Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Üzüldüm gerçekten umarım en kısa zamanda sıkıntılarınızdan kurtulur ve begenceginiz bacaklara kavusursunuz.

Merhaba ben de bu gün yav enjeksiyonu yaptırdım şimdilik nasıl oldu tam olarak benim de bi fikrim yok ama ilk gün için diyeyim korkulacak bi şey yok sadece yağ alınan yerler acıyor ağrı kesici falan yaptılar.. yarına ne olur bilmiyorum

Merhaba ben de bu gün yav enjeksiyonu yaptırdım şimdilik nasıl oldu tam olarak benim de bi fikrim yok ama ilk gün için diyeyim korkulacak bi şey yok sadece yağ alınan yerler acıyor ağrı kesici falan yaptılar.. yarına ne olur bilmiyorum
Çok geçmiş olsun, dilerim istediğiniz gibi olur.hangi bölgelere yağ enjeksiyonu yaptırdınız,doktorunuz kim öğrenebilir miyim

Merhaba bende izmir de yasıyorum ufuk bilkayla görüsmeye gittim bacak dolgusu icin nasıl oldun acaba ilk seansın mı bu
Merhaba öyle çok büyük ağrım falan yok sadece dikkat etmeye çalışıyorum bantları henüz çıkarmadım onlar rahatsız ediyor biraz onun dışında sorum yok simdilik evet ilk seans umarım bu yeterli olur başka istemiyorum

Tekrar merhaba bu gun 8. Günüm sağ bacağım da morarma var ağrıda yapıyor böyle bir şeyle karşılaşan var mi.. sonradan oldu morarma

Bacak dolgusu yaptıralı 1 yıl olmuş :)
Kendime yaptığım en en en en büyük iyilik bu. Sabah hava aydınlanmadan yola düşüp korka korka gittim hastaneye. Her aşamasına değermiş.
Bu forumu ilk kez ikinci sayfaya gerilemiş gördüm, umarım hepinizin hayatından kaybolur bu sıkıntı.

Hanımlar merhaba. 1.63 boyunda ve 45 kiloyum. Zayıfladıkça bacaklarım çirkin bir hal aldı pantolon bile giyemez olmuştum. Ani bir kararla vücudumda yeterli yağ bulunmadığı için silikon implant yaptırma kararı aldım.Ameliyatın ilk günü şiddetli bir ağrım olmadı ancak üzerine basamadım.2. Gün dolgu topuklu ayakkabıyla dizlerim bükülü bir şekilde yürüyebildim.4. Günden beri dik bir şekilde topuklu ayakkabıyla yüriyebiliyorum.1 haftaya kadar normal hayatıma döneceğimi düşünüyorum.Dolgun bacaklar alışkın olmadığım bir görüntü olduğu için henüz benimseyemedim.Bugün 4. Günüm henüz ödemli ve gergin sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Biraz kilo alırsam daha iyi olacağını düşünüyorum.

Ben cok begendim bacaklarini, gaza gelip uye oldum su an. Ben de gecem persembe gunu olacaktim uzun sure onceden almistim operasyon tarihini hersey hazirdi. Son gun gorustugum doktor implant bulamadim dedi. Normalde 90-110 gibi bisey dusunuyorum demisti. Bacagim egri degil sadece kas kaybim var baldirimda. Ameliyattan bir gun once aradi beni implant bulamadim ama 85cc buldum ameliyat sabahi bakariz dedi soguk ter dokum bildigin hayal kirikligi ve amator buldugum davranisindan dolayi guven kaybi kasadim. Normalde operasyon sabahi gorusecekken hemen ertesi gun atldim gittim yanina(operasyondan bi gun once)
Bi tane 140 cc buldum dedi bi tane tek 110buldum belki evde esi vardir bi bakarim ben dedi nasil yani dedim.. moralim bozuldu garip geldi. 85 olabilir dediniz 140 olabilir diyosunuz arada ucurum var dedim orda bakariz dedi cok tedirgin oldum. Diz kapagimdan yag alacagmisiniz dedim ameliay gunu hatirlar bana dedi :s .. ben soklardayim. Bi form verdi ki ne form. Prosedurmus! Yok bacak eskisinden kotu olabilirmis, kas zedelennesi his kaybi sinir zedelenmesi sakat kalmak vs. bide yanina sahit imzasi! Hic hasta kaybiniz oldu mu dedim eli ayagi karisti! Hicbir soruma net cevap alamamakla beraber bide bir hasta bana bunu yolladi dedi (artik o mu yapti bilmiyorum) birisinin bacagi implanttan bildigin curumus! Kangren falan olmus ! Eve geldim sersem gibi. Aradim ve iptal ettim. Bosluga dustum. Aqua filling le silikon onerilmiyormus mantara yol acacagi icin , yagim zaten yok. 170 ve 52 kiloyum. Kafam darmadagin oldu

