Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar merhaba bende yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum bacağımda çarpıklık yok ama alt bacaklarım çok ince fazla yağ da yok. benim merak ettiğim 4-5 sene sonra konan yağlar eriyormuş yani vücut atıyormuş. eğer böyleyse neden bu kadar uğraşıyoruz.

Kızlar merhaba, ben 2 yıl önce yap enj olmuştum bacaktan . Fakat bacaklarım halen çürük çürük benekler var her tarafında geçmeyen. Böyle bişi yaşayan var mı acaba?

Merhaba. Ben de izmirde bacaklarima yag dolgusu yaptirmayi dunuyorum. Hangi doktora yaptirdiniz. Kaca yaptirdiniz acaba bilgi verebilirmisiniz

Merhaba. Ben de izmirde bacaklarima yag dolgusu yaptirmayi dunuyorum. Hangi doktora yaptirdiniz. Kaca yaptirdiniz acaba bilgi verebilirmisiniz
Bende izmir'de prof.dr.Ahmet Seyhan'a silikon ameliyati oldum.Onu arastirabilirsiniz.Ben cok memnunum 2012 yilinda ameliyat oldum

Bende izmir'de prof.dr.Ahmet Seyhan'a silikon ameliyati oldum.Onu arastirabilirsiniz.Ben cok memnunum 2012 yilinda ameliyat oldum
Tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin. Onu hemen arastiracam. Ben bi de prof ufuk bilkay duydum siz duydunuzmu bilmiyorum onun icin de iyi diyorlar.

Tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin. Onu hemen arastiracam. Ben bi de prof ufuk bilkay duydum siz duydunuzmu bilmiyorum onun icin de iyi diyorlar.
Rica ederim. Ufuk bilkayi bende duydum evet iyi bir dr diyorlar.Hatta burdan biri yillar once ona yag enjeksoyonu yaptirmisti memnundu.

Merhaba lar Ankara da bacak dolgu islemi veya benzeri islemleri yaptiranlar varmi? Ozellikle arastirma hastanelerin de orada fiyat biraz daha uygun oluyormus bilgilendirrseniz mutlu olurum.

kızlar selam bende 1 Aralıkta İzmirde bacaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. şu an 6. günümdeyim tabi şu an biraz şişler özellikle sağ bacağım gergin ve şiş yürümekte biraz zorlanıyorum. yağ alınan yerlerimde bel karın ve basen biraz hassasiyet var. bu arada bacakalrım da şekidle olarak çok güzel oldu ama tabi erime olacak mutlaka. bakalım ne kadarı bana kalacak. kalan yağlarım saklandı 2 ay sonra tekrar konulacak. sizinle durumu paylaşırım.

kızlar selam bende 1 Aralıkta İzmirde bacaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. şu an 6. günümdeyim tabi şu an biraz şişler özellikle sağ bacağım gergin ve şiş yürümekte biraz zorlanıyorum. yağ alınan yerlerimde bel karın ve basen biraz hassasiyet var. bu arada bacakalrım da şekidle olarak çok güzel oldu ama tabi erime olacak mutlaka. bakalım ne kadarı bana kalacak. kalan yağlarım saklandı 2 ay sonra tekrar konulacak. sizinle durumu paylaşırım.
Merhaba geçmis olsun kime oldunuz acaba

ben silikon olmadım .benimki yağ.ama resmin varsa anladığım kadarıyla yağ mı silikon mu söylerim.artık anlıyorum galiba bu işten
Merhaba hanımefendi.bacak estetiğiyle ilgili bilgi almak istiyorum.siz yaptırmışsınız sanirim.nasil bir süreçti. Riskleri var mıdır.lutfen paylaşır mısınız.

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıl önce bacak dolgusu yaptırdım ilk 1 yıl çok mutlu olmasamda fena değildi ama sonrasında bana kalan kaslı ve çok çirkin bacaklar. İnanılmaz mutsuzum ve sürekli bacaklarımı saklıyorum pantolondan bile çok kötü görünüyor. Ameliyatımı Ankara’da Ferruh Bingül hoca yaptı ve ben hiç memnun kalmadım. Özellikle sol bacağım görsel olarak çok bozuk dolguları çıkarttıracağım ama bir türlü vakit bulamadım

X