan koydurtun en fazla erir gider size zararı olmaz. Ben ameliyatımı Ankarada F.B yaptırdım. Ayrıca bacaklarımın kesi yerleri sözde çok hafif belli olacaktı görseniz inanamazsınız.
ra

Yara konusu tamamen kişiyle alakalı bazen yarada kararma hipertrofik bir görünüm olabiliyor yarada.Bu konuda kimse garanti veremez bende de belli belirsiz bir iz vardı mesela bu konuda sorun yaşamadım hiç.Ben çıkarttırdım eğer gerçekten istiyorsan korkulacak bir şey olmadığını söyleyebilirim.

ra
Cevabınız için çok teşekkür ederim okuyunca içime bir rahatlama geldi benim bacaklarım kalınlıktan ziyade aşırı kaslı erkek bacağından bile kötü görünüyor. Peki aynı doktoramı çıkarttırdınız. Ya da devlet hastanesine gitsem bu konuda bana yardımcı olurlar mı sizce. Son sorum çıkarttıkdan sonra ağrınız çok oldu mu ben iş yerimden çok izin alamıyorum normal hayatınıza dönmeniz uzun bir vakit aldı mı

X