Çok teşekkür ederim .Korkulacak bir operasyon değil gerçekten bu kadar ertelediğime pişman oldum ben.Doktor ismi veriliyor mu burda emin değilim ancak Op.Dr. B.... K.. yaptı operasyonu. Gerçekten alanında uzman ve çok başarılı daha önceden tanıyordum ben kendisini.Oldukça fazla hekimle görüştüm ben hepsi 12 bin tl fiyat verdi standardı bu. Dr AK ise 17 bin tl fiyat veriyor.

Doktorun adini yazarmisn bana ozelden? Nerde yaptirdin istanbul mu? Memnun musun su an?

Ben de gecem persembe gunu olacaktim uzun sure onceden almistim operasyon tarihini hersey hazirdi. Son gun gorustugum doktor implant bulamadim dedi. Normalde 90-110 gibi bisey dusunuyorum demisti. Bacagim egri degil sadece kas kaybim var baldirimda. Ameliyattan bir gun once aradi beni implant bulamadim ama 85cc buldum ameliyat sabahi bakariz dedi soguk ter dokum bildigin hayal kirikligi ve amator buldugum davranisindan dolayi guven kaybi kasadim. Normalde operasyon sabahi gorusecekken hemen ertesi gun atldim gittim yanina(operasyondan bi gun once)
Bi tane 140 cc buldum dedi bi tane tek 110buldum belki evde esi vardir bi bakarim ben dedi nasil yani dedim.. moralim bozuldu garip geldi. 85 olabilir dediniz 140 olabilir diyosunuz arada ucurum var dedim orda bakariz dedi cok tedirgin oldum. Diz kapagimdan yag alacagmisiniz dedim ameliay gunu hatirlar bana dedi :s .. ben soklardayim. Bi form verdi ki ne form. Prosedurmus! Yok bacak eskisinden kotu olabilirmis, kas zedelennesi his kaybi sinir zedelenmesi sakat kalmak vs. bide yanina sahit imzasi! Hic hasta kaybiniz oldu mu dedim eli ayagi karisti! Hicbir soruma net cevap alamamakla beraber bide bir hasta bana bunu yolladi dedi (artik o mu yapti bilmiyorum) birisinin bacagi implanttan bildigin curumus! Kangren falan olmus ! Eve geldim sersem gibi. Aradim ve iptal ettim. Bosluga dustum. Aqua filling le silikon onerilmiyormus mantara yol acacagi icin , yagim zaten yok. 170 ve 52 kiloyum. Kafam darmadagin oldu

Arkadaslar merhaba, yakin zamanda bu forumu takip etmeye baslayip, bi cesaret ameliyata kosan biri olarak silikon+yağ operasyonu gecirdim.. Oncesi ve sonrasi fotografini albume koyabildim sanirim henuz cok yeni oldum ameliyati.. Su an gayet memnunum.. Merak ettiklerinizi ozelden sorarsaniz yardimci olmaya calisirim.. Korkulacak hic bir sey yokmus inanin agrisiz acisiz bir damla goz yasi dokmeden ve ustelik TEK BASİMA giristigim bir olaydi, cok sukur sorunsuz (simdilik ve insallah) gecti :)

Bana da yollar misin oncesi ve sonrasini??? Memnunmusun silikon olayindan?? Ben cok korkuyorum. :/ kime ve ne kadara yaptirdigini mesaj atarmisi bana

Bacak resimlerimi ekliyorum, lutfen acık yorumlarınızı iletin. Ben sonuçtan acayip memnunum. O korkunc bacak görüntümden eser kalmadı hatta bacak boyum daha uzun görünüyor artık. Ama sizin de fikrilerinizi önemli.

