Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kuzum ne diyosun sen 7 ekime gün almıştım yüreğime indirme kim yaptı senin operayonunu?Kızlar merhaba, ben 2 yıl önce yap enj olmuştum bacaktan . Fakat bacaklarım halen çürük çürük benekler var her tarafında geçmeyen. Böyle bişi yaşayan var mı acaba?
Merhabalarrr bende 15 gün önce izmirde bacaklarıma yağ dolgusu yaptırdım şuan için sonuçtan o kadar çok memnunım ki eriyecekler diye aklım çıkıyor, sizde çok erime oldu mu ?? Ameliyatınızdan ne kadar zaman geçti ??? Bilgi verirseniz çok sevinicem..
Merhabalarrr bende 15 gün önce izmirde bacaklarıma yağ dolgusu yaptırdım şuan için sonuçtan o kadar çok memnunım ki eriyecekler diye aklım çıkıyor, sizde çok erime oldu mu ?? Ameliyatınızdan ne kadar zaman geçti ??? Bilgi verirseniz çok sevinicem..
Bende izmir'de prof.dr.Ahmet Seyhan'a silikon ameliyati oldum.Onu arastirabilirsiniz.Ben cok memnunum 2012 yilinda ameliyat oldumMerhaba. Ben de izmirde bacaklarima yag dolgusu yaptirmayi dunuyorum. Hangi doktora yaptirdiniz. Kaca yaptirdiniz acaba bilgi verebilirmisiniz
Tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin. Onu hemen arastiracam. Ben bi de prof ufuk bilkay duydum siz duydunuzmu bilmiyorum onun icin de iyi diyorlar.Bende izmir'de prof.dr.Ahmet Seyhan'a silikon ameliyati oldum.Onu arastirabilirsiniz.Ben cok memnunum 2012 yilinda ameliyat oldum
Rica ederim. Ufuk bilkayi bende duydum evet iyi bir dr diyorlar.Hatta burdan biri yillar once ona yag enjeksoyonu yaptirmisti memnundu.Tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin. Onu hemen arastiracam. Ben bi de prof ufuk bilkay duydum siz duydunuzmu bilmiyorum onun icin de iyi diyorlar.
Merhaba geçmis olsun kime oldunuz acabakızlar selam bende 1 Aralıkta İzmirde bacaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. şu an 6. günümdeyim tabi şu an biraz şişler özellikle sağ bacağım gergin ve şiş yürümekte biraz zorlanıyorum. yağ alınan yerlerimde bel karın ve basen biraz hassasiyet var. bu arada bacakalrım da şekidle olarak çok güzel oldu ama tabi erime olacak mutlaka. bakalım ne kadarı bana kalacak. kalan yağlarım saklandı 2 ay sonra tekrar konulacak. sizinle durumu paylaşırım.
Merhaba hanımefendi.bacak estetiğiyle ilgili bilgi almak istiyorum.siz yaptırmışsınız sanirim.nasil bir süreçti. Riskleri var mıdır.lutfen paylaşır mısınız.ben silikon olmadım .benimki yağ.ama resmin varsa anladığım kadarıyla yağ mı silikon mu söylerim.artık anlıyorum galiba bu işten
Merhaba .doktor ismini ayrıntılı yazabilir mısınız lütfen.doktorum h.f. az önce unutmuşum yazmayı :)
Merhaba geçmis olsun kime oldunuz acaba
Merhaba Silikon yaptırdım ama bileklerime yağ da enjekte edilmiştiMerhaba acaba yağ dolgusu mu yoksa silikon mu yaptırdınız