Ahmet karacalar miydi doktor?? Silikon konuldu mu yoksa yag mi enjekte etti? Lutfen beni aydinlat cok guzel olmusssss bayildim

Merhabalar ben yeni duydum bu forum isini kizlar. 3 hafta sonraya ameliyat olup silikon koydurmak istiyodum ama bugün üye oldup binletce mesaji okuduktan sonra yag enjeksixonu daha iyi gibi geliyo kulaga. Ben bir kere yaptirdim ilk haftadan sonra tamamina yakini eridi o yüzden ikinciye pek girismeden direk silikon düsünmüstüm ama yine kararsiz kaldim. Oytun idile yaptiracaktim. Fikir ve yardimlarinizi beklixorum acele cünkü 3 hafta sonraki tatihi degistirmeyecegim. Diz törpületme diye birseyler de okudum baya karistim. Doktor adi istiyorummm

Oytun idile yaptirdin mi? Silikon mu yaptirdin? Memnun musun?

hanımlar bacak estetiğini annem için düşünüyoruz kadıncağız denize girmeye çekinir oldu yorumların hepsine bakamadım ama fiyatlar ne alemde yani ortalama fiyat verebilen var mı

Valla ben artik allak bullak oldum hepsinden vazgecmek uzereyim. Spora basladim. Kimisi kesinlikle implamt cok zararli ve tehlikeli komplikasyonlara yol acabilir diyor. Cok onemli bir parcamiz bu riske deger mi bilmiyorum ama bacagini kaybedenler, kas dokusu zedelenenler sinirlerini ve hissiyatini kaybedenler bide implantlar belli bi sure sonra dokuyu esnettigi icin degistirmek gerekebiliyor.. aqua filling desem bazilari bunu daha masum buluyor bazi doktorlar asla kullanmiyoruz diyor. Aqua filling 5-8 seneye kadar kalir diyen var 1 senede erir diyen var.yaptirip memnun olanlar var bin pisman olanlar dalga dalga goruntuye donenler enfeksiyonlar var. cok pahali bi uygulama. Surekli bu butceye dag dayanmaz. Herkes doktor baska bisey soyluyor

Operasyonlara girmeden once bize verilen forumlarda herhangi bir komplikasyon gerceklesirse bunun sorumlulugu bizdedirin altina imza atiyoruz. Bizden Kimseye bisey olacagi yok. Karar verip cesaretini toplayan olursa deneyimlerini paylasirsa
Cok mutlu oluruz

Daha önce bacak dolgusu yaptırmış arkadaşlardan bilgi edinmek istiyorum. Mesajları okumaya çalıştım, ancak okudukça kafam karıştı. Sonuçlar tabi ki kişisel beklentilerle orantılı olacaktır, ama en önemlisi zarar görmeden, sağlıklı yapılması. Ne etek, ne tayt denize girmek istiyorum en çok. Olumlu yada olumsuz deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim 3550 mesajı okumaya imkan yok. Özellikle Ankara da yaşayan arkadaşlar.

Bide aqua filling yaptiranlar daha sonr implanta karar verirse mantar ve enfeksiyon kacinilmaz diyorlar ve implant bi kesenin icerisinden durulen aqua fillin maddesi butun kaslara yayilmis durumda ve cerrahi mudahaleyle cok zor temizleniyormus. Istanbuldaki arkadaslar tecrubelerinizi paylasir misiniz? Herkes mi yaptirdi bu islemi kimsenin mi sorunu kalmadi? Yoksa yaptiran herkes yasadigi sorunlarla ugrasmaktan buraya girecek moralleri mi kalmadi

X